شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آلبوس عزیز در رابطه با این اخطاری که در تاپیک جلسات محرمانه محفل زدید :
این راهه فعال کردن اعضا نیست... اگر هم تا یک شنبه در محفل پستی زده بشه فایده ی چندانی نداره چون اگر پستی هم تا اون موقع ارسال بشه باعث فعال شدن محفل نمی شود.... بهتره به جای کم کردن امتیاز از اعضا برای مجبور کردنشون به فعالیت با دادن سوژه های جالب اونها رو تشویق به پست زدن کنید!
آلبوس عزیز به نظر من اگه تا اواسط تیر هم صبر کنید و بعد از اون قوانین رو اجرا کنید خیلی بهتر باشه!
این یه پیشنهاده دوستانه بود و چیزی بود که در مدت کم ناظریت در محفل متوجه شدم! امیدوارم باعث ناراحتی ناظران عزیز نشود!
با تشکر سارا
سارا عزیز حرف شما درست است ولی این به جهت فعال کردن محفل نبود ، بلکه به جهت مشخص شدن وضعیت اعضای محفل برای دادن ماموریت ها بود.بهرصورت در مورد سوژه هم مطمئنا درست است و خوشحال می شوم اگر هر کدام از اعضای محفل سوژه ای داشتند در اختیار محفل قرار دهند ضمن اینکه خود ما هم در تدارک سوژه هستیم.با احترام.
سلام
آلبوس عزیز شما گفتید این کار به دلیل مشخص شدن اعضای محفل بود ولی این کم کردن امتیاز بسیار بالا که مطمئنا برای اعضای مخصوصا اعضای تازه وارد که خیلی فعال بودند خیلی سخت خواهد بود چون خلیی زحمت کشیدن و به اینجا رسیدن و کار جالبی نیست!
از راه های دیگه ایی می شه این رو فهمید! امتیازات برای اعضا خیلی مهمه و شده حتما پست می زنن و اینطوری نمی شه وضعیت رو متوجه شد!
با تشکر سارا
این تنها راهی بود که به نظر بنده رسید ، نظر شما هم محترم است و مسلما برای دفعه آینده منظور خواهد شد.ضمن اینکه دو پست شما یکی شد، خواهشا در بیست و چهار ساعت پست خود را ویرایش کنید.موفق باشی. با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/31 21:25:16 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/31 21:55:30 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/31 22:07:30
آلبوس عزیز به نظرم یه ذره لیستت بی انصافی بود!من خداییش یکی از فعالای محفل بودم و هستم و وقتی پستت رو دیدم رفتم و توی دره گودریک و پورتلند پست زدم ولی خب من چند وقتی بود نمیتونستم رول بنویسم نباید که به این زودی ازم امتیاز کم شه!میتونستی یه ذره با نظر تخفیف به پرونده ام نگاه کنی! به هر حال چه تو میگفتی و چه نمیگفتی من همیشه پست میزدم. با اجازه!
ویولت عزیز حرف شما کاملا متین است ، شما یکی از اعضای کاملا فعال محفل هستید ، ولی دو مورد یک مورد اینکه این رده بندی با توجه به فعالیتهای مان عضو سنجید هشد یعنی اگر قبلا فعال تر بودید و الان فعالیت کمتر شده ، بدین ترتیب نگاه می شده . اعضای کلا غیر فعال هم که بدترین وضعیت را داشتند.بهرصورت اگر ناراحت شدی عذر میخواهم.با احترام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/31 21:18:43
سلام متاسفانه قادر به ادامه فعاليت در سايت نيستم. همين متن رو به زور مي نويسم. به علت تصادف دو انگشت اساسي خودمو از دست دادم. فقط تابستان به كمك يكي دو تا از همين دوستان محفلي خودتون تدريس هاي هاگوارتز رو آماده كنم هنر كردم. ببخشيد كه وقتتون رو گرفتم. استعفا از محفل ققنوس. ايشا الله موفق باشيد.
موفق باشی اینیگو عزیز. امیدوارم هر چه زودتر بهبودی حاصل کنی.ممنون از پستهای زیبایت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اينيگو ايماگو در 1386/3/30 20:37:44 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/30 20:49:50 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/30 21:15:20
سلام می خواستم بدونم توی تاپیک بحث های سر میز غذا و خانه ی 12 گریمالد پست ها باید ادامه دار باشه؟شرایط چه جوریه؟میشه لیست تاپیک ها رو بزارید و بگید کدوم ها ادامه دار و تکی هستند؟
پردفوت عزیز هر دو تاپیکی که شما ذکر کردید ، ادامه دار هستند.نیازی به ارسال لیست نیست شما فقط کافی است برای اینکه بدانید تاپیکی ادامه دار است یا خیر ، دو پست قبل از پستی که می خواهید بزنید را بخوانید اگر هر دو یک داستان را ادامه می دادند و در پستشان داستان پایان نیافته بود ، تاپیک ادامه دار و اگر غیر از این بود، تاپیک تکی است.امیدوارم موفق باشی. با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/28 14:48:57
خب گفتم چون اون پستم رو ویرایش کنم شاید نبینین واسه همین یه دونه جدید زدم تاریخ دقیق از 3 تیر تا 25 تیر می باشد که من از 1 تیر دیگه نمی تونم بیام
ویکتور عزیز مشکلی نیست ولی متاسفانه برای ماموریت ها که حدودا از 17 یا 18 تیر آغاز می شود از شما امتیاز کسر خواهد شد چون این ماموریت اجباری است.بغیر از این مشکلی نیست.موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/25 21:08:30
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
سلام من بعد از يه مدت طولاني الان مي خوام يه سوژه ي جديد بدم كه تاپيكها از اين راكد موندن در بيان و محفل هم يه تكوني بخوره..مي خواستم بدونم حالا كه ماموريت ها تموم شده مي تونيم تو يكي از تاپيكهاي اون ماموريت ها سوژه ي جديد بديم يا نه؟
دوم اينكه مي خواستم بدونم ماموريت بعدي كي ..اين ماموريت كه از دست ما رفت ... همين
ادوارد عزیز شما می تونید در هر تاپیکی که احساس کردید داستان آن را نمی شود ادامه داد و یا داستان به پایان رسیده است ، سوژه جدید بدهید و حتی اگر خواستید می توانید سوژه را در اختیار ما(از طریق پیام شخصی) قرار دهید تا برای ماموریت منظور شود . در هر دو صورت امتیاز قابل توجهی برای این امر منظور خواهد شد. در مورد ماموریت ها هم باید خدمتتون عرض کنم که ماموریت بعدی بعد از امتحانات دانشگاه یعنی حدود هفده تیر است.موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/25 21:05:21
می تراود مهتاب..
"وقتش رسیده که همهی ما بین چیزی که درسته و چیزی که آسونه، یکی رو انتخاب کنیم." - پروفسور دامبلدور
ببخشيد ، من ميخواستم بدونم امتيازهاي كامل بچه هاي محفل رو چه جايي نوشتين ؟! يادمه يه بار زمان ناظراي قبلي امتيازها نوشته شده بود! ولي دقيقا نميدونم كجاست ! اصلا هست !؟ ميشه لطف كنين !؟
آقا سلام اومدم فقط این اطلاع رو بدم که من به علت شروع شدن امتحانات از روز شنبه که فردا هست نمیتونم زیاد بیام و به مدت 20 تا 25 روز مرخصی استعلاجی میخوام
ویکتور عزیز خواهشا تاریخ دقیق پایان امتحانات را بگین تا اقدام شود.ممنون.با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/3/25 10:59:46
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم