با سلام
اگر مي شه يك تاپيك به اسم خريد موجودات جادويي(براي هاگوارتز) باز كنم كه هر شخصي كه عضو ايفاي نقش است در آن يك نمايشنامه يا داستان كوتاه پست كند (هر كس كه مي خواهد ) بعد من نسبت به پستش به او يك موجود جادويي (يعني عكس آن و اسمش ) به دهد و او آن را در زير امضاي خود قرار دهد و هميشه حيوان او باشد و در كلاس هاي هاگوارتز هم از آن استفاده كند مثلا تعدادي زيادي اسم وجود داشته باشد مثل شخصيتهاي گرفته نشده وشما از آن ها به ما بدهيد نميدونم تونستم منظورم رو بگم يا نه لطفا قبول كنيد
دوست عزيز چون در تاپيك پيشنهاديت قراره رول بخوره پيشنهاد ميكنم به انجمن مطالب اشتراكي مراجعه كني/در مورد پست پائينت مجوز داده نميشه چون ايده هاگوارتز تا حالا بسيار استفاده شده و بنظرم جاي كار زيادي نداره/موفق باشي
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 12 خرداد 1391 13:40
از: دیروز تا حالا چشم روی هم نذاشتم ... نمی ذارم
پستها:
466

جزئیات کاربر
پستها:
466

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 20 فروردین 1388 14:35
از: از کنار هرمایون جونم
پستها:
468

با سلام خدمت تمام ناظران محترم
در مدت یک و سال و نیمی که عضو سایت هستم ، تا اونجایی که یادم می یاد هیچ وقت تاپیکی در مورد روابط احساسی هری پاتر با دیگران از جمله جینی ویزلی وجود نداشته.به نظر من حالا با مشخص شدن این موضوع که در پایان هری با جینی ازدواج خواهد کرد،وقت آن فرا رسیده است که به این موضوع پرداخته بشود.
پیشنهاد من تاپیکی است با عنوان "آیا ازدواج هری و جینی،ازدواج موفقی خواهد بود؟" است
در این تاپیک ما سعی می کنیم که پیش بینی کنیم آیا هری و جینی زندگی خوب و آرامی خواهند داشت یا سرتاسر پر از جنگ و دعوا و چون می نوان گفتن با ویزگی های اخلاقی آن ها در طی هفت کتاب آشنا شده ایم می توانیم نظراتی بدهیم که به واقعیت نزدیک باشد.
با تشکر
رون ویزلی
-----------------
فعلا مي تونيد تاپيك رو بزنيد ولي در صورت خراب شدن روند بحث (در اصطلاح ارزشي شدن) تاپيك قفل ميشه.
در مدت یک و سال و نیمی که عضو سایت هستم ، تا اونجایی که یادم می یاد هیچ وقت تاپیکی در مورد روابط احساسی هری پاتر با دیگران از جمله جینی ویزلی وجود نداشته.به نظر من حالا با مشخص شدن این موضوع که در پایان هری با جینی ازدواج خواهد کرد،وقت آن فرا رسیده است که به این موضوع پرداخته بشود.
پیشنهاد من تاپیکی است با عنوان "آیا ازدواج هری و جینی،ازدواج موفقی خواهد بود؟" است
در این تاپیک ما سعی می کنیم که پیش بینی کنیم آیا هری و جینی زندگی خوب و آرامی خواهند داشت یا سرتاسر پر از جنگ و دعوا و چون می نوان گفتن با ویزگی های اخلاقی آن ها در طی هفت کتاب آشنا شده ایم می توانیم نظراتی بدهیم که به واقعیت نزدیک باشد.
با تشکر
رون ویزلی
-----------------
فعلا مي تونيد تاپيك رو بزنيد ولي در صورت خراب شدن روند بحث (در اصطلاح ارزشي شدن) تاپيك قفل ميشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط درک در 1386/7/10 14:02:17
اونی که سرور و پادشاهمونه ویزلیه!
تاپیک ها:
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4587&forum=3&post_id=175197#forum
تاپیک ها:
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4587&forum=3&post_id=175197#forum
جزئیات کاربر
پستها:
466

جزئیات کاربر

سلام دوستای خوبم . من چجوری وارد محفل بشم وقتی هیشکودوم از تاپیکاش برام باز نیست تا اجازه بگیرم ازشون.
دوست عزیز شما می تونید از طریق تاپیکگفتگو با ناظران محفل ققنوس با ناظرین این انجمن صحبت کنید.
برای عضویت در محفل باید در تاپیک اعضــــاي محفل!........از جلو نظام!یک پست غیر ادامه دار بزنید و در صورت تائید عضو محفل ققنوس می شوید.
موفق باشید.
دوست عزیز شما می تونید از طریق تاپیکگفتگو با ناظران محفل ققنوس با ناظرین این انجمن صحبت کنید.
برای عضویت در محفل باید در تاپیک اعضــــاي محفل!........از جلو نظام!یک پست غیر ادامه دار بزنید و در صورت تائید عضو محفل ققنوس می شوید.
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/6/24 20:52:14
میخواستم برای 2 تا تاپیک مجوز بگیرم :
1 ) وقتی هری پاتر تموم شد چکار میکنید؟ایا کتاب جدید رولینگ رو که تازه مینویسه میخونین و هری رو از یادتون میبرین.
2 )ایا دامبلدور به اسنیپ گفته بود شمشیر توی محفظه قلابیه یا نه؟یا اسنیپ طوری رفتار میکرد که دامبلدور به او نگفته بود؟
ارادت داریم یه پاتیل
خالیش کن تا بعد
دوست عزیز به تاپیک اولی که درخواست دادی مجوز داده نمیشه چون در تاپیکهای دیگر و در سایت به نحوهای مختلف پاسخ داده شده/درمورد تاپیک دوم به انجمن هری پاتر و یادگارهای مرگ مراجعه کن.موفق باشی.
1 ) وقتی هری پاتر تموم شد چکار میکنید؟ایا کتاب جدید رولینگ رو که تازه مینویسه میخونین و هری رو از یادتون میبرین.
2 )ایا دامبلدور به اسنیپ گفته بود شمشیر توی محفظه قلابیه یا نه؟یا اسنیپ طوری رفتار میکرد که دامبلدور به او نگفته بود؟
ارادت داریم یه پاتیل
خالیش کن تا بعد
دوست عزیز به تاپیک اولی که درخواست دادی مجوز داده نمیشه چون در تاپیکهای دیگر و در سایت به نحوهای مختلف پاسخ داده شده/درمورد تاپیک دوم به انجمن هری پاتر و یادگارهای مرگ مراجعه کن.موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/6/23 12:52:20
هری ا
جزئیات کاربر

نقل قول:
دوست عزیز من چند وقت پیش برای بار سوم کتاب پنج رو خوندم چون خیلی از خوندنش لذت می برم.
در ضمن اون وسایل رو دامبلدور به مار تبدیل نکرد، به بخار تبدیل شدن.
به این جور تاپیکا مجوز داده نمی شه. چون کسی اطلاعی نداره که چی بودن و خود رولینگ هم توضیح زیادی نداده.
موفق باشی.
کریستین جیمسون نوشته:
اون وسیله های نقره ای که دامبلدور به مار تبدیلشون کرد و بعد گفت: " طبیعتآ. طبیعتآ. اما ذاتآ جُدا؟ " چی بودن؟
پ.ن) کتاب 5 - فصل 22 بیمارستان سوانح و بیماری های جادویی سنت مانگو
اینا رو نوشتم به کسی توهین نشه! میدونم یادتونه ولی میخوام از کتاب اون قسمتو کامل بخونین.
ممنون
دوست عزیز من چند وقت پیش برای بار سوم کتاب پنج رو خوندم چون خیلی از خوندنش لذت می برم.
در ضمن اون وسایل رو دامبلدور به مار تبدیل نکرد، به بخار تبدیل شدن.
به این جور تاپیکا مجوز داده نمی شه. چون کسی اطلاعی نداره که چی بودن و خود رولینگ هم توضیح زیادی نداده.
موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
جزئیات کاربر

اون وسیله های نقره ای که دامبلدور به مار تبدیلشون کرد و بعد گفت: " طبیعتآ. طبیعتآ. اما ذاتآ جُدا؟ " چی بودن؟
اینا رو نوشتم به کسی توهین نشه! میدونم یادتونه ولی میخوام از کتاب اون قسمتو کامل بخونین.
ممنون
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
در این انجمن در مورد کتاب های قبل صحبت میشه.
برای صحب در مورد کتاب هفت باید به انجمن هری پاتر و یادگارهای مرگ برید.
هیچ تاپیکی برداشته نمیشه!
موفق باشی.
کریستین جیمسون نوشته:
میدونم اینجا برای اینه که مجوز تاپیک صادر بشه. من میخواستم ببینم کجا بحث در مورد کتابای قبلی میشه؟ انجمنهای زیادی هستن که اخرین پستشون مربوط میشه به قبل از کتاب 7. اگه میشد یه تاپیک جدید زد به اسم "سوال و جواب 7 تا کتاب" خوب بود. میتونین تاپیکای قبلی رو بردارین و به جاشون یه دونه تاپیک کلی و جامع و از انقضا نگذشته بذارین.
ممنون
در این انجمن در مورد کتاب های قبل صحبت میشه.
برای صحب در مورد کتاب هفت باید به انجمن هری پاتر و یادگارهای مرگ برید.
هیچ تاپیکی برداشته نمیشه!
موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
جزئیات کاربر

میدونم اینجا برای اینه که مجوز تاپیک صادر بشه. من میخواستم ببینم کجا بحث در مورد کتابای قبلی میشه؟ انجمنهای زیادی هستن که اخرین پستشون مربوط میشه به قبل از کتاب 7. اگه میشد یه تاپیک جدید زد به اسم "سوال و جواب 7 تا کتاب" خوب بود. میتونین تاپیکای قبلی رو بردارین و به جاشون یه دونه تاپیک کلی و جامع و از انقضا نگذشته بذارین.
ممنون
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج