شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خانم لیلی اونز واقعا از شما بعیده این همه تفریحات مفرح و روح بخش وجوان پسند(البته از نوع بسیجی) در ضمن شما چرا انتظار جز این دارید تفریحات حکومتی (اونم حکومت هایی که با حکومت ایران در ارتباط باشند)از این بهتر نمیشه!!!
آقا اجازه این امتحان ادبیات فارسی ساله اوله یاد مسابقه ی اقامه نماز 1_در خیابان شیخ احمد مرلین 2_فک نکنم به علت تحریم های سیاسی دامبل 3_در این مورد دو روایت است یکی اینکه آن ها به بیماریه الدامبل که همان دامبلیس امروزیست مبتلا بودن و روایت دیگر این بوده دامبل باز خالی بسته
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم وقتي بزرگ مي شوم:سياهم وقتي مريض مي شوم:سياهم ولي تو وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي وقتي بزرگ مي شوي:سفيد وقتي مري
قالی دوری میزند و به سمت خیابان دامبل ابن ابی شکم، جلوی ساختمانی چند طبقه، شبیه پاتیل درزدار خودمان توقف میکند!
شنبه 10/5/1383 - قبرستان دامبل
اینجا نیمی از بهشت است و این قبرستان نیمی از اینجا! این قبرستان نه چندان بزرگ، چه بزرگ مردان و شیر جادوگرانی را در خود جای داده است. از شارع دامبل ابن ابی شکم میگذرم، برای رسیدم به قبرستان دامبل. از محل اسکان تا حرم دامبل فقط پنج دقیقه راه است و اگر مسیر را با جارو طی کنیم به نیم دقیقه هم نمیرسد.حرم دامیل یک دست سفید پوشیده است و از دور شخصی نمایان است که ریشش همانند لباسش سفید و درازای آن به 101 سانت میرسد. قبرستان دامبل چسبیده است به حرم دامبل و اصلا اگر خوب دقیق شویم، می بینیم قبرستان و حرم یکی است. قبرستان دامبل بخشی از حرم است و حدود حرم _آن طور که کتاب ها نوشته اند و مشهور است _ چهار فرسخ است در چهار فرسخ. اینجا همان جایی است که کینگزلی در موردش گفته است: " در قیامت نخستین مکانی که شکافته میشود قبرستان دامبل است و از آن هفتاد هزاز جادوگر در صحرای محشر حاضر میشوند که چهره هایشان چون ریش مرلین شب چهارده می درخشد و بی حساب وارد سه دانگ از بهشت من میشوند. من کنار چنین خاکی ایستاده ام با چشم و دلی گریان و دیگران هم میگریند از درد... در روایات آمده بر سر این قسمت از بهشت ( قبرستان دامبل ) بارها میان دامبل و کینگزلی جنگ در گرفت اما کینگزلی که دید زن و بچه دامبل مریضن، این مکان را به او بخشید و امروزه میخواهد با قیمتی خوب نه تنها این قسمت از بهشت دامبل را بلکه سه دانگ دیگر بهشت را نیز خریداری کند!
سوالات این بخش: 1- خیابان های اطراف خیابان دامبل ابن ابی شکم را نام ببرید! 2- آیا قیمت نفت زیاد میشه و کینگزلی قادر به خریدن سه دانگ دیگر بهشت نخواهد شد؟ چرا؟ 3- زن و بچه دامبل به چه مرضی مبتلا شدند؟
من خودم میام، بروبچز محلم میارم... هزینه شم کینگزلی میده، اون مرلین اصلا خرج نمیکرد ولی کینگزلی دست و دل بازه.. زمان حرکت هم جمعه دیگس بعد از نماز جمعه!
گیلدروی اگه خودت هم میای یه جا برای من رزرو کن چون شنیدم اونجا هم گرگ داره هم گرگینه...اما قبلش لطف کن اگه سوروسو دیدی بهش بگو یه سر به من بزنه که کمی تا قسمتی ازش معجون اضافه بگیرم...راستی...زمان حرکت و هزینه ش چطوریه ؟
1_فردی با خدا 2_اونم فردی با خدا 3_عرق ÷ای مردم 4_کی گفته نداره خوبشم داره اما خوده انگیلیسی ها چنار صداش میکنن 5_در برتانیا وشهرت به خاطر بوی گند ÷است 6_همین جا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم وقتي بزرگ مي شوم:سياهم وقتي مريض مي شوم:سياهم ولي تو وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي وقتي بزرگ مي شوي:سفيد وقتي مري