گزارشی چند من باب احوالات وزارت جادوگران
همانا امروز عده ای چماق(غ) به دست جلوی درب ورودی وزارت سحر و جادو اجتماع کرده و با دادن شعارهای معترضانه خواستار استعفای وزیر سحر و جادو از سمت خود شدند اما پس از آنکه مسئولین انتخابات انان را توجیه کردند که هنوز انتخابات وزارت به پایین نرسیده و چند روز دیگر وزیر جدید به روی کار خواهد امد ، انها راه خانه در پیش گرفتند و قول دادند چند روز دیگر برای رسیدگی به خواسته خود دوباره در این مکان اجتماع کنند.
از سوی دیگر لشکر فداییان پرسی ویزلی برای ناکار کردن مسئولین انتخابات رهسپار ساختمان وزارت شدند که در راه به چماق(غ) به دستان معترض برخورد کردند و ضمن درگیری با انها به دادن شعار های ضد مدیریتی پرداختند و رد صلاحیت کاندیدای محبوب خود را به فعالیت مستکبرانه گردانندگان سایت نسبت دادند.
از زاویه ای دیگر پروفسور کوییرل به خاطر ناپدید شدن آبرفورث دامبلدور(کاندیدای محبوب پروفسور)بسیار خمشگین است و چند نفری را به جزایر بالاک هدایت کرده است ، وی ربوده شدن این کاندیدای محبوب را به لشکر فداییان پرسی ویزلی نسبت داده و منوی مدیریت خود را از جلو بسته است.
ایگور کارکاروف نیز که در ساعات ابتدایی انتخابات پشتش با خاک تشک وزارت آشنا شده بود طی یک عملیان ارزشی-ژانگولری موفق شد که موقعیت خود را تغییر دهد و دوشا و دوش حریف به مبارزه بپردازد.
وی اظهار داشت :تا ای پی چنجر هست باکی از کشتی گرفتن نیست.
کالین نیز در پی این اقدام ارزشی-ژانگولری به خبر نگار ما گفت:همانا تا افتابه مرلین در دست من است ، آسلام یاری ام خواهد کرد.
کارشناسان ما به صورت شبانه روزی در پی یافتن رابطه ای مابین این صحبت شیخ کالین و بحث ما بودند اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدند ما نتیجه گیری را به عهده خود شما میگذاریم.
به امید داشتن وزارتی مخوف و بی ای پی چنجر
واحد مرکزی روح جنمار
آنلاینها
23 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

!من سوراخ درست ميكنم تا راحت تر رفت و آمد كنيد.من مشكلات مردم رو حل ميكنم..نون خالي ميارم وسط سفره همه!نفت تو ممكلت هست و خيالم راحته!بله بله!مشتي به دهان آستاكبار مديريتي ميزنم و اونها كه سرزمين انجمن مديران رو اشغال كردن رو بيرون ميكنم.