اساتیدی که تدریس خودشون رو ارائه نکردند
پرفسور بینز ( آموزش دوئل )
هدویگ ( مراقبت از موجودات جادویی )
زاخاریاس اسمیت ( معجون سازی )
تغییر شکل ( جوزف ورانسکی )
در آخر اینکه در صورتی که پرفسور کوییرل صلاح بدونن و کسی مد نظرشون نباشه ، من به جای این اساتید این جلسه رو تدریس کنم .
موفق باشید
در صورت نیاز اطلاع میدم.ممنون
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

اسامی رو حتما تا فردا شب اعلام کنید
ما برای این میگیم اسامی رو وارد کنید که بازیکنان حتما از اون اسامی استفاده کنند و فقط اون کسانیکه اسمشون به عنوان بازیکن توسط کاپیتان ذکر شده باید در زملن کوییدیچ پست ارسال کنند.
امتیازات میتونن به ترتیب باشن می تونن نباشن اگه این برای شما خیلی مهمه که در چه سطی باشید می تونید به پرسی ویزلی بگید تا امتیازات رو بر طبق رتبه قرار بده.
موفق باشی
ما برای این میگیم اسامی رو وارد کنید که بازیکنان حتما از اون اسامی استفاده کنند و فقط اون کسانیکه اسمشون به عنوان بازیکن توسط کاپیتان ذکر شده باید در زملن کوییدیچ پست ارسال کنند.
امتیازات میتونن به ترتیب باشن می تونن نباشن اگه این برای شما خیلی مهمه که در چه سطی باشید می تونید به پرسی ویزلی بگید تا امتیازات رو بر طبق رتبه قرار بده.
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام عليكم!!!
من باز سوال برام پيش اومد مزاحم شدم!
در مورد كوييديچ
اين كه اسامي رو بايد اعلام كنيم... براي اينه كه تيم مقابل بتونه نمايشنامه هاشو بنويسه...
حالا من سوالم اينه كه اگر يك يا دو باريكن خارج از اون اسامي براي ما پست بزنن اونوقت اشكالي نداره كه؟؟؟ يا داره كه؟؟؟
مرسي!
سوال ديگم اين بود كه تو تابلو شني امتيازات هافلپاف در رديف چهار اسمش رو نوشتيد؟!
آيا اين رده بندي بر اساس امتيازه؟
بر اساس رتبه در ترم پيشه؟
بر اساس چيه؟
هر كدوم از اينا باشه نبايد هافلپاف اونجا باشه!
ممنون.
من باز سوال برام پيش اومد مزاحم شدم!
در مورد كوييديچ
اين كه اسامي رو بايد اعلام كنيم... براي اينه كه تيم مقابل بتونه نمايشنامه هاشو بنويسه...
حالا من سوالم اينه كه اگر يك يا دو باريكن خارج از اون اسامي براي ما پست بزنن اونوقت اشكالي نداره كه؟؟؟ يا داره كه؟؟؟
مرسي!
سوال ديگم اين بود كه تو تابلو شني امتيازات هافلپاف در رديف چهار اسمش رو نوشتيد؟!
آيا اين رده بندي بر اساس امتيازه؟
بر اساس رتبه در ترم پيشه؟
بر اساس چيه؟
هر كدوم از اينا باشه نبايد هافلپاف اونجا باشه!
ممنون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
[size=small]
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
وجود اسلیترین در بخش کوییدیچ هاگوارتز صرفا به خاطر یک شکل بودن و هماهنگی بیشتر بود و از نظر پرفسور کوییرل وجودش اشکالی نداشت ، در هر صورت توسط خود مدیریت مدرسه برداشته شد !
موفق باشید
وجود اسلیترین در بخش کوییدیچ هاگوارتز صرفا به خاطر یک شکل بودن و هماهنگی بیشتر بود و از نظر پرفسور کوییرل وجودش اشکالی نداشت ، در هر صورت توسط خود مدیریت مدرسه برداشته شد !
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/4/27 13:57:38
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

سلام بر مديريت مدرسه و پرسي ويزلي!
طبق پستي كه در تابلوي امتيازات زده ايد،در بخش كوييديچ اسم اسليترين را آورده ايد و 0 امتياز دارد!طبق صحبت هاي انجام شده اصلا ما تيمي نداريم در اين جام!
اگر هم ميخواستيم صفر امتياز بياريم نيازي به راي گيري و اين موارد نبود،خودمون شركت نميكرديم!ولي ما راي گيري كرديم كه اسمي از گروه اصلا تو كوييديچ نباشد!
موفق و پيروز باشيد!
طبق پستي كه در تابلوي امتيازات زده ايد،در بخش كوييديچ اسم اسليترين را آورده ايد و 0 امتياز دارد!طبق صحبت هاي انجام شده اصلا ما تيمي نداريم در اين جام!
اگر هم ميخواستيم صفر امتياز بياريم نيازي به راي گيري و اين موارد نبود،خودمون شركت نميكرديم!ولي ما راي گيري كرديم كه اسمي از گروه اصلا تو كوييديچ نباشد!
موفق و پيروز باشيد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

درسته که الان تابستون هست و اعضا فرصت بیشتری برای فعالیت دارند اما در مورد اساتید صحیح نیست که اجباری در کار باشه که حتما حتما در اون تاریخ های تعیین شده تدریس کنند.
من نمیخوام خیلی رو اساتید فشار بیاریم چون این ترم کلا سبکش فرق میکنه. در این ترم هاگوارتز اعضا رو تشویق میکنه که به تاپیکهای رول برن حالا اگه استادش رفته مرخصی و تاپیکی رو معرفی نکرده هر کس میتونه به انتخاب خودش در یه تاپیک دیگه فعالیت کنه. من نمیخوام این فعالیت ها از طریق هاگوارتز فقط صورت بگیره و دانش آموز فقط به خاطر امتیاز پست بزنه.
در این ترم به هیچ عنوان به دانش آموز، گروه و یا اساتید امتیازی اضافه و کم نخواهد شد.
اساتید کمکی نمیتونم بزارم چون کل برنامه ها میریزه بهم ترجیح میدم یه استاد در یه فرصت مناسب پستها رو نقد کنه و امتیازات رو بده.
اساتیدی که نتونستند کلاسها رو در این یکی دو هفته تشکیل بدن بهتره تا آخر هفته اینکارو انجام بدن چون سایت از جمعه به مدت دو هفته بسته میشه و منم قبول نمیکنم کلاسها رو در روزهای تعطیل ارسال کنم.
* به کاپیتهای تیم کوییدیچ:
هافلپاف با راونکلاو -------> 15 مرداد تا 24 مرداد
لطفا اسامی بازیکنان رو تا جمعه این هفته ارسال کنید تا در این دو هفته بسته بودن سایت اعضا نمایبشنامه هاشون رو بنویسند. (اگه احتمالا سایت دیر تر باز شد، مسابقات با یکی دو روز تغییر برگزار خواهد شد)
با تشکر
من نمیخوام خیلی رو اساتید فشار بیاریم چون این ترم کلا سبکش فرق میکنه. در این ترم هاگوارتز اعضا رو تشویق میکنه که به تاپیکهای رول برن حالا اگه استادش رفته مرخصی و تاپیکی رو معرفی نکرده هر کس میتونه به انتخاب خودش در یه تاپیک دیگه فعالیت کنه. من نمیخوام این فعالیت ها از طریق هاگوارتز فقط صورت بگیره و دانش آموز فقط به خاطر امتیاز پست بزنه.
در این ترم به هیچ عنوان به دانش آموز، گروه و یا اساتید امتیازی اضافه و کم نخواهد شد.
اساتید کمکی نمیتونم بزارم چون کل برنامه ها میریزه بهم ترجیح میدم یه استاد در یه فرصت مناسب پستها رو نقد کنه و امتیازات رو بده.
اساتیدی که نتونستند کلاسها رو در این یکی دو هفته تشکیل بدن بهتره تا آخر هفته اینکارو انجام بدن چون سایت از جمعه به مدت دو هفته بسته میشه و منم قبول نمیکنم کلاسها رو در روزهای تعطیل ارسال کنم.
* به کاپیتهای تیم کوییدیچ:
هافلپاف با راونکلاو -------> 15 مرداد تا 24 مرداد
لطفا اسامی بازیکنان رو تا جمعه این هفته ارسال کنید تا در این دو هفته بسته بودن سایت اعضا نمایبشنامه هاشون رو بنویسند. (اگه احتمالا سایت دیر تر باز شد، مسابقات با یکی دو روز تغییر برگزار خواهد شد)
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
بله عذر میخوام ، تدریس دفاع رو ندیدم ! مهم نیست بقیه دروس که هستن !
در مورد نظرات دوستان دیگه باید بگم که درسته ، اساتیدی که درخواست دادن باید فکر اینجای کار رو هم میکردن ، مهم نیست برای کسی مشکلی پیش اومده ، کنکور داره ، امتحان داره ، شهرستانه و ... !
کسی که درخواست داده یعنی موافقت کرده ، حالا با این وضع ...
نقل قول :
من فكر نكنم همينطور پيش بريم ولي اگر همين وضع ادامه داشته باشه اساتيد ذخيره و جايگزين پيشنهاد منه. همه چيز به سابقه و قديمي بودن نيست. كمي هم از كم تجربه ها استفاده كنيم بد نيست.
درسته ! اساتید ذخیره یا همونی که من گفتم اساتید کمکی هم میتونن اینجا فایده داشته باشن ! در ضمن اینجا تجربه نقشی نداره ، کلاس ها همه چیز رو نشون میدن !
بله عذر میخوام ، تدریس دفاع رو ندیدم ! مهم نیست بقیه دروس که هستن !
در مورد نظرات دوستان دیگه باید بگم که درسته ، اساتیدی که درخواست دادن باید فکر اینجای کار رو هم میکردن ، مهم نیست برای کسی مشکلی پیش اومده ، کنکور داره ، امتحان داره ، شهرستانه و ... !
کسی که درخواست داده یعنی موافقت کرده ، حالا با این وضع ...
نقل قول :
من فكر نكنم همينطور پيش بريم ولي اگر همين وضع ادامه داشته باشه اساتيد ذخيره و جايگزين پيشنهاد منه. همه چيز به سابقه و قديمي بودن نيست. كمي هم از كم تجربه ها استفاده كنيم بد نيست.
درسته ! اساتید ذخیره یا همونی که من گفتم اساتید کمکی هم میتونن اینجا فایده داشته باشن ! در ضمن اینجا تجربه نقشی نداره ، کلاس ها همه چیز رو نشون میدن !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام به همه:
نقل قول:
كمي با فكر و مشاهده بنويس عزيزم، كلا فكر كنم از وقتي به دنيا اومدي شروع كردي به من گير دادن. يادم نمي آيد با يك ثانيه تاخير تدريسم رو انجام داده باشم.
اما در اين مورد به استاد:
به نظر بايد حساب شده تر از اين حرف ها عمل ميكردي، خب چرا اين ترم برنامه تدريسي نگرفتي كه اساتيد نمايشنامه هاي تدريسشون در مورد چي هست و اينا. در ضمن من خودم شخصا جلسات سوم و چهارم رو هم نوشتم گذاشتم كنار. بايد قبل از شروع ترم ميخواستي از اساتيد كه تدريس هاشون رو بنويسن و برات پي ام كنن يك نسخه ازشون داشته باشي، حالا اينو گفتم ميايي ميگي اون موقع امتحانات بود كسي نبود فرصت نداشتند، خب الان هم كه مثلا تابستون بازيشون اينه ديگ، اون ميگه فلانم مرده، اوني كه ميگه گودباي پارتي آبجيم بوده ميخواسته بره يو.اس.
كاري ندارم طرح هاگوارتز شما براي اين ترم عالي و قابل تحسين بوده اما بايد از همون عيد به فكر اساتيد مي افتادي البته اگه كمي نظرم رو قبول داري،حالا كه ديگه گذشته، من فكر نكنم همينطور پيش بريم ولي اگر همين وضع ادامه داشته باشه اساتيد ذخيره و جايگزين پيشنهاد منه. همه چيز به سابقه و قديمي بودن نيست. كمي هم از كم تجربه ها استفاده كنيم بد نيست.
با تشكر
نقل قول:
پرسي ويزلي نوشته است:
اثری از مراقبت از موجودات ، معجون سازی ، ماگل شناسی ، تغییر شکل ، دفاع دربرابر جادوی سیاه و پرواز و کویییدیچ !
اساتید هر کدوم از این درس ها دلایل خودشون رو برای غیبت دارند
كمي با فكر و مشاهده بنويس عزيزم، كلا فكر كنم از وقتي به دنيا اومدي شروع كردي به من گير دادن. يادم نمي آيد با يك ثانيه تاخير تدريسم رو انجام داده باشم.
اما در اين مورد به استاد:
به نظر بايد حساب شده تر از اين حرف ها عمل ميكردي، خب چرا اين ترم برنامه تدريسي نگرفتي كه اساتيد نمايشنامه هاي تدريسشون در مورد چي هست و اينا. در ضمن من خودم شخصا جلسات سوم و چهارم رو هم نوشتم گذاشتم كنار. بايد قبل از شروع ترم ميخواستي از اساتيد كه تدريس هاشون رو بنويسن و برات پي ام كنن يك نسخه ازشون داشته باشي، حالا اينو گفتم ميايي ميگي اون موقع امتحانات بود كسي نبود فرصت نداشتند، خب الان هم كه مثلا تابستون بازيشون اينه ديگ، اون ميگه فلانم مرده، اوني كه ميگه گودباي پارتي آبجيم بوده ميخواسته بره يو.اس.
كاري ندارم طرح هاگوارتز شما براي اين ترم عالي و قابل تحسين بوده اما بايد از همون عيد به فكر اساتيد مي افتادي البته اگه كمي نظرم رو قبول داري،حالا كه ديگه گذشته، من فكر نكنم همينطور پيش بريم ولي اگر همين وضع ادامه داشته باشه اساتيد ذخيره و جايگزين پيشنهاد منه. همه چيز به سابقه و قديمي بودن نيست. كمي هم از كم تجربه ها استفاده كنيم بد نيست.
با تشكر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

دقيقا با حرف هاي پرسي موافقم..!نكته ديگر اين است كه استاد در روز تدريس،مي آيد و مرخصي ميگيرد،شما هم با يك "موفق باشيد"ازش استقبال ميكنيد و هيچ نمره اي چيزي از اينها كم نميشه!خب اگر به اين صورت است براي منم كاري نداره هر دفعه تدريسم رو بندازم عقب!مرخصي،يك يا دو روز..ولي نه كه يكدفعه 2 هفته مرخصي از تدريس بگيره بره!درسته،تابستان هست،ولي شخصي كه نميتونه،نبايد درخواست معملي ميداد و حالا هم كه ميخواد بره مسافرت كلاسش را بنويسد و براي شما ارسال كند تا،شما در روز درسش،ارسال نماييد و اگر چنين نكرد از گروهش امتياز كم كنيد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
میخواستم در مورد این ترم و نحوه برگزاری کلاس ها نکته ای رو بگم !
ببینید الان تقریبا دو هفته هست که ترم شروع شده ، هفته اول هر طور که بود گذشت ، ولی هفته دوم ، فقط چند تا از کلاس ها تدریس شدن !
اثری از مراقبت از موجودات ، معجون سازی ، ماگل شناسی ، تغییر شکل ، دفاع دربرابر جادوی سیاه و پرواز و کویییدیچ !
اساتید هر کدوم از این درس ها دلایل خودشون رو برای غیبت دارند ، ولی فکر نمیکنید که ترم واقعا خسته کننده شده ؟ یک هفته همه دانش آموزان بیکار ! هفته بعد وقت نمیمونه که در کلاس ها شرکت کنند !
بهتره رسیدگی بیشتری بشه ، حالا شده با تذکر بیشتر ، تدریس زودتر از موعد ، گذاشتن استاد کمکی و هر کاری !
ممنون
میخواستم در مورد این ترم و نحوه برگزاری کلاس ها نکته ای رو بگم !
ببینید الان تقریبا دو هفته هست که ترم شروع شده ، هفته اول هر طور که بود گذشت ، ولی هفته دوم ، فقط چند تا از کلاس ها تدریس شدن !
اساتید هر کدوم از این درس ها دلایل خودشون رو برای غیبت دارند ، ولی فکر نمیکنید که ترم واقعا خسته کننده شده ؟ یک هفته همه دانش آموزان بیکار ! هفته بعد وقت نمیمونه که در کلاس ها شرکت کنند !
بهتره رسیدگی بیشتری بشه ، حالا شده با تذکر بیشتر ، تدریس زودتر از موعد ، گذاشتن استاد کمکی و هر کاری !
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج