پس با هیجان گفت:فهمیدم.معنی اسم من.اگه گفتید معنی اسم من چیه؟
ویولت،لارتن و ویکتور با سردر گمی به او خیره و منتظر ادامه تو ضیحاتش شدند.
سینیسترا با هیجان گفت:سینیسترا به معنای شیطانه.علاوه بر اون در روایات سینیسترا دوشیزه ای هستش که دیوانه وار عاشق ستاره ها بوده و سرانجام هم خودش رو میکشه تا به ستاره ها برسه و اون ها رو از نردیک ببینه.
وقتی دید بچه ها هنوز با حیرت دارند او را نظاره میکنند ادامه داد:اه!شما که انقدر خنگ نبودید!شیطان و دختری که به عشق ستاره ها خودش رو کشت.من همیشه از بچگی عاشق ستاره بودم.یادمه یه روز رفته بودم رو پشت بوم تا ستاره ها رو دقیق تر ببینم و از پشت بوم افتادم و بدجوری صدمه دیدم.اگه من حاضرم به خاطر عشق دیرینه ام ستاره ها اینطور جون خودم رو به خطر بندازم،چه تضمینی هستش که شما رو،دوستام رو قربانی نکنم؟
سپس نگاهش را از ویولت دزدید:میبخشید رفیق.من یکی نیستم.من شما هارو و اعضای محفل رو دوست دارم.
هر چهار نفر در سکوت به فکر فرو رفته بودند.حالا دیگر هیچکدام نمیخواستند که به دژ مرگ بروند.اما نه!یک نفر هنوز مصمم بود که برای اثبات لیاقتش به دژ مرگ برود و سرافرازانه برتری خود را به رخ دوستانش بکشد.و او کسی نبود جز...
_ویولت.پس تو چی؟تو چرا نباید میرفتی؟
ویکتور این را پرسید و نگاه پرسشگرانه اش را بر ویولت دوخت.ویولت شانه اش را بالا انداخت.
_:نمیدونم.من فقط میدونم که ویولت به معنی گل بنفشه یا رنگ یاسیه.بودلر هم ریشه لاتینش یعنی نهایت بدشانسی.ولی هیچکدوم از اینا رو من تاثیر نگذاشته.من میرم.چه با شما.چه بی شما.من باید ثابت کنم یه ترسو نیستم.بچه هم نیستم.
سینیسترا شتابزده گفت:ویولت بچه نشو.اگه سارا،استر و دامبلدور معتقدند که تو نباید بری حتما دلیلی داره.
ویولت جواب داد:چطور وقتی شماها میخواستید دلیلی نداشت؟من میرم.من که بچه نیستم...
در همین حین که چهار محفلی مشغول بگو مگو بودند دیگران در راه دژ مرگ و با دردسرهای مختلف دست و پنجه نرم میکردند...
خب داستان رو خوب پیش برده بودی. دلیل نرفتن سینیسترا رو هم خوب نوشته بودی.
نام خودت رو هم خوب معنی کردی و کاری کردی که نفرات بعد بتونن کاری کنن که دلیل نرفتن ویولت رو هم بفهمن اعضا
اما فضاسازی خوبی نداشتی. بیشتر پستت هم دیالوگ بود. دیالوگ هات هم خوب بودن
آخرش رو هم خوب تموم کرده بودی
اعضا سعی کنن که اعضایی رو که با دامبلدور رفتن رو هم در نظر داشته باشن و کارهای اونا رو هم بنویسن
4.5 به اضافه یه B در کل 8.5
آنلاینها
37 کاربر(ها) آنلاین هستند (27 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
36
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج