جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
21 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: یکشنبه 11 شهریور 1386 22:22
نمایش جزئیات
آفلاین
ببينيد ... كسي كه تاپيك رو ميبينه اونقدر قدرت ذهني داره و مغذش درست كار ميكنه كه بفهمه اون تاپيكي كه چو چانگ عزيز گفته نبايد رول نويسي داشته باشه!

حالا نه در حدي كه در قبل اصلاً رول نوشته نميشد ... فقط در حد كوتاهي... چو عزيز تدريسشون رو كردن... منظور ايشون از ابتكار هم ابتكار در رول نبود! مگر نميشه در غير رول شما ابتكار داشته باشي؟
كاملاً ميشه ... تاپيكي هم كه توش بوديم كاملاً واضح بود كه غير روله چه چو چانگ عزيز گفته باشه چه نگفته باشه!

زيادم نگرخين به همين امتيازي كه هتون داده شده قانع بشين ... برين خونه هاتون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
ارسال شده در: یکشنبه 11 شهریور 1386 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب شما نمیگیری چی شده پرسی جان .

اگر کسر نمره بابت اون موضوع هست پس خوبه چندتا چیز یاد آوری بشه :

1- هدف هاگوارتز فعال کردن ایفای نقش بود .
2- هدف هاگوارتز بالا آوردن سطح کیفی رول نویسی بود .

و در ضمن توجه داشته باشید که هاگوارتز با برنامه ریزی مبتکرانه پرفسور کوییرل فکر میکنم قرار بود توی رول تاثیر بزاره و نویسندگی اعضا .

وقتی یک استاد تدریس میکنه بهتره ما رول بنویسیم . چون هدف افزایش قدرت رول نویسیه و در ضمن استاد باید اعلام میکرد که رول ننویسید .

شما مثل اینکه گوشی دستت نیست ... وقتی میگیم هاگوارتز و فعالیت ایفای نقش .... یعنی ما رول باید بزنیم نه پست غیر رول .... به نظرم این اشتباهیه که باید توی همین ترم برطرف بشه و این نمره ها هم اصلاح بشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: یکشنبه 11 شهریور 1386 20:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باید بگم که امتیازی که چو ارائه داده درست هست ؛ در اول ترم برای تکالیف معجون سازی اعلام شد که در تاپیک رول ، رول خورده باید بشه و در تاپیک هری پاتری ، پست هری پاتری و هر گونه مغایرت باعث کسر امتیاز میشه . همونطور که از من و تعدادی دیگه از دوستان بدلیل این مسئله امتیاز کم شد .

درست هست که استاد مربوطه گفته بودند که ابتکار نمره داره ، ولی ابتکاری که بصورت پست هری پاتری باشه ، وارد کردن رول ابتکار نیست . درباره اینکه به این مورد که باید پست هری پاتری باشه اشاره نکردند ، باید بگم که مشخص هست ، وقتی تاپیک غیر رول مشخص میشه ، نوشته ها هم باید بصورت غیر رول باشن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 11 شهریور 1386 19:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اول اینکه قبل از هر چیز باید بگم من به هیچ عنوان از هیچ گروهی به خاطر اینکه امتیازشون جلو بوده امتیاز کم نکردم....به هیچ وجه!! من همین امتیازایی رو که این بالا هست رو هم به زور نگاه می کنم چه برسه به این که چون یه گروهی داره اول میشه ازش امتیاز کم کنم! برای من مگه چه سودی داره؟ هیچی!

بعد اینکه...یه قانونی داریم اینجا که میگه تو تاپیک های غیر رول نباید رول بزنی! و همینطور برعکس... یه بار یکی از اساتید (فکر کنم معجون سازی) یه تکلیفی مشابه این گفته بود که خیلیا رفتن رول زدن در حالی که تاپیک غیر رول بود! و اگه یادت باشه کوییرل هم اومد گفت رول نزنین!

من فکر می کردم این مورد رو همه یادشون میمونه....ولی خب باید میگفتم که رول نزنین و نگفتم...در این مورد اشتباه از من بوده!

در مورد اینکه چجور ابتکاری می شد داشت...درسته ابتکار زیادی نبود ولی مثلا این که شما توی پستت در مورد چه چیزایی توضیح بدی میتونست مهم باشه! مثلا یه نفر اومده بود معنی لاتین یه افسونی رو نوشته بود...خب این هم یه جور تنوعه! یا یکی دونفر یه چند خط چیز نوشته بودن بعد طبق یه فرم معرفی کرده بودن! فکر کنم آراگوگ بود...اونی هم که افسون رو به لاتین نوشته بود اگه اشتباه نکنم از هم گروهیای خود شما بود....

در هر حال منم گفتم که پستت قشنگ بود و من خوشم اومد! کلی هم حال کردم...ولی خب در مورد نمره شرمنده ام!
من فکر می کنم عادلانه امتیاز دادم... اگه بازم مشکلی هست میتونیم به پرسی و کوییرل بگیم تا امتیازت رو بدن! من حرفی ندارم...به نظر خودم امتیاز عادلانه بوده، ولی اگه مدیر چیز دیگه ای فکر بکنه من حرفی ندارم و با نظر مدیر موافقم!

بله ، چو عزیز من هم با شما موافقم . و یکم هم لحن لودو مناسب نبود شاید یکم ناراحت شده .

ولی خوب من میگم تکالیفی که اینحا میدیم قرار بود رول باشه فکر میکنم و چون شما هم نگفتید ، درست نیست سر این مسئله امتیاز کم بشه . ولی اگر شما سر این مسئله امتیاز کم نکردید بگید .

اگر سر مسئله رول بودن یا نبودن تاپیک امتیاز کم کردین به نظرم عادلانه نیست با توجه به دو دلیل :

1- قرار بود تمام تکالیف به صورت پخش شده توی ایفای نقش باشه .

2- شما اعلام نکردید که غیر رول باشه .

ولی اگر دیدید که امتیاز پست لودو در همین حده ، بگید که مدیر یا ناظر مربوطه رسیدگی کنه ... ممنون میشم

بازم اگر لحن لودو تند بود عذر میخوام ... خودم با شما به روش دیگه ای وارد عمل میشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: یکشنبه 11 شهریور 1386 19:06
نمایش جزئیات
آفلاین
اول اینکه قبل از هر چیز باید بگم من به هیچ عنوان از هیچ گروهی به خاطر اینکه امتیازشون جلو بوده امتیاز کم نکردم....به هیچ وجه!! من همین امتیازایی رو که این بالا هست رو هم به زور نگاه می کنم چه برسه به این که چون یه گروهی داره اول میشه ازش امتیاز کم کنم! برای من مگه چه سودی داره؟ هیچی!

بعد اینکه...یه قانونی داریم اینجا که میگه تو تاپیک های غیر رول نباید رول بزنی! و همینطور برعکس... یه بار یکی از اساتید (فکر کنم معجون سازی) یه تکلیفی مشابه این گفته بود که خیلیا رفتن رول زدن در حالی که تاپیک غیر رول بود! و اگه یادت باشه کوییرل هم اومد گفت رول نزنین!

من فکر می کردم این مورد رو همه یادشون میمونه....ولی خب باید میگفتم که رول نزنین و نگفتم...در این مورد اشتباه از من بوده!

در مورد اینکه چجور ابتکاری می شد داشت...درسته ابتکار زیادی نبود ولی مثلا این که شما توی پستت در مورد چه چیزایی توضیح بدی میتونست مهم باشه! مثلا یه نفر اومده بود معنی لاتین یه افسونی رو نوشته بود...خب این هم یه جور تنوعه! یا یکی دونفر یه چند خط چیز نوشته بودن بعد طبق یه فرم معرفی کرده بودن! فکر کنم آراگوگ بود...اونی هم که افسون رو به لاتین نوشته بود اگه اشتباه نکنم از هم گروهیای خود شما بود....

در هر حال منم گفتم که پستت قشنگ بود و من خوشم اومد! کلی هم حال کردم...ولی خب در مورد نمره شرمنده ام!
من فکر می کنم عادلانه امتیاز دادم... اگه بازم مشکلی هست میتونیم به پرسی و کوییرل بگیم تا امتیازت رو بدن! من حرفی ندارم...به نظر خودم امتیاز عادلانه بوده، ولی اگه مدیر چیز دیگه ای فکر بکنه من حرفی ندارم و با نظر مدیر موافقم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: یکشنبه 11 شهریور 1386 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
به پروفسور چو چانگ:

نقل قول:
لودو بگمن
لینک تکلیف
نقد:
هوووم!
خب ابتکار و این چیزا درست، ولی تاپیک، تاپیکِ رول نبود و نباید رول مینوشتی!
سوژه ات و اینا خوب بود...ایول داشت!
ولی پستت طولانی شده بود...نکن این کارو...نکن خطرناکه...نکن لودو
خب دیگه همینا! چیز خاص دیگه ای نیست! ولی بگم رولت خوب بود و حال داد بسی! ولی جاش نبود دیگه!

شما در تدريست نوشتي " هرجور ابتکاری نمره داره! "

حالا من اومدم تو اون تاپيك ِ بوقي (از زننده ي تاپيك هر كي هست معذرت ميخوام) رول نوشتم!
ببينيد هزاران رول در تاپيكهاي غير رول ديده ميشه كه هميشه هم جذاب كرده اون تاپيك رو...
مگه من نميتونستم بيام بنويسم! نام: نام خانوادگي: تاريخ تولد: اختراع: ... ولي اومدم وقت بيشتري گذاشتم و رول زدم. حالا به جاي اين كه توسط شما از اين كار تقدير بشه اومدي به من 20 دادي!!!
همونطور كه در نوشتت هم ديده ميشه سوژه جالب و قشنگ بود پست. ولي فقط چون اون تاپيك يه تاپيك ارزشي و غير رول بوده و من رول زدم نه تنها امتياز اضافه داده نشد!!! بلكه امتياز بسيار ضعيفي هم داده شده به پست من!
گذشته از اين، دقيقآ براي همين تكليف نوشتيد: " هرجور ابتکاری نمره
داره! "
مثلآ چه ابتكاري ميتونه آدم تو پست غير رول و تلگرافي داشته باشه؟! حالا هم كه رول ديده ميشه... اين امتيازشه!

در آخر:
ما الان تو كورس قهرماني هستيم و مشاهده ميشه كه الكي الكي از گروه ما داره امتياز كم ميشه! واقعآ دليل اين كارا رو نميدونم! اگه نميخوايد هافل قهرمان شه... ايرادي نداره به ما بگيد تا حداقل ديگه وقتمون رو تلف نكنيم! (اين رو كلي گفتم و منظورم فقط چو نيست)

در آخرتر:
يكي مياد كلي ابتكار به خرج ميده و چيز جذاب مينويسه كه استاد و بچه ها خوششون بياد . اونوقت اينطوري برخورد ميشه!
بابا اينجا رول پليينگه! پادگان نيست كه بگيد اونجا تاپيك غير رول بوده. چون رول نوشتي بايد اعدام شي!! در رول پليينگ ابتكار حرف اول و آخر رو ميزنه و نه هيچ چيز ديگه! اين رو اگه خواستيد ميتونم روش بحث كنم واستون!
آخر هم اين نكته رو بگم:
همين جور كارها شده كه الان عده ي زيادي از اعضاي سايت در هاگوارتز شركت نميكنن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 شهریور 1386 10:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من نقد رو مثل جلسه قبل زدم ولی نقدم نمیدونم به چه دلیل یک دفعه پاک شد .
دوباره نقد رو میزنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[
ارسال شده در: دوشنبه 5 شهریور 1386 17:22
نمایش جزئیات
آفلاین
به همه اساتید:
تا آخر هفته جمعه باید هر چهار جلسه تدریس شما تموم شده باشه. اگه هنوز جلسه ای غیر از برنامه ریزی در تابلوی اعلانات باقی مونده در پنجشنبه یا جمعه تدریس کنید.
دو هفته دیگه امتحانات برگزار میشه.
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 5 شهریور 1386 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
استاد جوزف ورانسکی

میخواستم که یه نقد دقیق با توجه به امتیازی که به من در کلاس تغییر شکل دادید ارائه کنید ، که اطلاع داشته باشم چه چیزی این امتیاز من رو تا این حد پایین آورده !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 2 شهریور 1386 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی ممنونم از لودو و پرسی عزیز که نسبت به امتیاز ها عکس العمل نشون دادند
استاد عزیز من دقیقا طبق گفته ی زاخاریاس اسمیت یک معجون دارویی نوشتم! حالا اگر گفته زاخاریاس اشتباه باشه که دانش اموز گناهی نکرده! معجون من یک معجون دارویی بود و اتفاقا ذکر هم کردم((سم دارویی))
امیدوارم ریموس عزیز تو امتیازات تجدید نظری بکنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...