نقل قول:
ترویج روزه خواری در ملا عام() ؟ آیا این ربطی به مواضع شما بر علیه رقبای آسلامی نظیر کالین و گراپ دارد ؟ آیا این به معنی شروع یک جنگ انتخاباتی است ؟
ستاد ها كلا در ماه رمضان بعد از افطار باز ميشود بنا براين اين غذا ها و اينا افطاري و فقط براي ثواب نزد مرلين داده ميشه.
كالين و گراپ هم عشق من هستن.به آسلام احترام ميذارم و اين دو نفر رو به عنوان نماينده آسلام در وزارت خونه حتما بر ميگزينم.البته اگر افتخار بدهند.
نقل قول:
چقدر احتمال می دین که نامه ی گراپ از طرف شخص ایشون فرستاده شده باشه ؟ آیا امضای " گراپ غول تنها در خانه " معتبر است ؟ آیا فکر نمی کنید این کار از طرف دیگر کاندیدها در جهت تخریب چهره ی گراپ صورت گرفته باشد؟ آیا این به معنی شروع یک جنگ انتخاباتی است؟
من دستخط گراپ رو ميشناسم..ايشون با من چند دوره هم تيمي بوده و كلي با هم تجربه داريم.خطش هم برام كاملا آشناست ولي اگر كسي باشه كه خطش مثل گراپ باشه ديگه مشكل از من نيست.در واقع اين نامه توسط من فاش نشده.يكي از دوربين هاي مخفي كه در پست ريموس هم بهش اشاره شد اين خبر رو تو جامعه جادوگري پخش ميكنن.نامه هاي شخصي افراد به من محفوظ ميمونه.
نقل قول:
آیا شما می خواهید بعد از وزیر شدن در کار دیگر ناظر ها دخالت کنید ؟ آیا این به معنی شروع یک جنگ با دیگر ناظر هاست ؟
خوشبختانه ناظر هاي ما از نظر عقلي اينقدر بزرگ هستن كه وقتي ميخوام بهشون كمك كنم اينو دخالت فرض نكنند.آموزش نقد به همه اعضاي سايت در برنامه من هست و فقط ناظرين تو اين برنامه نيستن ولي ناظرين چون تو نقد كردن شركت بيشتري دارن الويت اول هستن.در ضمن هر ناظري بخواد ياد ميگيره..به زور كه نميتونم تو مغزش نقد رو فرو كنم.
نقل قول:
آیا وزارت هزینه ی تهیه ی این آیدی را تقبل می کند یا خود اعضای تازه وارد باید پولشو بدن ؟ آیا این به معنی جنگ با اعضای تازه وارد است ؟
هزينه تمام و كمال اين آيدي ها و كل برنامه هاي من به عهده خودم و وزارت خونه مي باشد.البته كميته جمع آوري كمك هاي ساحره ها و جادوگران از كساني كه قصد ثواب دارن پول ميگيرد و اين هم اصلا اجبار نيست.
در آخر تو جامعه اي كه آزادي اينقدر زياد باشه و وزيري مردمي تو اون حكومت بكنه آيا اصلا جنگي شروع ميشود؟اونم از طرف خود وزير!؟
جواب رابستن لسترنج:
1-جنوب هاگزميد پول نميدهيم..آنهايي كه توانايي كار دارن با ايجاد محيط براي خدمت به جامعه و در نتيجه گرفتن حقوق است.ما به هيچكس پولي نميدهيم مگر از جيب خودم براي ثواب!
در ضمن من حق ندارم به جن خونگي خودم كه آزادش كردم چند گاليون بدم بتونه زندگي جديدش رو شروع كنه؟
2-شيطان پرستي اكيدا ممنوع هست.اصلا به صورت شوخي هم از اين كلمه بدم مياد.لطفا اين كلمه رو به كار نبريد.
در مورد بي ناموسي بايد حدش مشخص باشه.پست هايي كه در خوابگاه زده ميشد رو مخالفم.كمي بي ناموسي اونم يه نويسنده كه بتونه اونو خوب وارد رولش بكنه!در هر صورت بي ناموسي كنترل شده مجاز هست.
3-مناظر طبيعي در حالت عادي هم ميشه ديد.هدف من از كانديد شدن فقط و فقط كمك و خدمت به ملت هست.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج