جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  316 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
بعد از تموم شدنه سری هری پاتر تا چه حد به این سایت سر میزنین؟
ارسال شده در: جمعه 26 مرداد 1386 22:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خدا وکیلی راستشو بگین و همه نظر بدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امضا توسط مدیر برداشته شد.
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 07:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اصلا نگران نباشید.
غیر ممکنه رولینگ نوشتن کتاب های هری رو متوقف کنه.
این خط _____ اینم نشون #

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اونی که سرور و پادشاهمونه ویزلیه!
تاپیک ها:
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4587&forum=3&post_id=175197#forum
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 01:45
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور می گی آدم نباید وابسته بشه!حرفت درست اما امکانش نیست!هرکسی می یاد جادوگران وابسته می شه از من گفتن!

جادوگران فکر کنم باشه فوقشم نباشه خودم یه سایت می زنم بیایین توش!(همر از همه نوع!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: چهارشنبه 20 تیر 1386 23:19
نمایش جزئیات
آفلاین
خب عزیزان...!شما الان میگید که آره تا فلان موقع فیلم هست!تا فلان موقع نمیدونم چی هست!باید توچه کنید که برای نگاه داشتن سایت نیاز به پول است!هاست اجاره شده و باید پولی بابتش داده بشود!خب این رو باید در نظر بگیریم آیا مدیران تمایلی به این کار دارند یا نه!

موضوع دیگر اعضای خوب سایت هستند!زمانی که اعضای خوب دیگر در سایت نباشند دیگه عملا سایت کارایی خوبی نداره!مدیران هم البته باید وقت این کار را داشته باشند!که اینم مهم هست!

از طرف دیگر،سایت اگرم بسته بشه،ما دوستانی داریم که میتوانیم با انها باشیم و خوش بگذرانیم!فراموش نکنید این سایت وسیله ای برای لذت بردن است!پس وابسته نشوید!
"البته امیدوارم سایت سالهای سال باز بماند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 18 تیر 1386 16:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .
خب , به نظر من که میشه بعد از تموم شدن هری پاتر سایت بازم پابرجا بمونه !
یعنی اینکه ترم های هاگوارتز باشه , مسابقات کوییدیچ و بقیه همه باشند .
تازه اخبار هم تا وقتی که فیلمها تموم نشه , تموم نمیشه !
به نظر من این سایت همه چیز داره و هر ادمی میتونه بیاد و فعالیت کنه . فکر نمیکنم به این سرعت , یعنی با تموم شدن هری پاتر , سایت هم بسته بشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[font=Tahoma][size=large][b][color=3300FF]نیروی جوان > تفکر جوان > ایده های نو > امید ساحره ها و ج�
نا امید نشید
ارسال شده در: دوشنبه 18 تیر 1386 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد اینده ی سایت باید بگم یه چیزی حدود 5 سال دیگه هست تازه با وجود اعتراظات میلیونی کی میدونه که کتابهای دیگه ای در میون نباشه اصلا نا امید نشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 18 تیر 1386 14:08
نمایش جزئیات
آفلاین
زبان خود را بگازانید و فریاد استغفر الله سر دهید.
این سایت تا وقتی وا میمونه که خدای نکرده کفن هری تو خاک بپوسه(در اینجا خدای نکرده به معنی اینه که هری صد سال زنده بمونه و بعد از اون صد سال کفنش بپوسه و جادوگران ایشالله تا اون موقع واسه.من حتما به نوه ها نتیجه ها و نبیره هام میگم یه سری به سایتتون بزنه.
ایشالله و به لطف خدا که سایت به این خوبی تا عمر داریم بمونه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 18 تیر 1386 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اووو کو تا تموم شه. تازه دایره المعارف هری پاتر مونده. در ضمن فکر نکنم تا فیلم 7 اینجا بسته شه. پس هنوز چند سال دیگه مزاحمتون هستیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی ما به واقعیت جادو ایمان داریم، اما جادوی ما چوبدستی هایمان نیست، بلکه قلبهامان است.
[img]http://i14.tinypic.com/2u94e
ارسال شده در: دوشنبه 18 تیر 1386 13:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
میدونین چیه؟ آلان که فکرشو میکنم میبینم که نباید زیاد به فکر آخر کتاب بود. ما خودمون یه دنیای جادویی با همه ی تشکیلات ساختیم. در ضمن فیلما که تا سال 2010 هستش. ما تا اون موقع بازم با هم میمونیم. من با نظر آمیگو کاملا موافقم.
تازه جی.کی شایعه کرده کتاب 8 هم هست. من تو مجله شوگا خوندمش!!!
به هر حال. من که تا آخر سایت هستم. اگه کسی با من موافقه دستا بالا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: دوشنبه 18 تیر 1386 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه:

خب سايت هنوز خيلي جا دارد. همه مشتاقان و طرفداران هري پاتر دوست دارند كه سرگذشت و پايان اين مجموعه عظيم را هم بدانند. اين در سايت جادوگران ما را ياد تاپيكي با عنوان "(آينده سايت جادوگران) همه ما ميدانيم كه هري پاتر روي به اتمام مي رسد!" مي اندازد. جي.كي.رولينگ نويسنده اين مجموعه فاش كرده است كه احتمالا قصد دارد كتاب هاي ديگر در مورد اين پسر جوان بنويسد.

طرفداران هري پاتر دوست دارند كه بعد از انتشار كتاب نهايي يعني هري پاتر و قديس هاي مرگبار در تاريخ 21 جولاي ماجراهاي هاگوارتز و هري پاتر همچنان ادامه داشته باشد.

رولينگ به خوانندگان هري پاتر توضيح داده است كه بعد از كتاب هفتم، قصد دارد دايره المعارفي را منتشر كند كه تماما در مورد هاگوارتز و شخصيت هاي داستان و اماكن جادويي مي باشد. اما حالا قصد انتشار داستان و ماجراي ديگري را ندارد.

در اول كه رولينگ در مورد پايان مجموعه هري پاترصحبت مي كرد حس عزاداري و ناراحتي داشت اما حالا براي اون اهميت زيادي يافته است.

آيا او در اين فكر است كه ماجراهاي هاگوارتز را در آينده بدون استفاده از شخصيت هري پاتر ادامه دهد؟

او مي گويد: من هميشه مي دانستم كه داستان هاي هري پاتر در كتاب هفتم به پايان خواهد رسيد، اما خداحافظي كردن با داستان هاي هري پاتر سخت تر از دانستن آن است كه در آن چه به وقوع پيوست.

مي توانم باور كن كه چقدر سخت است، وقتي داشتم كتاب هفتم را مي نوشتم براي سال هاي زياد آينده طرح ريزي ميكردم. جدا شدن از هري پاتر مثل جدا تكه پارچه اي مي مانند كه در وجود و احساست من آميخته شده بود و حالا از هم گسسته و جدا مي گردد. هيچ گاه نشده است كه حتي در رويا همزمان هم قلب من بشكند و هم احساس رضايت كنم.

بحث "حفظ هري پاتر" به تازگي توسط واتراستونز مطرح شده است. ارزيابي و امضاهاي آنلاين ميليوني به بزرگ تر شدن و جدي شدن اين مجموعه كمك كرده است. ميليون ها نفر خواهان اين هستند كه مجموعه داستان هاي هري پاتر همچنان ادامه دار باشند. اين كار در راضي كردن خانم رولينگ شايد موثر واقع شود.

شايد كتاب هشتمي هم در كار بود و اين نا اميدي ها از ميان رفت و جا براي باقي ماندن سايت بيشتر شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اينيگو ايماگو در 1386/4/18 12:24:36
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/4/18 12:51:42
"Severus...please..."