آخه دوست عزیز ، میخوای نقل قول کنی ، درست نقل قول کن.
شما ورداشتی همون جمله های آخر حرفای بارون خون آلود رو سر هم نوشتی که اگه پست بارون رو نخونده بودم ، فکر میکردم چه ادمیه این بارون. من پست بارون خون الود رو کامل میزارم و قسمتهایی که شما دستچین کردین رو هم مشخص میکنم .
بعد ببنم بازم به این تندی مینویسی.
نقل قول:
این صحبتهایی که میگم به عنوان مدیر سایت جادوگرانه: 1-در مورد اینکه چرا پستای کسی پاک شده و چرا مال کس دیگه ای پاک نشده.......طرز تشخیص این موارد فقط با ناظران و مدیران سایته.....غیر از این کاربران عادی فقط میتونن نظرشونو بگن ولی اعلام نظر با تیکه پروندن و مخالفت الکی و بحثای بی مورد گاملا فرق داره 2- یک کاربر عادی میتونه نظرشو در این تاپیک بگه ولی حق نداره بخواد از مدیر و یا ناظری بازخواست کنه.....پس دوستان بدونن که دارن با کی صحبت میکنند به هر حال اینجا یک سایته و مسئول داره و احترام مسئول سایت واجبه 3- اگر خطایی هم رخ بده صرفا یک اشتباهه و نه یه چیزی بیشتر و اشتباه برای هر کسی ممکنه رخ بده....حالا اگر با پستی برخورد نشده ممکنه اون پست دیده نشده و یا نظر مدیر و ناظر این بوده که نکاتی داشته که بای ددیده بشه 4-در مورد بحث بی ناموسی و قزوین و اسلام این حرفا....شما وقتی الان این پستا رو بخونی ممکنه یه برداشت دیگه ای داشته باشی....شما در اون دوران نبودی و در نتیجه حق اظهار نظر در مورد اون موارد رو نداری...اگر بحثی بر روی پستای الان بگی در خدمتیم در ضمن اون سوژه ها در زمان خودش سوژه های خوبی بوده و اگر من ندیدم این اواخر دوباره استفاده بشن...به هر حال یکی از خصوصیتهای انسان داشتن جنبست و اگر کسی جنبه اینجور چیزا رو نداره میتونه سایت رو ترک کنه...هیچ مشکلی هم پیش نمیاد...به سلامت! 5-در این سایت هر کسی از یه چیزی لذت میبره...شاید مدیر سایت از خبرها و مقالات لذت بیشتری میبره و شما از ایفای نقش.....نظرات افراد مختلفه پس سعی نکنید نظراتتونو تلقین کنید.....هر بخش سایت برای خودش محترمه حالا اگر مدیر سایت به بخشای دیگه علاقه بیشتری داره نظر شخصی خودشه....مطمئنا مدیران سایت بدنبال بهتر شدن سایتن و از بهتر شدن هر بخشی از سایت استقبال میکنند در پایان باید بگم که آماری که ما از سایت داریم حاکی از اینه که ایفای نقش فقط شش درصد بازدید کننده ها رو دربر داره و 94 درصد مربوط به بقیه سایته که سهم اخبار سایت بسیار زیادتره دیگه حرفی نیست با تشکر
حالا شما از این قسمتهای مشخص شده برداشتهای زیرو کردی :
نقل قول:
پیام کلی پست بارُن خونالود : تو کاربر عادی هستی => اظهار نظر نکن/ تو دیر عضو شدی => اظهار نظر نکن/ من مدیر جادوگرانم=> هر کاری کردم احترامم واجبه!/ حال نمیکنی => شرت کم!
خودت نگاه کن. حرفای بارون با حرفای شما یکیه؟
اگه واقعا هم بارون خون آلود منظورش این حرفا بوده که من بعید میدونم ، بازم به صراحت که نگفته شما از طرف خودت قضاوت میکنی.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج