جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  25 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  123 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  240 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: رادیو وزارت!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 خرداد 1386 16:39
نمایش جزئیات
آفلاین
دینگ ، دینگ ، دینگ ! (چه خز!)

سلام بر شنوندگان عزیز رادیو وزارت. با اخبار نیمروزی در خدمتتون می باشیم.
امروز صبح طی اقدامی شریرانه و انتقام جویانه، دار و دسته اجنه لندن به کافه اشباح یورش برده، و کل کافه را با خاک یکسان نمودند. این اقدام تروریستی 10 مجروح و 15 مفقودی بر جای گذاشت.
لازم به ذکر است که این حمله در پی حمله شب گذشته اشباح به اجنه، انجام شد که در آن حمله نیز اشباح صدمات زیادی را به اجنه وارد کرده بودند.

در حاشیه این اتفاق خبرنگار ما مصاحبه ای با جناب لارتن کرپسلی، :نماینده گروه همیشه قهرمان گریف و وزیر اشباح سرگردان ترتیب داده که توجه شما را به این گزارش جلب می کنیم!
گ:
- سلام آقای کرپسلی! نظر شما در رابطه با حوادث اخیر چیست و کلا چه برداشتی از این ماجرا می کنید!؟
لارتن:
- اهم! من سلام می کنم خدمت همه بینندگان! رادیو وزارت! اولا ما که بچه محلیم! چرا می گی آقای کرپسلی! همون داش لاری بهتره. دوما من به تمام این اشباح و اجنه توصیه می کنم که باهم داداش و آبجی باشن. یعنی چی این کارا؟ این کارا خیلی بده حسن! خیلی خطر داره حسن! ..... خلاصه باهم دوست باشین! برین کلوپ پلی استیشین بازی کنین! حالا گیم نت هم بود اشکال نداره! مهم اینه که برین بازی کنین!
دیلی دیلی دیلیگ!
ل:
- اهم! مثل اینکه موبایلم زنگ می زنه!

گ:
- خب! شنوندگان عزیز! مثل این که موبایل آقای کرپسلی، یعنی داش لاری زنگ می زنه! چه زنگ خزی هم داره!

صدای لارتن که با تلفن حرف می زنه:
- الو! ممد!؟ تویی؟ بابا چقدر شما بوقی هستین! به ابن اجنه بی شعور امون ندین! ... آره..... آره امشب حمله کنین!..... کاری نداری!؟....بای!

لارتن:
- خب! می گفتم! عزیزان من! با هم دوست باشین! و از این حرفا دیگه! خودتون بلدین! ..... خب! اگه اجازه بدین من برم و تمام تلاشمو برای دوستی این دو گروه به کار بگیرم!

گ:
- شنوندگان عزیز! .... دیگه نمی دونم چی بگم!..... بای!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: شنبه 29 اردیبهشت 1386 13:44
نمایش جزئیات
آفلاین
خششش دیش دنگ...... بنگ... بوف .دررر.......

درود شنوندگان عزیز
با برنامه ای دیگر از سری برنامه های باستانشناسی جادوگری در خدمت شما عزیزان هستیم ... خبری خوش برای همه ....بعد از ده سال کوشش و تلاش بی وقفه ی باستانشناسان سراسر دنیا بالاخره ساختمان سازمان ملل جادوگری را در سری حفریات ماه گذشته پیدا شد .....خبر نگار ما در محل حادثه!!!!!!!!(؟) حاضر شده و گزارشی رو تقدیم شما می کنه ....
/..ششششششششششششششششششش.......

......با سلام خدمت شنوندگان عزیز ..اینجا ما دربرابر مردان زحمت کشی ایستاده ایم که دارن تاریخ چند صد ساله ی ما رو آشکار می کنن.مصاحبه ای داریم با آقای استیموتو رئیس بخش حفریات میراث جادوگری
خ(خبر نگار)_درود آقای استیموتو ...همون طور که معلومه به کشفیات بزرگی دست پیدا کردین ..بیشه برای شنودگان م توضیح بدین.؟
اسی(استیموتو)
_سلام دارم خدمت شما و همه ی شنوندگان همونطور که مشاهده می کنین ساختمان بزرگ سازمان ملل که روزی دامبلدور اون رو ساختمان بزرگ و مرمرین و زیبا توصیف کرده بود(تاپیک سازمان ملل) امروز به این شکل در اومده و تلی از خاک روی اونو پوشونده جالب اینه کهاز میان آنهمه اطلاعاتی که انتظار می رفت تنها سه پرونده یافت شده که اون هم اطلاعات زیادی رو به ما دررابطه ی با سازمان ملل ارائه نمی ده...
_ببخشید یکم درباره ی تاریخچه ی این ساختمون توضیح می دین تا شنوندگان بیشتر با این سازمان فراموش شده آشنا بشن?
_البته..... این ساختمون در سال ...ام...در یه سالی تاسیس شد و در مدت زمان چند هفته بسته شد البته کارشناسان ما هنوز در حال خاکبرداری هستند و بررسی هستند نکته ای که باعث شده این مکاشفه اندکی زمان بره اینه که ما هیچ اثری از مدارک پیش بینی شده پیدا نکردیم و راستش...
_خب بسیار متشکریم از توضیحاتتون....شنوندگان عزیز ما تمام سعی و تلاش خود را می کنیم تا خبر ها را به محض دریافت در اختیار شما بگذاریم .روز بخیر خدا نگهدار

شش...زینگ..دینگ ...دزم

خب گزارش رو دیدیم شنوندگان عزیز . تا برنامه ی بعد خدا نگهدار.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 اردیبهشت 1386 19:25
نمایش جزئیات
آفلاین
چششش...خش..بینگ ..دنگ...سسسس
با سلام...چششش..دنگ..دزم(صدا بود این آخری)
اخبار عصرگاهی رادیو وزارت
)دین دام دین دام دام(آهنگ شروع اخبار)
آسلام و ضدآسلامیون در جامعه...شرح واکنش وزارتخانه در باره ی تحرکات هرج و مرج طلبانه....روز غیر ملی شدن صنعت آفتابه سازی...

مشروع(یا مشروح؟ مطمئن نیستم)؟خبرها

گزارشات حاکی از آن است که تعارضات آسلامیون و ضد آسلامیون در صد سال گذشته 60 درصد افزایش یاقته است.رئیس سازمان آمار وزارتخانه اعلام کرد:
پس از سه ماه سرشماری خانه به خانه اکنون معلوم شده است که تحرکات ضد آسلامیسم در صد سال گذشته 60 درصد افزایش یاقته از سوی دیگر آمارگیری های دیگری نشان می دهد که تحرکات آسلامیون نیز در صد سال گذشته 60 درصد افزایش یافته .این براری از تعادل در جامعه حکایت دارد و هیچ خطری مردم را تهدید نمی کند.

ستاد خبری وزارتخانه صبح دیروز جلسه ای در پشت در های بسته بر گزار کرد و در این جلسه که در رابطه با کنترل پان آسلامیسم و ضد آسلامیسم بود به بررسی وضعیت کنونی این دو دسته پرداخت...منابع خبری از دادن اطلاعات بیشتر امتناع کردند ولی ما یک مسائلی را در یافتیم و آن هم اینکه سازمانی با نام سازمان اطلاعات و امنیت جادوگری در حال طی مراحلی برای تاسیس است.

امروز (چندمه؟؟) ؟ بیست و چندم اردیبهشت سال هشتاد شش از طرف یه سازمانی (اسمش یادم رفت آها..یونسکو ی جادوگران) به عنوان روز ملی نشدن صنعت آفتابه سازی اعلام شد .

روز خوبی را برای شما آرزومندیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتی کراوچ(پدر) در 1386/2/27 19:32:04
ویرایش شده توسط بارتی کراوچ(پدر) در 1386/2/27 21:53:39
... و سرانجام هیچکس باقی نماند.
ارسال شده در: یکشنبه 16 اردیبهشت 1386 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
احسنتم بر شما که تازه طلبه گشته ايد....
سوال الاول:
کالين:همي مرلين و همان مرلين کبير مظهر آسلام است و کلا آسلام از آغاز با وي همراه بوده و هيچ گاه جدا از او نيست
ليلي:همي علماي آسلام فرموده اند که تا مريلين نباشد آسلام نباد!
سوال الدوم:
دالاهوف:همي شک روا نداريد که از آفتابه مقدس تر وجود ندارد
هدويگ:بدانيد که گر آفتابه نبود طهارتي صورت نمي پذيرفت!
سوال السوم:
نات:کافي است به کلاسهاي منکرات جادو مراجعه نماييد که آغوش آسلام به روي همه باز است
کالين:و گر پاسخ هايتان کامل باشدي خود نيز صلاحيت درس دادن خواهيد يافت
سوال الرابع:
ليلي:مستحب است که به کار ببريد يا خير، توصيه ميشود در راستاي رستگار شدن عدالت آنرا از نظر دور نداريد
دالاهوف:ولکن بدانيد که براي بکار بردن آن در نظارتتان کافيست فقط به آفتابه مريلين و کمي طنز اکتفا کنيد
سوال الفايو:
هدويگ:چو آسلام مباشد تن من مباد!چطور چنين چيزي ممکن است تمام دين ها از يک جا آمده اند...
نات:ولکن آسلام همانا ديني گزيده تر براي جادوگران است
سوال البيناموس(به زبان اينگيليش):
کالين:همانا گر کمي به کلاس منکرات بياييد متوجه خواهيد گشت
ليلي:تنها بدانيد که در حال حاظر استفاده از شلنگ در آسلام حرام است!و استفاده از آفتابه واجب!
سوال الهپتا:
دالاهوف:همانا ما نمازي ناموس نام در آسلام نداريم!
هدويگ:و گر شما بخواهي ميتواني اختراع کني که اين دين بسي بسيار آزاد و دموکرات و عقيده دارد به هر کسي مي تواند وحي صورت بپذيرد!
با تشکر برنامه صداي آسلام از راديو وزارت همواره پاسخگوي مشکلات شماست...
------------------------------------
خارج رول دوستاني که ميخوان جواب بدن سعي کنن بقيه پاسخ دهنده ها رو از قلم نندازن حالا نه به ترتيب من هر جور خودشون ميدونن....من اينو فقط محض نمونه زدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: شنبه 15 اردیبهشت 1386 22:52
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت شیوخ اهل ادب گرامی!

دوستان سوالی داشتم ، خواستم به عنوان یک طلبه تازه کار بپرسم...

_ آیا مرلین ، مرلین کبیر ، ربطی به آسلام دارد که اینگونه از ریش و پشمش تعریف و تمجیر میکنید؟

_ آیا آفتابه مرلین چیز مقدسی است؟

_ من چگونه از آداب آسلام نمونه برداری کنم؟

_ آیا آسلام را در نظارتم به کار ببرم؟چگونه؟

_ آیا دینی هست که بر دست آسلام بزند؟

_ چه نکاتی در آسلام حرام و چه نکاتی در آسلام واجب است؟

_ نماز ناموس چند رکعت دارد؟

_ آیا گفتن کلمه ی " بی ناموس " گناه دارد؟

""""" اینگونه سوالاتم را پرسیدم ، گر گونه ای ویرایش داشتید حتما در زیرش بنویسید!""""""

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 15 اردیبهشت 1386 18:19
نمایش جزئیات
آفلاین
در راستاي تکانيدين!...
------------------------------
زينگ زونگ زينگ زونگ زينگ زيزيينگ زوزو نگ...

بااااااااااااااا سلااااااااام با برنامه اسلام از راديو وزارت در خدمت شما هستيم
سوالات آسلامي خود را بپرسيد تا به ان پاسخ داده شود و در مورد آن بحث و مجادله شود(به سوالاتي که رولي نباشد به جاي پاسخ رعد البرق و اسکرجيفاي تعلق ميگيرد!)
علماي آسلام پاسخ دهنده عبارتند از شيخ الشيوخ کالين،حاج ميرز ممد دالاهوف،حاجيه خانم مصباح الهدي ليلي،حاجلايي هدويگ و سيد السادات تئودور نات!!!
ما منتظر سوالات و مشکلات شما هستيم(مشکلات نبايد به کسي يا چيزي توهين نمايد و گرنه نفرين بلاک به همراه دارد!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: یکشنبه 16 بهمن 1384 18:32
نمایش جزئیات
آفلاین
ديشششش....بوممم.......دنگگ
سلام صداي ما را از وزارت سحر و جادو ميشنويد..........
بالاخره سرژتانكيان اسامي تاييد شدگان و تاييد نشدگان كانديد براي وزير سحر و جادو را اعلام كرد ....
اسامي رد شدگان به شرح زير است:(در ضمن دلايل آن هم ذكر شده است)
سيريوس بلك:
دليل:
1-رابطه داشتن تابلو با مافيا
2-پرسپليسي بودن
3-واقع بين نبودن چون دامبلدور مرده باز ميخواهد دامبلدور پيدا كند..مگه دامبلدور علفه؟
4- اقدام به افزايش گل دختر...گل دختر در تمام دوران ها و در تمام جهان ها،در تمام آسمان ها و زمين ها يكي هست و آن يكي هم براي من...و من افزايش گل دختر رو نميپذيرم
5-منحرف بودن چشم ها(اواتار)...چشم چپش به دوربين زل زده و چشم راستش به پايين...
6- قديمي شدن مدل موها
7-زرتي پستاي منو ويرايش كردن
8-در دنياي واقعي دو برابر همه بودن و رقابت با گراپي از نظر اندازه
9-علاقه مفرط به مسائل پشته پرده بدليل حظور در پشت پرده
10-احتمال تبديل تمام مغازه هاي هاگزميد و دياگون به «پرده سراي سيريش»
11-علاقه زياد به اسمشو نبر(هري پاتر)

مايك لوري:
دليل:1-استفاده واژه «خواب» بجاي «خوب»...نشانه علاقه شديد به خوابيدن است و ما وزير خوابالو نميخواييم
2-دست السامور را در زمينه شناسه ساختن از پشت بستن
3- پولدار بودن
4- 206 داشتن
5-وب مستر سايت هاي مثل اكادمي فانتزي،ياهو و غيره بودن و براي همين وقت كافي براي وزارت نداشتن
6-ويليام ادوارد واقعي نبودن
7-معروف كردن خود با جا زدن خود به جاي ويليام ادوارد كبير
8-باحال نبودن
9-يه ماچ بده
10-ايول

اسامي تاييد شدگان نيز به شرح زير است:(دلايل هم ذكر شده است)
ارتيكوس دامبلدور
دليل:دلمان برايش سوخت.وگر نه توي پستت بوي خيانت ميومد(اون «فانتزي» چي بود؟ نبينم يموقع سركلت از اكادمي فانتزي پيدا بشه هاااا)

برادر حميد
دليل:تبارك ال...احسن الخالقين...اين چه كاربريست كه عالم همه ديوانه اوست

پروفسور كوييرل
دليل:تعريف كردن از پست من در خانه هاي هاگزميد و تحويل گرفتن بنده

دراكو مالفوي
دليل:ترسيديم اگر رد صلاحيت كنيم همه اين جوجه سياها بريزن سرمون اشتباهي بزنن خودشون رو بكشن ،نسل سياها منقرض بشه

ونوس
دليل:درود بر فمينيسم

رون ويزلي
دليل:همينجوري الكي....دور هم باشيم

ستاد تبليغاتي اين افراد از فردا(فكر كنم )شروع به كار ميكند

تا بخش بعدي خبر....
جادوگران
وزارت سحر و جادو
راديو وزارت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 13 بهمن 1384 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
بچه اون دیش رو یه کم باید ببری بالا ... آهان خوبه ! فرستنده روشن شد ...خوبه .. خوبه .. جوووون مادرت دست نزن !!
هی هکتور ارتباط برقرار شد ؟!
صدایی از دور دستها به گوش میرسه :
دیش تاب ورداشته تو این مدت ولی ... آره ... آره ... رو آنتنیم ! برو ...

شنوندگان عزيز دقت فرمایید ... شنوندگان عزيز دقت فرمایید ... خرمشهر ... ببخشید !!
با سلام خدمت تمامی شنودکنندگان عزيز !!
من و دوستم هکتور امروز بعد از هشت ماه اومدیم در این شبکه رادیویی رو باز کردیم و گردگیری کردیمش تا یه خبر خــــــــــــیــــــلی موهوم رو به شما اعلام کنیم !!
بعد از ماهها انتظار که کسی نبود تا پول کار این شبکه رو بده ما تصمیم گرفتیم که این رادیو رو تحریم کنیم چون وزير قبلی پولمون رو نمیداد ....
دیشب توی اتاق فرمان تنهایی نشسته بودم که بهم خبر دادن قراره یه وزير انتخاب بشه ... برای همین اومدیم تا این خبر خوش رو به همگی شما دوستان عزيز بدیم !!
جووون مادرتون هر کس وزير میشه بیاد پول ما رو بده ... ما غیر از هنر زر زدن هیچ هنری نداريم ... میمیریم !!
ای شکم ......... ( سانسور ) تو که یه بارم نیومدی توی این استودیو ... هر دفعه ما رو میکشوندی اونجا !! ای .... ( سانسور خفن )
ای گیلدی ف.... ( هزار گالیون هم بدید عمری از صافی رد بشه ! ) فقط یه بار ماهیانه مارو دادی !!
جووون مادرتون یکی وزير بشه که به داد ما برسه !! :bigkiss:

صدای فریادهای از شیشه شکسته مستقیم از بیرون روی آنتن میرفت !!

- نه اس اس ، نه پس پس سريال دکتر ارنست !!

جمعیت انبوهی از راه افتادن مجدد شبکه برای جشن گرفتن اومده بودند !!

هـــی !! من نمیدونم واقعا چه طور جواب این همه محبت رو بدم

دوستان عزيز ما چون پول تلفنمون رو ندادیم تلفن نداريم اما فکس هامون هنوز برپاست .... 0600001 شما می تو ...

دینگ !!!!!!!!!
ارتعاش صدای ایجاد شده دیش بدبخت رو از جا در اورده بود !!

----
امیدوارم هر کس وزير شد به این شبکه مردمی برسه و از این وضعیت درش بیاره چون مال وزيره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/1 20:46:22

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1384 09:27
نمایش جزئیات
آفلاین
*ويژه برنامه روز عيد*

مثل آدم شروع كن بابا باشه نگران نباش
بوممم.....نه اشتباه شد بايد مثل آدم باشم
دينگ ..... دينگ
سلام شنوندگان محترم . اميدوارم حال همه ي شما خوب باشه!! عيد بر همه ي شما عزيزان مبارك باشه!!
با ويژه برنامه روز عيد در خدمت شما هستيم اميدواريم كه از برنامه لذت ببريم جا داره از همين جا از دنيل واتسون و گلوري گرنجر تشكر كنم كه من رو در تهيه اين ويژه برنامه ياري دادن
خب ديگه بيشتر از اين شمارو منتظر نميزاريم ميريم كه برنامرو آغاز كنيم
خب ما از يكي از شخصيتهاي سايت دعوت كرديم كه در راديو ما حضور بيابن و ايشون هم كسي نيستن جز ...............
حدس بزنيد ديگه بگيد شايد درست باشه !!!!!
اين شخص كسي نيست جز آلبوس دامبلدور بزرگ !!!
خب آلبوس جان خيلي خوش آمدي به راديو گريفيندور
آلبوس:خواهش ميكنم ممنونم از همه ي شما عزيزان.!!
_خواهش ميكنم آلبوس جان ما كه كاري نكرديم اجازه دارم شروع كنم آلبوس جان !!!
آلبوس:خواهش ميكنم!!!!
_خب به عنوان سوال اول آلبوس جان :
1) شما اصلا چه جوري با سايت جادوگران آشنا شديد؟

بنده در يك روز آفتابي گرم يك مجله ماگلي خريدم و بعد توسط اون با سايت جادوگران آشنا شدم.

_ممنون

2)با اولين نفري كه تو اينجا ارتباط بر قرار كردين كي بود و چه جوري؟

اولين نفر پروفسور مك گونگال سابق(يكي از مديران سابق سايت) بود كه من رو مورد لطف قرار داد و به صحبتهاي چرت من گوش فرداد و بعد از مدتي بنده را ناظر هافلپاف نمود!

3)چرا شخصيت زاخارياس اسميتو انتخاب كرديد؟

يادمه موقع انتخاب شخصيت فقط به فكر ورود به ايفاي نقش بودم و زياد به خود شخصيت اهميت نميدادم ولي فكر كنم به خاطر اين بود كه زاخارياس اسميت شخصيت تعريف شده ي كاملي در كتاب نبود و ميتونستم راحت باهاش بنويسم.به خاطر همين بود فكر كنم انتخابش كردم.

4)چه جوري به شهرت رسيدين؟

خب راستش من بعد از يه مدت كوتاه كه در گروه گريفندور بودم به فكر گروه شخصيتم(زاخارياس اسميت) يعني هافلپاف افتادم و به اين گروه پيوستم.بعد از مدتي كه اعضاي هافلپاف بيشتر و بيشتر ميشدند بنده فعاليت شديد داشتم و به همين دليل توسط پروفسور مك گونگال ناظر تالار هافلپاف شدم.بعد از مدتي كار كردن با گروه و همچنين تاسيس گروه اچ سي او به مبارزه با ولدمورت اون زمان يعني مرلين كبير حال حاضر پرداختم و در اون زمان بود كه به عنوان تاسيس كننده گروه خاله بازارن سايت شناخته و معروف شدم!!...البته لازم به ذكره كه در همين حال و هوا بنده توسط امپراطور تاريكي(يكي از مديران آن زمان) به عنوان ناظر انجمن پيشنهادها هم شناخته شدم.بعد از افول لرد ولدمورت بنده باز هم فعاليت شديدي داشتم و به همين خاطر ناظر چند جاي ديگر شدم كه بعد از اون هم به خاطر اينكه مدرسه هاگوارتز مدير نداشت به سمت مديريت اين مدرسه برگزيده شدم(البته لازم به ذكره كه قبل از اون معلم هاگوارتز شده بودم)...بعد از مدتي هم كه به خاطر اينكه سايت دامبلدور خوبي نداشت به پيشنهاد دامبلدور شدن رو پذيرفتم و ايني كه ميبينيد شدم!

5)چه جوري با ايوانا ( كتي بل كنوني ) آشنا شدين؟ و رابطتون با ايشون الان در چه مرحله ايه؟

(بابا بي خيال استرجس جان!!!)....خب بهتره شما رو بپيچونم!...ايشون عضو گروه خاله بازان بودند و بعد از مدتي با خاله بازي شديد بنده و ايشون! زاخارياس اسميت با ايوانا اسميت ازدواج كرد!...رابطه در حد ازدواج بود!...ولي ديگه فكر كنم زاخي و ايوانايي نباشه!..آقا چرا سوالاي قديمي ميپرسي؟

6)بهترين نمايشنامه اي كه در طول دوران عضويتتون نوشتين چي و كجا بوده و قشنگ ترين جمله تو اون نمايشنامه چي بوده؟

خب راستش نمايشنامه با نمايشنامه خيلي فرق داره.جدي داره...طنز داره!
خب فكر كنم به هر حال چون الان خودم احساس ميكنم بهتر و راحتتر ميتونم بنويسم تمام پستاي الانم از نمايشنامه هايي كه در زمان زاخارياس اسميت بودن مينوشتم بهترن.
ولي اگه بخوام انتخاب كنم از شخصيت قبليم يه نمايشنامه طنز تويه تاپيك دژ مرگ(فروم خانه ريدل) داشتم كه خودم ازش خوشم اومده بود.حالا بقيه رو نميدونم.در اون نمايشنامه يه قسمتي وجود داشت كه اژدهايي چند بار از بالاي سر زاخي و سرژ رد ميشن و زاخي و سرژ شروع به چرت و پرت گويي ميكنند!...به هر حال طنزش فكر كنم جالب بود!
ولي در مورد پست جدي بايد بگم كه فكر كنم همين يكي از نمايشنامه هاي اخيرم كه تويه فكر كنم يه هفته پيش نوشته بودمش به نام **ققنوس** در تاپيك""خانه هاي هاگزميد"" بود.در كل در اين نمايشنامه هر چي فضاسازي بلد بودم رو اجرا كردم!!خودم از فضاسازيش خوشم اومد...يه جمله جذاب هم داشت كه ميگفت««در را مگشاي كه سرماي جانگذار زمستان ما را در بر ميگيرد!»» يا يه چيزي تو همين مايه ها!

خب شنوندگان عزيز براي اين كه شما خسته نشيد شما رو به شنيدن پيام جادوگري دعوت ميكنيم اين شما و پيام هاي جادوگري.

رينگگ....رينگگ

آگهي اول=دستمال هيچ كاره خانم اسميت با اين دستمال هيچ كاري نميتونيد بكنيد
يكي:پس براي چيه؟
_براي تزيين

آگهي دوم=جارو نشكن خانه ساخت شركت آقاي پا گنده
آقا من هرچي از اين جارو بگم كمه فقط ميدونم بزني توي سر خر ميخوابه بيشتر براي خوابوندن افراد به كار ميره

آگهي سوم=بي سيم مجيك ساخت شركت دنيل
آقا هر كي رو ميخواي پيدا كني يك بي سيم بزار تو جيبش و با بي سيم دومي پيداش كن بيشتر به درد ....................(سانسور شدش)

رينگگ....رينگگ

خب دوباره سلام شنودگان محترم !!! اميدواريم تا اينجاي گزارش لذت برده باشيد و خسته نشده باشيد
مريم كه ادامه گزارش رو شروع كنيم
_آلبوس جان خسته كه نشدي؟؟
آلبوس:نه بابا خسته چي!!!!!
_پس ادامه بدم؟؟
آلبوس:خواهش ميكنم!!!
_ممنون.

به عنوان سوال 7:

7)چرا شخصيت آلبوس دامبلدور رو انتخاب كردين؟

خب چند تا دليل داشت:اولا نياز سايت به دامبلدور رو احساس ميكرديم همه...دوما اينكه ميتونستم با اين شخصيت راحتتر مديريت مدرسه هاگوارتز رو بر عهده بگيرم....سوما اينكه به هر حال اينكه كسي دامبلدور سايت باشه به نظرم افتخار بزرگي ميومد!...چهارما اينكه به نظرم دامبلدور سوژه بيشتر داشت تا زاخي.ولي خب بعدا به اشتباهم پي بردم!...و آخر هم اينكه من از اول يه سفيد بودم و سفيدي رو از سياهي بيشتر دوست داشتم.

8)به نظر شما كدام يك از اين دو شخصيت با شما سازگاري بيشتري داشت؟

سوال خوبي بود!...دقيقا زاخارياس اسميت!....مطمئن باشين اگر هر يك از شماها جاي من قرار بگيريد تازه به اين موضوع پي ميبريد.دامبلدور عاري از هر گونه سوژه جديده!...حالا زياد اغراق نكنم ولي واقعا با دامبلدور نوشتن مهارت خاصي ميخواد كه چند بار هم اعتراف كردم كه الان دارم تمام توانم رو استفاده ميكنم ولي باز به نظرم نميتونم اون طور كه بايد و شايد دامبلدور خوبي باشم و از خودم راضي نيستم.ولي اينم مطمئنم كه فقط من اين طوري نيستم.من حاضرم جامو با يكي از شماها يه مدتي عوض كنم تا بفهمين چي ميگم!

9)اگه بخواين شخصا بهترين عضو سايتو از هر نظر انتخاب كنيد اون كيه و چرا؟

خب مشخصا امپراطور تاريكي!...تا حالا كسي رو ديدين كه مثل امپراطور تاريكي بتونه نمايشنامه نويسي كنه؟....انتخاب دومم هم گيلدروي لاكهارته!

10)چه جوري با سرژ تانكيان آشنا شديد؟و نظرتون درباره ايشون چيه؟

خب آشنايي من با سرژ از زماني شروع شد كه من از معرفي شخصيتش خوش اومد و به هافلپاف دعوتش كردم.در اون زمان هافلپاف خيلي عضو نداشت.سرژ هم كه براي انتقام اومده بود!همون طور كه گفتم هافلپاف عضو خوبي آن چنان نداشت و من و سرژ تلاشمون رو ميكرديم كه اين گروه رو بالاتر بكشيم كه فكر كنم تا جايي تونستيم.اون زمان من با سرژ زوج خوبي رو تشكيل داده بودم كه همون زوج خوب در سايت باعث دوستيمون حتي در سطح مسنجر شد!

11)اگه بخواين يك جمله به اعضاي گريفيندور بگين چيه؟

-(استرجس جان فكر كنم اينطوري سوالت رو مطرح كني كه يه جمله به اعضاي سابت بگم بهتر باشه!به هر حال من به دوتاش جواب ميدم!)
يه جمله به گريفندوريا»»» تلاش پايه ي همه چيز در سايت جادوگران است!
يه جمله به اعضاي سايت»»» سعي كنيد به جاي انتظار براي اينكه كسي كاري انجام بده، خودتون وارد عمل بشيد!

12)شما واقعا چند سالتونه؟ (اگه ميخواين جواب بدين)

سوال خاله بازانه اي بود!....ولي 16 سالمه!...اينو كه ديگه همه ميدونن!...آخه آقا گزارشگر دروغم كجا بود؟!...منو كه همه از نزديك ديدن!...كافيه به گالري نگاهي بيندازيد!(منظور عكسهاي جشن سايته)

13)چه سوالي بود كه شما دوست داشتين تويه اين مصاحبه از شما پرسيده بشه؟ (اگه ميشه سوال با جوابش رو بگين)

خب راستش سوال اين بود
سوال:شخصيت واقعي كدوم يك از اعضاي سايت خوشتون مياد؟
جواب:سدريك ديگوري يا همون سام وايز سابق!....به نظرم يه نوجوون فهيم و متشخصيه!

به عنوان سوال آخر:

14)اين گزارش رو در يك جمله نقد كنيد؟

در كل فكر جالبي بود!

خب ازت ممنونيم كه در اين مصاحبه شركت كردي !!!
خواهش ميكنم بازم از همه ي شما ممنونم

بسيار عالي
شنوندگان عزيز اميدواريم كه از اين گزارش لذت كافي رو برده باشيد ما منتظر نظرهاي شما درباره اين گزارش هستيم
از آلبوس هم يك بار تشكر ميكنيم كه ما رو در ساخت اين گزارش ياري كرد

يك بار ديگه هم عيد رو به شما تبريك ميگيم

همه ي شما عزيزان رو به خداي بزرگ ميسپاريم

تا برنامه بعدي خدانگه دار

ما منتظر نظرهاي خوب شما هستيم در ضمن به ما بگين كه دوست دارين گزارش بعدي با كي باشه؟

ارادتمند
گلوری گرنجر و همكاران (دنیل واتسون و استرجس پادمور)
راديو گريفيندور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلوری گرنجر در 1384/10/29 12:27:00
ویرایش شده توسط گلوری گرنجر در 1384/10/29 12:27:55
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د
ارسال شده در: شنبه 28 خرداد 1384 20:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
طبق آخرین اخبار از انتخابات در حال حاضر افراد زیادی برای این پست مهم نام نویسی کرده اند که برجسته ترین اونها گیلدروی لاکهارت نویسنده پرطرفدار جامعه جادوگری و یکی از خوشپوشترین و خوشتیپترین افراد... می باشد.
گیلدروی لاکهارت پس از سالها نویسندگی و ساختن داستانهایی از زندگانی گذشته اش در حادثه ای به شدت ضایع شد.. اما بعد از چند سال بستری شدن در سنت مانگو وضع ایشون به حالت طبیعی بازگشت و ایشون زندگی واقعی خود رو در کتابی با نام "فتال وویس آب بینی فروش" به رشته تحریر درآورد.
اما پس از مدتی به فعالیت دیگری بجز کتاب نوشتن پرداخت. در طی سال گذشته که کینگزلی شکلبوت وزیر بود وی توانست بساط بی جامه پارتی و تنفسهای مصنوعی را در این جامعه دایر کند و با اینکار عده کثیری از ساحره ها وقت بیشتری را در جامعه گذراندند.
حال خود این شخص آمده است تا با وزارت نیز دست و پنجه نرم کند و راه گشای بسیاری از این دست فعالیتها باشد.

هر روز ما یکی از کاندیداهای برجسته را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!