جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: یکشنبه 20 اسفند 1385 14:47
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازی رو که در درس مراقبت از حیوونات جادویی گرفتم رو اشتباهاً به گریفندور اضافه کرده معلم مربوطه!... در نتیجه من گروهم روانکلاو است... پس لطفاً 27 امتیازم رو به روانکلاو اضافه کنید.
مرصی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرگوس فيلچ در 1385/12/20 14:53:56
گوشت ذن... استخوان ذن؟
ارسال شده در: یکشنبه 20 اسفند 1385 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام چند تا نکته رو میخواستم خدمتون عرض کنم
استادماندانگاس فلچر در آخرین جلسه ی کلاس دفاع در برابر جادوی سیاهشون در جمع زدن امتیازا اشتباه کردن و حدود 50 امتیاز به گروه ریونکلاو رو کم دادن
استاد ادوارد جک در آخرین امتیازاشون در درس موجودات جادویی در جمع زنی امتیازای گروه گریفندور دچار اشتباه شدن و حدود 10 امتیاز به این گروه کم دادن
استاد جوزف ورانسکی هم در امتیاز آخرشون به گروه ریون کلاو 2 امتیاز اشتباها بیشتر دادن

همه ی اینها سهوی بوده و هیچ ایرادی بهشون نیست ولی انتظار میره استاید هاگوارتز دقت بیشتری بکنن وقتی که جمع زدن چهار تا عدد میبره در برابر وقتی که میزارن و پست دانش اموزان رو میخونن هیچی نیست.
این موردهایی که گفتم فقط مال صفحه ی آخره ( سه مورد در یک صفحه , پس مطمئنا از این موارد زیاد وجود داشته) من نمیدونم بازرسا اینا رو میدیدن یا نه کما این که قبلا هم چنین چیزی دیدم و در یک درس به گریفندور 100 امتیاز اضافه داده شده بود و وقتی دیدم بازرس کاری نمیکنه خودم به استاد درس مربوطه گفتم و ایشون امتیازو اصلاح کرد
تازه من فقط امتیازای دو گروه گریفندور و ریونکلاو رو چک کردم

نکته ی بعدی امتیازاییه که اساتید به گروه برتر میدن یک بارم گفتم توجهی بهش نشد
برای مثال استاد جوزف ورانسکی 10 امتیاز به گروه گریفندور دادن چون این گروه در جلسه ی آخر کلاسشون گروه برتر بودن
من میخوام بدونم ملاک گروه برتر برای اساتید چیه . تعداد دانش اموزانه؟ اگه این طوریه که گریفندور صد در صد تو همه ی کلاسا دانش آموز شرکت کننده ی بیشتری داره ولی اگه به امتیازا نگاه کنین
گریفندور=267
تقسیم بر تعداد=24.27

ریونکلاو=132
تقسیم بر تعداد=26.4

اسلایترین=16

هافلپاف=71
تقسیم بر تعداد=23.6

میبینیم که ریونکلاو گروه برتر بوده چرا که دانش آموزانش امتیازای بیشتری گرفتن و در واقع سطحشون بالاتر بوده

این رویه در 4 کلاس از 5 کلاس صفحه ی اخر تکرار میشه یعنی ریون کلاو در تقسیم امتیازا از گریفندور بیشتر میشه ولی تمامی اساتید به گریفندور امتیاز دادن( چند تاشون توجیهات جالبی داشتن مثلا در سه جلسه ی گذشته ی کلاسم بهترین دانش آموز از گریفندور بوده پس من 30 امتیازو به دانش اموزا دادم نه به گروه برتر که اونم ممکنه اگه بریم نگاه کنیم چنین چیزی نباشه)
این تقسیم امتیازا هم چیز من در آوردی نیست همون قانونیه که هاگوارتز ترم پیش داشت و باعث شد امتیازا عادلانه تر باشه و من به خوبی به یاد دارم وقتی پروفسور کوئیرل گفتن این ترم امتیازا ممکنه به صورت دیگه ای محاسبه بشه خود اعضای گریفندور شکایت کردن که این کار از ترم بعد انجام بشه و الان که وسط ترمه نباید قانون عوض بشه
حالا نمیدونم قاون جدید چیه که به واسطه ی اون بشه گریفندور رو گروه برتر کرد و بهش امتیاز داد
ممنون از بزل توجهی که دارید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: شنبه 19 اسفند 1385 23:52
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور کوییرل اگر چنانچه همچنان کمکی از دست من بر می اید دریغ نمیکنم.در خدمت هستم.
با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 اسفند 1385 23:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرفسور کوئیرل منم کمک می کنم اگه خواستید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 19 اسفند 1385 23:12
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور کوییرل عزیز من تو آخرین نامه هم گفتم ... همچنان حاضر به همکاری هستم ... در صورتی که کمکی از دست من بر میاد دریغ نمی کنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: شنبه 19 اسفند 1385 01:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرفسور

من دوباره اعلام امادگی میکنم.

اینا که همش 2 دقیقه طول میکشه.

ارسال شد ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/19 12:15:38
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: جمعه 18 اسفند 1385 00:00
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

برای درست کردن کارنامه حاضر هستم .. اگر مایل باشید تو درست کردن اونا کمک میکنم ..

ارسال شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/18 12:23:10
پاتر , رولینگ خزیده کردت !!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اسفند 1385 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب پرفسور کوییرل عزیز اگه در مورد کارنامه ها کمکی خواستی رو ما حساب کن چون کارم با ورد و اکسل و از این جور چیزهاست و هم ریاضی جزء کارم هست

ورد و نت پد را برای کسایی گفتم که شاید ارسال به وسیله این برنامه ها براشون راحت تر باشه وگرنه همینطوری هم میشه فرستاد.براتون پیام شخصی رو در مورد کارنامه ارسال کردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویکتور کرام در 1385/12/17 16:28:40
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/17 16:58:15
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اسفند 1385 12:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به پرسی ویزلی:
اینطوری خیالم راحت تر بود.
در ضمن به اونهایی که پیام شخصی دادم بگم که حواسشون باشه امتیازات جمع بندی شده توسط شما، دوباره حساب میشه.پس کلک نزنید لطفا

به اش ویندر:
بله میتونید شرکت کنید.

پیام شخصی ارسال شد:
ریموس لوپین
وینی گاگنیتی

*من به پنج نفر دیگه احتیاج دارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 17 اسفند 1385 00:49
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه هنوز برای درست کردن کارنامه ها نیرو میخوایم بدژور پایه ام.
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We'll Fight to Urgs mate, so don't shock your gecko!