آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
سلام و خسته نباشيد خدمت ناظر محترم: من ميخوام يك تايپيك بزنم با عنوان (والدمورت به هري پاتر مديونه؟)ببينيد قصه ي چوب ها رو به خاطر داريد.خب بدن والدمورت از چي ساخته شد؟خون هري و گوشت بدن ورمتيل.و در كتاب 3 دامبلدور ميگه تو (به هري)جادوگري رو براي والدمورت فرستادي كه به تو مديونه.و از اونجايي كه دامبلدور هيچ هرفي رو بي حساب نميزنه من احتمال ميدم كه يه رابطه اي اين وسط باشه. در موردش فكر كنيد....
والدمورت یکی از کودن ترین و خنگ ترین شاگرد های من بود بی تو هرگز با تو عمرا من فکر میکنم پس هستم I THINK SO I AM دوستت دارم اما به تو چه!!!
خوب از راهنماییتون ممنون ولی من هرجا میرم میگن برو اونو مثل این ادارت شده در ضمن فکر نکنم اون تاپیک دیگه فعالیت کنه
خواهش ميكنم. يادآور ميشم كه اون تاپيك نيست. بلكه يه جورايي فكر كنم خبر بود. روي قسمت خبر سايت جادوگران منتشر شد.و در ضمن ايده تكراريست، براي همين به اين سادگي ها نميذارن دوباره به كار ببريد. هر چي باشه سه سال قبل از شما شخصي به فكر رسيده و اونو اجرا كرده و از اعتبار خوبي هم برخوردار بود اون موقع. موفق باشي.
سلام من در نظر دارم تاپیکی بزنم با عنوان کنکور هری پاتری شرح کار به این صورته که هر روز یا دو روز ( تو تاپیک روز برگزاری و ساعتش هم مشخص میشه ) یه سوال از متن کتاب ها ، قسمت های مبهم ، ....... طرح میشه بعد اعضا میتونن تو زمان تعیین شده مثلا دو ساعت جوابشونو به پیام شخصی من و یه نفر دیگه که بعدا میگم ارسال کنن بعد ما با مشورت جواب هایه درستو انتخاب میکنیم و به ترتیب کسانی که زودتر جواب دادن امتیاز میدیم مثلا 4 نفر اول 4امتیاز 4 نفر دوم 3امتیاز 4نفر سوم 2 و از این به بعد 1 امتیاز می گیرن بعد از تموم شدن زمان پاسخ گویی خودمون تو یه پست جوابو به اعضا میگیم تا بدونن درست گفتن یا نه ( بهتره که اعضا دیگه اختیار پست زدنو تو این تاپیک نداشته باشن ) تصمیم داریم برای جادوگر ماهه این تاپیک یه امضا مخصوص یا یه اواتور مخصوص هم درست کنیم اگه اجازه بدین نمونه سوال : نیکلاس فلامل در چند سالگی و به چه ترتیبی مرد ؟ ( این یه سوال معمولی از متن کتاب بود که البته نکته هم داشت مطمئنا بعدا سوال های کامل نری تو تاپیک مطرح می شه ) امیدوارم موافقت بشه ایگور جان امیدوارم موافقت بشه این سومین جایی که منو می فرستن
سلام من در نظر دارم تاپیکی بزنم با عنوان کنکور هری پاتری شرح کار به این صورته که هر روز یا دو روز ( تو تاپیک روز برگزاری و ساعتش هم مشخص میشه ) یه سوال از متن کتاب ها ، قسمت های مبهم ، ....... طرح میشه بعد اعضا میتونن تو زمان تعیین شده مثلا دو ساعت جوابشونو به پیام شخصی من و یه نفر دیگه که بعدا میگم ارسال کنن بعد ما با مشورت جواب هایه درستو انتخاب میکنیم و به ترتیب کسانی که زودتر جواب دادن امتیاز میدیم مثلا 4 نفر اول 4امتیاز 4 نفر دوم 3امتیاز 4نفر سوم 2 و از این به بعد 1 امتیاز می گیرن بعد از تموم شدن زمان پاسخ گویی خودمون تو یه پست جوابو به اعضا میگیم تا بدونن درست گفتن یا نه ( بهتره که اعضا دیگه اختیار پست زدنو تو این تاپیک نداشته باشن ) تصمیم داریم برای جادوگر ماهه این تاپیک یه امضا مخصوص یا یه اواتور مخصوص هم درست کنیم اگه اجازه بدین نمونه سوال : نیکلاس فلامل در چند سالگی و به چه ترتیبی مرد ؟ ( این یه سوال معمولی از متن کتاب بود که البته نکته هم داشت مطمئنا بعدا سوال های کامل نری تو تاپیک مطرح می شه ) امیدوارم موافقت بشه ایگور جان امیدوارم موافقت بشه این سومین جایی که منو می فرستن
خوب از راهنماییتون ممنون ولی من هرجا میرم میگن برو اونو مثل این ادارت شده در ضمن فکر نکنم اون تاپیک دیگه فعالیت کنه.
دوست عزیز فکر کنم بد نباشه به انجمن هری پاتر و یادگارهای مرگ بری و اونجا درخواست بدی. ممکنه از کتاب هفت یه طرح کنی! در غیر این صورت به انجمن اتاق ضروریات برید و در اون انجمن درخواست بدید.
سلام من در نظر دارم تاپیکی بزنم با عنوان کنکور هری پاتری شرح کار به این صورته که هر روز یا دو روز ( تو تاپیک روز برگزاری و ساعتش هم مشخص میشه ) یه سوال از متن کتاب ها ، قسمت های مبهم ، ....... طرح میشه بعد اعضا میتونن تو زمان تعیین شده مثلا دو ساعت جوابشونو به پیام شخصی من و یه نفر دیگه که بعدا میگم ارسال کنن بعد ما با مشورت جواب هایه درستو انتخاب میکنیم و به ترتیب کسانی که زودتر جواب دادن امتیاز میدیم مثلا 4 نفر اول 4امتیاز 4 نفر دوم 3امتیاز 4نفر سوم 2 و از این به بعد 1 امتیاز می گیرن بعد از تموم شدن زمان پاسخ گویی خودمون تو یه پست جوابو به اعضا میگیم تا بدونن درست گفتن یا نه ( بهتره که اعضا دیگه اختیار پست زدنو تو این تاپیک نداشته باشن ) تصمیم داریم برای جادوگر ماهه این تاپیک یه امضا مخصوص یا یه اواتور مخصوص هم درست کنیم اگه اجازه بدین نمونه سوال : نیکلاس فلامل در چند سالگی و به چه ترتیبی مرد ؟ ( این یه سوال معمولی از متن کتاب بود که البته نکته هم داشت مطمئنا بعدا سوال های کامل نری تو تاپیک مطرح می شه ) امیدوارم موافقت بشه
سلام. خوبي؟ ايده جالبيه، ولي قبلا به نظرم برگزار شده و نتايجش هم اعلام شده، منظورم از قبلا حدود سه سال پيش بود فكر كنم، يا دو سال و نيم پيش، همچين وقت هايي بود، اما اينكه تاپيكش در انجمن تالار اصلي ثبت بشه. شرمنده ام، انجمن رو اشتباه اومديد، من تصور ميكنم به شما كلا به اين سادگي هاي در اين مورد در سايت جادوگران در هر انجمن ديگري مجوز ندهند، اما راهنمايي ميكنم؛ شما مي بايست براي ثبت كردن اين تاپيك با اين توضيحاتي كه داديد يا به انجمن اتاق ضروريات يا انجمن جادو و جادوگري مراجعه فرماييد. مجوز داده نشد!
سلام من در نظر دارم تاپیکی بزنم با عنوان کنکور هری پاتری شرح کار به این صورته که هر روز یا دو روز ( تو تاپیک روز برگزاری و ساعتش هم مشخص میشه ) یه سوال از متن کتاب ها ، قسمت های مبهم ، ....... طرح میشه بعد اعضا میتونن تو زمان تعیین شده مثلا دو ساعت جوابشونو به پیام شخصی من و یه نفر دیگه که بعدا میگم ارسال کنن بعد ما با مشورت جواب هایه درستو انتخاب میکنیم و به ترتیب کسانی که زودتر جواب دادن امتیاز میدیم مثلا 4 نفر اول 4امتیاز 4 نفر دوم 3امتیاز 4نفر سوم 2 و از این به بعد 1 امتیاز می گیرن بعد از تموم شدن زمان پاسخ گویی خودمون تو یه پست جوابو به اعضا میگیم تا بدونن درست گفتن یا نه ( بهتره که اعضا دیگه اختیار پست زدنو تو این تاپیک نداشته باشن ) تصمیم داریم برای جادوگر ماهه این تاپیک یه امضا مخصوص یا یه اواتور مخصوص هم درست کنیم اگه اجازه بدین نمونه سوال : نیکلاس فلامل در چند سالگی و به چه ترتیبی مرد ؟ ( این یه سوال معمولی از متن کتاب بود که البته نکته هم داشت مطمئنا بعدا سوال های کامل نری تو تاپیک مطرح می شه ) امیدوارم موافقت بشه