جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ارتباط با ناظرين وزارت
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 12:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

نقل قول:

آبرفورث دامبلدور نوشته:

1. تبلیغات وزارت فقط در ستاد انتخاباتی باید صورت بگیرد یا از چتر باکس و تالار خصوصی و پیام شخصی و مسنجر و اینا هم میشه برای جمع آوری رای و تبلیغات سود برد؟؟؟؟

شما و تمامی کاندید ها میتوانید همه جوره تبلیغ کنید ... در رابطه با جمع آوری رای باید تبلیغ کنی دیگه ... میتونی حتی پول بدی رای بخری

نقل قول:

2. اگر تبلیغ در مکان های دیگر سایت غیر از ستاد انتخاباتی ، خلاف قوانین محسوب میشود ، اگر این کار انجام بشه ( تبلیغ در اماکن دیگر) چه عواقبی دارد؟؟
پ.ن : سوال اولم و آخرم فوق العاده مهم بید ، بود.

با ارسال تشکرات فراوان و اینا

تمامی تبلیغات باید بیشترش در ستاد انجام بگیره ... در داخل چت باکس و اینا نباید انجام بشه ... میتونید در پیام امروز و در جادوگر تی وی و بیلیور وزارت نیز تبلیغات خود رو انجام دهید .

موفق باشی
مسئولان برگزاری انتخابات

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 07:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظرین و مسئولان همیشه درصحنه وزارت.
بنده سوالاتی برایم پیشامد کرده که تا لحظاتی دیگر به عرض میرسانم.
.... لحظاتی دیگر

1. تبلیغات وزارت فقط در ستاد انتخاباتی باید صورت بگیرد یا از چتر باکس و تالار خصوصی و پیام شخصی و مسنجر و اینا هم میشه برای جمع آوری رای و تبلیغات سود برد؟؟؟؟

2. اگر تبلیغ در مکان های دیگر سایت غیر از ستاد انتخاباتی ، خلاف قوانین محسوب میشود ، اگر این کار انجام بشه ( تبلیغ در اماکن دیگر) چه عواقبی دارد؟؟
پ.ن : سوال اولم و آخرم فوق العاده مهم بید ، بود.

با ارسال تشکرات فراوان و اینا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1386/7/11 11:57:00
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سلام و اینا به ناظره گل و جیگر و مردمی و چیزه خودم ماندانگاس جون

چطوری داداش ؟ خوبی ؟ خوش میگذره ؟ چه خبر ؟ باب چند روزه ندیدمت دلم برات تنگیده ، بیا ... بیا بپر بغل عمو کمی بفشاریمت ، باشد تا تنگ شدگی دل ما برطرف شود و مجددا چون گذشته و همواره باز و گشاد شود

1- ای بوق بر تو کالین و سایر مدیران(:yclown: ) که نقشی در حد بوق در حذف شدن خوابگاه ما داشته اید ، همانا غرور ما را خرد نمودید و زحمات ، زورها و فشارهایی که ما برای فوران بیناموسی انجام نمودیم را نادیده گرفتید . بوق ... بوق به معنای واقعی کلمه در روح شما باد . باشد تا همواره چیزه مرلین شما را هدایت و راهنمایی نماید .

2- میخواستم بگم که این تاپیک فرا مزخرف ققنوس که برای امتیاز دهی به اعضا داده شده حذف بشه و یا اینکه بروز بشه ... بدون شک بی ارزش ترین کار یه وزیر بوده و هست !

سلــــــــام ...چطوری ؟

قربونت برم ، چاکرم ... دل ما هم برای تو یگانه همکار بی ناموسی گرا تنگیده ، باشد که صبح زود بیدار شویم و آب هندونه بازی را کنار بذاریم .

در مورد اون کار ، کلا وزیرش بوقی بود ، ایده های وزارتشم خز و خیل بود ... به نظرم فقط برای کارمندان وزارت باید لیست وجود داشته باشه ، نه تمام ایفای نقش ... اینطوری یعنی وزارت ... وزارت که به همه ملت پول نمیده به کارمنداش میده ... بر اساس این رابطه ... اون تاپیک به زودی پاک میشه ... و بهتره وقتی یک لیست از کارمندان وزارت درست شد توسط وزیر ... با اسم اعضای وزارت امتیاز دهی شروع بشه ...

موفق باشی رفیق ... فعلا .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و اینا به ناظره گل و جیگر و مردمی و چیزه خودم ماندانگاس جون

چطوری داداش ؟ خوبی ؟ خوش میگذره ؟ چه خبر ؟ باب چند روزه ندیدمت دلم برات تنگیده ، بیا ... بیا بپر بغل عمو کمی بفشاریمت ، باشد تا تنگ شدگی دل ما برطرف شود و مجددا چون گذشته و همواره باز و گشاد شود

1- ای بوق بر تو کالین و سایر مدیران(:yclown: ) که نقشی در حد بوق در حذف شدن خوابگاه ما داشته اید ، همانا غرور ما را خرد نمودید و زحمات ، زورها و فشارهایی که ما برای فوران بیناموسی انجام نمودیم را نادیده گرفتید . بوق ... بوق به معنای واقعی کلمه در روح شما باد . باشد تا همواره چیزه مرلین شما را هدایت و راهنمایی نماید .

2- میخواستم بگم که این تاپیک فرا مزخرف ققنوس که برای امتیاز دهی به اعضا داده شده حذف بشه و یا اینکه بروز بشه ... بدون شک بی ارزش ترین کار یه وزیر بوده و هست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 13:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
همانا درود بر شما ناظران آسلامي وزارت
در راستاي تاپيک خوابگاه مختط که به راه چپ انحراف پيدا کرده بود و تصادفي جزئي با بعضي از کاربران نموده و موجب شکايت آنان به مقامات آستکباري سايت شده بود...امروز جلسه بررسي فني و اقتصادي براي تعيين سرنوشت خوابگاه تشکيل گشت...که همانا بر اساس راي اکثريت بر اين شد که خوابگاه نمودار ناپذير و کلا اسکرجيفاي گردد...که به ياري مرلين انجام گشت...باشد که آسلام حفظتان کند
با تشکر جاسم پيام آور از جان گذشته نيروهاي نوشابه اي

ما نیز تشکر میکنیم.واقعا این پاک کردن صورت مسئله،بهترین راهه....از پاکسازی،کمتر وقت میگیره.

خوب.....رسما اگر بفهمم کی گزارش داده،با همین شکم میزنم که از صحنه ی روزگار حذف بشه
باب من خودم از چند تا پست اونجا خوشم نیومد.ولی خاله زنک بازی هم حدی داره.این همه تاپیک توی رول هست.میتونید اون هایی که خوشتون میاد رو بخونید.
دیگه داره این گزارش نویسی و بلیت ارسال کردن و غیره،روی مخ ادم راه میره.بوق....

به نظرم هرکی گزارش داده(البته هنوز در این مورد شک دارم) چشم نداشته که فعال بودن یه تاپیک رو ببینه.

کلا کالین رفیقه دیگه.ما باید در مقابل همه ی حرکاتش سکوت کنیم.ممنون کالین جون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
در راستاي تاپيک خوابگاه مختط که به راه چپ انحراف پيدا کرده بود و تصادفي جزئي با بعضي از کاربران نموده و موجب شکايت آنان به مقامات آستکباري سايت شده بود...امروز جلسه بررسي فني و اقتصادي براي تعيين سرنوشت خوابگاه تشکيل گشت...که همانا بر اساس راي اکثريت بر اين شد که خوابگاه نمودار ناپذير و کلا اسکرجيفاي گردد...که به ياري مرلين انجام گشت...باشد که آسلام حفظتان کند

با تشکر فراوان از مدیران عزیز و کالین گل و بل بل که در طرح پاکسازی ایفای نقش فعالیت میکنند ، پیام شما دریافت شد .

باشد تا درس عبرتی شود برای ناظر های بعدی که تاپیک بی ناموسی نزنند و ملت بی جنبه را حذف دسترسی کنند تا اینگونه بی جنبه بازی در نیاورند و همی مدیران میگفتند که بنده سه ساعت تایپ نکنم که دلیل و برهان برای عادی بودن تاپیک بیاورم .

باشد که من همچنان مخالفم که از ریشه بکنیم ... بهتره ریشه رو اصلاح کنیم تا نهاد درخت باقی بمونه .

در پناه ایزد مرلین .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1386/7/3 13:47:00

[color=99
ارسال شده در: دوشنبه 2 مهر 1386 23:45
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: دوشنبه 2 مهر 1386 06:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
نام واقعی (*) :ممد

نام خانوادگی واقعی :ترقه

سن واقعی (*) :بیست سال(دنبال جی اف هم میگردم)

نام و نام خانوادگی در ایفای نقش (*) :هورریس سگ سیبیل

میانگین وقت شما در روز برای انجام امور وزارت (*) :بیست و هشت ساعت.....چند ساعتی هم از زمان برگردون استفاده میکنم.کلا شب تا صبح توی سایتم....

ماندی جون،من نسبت به این فرمتون اعتراض دارم.اول اینکه اینجا روله و نام واقعی به درد نمیخوره.
سن واقعی به چه دردی میخوره؟اگر قراره محدوده ی سنی برای وزیر بذارید،باید قبلش اعلام کنید

میانگین وقت هم،واقعا جالبه.خوب من الان نوشتم بیست و هشت ساعت،بعدش که وزیر شدم،یک ربع هم نمیام.فقط یه بار وزیر بشم.بقیش مهم نیست.

باب دو تا سوال مطرح میکردی که ملت علاقمند بشن به وزارت.جو فعالیت بگیرند.فعالیت ها رو به طور خلاصه میپرسیدی......شعار درخواست میکردی.سابقه ی رولشون رو میپرسیدی.
خیلی رسمی و خشک شده فرم ثبت نامت

سلام

اصولا یک جوات بیشتر نداریم که مثل تو اینطوری خالی ببنده

دوم اینکه سن و هم بیشتر بچه ها رو میشناسم نمی تونن دروغ بگن ، به نظرم یک بچه هشت ساله مسلما نمی تونه بیاد وزیر بشه ، محدودیت سنی نیست ، بلکه به نظرم خیلی بهتره ببینم کی عقلش کامل شده .

پ.ن : هر چند فقط یک خاله زنک مثل تو داریم که در سن 80 سالگی ، عقل کودک پروری داره : دی

هوم... فرمش و من یک ربع هم طول نکشید تا درست کردم ، فرم پر کردن که دیگه جو فعالیت سازی نداره ، قرار بود ملت هر کی خواست اعلام آمادگی کنه ، همین که اصلا فرم پر کردن بوقیه واسه کلاسشه ... ملت همینطوری بیان یک بوق برای اعلام آمادگی بزنن به نظرم بهتر بود ... نمیشه فرم وزارت و مثل ارتش و اینور اونور طنز نوشت که ، اونوقت مالدبر هم قصد وزیر شدن به سرش میزنه .

موفق باشی سیبیل جون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

[color=99
ارسال شده در: یکشنبه 1 مهر 1386 22:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نام واقعی (*) :ممد

نام خانوادگی واقعی :ترقه

سن واقعی (*) :بیست سال(دنبال جی اف هم میگردم)

نام و نام خانوادگی در ایفای نقش (*) :هورریس سگ سیبیل

میانگین وقت شما در روز برای انجام امور وزارت (*) :بیست و هشت ساعت.....چند ساعتی هم از زمان برگردون استفاده میکنم.کلا شب تا صبح توی سایتم....

ماندی جون،من نسبت به این فرمتون اعتراض دارم.اول اینکه اینجا روله و نام واقعی به درد نمیخوره.
سن واقعی به چه دردی میخوره؟اگر قراره محدوده ی سنی برای وزیر بذارید،باید قبلش اعلام کنید

میانگین وقت هم،واقعا جالبه.خوب من الان نوشتم بیست و هشت ساعت،بعدش که وزیر شدم،یک ربع هم نمیام.فقط یه بار وزیر بشم.بقیش مهم نیست.

باب دو تا سوال مطرح میکردی که ملت علاقمند بشن به وزارت.جو فعالیت بگیرند.فعالیت ها رو به طور خلاصه میپرسیدی......شعار درخواست میکردی.سابقه ی رولشون رو میپرسیدی.
خیلی رسمی و خشک شده فرم ثبت نامت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: یکشنبه 18 شهریور 1386 22:03
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بوقی...دهنتو سرویس...

اون پرسی رو بهش میگی زیر پست نقد میکنیم؟تو بازم میخوای با پستای من حال کنی؟

بوق بوق بوق!!

من اصلا نمیفهمم این ناظرای درپیتی از کجا سبز میشن...این بوقی احساس میکنه از یه جای فیل افتاده!!!:دی
مثلا تو میتینگ چجوری از خجالت هم در میایم؟بوق تو روحت!:دی
در ضمن...اون زمانی که شما "آویزون" مدیرا شدی کسی بهت گفت گیزر دادن به مدیر هنر نیست؟
حالا از قدیم گفتن هنر نزد ایرانیان است و بس!!!یادمه یه سند تو آل باحال هم با این مضمون بود که جاش نیست...!!

در کل بوق بهت

ها ... دهن من و مورد عنایت قرار میدی ؟

الان میرم جز تخلفات سایت معرفیت میکنم با این آویتور خرگوشت ... زورم رسید به مدیرا گیر دادم ... خاله زنک بازیم حدی داره ... بوقیده ... حالا اینا رو ولش ... توی میتینگ مهمون تو تا از دل من در بیاد .

حالا بر اساس ضابطه ... :

یک بار دیگه این طرف ها از این پست ها بزنی ... زرتی پاک میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

[color=99