سلام خدمت ناظران محترم تالار اصلي ، ميخواستم يك تاپيك بزنم به نام هفت !
ارتباط هفت با هري پاترو كه مي دونيد . جان پيچ هاي ولدمورت هفت تاست ، رولينگ هفت جلد براي كتاب ها در نظر گرفته ، ريدل به اسلاگ گفت كه هفت قوي ترين عدد جادوييه و ...
ممكنه بين اينا يك رمزي وجود داشته باشه كه در كتاب هفت معلوم بشه .
اميدوارم مجوز بديد .
خوب است خودت میگی در کتاب بعدی مشخص میشه بعد میایی اینجا درخواست مجوز میدی!؟تالار اسرار درخواست بده رسیدگی میشود!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

ايگور جان بالاخره من چيكار كنم ؟؟؟ مي تونم اونجا به عنوان يه مسئول كار كنم ؟؟؟؟
مسوولیت که نمیشه اسم رو گذاشت چون دسترسی پاک یا ویرایش کردن رو نداری ولی خب میتونی پستهای تاپیک رو ببینی و اگر پستی ارزشی بود به مت اطلاع بدی.البته فعالیت خودتم فراموش نشه!در ضمن یک هفته بهت فرصت میدم هم تاپیک فعال بشه و هم میتونی به اعضای تازه وارد از طریق پیام شخصی توضیح بدی که چطوری در تاپیک فعالیت کنند.هر گونه اعتراضی ازت ببینم باعث میشه این مسوولیت را ازت بگیرم(خوبه خودم اولش گفتم مسولیت نمیشه اسمش رو گذاشت)
مسوولیت که نمیشه اسم رو گذاشت چون دسترسی پاک یا ویرایش کردن رو نداری ولی خب میتونی پستهای تاپیک رو ببینی و اگر پستی ارزشی بود به مت اطلاع بدی.البته فعالیت خودتم فراموش نشه!در ضمن یک هفته بهت فرصت میدم هم تاپیک فعال بشه و هم میتونی به اعضای تازه وارد از طریق پیام شخصی توضیح بدی که چطوری در تاپیک فعالیت کنند.هر گونه اعتراضی ازت ببینم باعث میشه این مسوولیت را ازت بگیرم(خوبه خودم اولش گفتم مسولیت نمیشه اسمش رو گذاشت)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/13 22:23:02
جزئیات کاربر

سلام ايگور جان . ببخشيد كه مزاحمت شدم . من خواستم يه كاري بكنم اگه اجازه بدي . مي خواستم اگه مي شه نظارت تاپيك چهره شخصيت هاي كتاب! رو به من بدي . البته جسارت نباشه , من فكر كردم كه ; سرت شلوغه و من در اون تاپيك قبلا ( زماني كه قفل نبود ) خوب فعاليت مي كردم , يعني شما كه مي گفتين سه نفر معرفي بشه من تو يه پست پنج نفر رو هم معرفي كردم . اگر خواستمو قبول كنين ممنون مي شوم .
با تشكر
نيوت
نظارت بر تاپیک!؟من نمیدونم منظورت چیه!فقط میتونم بگم که اگرم برای تاپیکی مسوول انتخاب بشود کار خاصی انجام نمیده.فقط اگر بعد از 48 ساعت پست ارزشی در تاپیک مانده بود به ناظران میگوید تا پست پاک شود.
در هر صورت منظورمو نفهمیدی بگو بهتر و واضح تر بگم!
با تشكر
نيوت
نظارت بر تاپیک!؟من نمیدونم منظورت چیه!فقط میتونم بگم که اگرم برای تاپیکی مسوول انتخاب بشود کار خاصی انجام نمیده.فقط اگر بعد از 48 ساعت پست ارزشی در تاپیک مانده بود به ناظران میگوید تا پست پاک شود.
در هر صورت منظورمو نفهمیدی بگو بهتر و واضح تر بگم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/13 22:05:13
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
تاپیک های مختلفی در رابطه با عوامل موثر در کتاب هفتم زده شده ، مثلا : فایرنز در کتاب هفتم چه نقشی داره ، تسترال ها در کتاب هفتم چه نقشی دارند و ...
در نظر دارم تاپیکی بزنم با عنوان : عوامل موثر در کتاب هفتم !
توی این تاپیک تمام عواملی که از نظر کاربران در کتاب هفتم اثر دارند و میتونن کاری از پیش ببرن و یا کلا نقشی دارن گفته میشه ! از اونجایی که پیش بینی میشه پستهای کوتاه و تک خطی زیاد توش بخوره ، قوانینی کاملی برای پست زدن در تاپیک گذاشته میشه !
بهت مجوز میدم ! ولی یکی از قوانین این باشه که سه عامل رو کامل توضیح بدن.
تاپیک روز 20 خرداد زده میشه !
تاپیک های مختلفی در رابطه با عوامل موثر در کتاب هفتم زده شده ، مثلا : فایرنز در کتاب هفتم چه نقشی داره ، تسترال ها در کتاب هفتم چه نقشی دارند و ...
در نظر دارم تاپیکی بزنم با عنوان : عوامل موثر در کتاب هفتم !
توی این تاپیک تمام عواملی که از نظر کاربران در کتاب هفتم اثر دارند و میتونن کاری از پیش ببرن و یا کلا نقشی دارن گفته میشه ! از اونجایی که پیش بینی میشه پستهای کوتاه و تک خطی زیاد توش بخوره ، قوانینی کاملی برای پست زدن در تاپیک گذاشته میشه !
بهت مجوز میدم ! ولی یکی از قوانین این باشه که سه عامل رو کامل توضیح بدن.
تاپیک روز 20 خرداد زده میشه !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/13 14:24:04
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/13 15:02:44
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/13 15:12:22
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/13 15:17:25
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/13 15:02:44
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/13 15:12:22
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/13 15:17:25
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
میخواستم درخواست بدم که اسم تاپیک این پرسی هم مشکوک میزنه به : اطلاعاتی درباره پرسی ویزلی تغییر کنه !
چون این اسم هم قدیمی هست و هم جالب نیست برای این تاپیک !
ممنون
لینک تاپیک :
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&type=&topic_id=606&forum=6
اطلاعاتی در مورد پرسی ویزلی یک مقدار به عنوان مقاله ها بیشتر میخوره!من اسمش را بک چیز دیگر تغییر دادم...ببین فکر کنم خوب باشه!
میخواستم درخواست بدم که اسم تاپیک این پرسی هم مشکوک میزنه به : اطلاعاتی درباره پرسی ویزلی تغییر کنه !
چون این اسم هم قدیمی هست و هم جالب نیست برای این تاپیک !
ممنون
لینک تاپیک :
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&type=&topic_id=606&forum=6
اطلاعاتی در مورد پرسی ویزلی یک مقدار به عنوان مقاله ها بیشتر میخوره!من اسمش را بک چیز دیگر تغییر دادم...ببین فکر کنم خوب باشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/12 9:33:53
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

من متوجه نشدم منظور شما چیه؟ما که اکیدا چیزی رو اعلام نکردیم که این تو کتاب 7 اتفاق افتاده.داریم بحث میکنیم تا شاید به نتیجه ای برسیم!اگر میخواستیم اینقدر سختگیر باشیم تالار اسرار را باید از اول تیر به کلی بست!نمیشه اینجوری که!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 13 آبان 1390 18:39
از: گروه همیشه پیروز گریفیندور
پستها:
527

با سلام
ببخشید مزاحم شدم.
به نظر من تاپیکتالار اسرار!!
داره بعضی از موضوعات کتاب هفتم رو فاش میکنه و اونجوری که من متوجه شدم این کار ممنوع میباشد.(شاید من درست نفهمیده باشم)
به هر حال گفتم که اطلاع بدم.
ببخشید مزاحم شدم.
به نظر من تاپیکتالار اسرار!!
داره بعضی از موضوعات کتاب هفتم رو فاش میکنه و اونجوری که من متوجه شدم این کار ممنوع میباشد.(شاید من درست نفهمیده باشم)
به هر حال گفتم که اطلاع بدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
چند مورد هست که اینجا میگم و بعد تاپیک رو میزنم :
1- ترجیح میدم تاپیکی رو که میزنم زمانی براش مشخص نشه ، چون باعث میشه که نه من و نه کس دیگه ای که میخواد توش پست بزنه رغبتی داشته باشه .
2- درسته شواهد کم هست ، ولی اینجا نظرات اعضا داده میشه ، ما نمیخوایم که حتما در مورد طاق نما همه چیز روشن بشه ، فقط هدف این هست که تا اونجا که ممکنه دلایلی برای اتفاقاتش پیدا بشه .
3- نمیخوام که این تاپیک توسط پست ناظر جمع بندی بشه ، میخوام بخش بخش جمع بندیش مربوط به پست کسانی باشه که توش نظر میدن و از هر پستی نکته ای برداشته بشه .
آینکه جمع بندی چجوری بشه و زمانش مشخص بشه یا نه در اختیارات شما نیست!این به ناظر بخش ربط داره.
کاملا درسته ، این به ناظر بخش ربط داره ، ولی این زننده تاپیک هست که داره برای اون کار میکنه و زحمت میکشه ، ناظر بخش کارش رسیدگی به بخش هست ، نه تعیین زمان برای بسته شدن و جمع بندی !
انجمنهای دیگرو نمیدونم.ولی انجمنی که من ناظرش هستم جمع بندی و زمان گذاری هیچ ربطی به زننده تاپیک نداره و من به دلیل وظایفی که دارم خودمو موظف میبینم زمان بذارم و هر موقع دلم خواست جمع بندی کنم!
مسلما انقدر با نظارتت آشنا هستم که بدونم چیکار میکنی و چه قصدی داری ، و گرنه به عنوان ناظر ماه انتخاب نمیکردم ، بنظرم این درست نیست که قبل از اینکه تاپیکی زده بشه ، اینطوری در موردش گفته بشه ، من هدفم برای زدن تاپیک این نیست که یکی به تاپیک هایی که زدم اضافه بشه ، یا یه تاپیک فعال در این انجمن باشه ، من برای این تاپیک رو میزنم که یه نتیجه خوب ازش گرفته بشه و فکر کنم این حق رو داشته باشم که بخوام جمع بندی و زمان بندیش طبق نظراتی که در اون داده میشه باشه ! فکر میکنم به اندازه کافی با کارهای همدیگه آشنا باشیم
خب پرسی جان درباره زمان قبول کردم اشتباهم رو!بالاخره آدم باید اشتباهاتش رو قبول کنه!درست نباید برای تاپیک های جدید زمانی گذاشت.ولی در مورد جمع بندی اگر دقت کنی تو همین صفحه و صفحات قبلی میبینی که من تصمیم گرفتم مجوز که میخوام بدم بگم جمع بندی میشه که بعدا یارو طلبکار نشه!تجربه به من نشون داده که باید همه چیز را گفت موقع مجوز وگرنه بعدا کلی طلبکار میشن ازت!بازم ازت ممنونم نکته را به من گوشزد کردی در مورد زمان!
هیچ اشتباهی از سمت تو وجود نداره ایگو عزیز ، این فقط درخواستی بود که من داشتم که شما هم قبول کردی ، ممنون ، از اینکه میگی بعدا طلبکار نشن و اینا ، درسته ، کاملا درسته اینها باید گفته بشه ، ولی به نظرم برای اعضایی که تازه توی سایت کارشون رو شروع میکنن ، مثلا برای من و مرگخوارا که نباید این قانون صدق کنه ، ولی برای محفلی ها ، خوب ، حق داری
در آخر هم از وقتی که دو تامون گذاشتیم برای این همه ویرایش و این همه نوشته ممنونم
چند مورد هست که اینجا میگم و بعد تاپیک رو میزنم :
1- ترجیح میدم تاپیکی رو که میزنم زمانی براش مشخص نشه ، چون باعث میشه که نه من و نه کس دیگه ای که میخواد توش پست بزنه رغبتی داشته باشه .
2- درسته شواهد کم هست ، ولی اینجا نظرات اعضا داده میشه ، ما نمیخوایم که حتما در مورد طاق نما همه چیز روشن بشه ، فقط هدف این هست که تا اونجا که ممکنه دلایلی برای اتفاقاتش پیدا بشه .
3- نمیخوام که این تاپیک توسط پست ناظر جمع بندی بشه ، میخوام بخش بخش جمع بندیش مربوط به پست کسانی باشه که توش نظر میدن و از هر پستی نکته ای برداشته بشه .
آینکه جمع بندی چجوری بشه و زمانش مشخص بشه یا نه در اختیارات شما نیست!این به ناظر بخش ربط داره.
کاملا درسته ، این به ناظر بخش ربط داره ، ولی این زننده تاپیک هست که داره برای اون کار میکنه و زحمت میکشه ، ناظر بخش کارش رسیدگی به بخش هست ، نه تعیین زمان برای بسته شدن و جمع بندی !
انجمنهای دیگرو نمیدونم.ولی انجمنی که من ناظرش هستم جمع بندی و زمان گذاری هیچ ربطی به زننده تاپیک نداره و من به دلیل وظایفی که دارم خودمو موظف میبینم زمان بذارم و هر موقع دلم خواست جمع بندی کنم!
مسلما انقدر با نظارتت آشنا هستم که بدونم چیکار میکنی و چه قصدی داری ، و گرنه به عنوان ناظر ماه انتخاب نمیکردم ، بنظرم این درست نیست که قبل از اینکه تاپیکی زده بشه ، اینطوری در موردش گفته بشه ، من هدفم برای زدن تاپیک این نیست که یکی به تاپیک هایی که زدم اضافه بشه ، یا یه تاپیک فعال در این انجمن باشه ، من برای این تاپیک رو میزنم که یه نتیجه خوب ازش گرفته بشه و فکر کنم این حق رو داشته باشم که بخوام جمع بندی و زمان بندیش طبق نظراتی که در اون داده میشه باشه ! فکر میکنم به اندازه کافی با کارهای همدیگه آشنا باشیم
خب پرسی جان درباره زمان قبول کردم اشتباهم رو!بالاخره آدم باید اشتباهاتش رو قبول کنه!درست نباید برای تاپیک های جدید زمانی گذاشت.ولی در مورد جمع بندی اگر دقت کنی تو همین صفحه و صفحات قبلی میبینی که من تصمیم گرفتم مجوز که میخوام بدم بگم جمع بندی میشه که بعدا یارو طلبکار نشه!تجربه به من نشون داده که باید همه چیز را گفت موقع مجوز وگرنه بعدا کلی طلبکار میشن ازت!بازم ازت ممنونم نکته را به من گوشزد کردی در مورد زمان!
هیچ اشتباهی از سمت تو وجود نداره ایگو عزیز ، این فقط درخواستی بود که من داشتم که شما هم قبول کردی ، ممنون ، از اینکه میگی بعدا طلبکار نشن و اینا ، درسته ، کاملا درسته اینها باید گفته بشه ، ولی به نظرم برای اعضایی که تازه توی سایت کارشون رو شروع میکنن ، مثلا برای من و مرگخوارا که نباید این قانون صدق کنه ، ولی برای محفلی ها ، خوب ، حق داری
در آخر هم از وقتی که دو تامون گذاشتیم برای این همه ویرایش و این همه نوشته ممنونم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/9 16:30:17
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/9 16:40:08
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/9 16:43:53
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/9 16:49:35
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/9 16:54:43
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/9 17:39:56
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/9 16:40:08
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/9 16:43:53
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/9 16:49:35
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/9 16:54:43
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/9 17:39:56
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

پرسی جان موضوع جالبی است ولی فکر نکنم بشه در موردش زیاد بحث کرد و شواهدش در کتاب کم است.با این حال بهت 1 ماه فرصت میدم اگر خوب شد که میذام تاپیکت بمونه و اگرم خوب نشد قفل و جمع بندی میشه!
ممنون،ایگور کارکاروف
ممنون،ایگور کارکاروف
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
پستها:
3736

با مطالعه ای که روی لیست تاپیک ها داشتم این تاپیک وجود نداره ، قصد زدن تاپیکی رو دارم با عنوان :
طاق نمای وزارت سحر و جادو
تا حالا زیاد در مورد این طاق نما در بخش های مختلف سایت وجود داشته ولی هیچ وقت توی یه تاپیک به طور کامل روش بحث نشده ، توی این تاپیک در مورد این بحث میکنیم که طاق نما چطور کار میکنه ، افراد وقتی واردش میشن به کجا منتقل میشن ؟ صداشون چطور شنیده میشه ؟ چرا وقتی نزدیکش میشی یه حسی بهت دست میده ؟ و خیلی نکات دیگه در مورد طاق نما ، همین مقدار از نظر من کافی هست برای توضیح .
طاق نمای وزارت سحر و جادو
تا حالا زیاد در مورد این طاق نما در بخش های مختلف سایت وجود داشته ولی هیچ وقت توی یه تاپیک به طور کامل روش بحث نشده ، توی این تاپیک در مورد این بحث میکنیم که طاق نما چطور کار میکنه ، افراد وقتی واردش میشن به کجا منتقل میشن ؟ صداشون چطور شنیده میشه ؟ چرا وقتی نزدیکش میشی یه حسی بهت دست میده ؟ و خیلی نکات دیگه در مورد طاق نما ، همین مقدار از نظر من کافی هست برای توضیح .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج