شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام ایها الناس! من هم با این قضیه کنف ها موافقم و اون پیشنهاد هدی که خیلی طلاس!من هم میگم که این سیاست هرچه پیش آید خوش آید بهتره میاید یه هفته بر نامه میچینید و بعدش یهو 5 6 نفر از اصلی ها نمیتونن بیان!یه نفر بشه مسئول این کنف ها(همون فلور)و هر وقت دید ده تا عضو درست و حسابی خوراک خنده آنن یه کنفرانس بذاره! با اجازه.بای!
یک نکته جالب، هر جا فلور هست ... مک بون هم هست ... هی هی ... جالبه ...
خوب خانم ها و آقایون ... من کاملا موافقم و فکر میکنم زنده کل کل کردن خیلی بهتر از اینه که توی سایت و توی نحوه هم و لت و پار کنیم .... من پایه ام همه جوره برای یک بحث اصولی .
ولی به نظرم مشخص بشه کیا بیان بهتره .... یک عده بیان لوده بازی در بیارن کنف و بهم بریزن برن ... خوب نیست اصلا .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام
اگر می خواید واقعا هدفی دنبال کنید بهتره برنامه نچینید ... به جرات می گم اگه سیاست هر چه پیش آید خوش آید رو در پیش بگیرید خیلی بهتره تا اینکه بخواید برنامه بریزید... یه اد لیست ِ خوب ِ جادوگرانی داشته باشید و هر وقت ده یازده نفر آنلاین بودن یه کنفرانس بذارید ... دور هم شاد باشید و هر جور می تونید لذت ببرید ... از نظر من این بهترین راهه.
با این موافقم که بحث جدی نمی شه کرد!اما بسیاری از ایده های رول از توی همین کنفرانسها بیرون امده!نمید از همین کنفرانسهاست!یا همین وزیر شدن کینگزلی یا کودتای تابستون 83!البته اینا همش ماله خیلی وقت پیشاست!ولی من یکی از بودن در این کنفرانسها لذت می برم چه می خواد خاله بازی باشه چه نباشه!هم ایده می گیرم!هم شاد می شم!هم پر انرژی تر توی سایت می یام!در کل به نظرم برای تفریح باشه بد نیست!و باید به مورتان بگم که ملت برعکس از جاهایی که به قول شما خاله بازی بیشتره بیشتر استقبال می کنن!به شخصه سره کنفرانس پارسال وزیر من اصلا با سی دقیقه دوم که بسیار جدی بود و کوییرل می گفت ساکت حال نکردم چون اصلا نتیجه ای نداشت!نه راه کنترلی هست نه چیزی!
قدیما ملت توی این کنفرانسها رول بازی می کردن!سر به سر هم می زاشتن!ایده هارو باهم چک می کردن!شعرهای جادوگرانی برای هم می گفتن!حتی ملت ایدی های مختلف می ساختن و می یومدن توی کنفرانس و همه رول بازی می کردیم!کلا فضای شادی بود!اگر تاثیری نداره خارج از لطف هم نیست!
در ضمن ما ریونی ها اصولا وقتی تعدادمون زیاد می شه کنفرانس رو داریم!بسیارم لذت بخشه!دیدارها تازه می شه ایده های جدید می دیم برای تالار !
اما با حرف ایگور موافقم که برای اعضای تازه وارد بسیار خوبه!با بچه ها آَشنا می شه با ایده ها پر انرژی می شه که بیاد تو سایت رول بزنه بنویسه!
مثلا شما همین چت باکس رو ببینید!قبلا این بحثهای چت باکس همش توی کنفرانسها بود چون پت باکس نبود افراد همش توی کنفرانسها لینک می دادن!یا باهم کل کل می کردن!اما خب حالا که چت باکس هست ملت توی چت باکس باهم کل کل می کن و احتیاجی به کنفرانس نمی بینین
بازم می گم بودنشون خالی از لطف نیست! شما چندتا عزیز که زیاد مایل نیستین شرکت کنین حداقل بقیه رو سرد نکنین!اینجور که معلومه آرتور خیلی مستعده که حتما کنفرانسها باشه جلوشو نگیرین شاید واقعا نتیجه داد!شرمنده اینو گفتم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
در مورد کنفرانس های شبانه سایت باید بگم که این کنفرانس ها برای ارزشی بازی و خندیدن ، سلام و احوال پرسی ، بر سر هم کوبیدن جنگ و جدل، نوشابه باز کردن برای یکدیگر و ... خیلی خوبند!!! ولی اینکه بتونند نقش سازنده در سایت داشته باشن و به تاپیک و مطلب و گروهها سرو سامان بدن نه!! البته نمیشه انکار کرد که اگه کنفرانس هر از گاهی اون هم با برنامه و هدف برگزار بشه شاید یه ذره نتیجه داشته باشه ، اما این طور که معلومه ، شبی دو سه تا کنفرانسه که ملت قراره، براشون دنبال هدف و موضوع بگردند! البته کنفرانس چیز سرگرم کننده ایه ولی بی فایده است و ملت هم از چیز بی فایده استقبال نمی کنند. و شخصا باید بگم که بنده ضمن حضور در این کنفرانس ها، در کنفرانس های خصوصی هم شرکت داشتم که تازه اونها هم چندان مفید فایده نبودند چه برسه به این کنفرانس که درش از هر گروه و از هر امتی حضور دارند و نمیشه کنترلشون کرد!!
به نظر من کنفرانس واقعا چیز مسخره ای هست ، با حرف های هوریس کاملا موافقم ، البته به اندازه نیمی از سیبیل های هوریس توی کنفرانس بودم
مثلا پارسال کنفرانس همگانی ای بود ، که اگر اشتباه نکنم برای انتخاب وزیر سحر و جادو ! کلی از وقت به عده ای از افراد بیکار اختصاص داده شد ، که سلام و علیک و خوبی ؟ فلانی اون برنامه هه رو دیدی ؟ فلانی خیلی گلی ، فقط یدونه ای وبه همین منوال !
چند تا از مدیران سایت مثل کوییرل ، بارون خون آلود و ... هم حضور داشتند .
کل کنفرانس برای انتخاب وزیر :
15 دقیقه اول : سلام و احوال پرسی 30 دقیقه بعد : برای ساکت کردن بچه ها که کوییرل صحبت کنه 5 دقیقه بعد : صحبت کوییرل و بارون بعد هم کلا از ساعت 8 شب تا 12 شب ارزشی بازی
حالا اینکه کنفرانس جدی بود و مدیرای سایت هم حضور داشتند و تا اونجایی که یادم میاد اعضای خوبی هم اومده بودند ! حالا چه برسه به این کنفرانس !
خوب....بنده به اندازه تک تک تارهای سیبیل خودم و همچنین تک تک ریش های مرلین در کنفرانس ها مختلف حضور داشته ام. تجربه ثابت کرده که کنفرانس به معنای خاله بازی و ارزشی بازی خلاصه میشه.حتی کنف های مهم که برای تصمیم گیری های مهم رول برگذار میشن،فقط ده دقیقه ی مفید دارند و حدود یک ساعتشان به خاله بازی میگذرد. شرح یک کنفرانس یک ساعته نیم ساعت اول :"سلام و احوال پرسی و خودشیرینی یه عده با نمک نیم ساعت دوم:سلام و احوال پرسی و خود شیرینی یه عده با نمک
البته اون وسط مسطا هم به تعداد شش برابر افراد موجود در کنف ای اس ال گرفته میشود و بعدش یه سری میزنند توی کار خصوصی چتیدن. رسما پیشنهاد میکنم که در یک کنفرانس عمومی شرکت نکنید.که تا دو روز سر درد خواهید داشت.و البته موضوع بحث تعیین کردن هم کاملا بی معنیه.چون همه میان خاله بازی.
سلام در راستای اینکه منم عارف مسلکم یعنی معمولا شب زنده دارم!و تا خود خروس خون بیدارم و بنظرم همچین کنفرانسهائی جالب میاد گفتم اعلام آمادگی کنم که اگه کاری بود در خدمتم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/3/26 3:12:36