نقل قول:
سیاست هری پاتر عزیز درست باشه که باید برای همه اینویز بیاد(به جز برای تعداد محدودی) و جوری رفتار کنه انگار خون مدیرا رنگیتره.
مسنجر من به مدیریت جادوگران و این چرندیات ارتباطی نداره من فقط برای گروهی از بهترین دوستانم در مسنجر آن لاین میشم که هیچ ارتباطی به هیچ سایتی پیدا نمیکنه.
در ضمن وقتی من مدیر سایتی مثل زوپس هستم که سایت 3 هزارم اینترنت حساب میشه و
فقط با نشون دادن شناسه مدیریتی خودم در اون سایت میتونم اعتماد شرکت ها رو برای گرفتن پروژه جلب کنم مدیریت اینجا ( سایت ایرانی که اعتباری نداره و کسی شرکتی براش تره هم خورد نمیکنه) برای من به جز باری اضافه نیست و اگر مدیرم به دلیل علاقه شخصی و احساسی هست که نسبت به موضوع این سایت دارم.
آرمان از شما هم جای تشکر داره که همونطوری که از اول مشخص بود این سایت رو به عنوان تخلیه گاه خودتون استفاده کردید و بعد هم همش زدید. امیدوارم به این رویه ادامه بدید.
دارک لرد عزیز اینجا به هیچ عنوان چیزی تغییر نکرده و حداقل من مثل تو حالی به حالی نیستم همین الان هم پست از طرف حاجی دارکی در مورد آسلام مورد تایید و طبق قوانینه چون من مثل شما نیستم و ابدا به خاطر دوستی با کسی ( هیچ کس) قوانین رو از نظرم دور نمیکنم اون کاری که شما میکردی میکنی و در آینده نیز در هر جایی خواهی کرد.
سایت ملک پدری بنده نیست که توش دوستام بتونن پست خلاف قوانین بزنن و بقیه نتونن.
اگه همون موقع هم این رو خلاف قوانین میدونستم در سه ثانیه دیلیتشون میکردم. همین الان هم اگه چیزی خلاف قوانین ببینم ( اگه وقت کنم و ببینم) در جا نظرم رو اعمال خواهم کرد چه از طرف تو باشه یا پویان یا چو یا بینز یا هر کس دیگه ای که امروز عضو شده باشه یا از اول توی سایت بوده باشه.
ویرایش:
تمام اعضا بدونن تمام بحث هایی در مورد آسلام و قزوین و بقیه موارد کاملا طبق قوانین و مطابق عرف جامعه بوده و از طرف مدیریت سایت تایید شده و پست هایی که دیلیت شدن بر خلاف قوانین و بر خلاف عرف جامعه بودن.
تازه شما توجه کنید که عرف جامعه و فضای اون مدام به طرف بازتر شدن میره در نتیجه ببینید این پست ها چی بودن که دیلیت شدن
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1385/12/9 9:18:44
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.