جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

28 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 4 آذر 1386 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

استن گفته : الان اگه دوباره حزب ها راه بیفتن اولین واخرین نفری که ضرر میکنه اعضای تازه واردن . ولی شما که اصلا به فکر اونا نیستین

با وجود اظهار ناراحتی و غمگینیت ! از طرف حذب باید بگم که ، این گروه که خودش رو جزو اعضای قدیمی و گولاخ میدونه ، تنها کاری که از دستش بر میاد این هست که به سراغ اعضای تازه وارد بره تا اونها رو به سمت خودشون بکشونه ! یعنی گروهی که دم از برتری رول نویسی میزنه ، تنها کاری که ازش بر میاد ، حرف زدن با اعضای تازه وارد هست که اصلا هنوز با جو سایت آشنا نشدن .
و این برای من بینهایت جالب هست که ، اعضای تازه وارد علاقه ای نشون نمیدن به رفتن به جبهه اونها و ما به وفور داریم میبینم توی مسنجر و سایت که میگن : X به من گفته برم توی حذب ! دلشون خوشه ها ! یا Y میگه منم برم سمت اونا ، برم یعنی ؟

جالبه ! خسته نباشید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 4 آذر 1386 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
بينز عزيز ممنونم از پيشنهادت
نظر من اينه(البته بازم بايد ديد جمع چي ميگه) كه اين تاپيك رو عموم ببينن و همه نظر بدن و نقد كنن،مطمئن باش اگر كسي خداي ناكرده با قصد ديگري پست بزنه يقين داشته باش كه اعضا خودشون خيلي خوب ميتونن حركتش رو تحليل كنن

همونطور كه ميدوني قصدمون از زدن اين تاپيك اينه كه رسما از ديگران كمك بخواهيم براي بهتر شدن حذب و خب مشخصه كه توي همچين تاپيكي بايد اشكالات حذب گفته بشه تا رفع بشه

و اگر بين اين افرادي كه ميخوان با خلوص نيت كمك كنن، مثلا يكي بياد با قصد ديگري پست بزنه(كه اين قضيه در يك حركت عمومي اجتناب ناپذيره) ما روي شعور ذهن عمومي تكيه ميكنيم و همين! عكس العمل خاصي از ما ديده نميشه...

هيچ وقت هيچ كس نميتونه ادعا كنه كه همه حركاتش درست و بدون غلطه، پس حقيقتا هر وقت كه حس كرديم اشتباه ميكنيم بهتره اين غرور (مردانگي مثلا) بره كنار و اصلاح كنيم!
به هر حال در بين سيل پست هاي مخالف اخير نحوه برخورد موارد زيادي به حق گفته شدن كه مطمئن باشيد اون مشكلات بر طرف ميشن مثلا استن شانپایک پستي زد كه نشون ميداد بعضي از حركات حذبي ها بر خلاف نيتشون موجب سوء تفاهم هايي شده، خب مشخصا اينا بايد برطرف بشن و واقعا خوشحال ميشم كه افراد بيان اينجوري انتقاد كنن

مثلا اين تيكه از پست استن عزيز:
نقل قول:
الان اگه دوباره حزب ها راه بیفتن اولین واخرین نفری که ضرر میکنه اعضای تازه واردن . ولی شما که اصلا به فکر اونا نیستین

راستشو بخواهين واقعا غمگين شدم وقتي اين جمله رو خوندم و فهميدم كه سوء تفاهم عميقي بوجود اومده
حتي قبل از تشكيل حذب من و اسكي كه توي هافل بوديم و باقي رفقا توي ريونكلا تا اونجاي كه يادم مياد هميشه در راس امور تازه واردين رو قرار ميداديم و هميشه سعي داشتيم كاري كنيم كه حتي شده به زور تازه واردين شركت كنن(چون اصولا آدم وقتي تازه عضو ميشه چون با جو آشنا نيست كمي احساس غربت ميكنه) مثلا توي هافل ما فعاليت هاي داشتيم كه رسما بر پايه فعاليت تازه واردين بنا شده بود و قصدش هم فعال كردن اونها بود
در حذب هم همينطور بوده،و زماني كه حذب فعاليت مفيد داشت افرادي مثل آنيتا دامبلدور فعاليت كردن و باعث بهتر شدن حذب شدن.
البته باز سوء تفاهم پيش نياد، قضيه اين نيست كه فقط تازه واردي كه عضو حذب ميشه ميتونه پيشرفت كنه،نه! طرف چه عضو حذب باشه چه نباشه دستش بايد گرفته بشه و بياد بالا
متاسفانه اين واژه حذب باعث ميشه اون تصوري كه ما از حزب ها در بيرون ميبينيم روي همين حذب هم داشته باشيم، در صورتي كه واژه حذبي كه توي سايت هست يك سوژه طنز توي رول پلينگ بود و هست و بايد باشه، و اساسا چيزي به نام حزبي كه ميشناسيد(كه مطمئنن براي نفع شخصي خودشون فعاليت ميكنن)وجود نداره و فقط ميشه گفت ما يه عده بوديم كه ميخواستيم و ميخواهيم وضع رول رو بهتر كنيم تا همه لذت ببريم!
نميدونم در جريان انتخابات وزارت اون دوران بودي يا نه اما شعار اون دوران اصلا مربوط به تازه واردين ميشد و تمام سعيمون اين بود كه چند تا تازه وارد كانديد بشن و براي خودشون ستاد داشته باشن و رسما به اين بهونه بيوفتن توي چرخه فعاليت و پيشرفت كنن!

اما و اما! حرفهاي بالام فقط در مورد زماني هست كه حذب به انحراف كشيده نشد چون انحراف حذب تمام اين آرمان هارو نقض ميكرد و كلا حذبي كه حكم كبد براي بدن داشت، تغيير شكل ميداد و تقريبا شده بود يك غده سرطاني كه همه با هم مقصر اين اتفاق بوديم!

ديگه الان هركسي ميدونه كه حرفهاي كه زدم ربطي به جر و بحث هاي كه شده نداره و اساسا اين قضيه دعوا تموم شده و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 آذر 1386 01:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من قصد ادامه دادن ندارم بلکه قصد شروع کردن دارم
آقا من چنتاایده دارم برا ملت حذب
اول اینکه ای سرژ ای ریشو ای خواننده بیا اون تاپیک انتقاد از حذب رو تو ریون بزن من مجوز میدم و حمایت میکنم فکر میکنم اونجا حتی خود من بتونم بیام انتقاد سازنده کنم و اونجا هیچ دعوائی نمیشه و حواسمون جمعه
دوم اینکه اصولا حذب باید خیلی بالاتر از این جور بحث ها باشه پس بهتره تو خودمون بحث کنیم و به نتیجه برسیم و بقیه نظراتم رو تو همون تاپیک میدم
سوم اینکه از این بچه بازیا هم خوشم نمیاد که حرف میزنی و فحش میدی بعد میری آشتی میکنی یا مثل مرد حرف بزنید روش وایستید یا اگر این کاره نیسیتید حرف نزنید که آخرش مجبور نشید کم بیارید
چهارم اینکه من نفهمیدم گزینه سوم رو با کی بودم هر کسی فهمید به منم بگه
در کل فقط میخواستم بگم یه تاپیک حذب بزنید که دست خودمون باشه و بتونیم روش نظارت داشته باشیم تا نشه نحوه برخورد 2 بلکه جائی باشه برای قوی تر شدن و بهتر شدن و یاد گرفتن نه جنگیدن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: شنبه 3 آذر 1386 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

جالبه ، دوستان پست میزنن و دعوا میکنن و از اونجایی که بدلیل بعضی محدودیت هایی که توی جادوگران داشتم ، اولین بحث جدی من هست ، ترجیح میدم که ادامه پیدا کنه ! بالاخص اینکه منشاش هم خودم بودم ! و اینکه پتانسیل بسیار بسیار بالایی برای ادامه دعوا و بحث دارم !!! پس بخونید که درباره همتون توش نوشته شده !

1- کمیل

ها ... لذت میبرم ... آفرین ... پتانسیل خیلی خوبی برای دعوا و بحث و اینا داری ... البته هنوز مقدماتیه ، اگر برای پیشرفته آموزشی چیزی خواستی بگو برات دایر کنم ... البته خصوصی ! جدا دعواهات جالبه ، چون تو هر پستت با یه نفر دعوا میکنی ( مثل من نیستی که با سرژ دعوا کنی ، با فنگ دوستی کنی ، تازه اطلاعات مخفیه گالری مدیرا رو هم فاش کنی در ضمنش ! ) و کاملا جدی هم بحث میکنی و هر چی هم که دوست داری میگی و نمیکنه بعضی چیزاش رو ! ایول !

2- علیرضا

" دوستان عزيز، آرش و كميل و بهنام و مسوت و في الباقي، فكر نميكنيد يه مقدار از كارهايي كه خود "ما" انجام داديم از كارهاي حزب به مراتب اشتباه تر بوده؟ "
اوهوم قبول دارم ... یکیش همینه که بلد نیستی حذب درسته نه حزب

ولی خوب ، من قبول دارم ، شما اشتباهاتی کردید که گفتی ، اما ! من باهاتون همراه نبودم ، هر بحث و دعوا و رول سنگین و محدود کردنی که بوده ! میدونی که پستهایی که من میزدم از رد میشد ، در نتیجه نمیتونستم بحث و دعوا کنم که این موارد جزوش باشه . ولی خوب خوابگاه مختلط یکی از بهترین کارهایی بود که من کردم توش ، این همه مورد ایول دار داشت : چیزه مرلین ، سیفید میفید ، کیف و جیب و ساک ... مهمتر از همه شلیل !

"بحث رو به ابتذال و جملات تند و زننده نكشونين، دعوا زرگري هم ايدهء دمده اي هستش "

چشم دعوا زرگری نمیکنیم ، مگه چیه ، چهار تا فحشه دیگه ! البته قبلا سعی میکردیم به فحش و اینا نرسه ، ولی متاسفانه یا خوشبختانه ، چشم و گوشه اعضای سایت به اندازه کافی و بیشتر از حد معمول ! باز هست و ما نمونه بارزش رو توی خوابگاه مختلط و حذب بیناموسی از دخترها و پسر ها دیدیم ! بیناموسیه همتون ایول داره

3- میلاد

در مورد چیزی که به کمیل درباره هافلپاف گفتی ، باید بگم که کاملا درسته ، منم به هیچ وجه این ادعای کمیل رو قبول نکردم و نمیتونم هم بکنم ! منم دو تا شناسه از هافل داشتم ، یکی قبل از پرسی و یکی بعدش ، به همین خاطر بود که علاقه خاصی به هافل دارم همیشه ، چون اولین گروهی بود که رفتم توش و گریفیندور سومیش بود ( در جواب گریفیندوری های عزیزی که در این مورد سوال میکردن ! ) ولی خوب تو هم یه چیزی رو در نظر نداری میلاد !

و اون این هست که متاسفانه هافلپاف ، از زمانی که آناکین و بادراد رفتن ازش ، دیگه هیچ شباهتی به اون چیزی که قبلا بیاد داشتیم ازش نداره ، البته مسلما برای اعضای جدیدش دوست داشتنی هست ، چرا که بعد از اینکه آناکین و بادراد رفتن من هم رفتم و یه سری دیگه از دوستان قدیمی هم جدا شدن و الان هافلپاف یه گروه کاملا جدید با اعضای جدید هست که از نظر اعضاش عالیه ولی از نظر اعضای قبلیش نه ! البته به این دلیل هست که اعضای جدیدش خودشون رو وفق دادن باهاش و اعضای قدیمیش نمیتونن خاطراتی که داشتن قبلا باهاش رو جایگزین اتفاقات فعلیش کنن !

"من اونجا فقط اومده بود کمیل رو ببینم واقعیش! "
! من توی همین میتینگ چند وقت پیش ، شونصد و اندی نفر رو گفتم بیان و هماهنگی و گولاخ بازی و تیریپ مدیریت و اینا ، بعد حوصلم نگرفت پاشم برم که گفتم نرم ملت بوق بازی در میارن بعدش و اینا ... بعد تو برای اینکه ببینی حرفایی که ملت زدن درسته یا نه پاشدی اومدی میتینگ اونم پارک ملت ؟! دمت گرم باب چه حوصله ی خفنزی داری

4- X

" اونها از نوشتن لذت ميبردن نه اينكه ازش استفاده ابزاري كنن، جالب اينجاست كه متوجه شدن جاي اينجور نوشته ها در فروم هاي جادوگران نيست! "

ویرایش میکنم ! :

اونها از نوشتن لذت ميبردن نه اينكه ازش استفاده ابزاري كنن، جالب اينجاست كه اعضای حذب متوجه شدن جاي اينجور نوشته ها در فروم هاي جادوگران نيست!

مسعود ، کمیل ، بهنام ، علیرضا ، سورنا و خود من کلا برای خودنمایی هایی که حذب از پستاش میکنه نمینویسیم ، حالا مهم نیست که چه پستی بزنیم ، جدی یا طنز ، کوتاه یا طولانی ، ادامه دار یا تک پستی و سطح بالا یا ارزشی ! که همونطور که گفتم قبلا این بچه ها برای لذتش مینویسن و تنها چیزیم که براشون ارزش داره تعریف و تمجید و انتقاد و پیشنهاد خودشون ( خودمون ! ) هست ، تا حالا هم ندیدیم که بحثی در این مورد بکنن که نوشتنشون شاخه و نمیدونم استفاده ابزاری بکنن ! این کارا مختصه حذبه !

5- مسعود

خدایی این مسعود نوشتنش خیلی خفنه و داستاناشم از همه اونایی که ادعای خفنزی و گولاخی میکنن ، خفن تر و گولاخ تره ! وقتی که قراره یه چیزی بنویسه همه فکر و ذکرش میره برای نوشتش و با وجود اینکه از لحاظ نوشتن و قوانین دستوری و نگارشی ، خودش 10 تا استاده ، ولی باز هم از ملت میخواد که متنشو بخونن و اشکالاتش رو رفع میکنن ... حالا اگر آدمی ادعای نویسندگی داشته باشه یا بخواد استفاده ابزاری از نوشته هاش بکنه ، میاد یه نوشته ای که هیچ مشکلی نداره و انقدر از لحاظ معنی و مفهومی سنگین هست که کسی درست و حسابی متوجهش نمیشه رو میده دسته ملت که براش ویرایش کنن و اشکالات نداشتش رو ویرایش کنن ؟!

تو خودتو خسته نکن عزیز و الکی درباره اطلاعاتی که داری اینجا چیزی ننویس ، حذب این چیزا رو متوجه نمیشه که باب ، از توی پستهایی که زدن مشخصه ! برای مثال پیشنهاد میکنم ، درباره شماره شناسه های من و تعداد پستام و اخبار و عکسا و مقالاتی که فرستادم اینجا بحث کن که براشون جذاب تر هست !

اون تیکه های علمی رو که توی پستت گفتیم باید جالب باشه ، کپی کن اون تیکه هاشو بیا بزار توی حذب بیناموسی ، ملت نگن فقط آموزشه چیزای بد داره اینجا ، چیزای علمیه بیناموسیم یاد میدیم

6- علی

خوب این " کدوم عکسا؟ " نشون میده که عله بحثای گرم و داغ ما رو کاملا زیر نظر داره و بشدت دنبال میکنه و منتظر یه فرصت خفنز هست که همه ما رو ( پسرا ! ) از سایت پرت کنه بیرون ... البته به قول مسعود ، دامبلدور بصورت خصوصی تدریس داشته باهاش !

در مورد این نقل قول و عکسای اما واتسون باید بگم که ، باب همون عکسای خفنزه بیناموسی دیگه ، با لباس های نا مناسب توی یه پارتی خفن بود ... فکر کنم الان توی آلبوم " خصوصی های مدیران " باشه ؛ البته من فکر میکنم ، استرجس دسترسیشو از شناست گرفته باشه که نتونی اونا رو ببینی ، دسترسی شناسه من بازه ، خواستی از برای من استفاده کن ... فقط با شناسم نظر اینا ندی توی عکساشا برادر

ولی خوب ، فکر نمیکنم عکسای اما واتسون انقدر مهم باشه الان ، بهتره به آخرین مسئله ای که توی میتینگ بیست و پنجم به شما گفتم پرداخته بشه ، برادر من .

7- بهنام

عزیز من ، برادر من ، حوصله داریا در مورد این چیزا حرف میزنی ، تو باید الان به فکر این باشی که چطوری پست منو توی تاپیک " سلحشوران بیناموسی " ادامه بدی ، خلاصشم اینه که گراپ و ماندانگاس ، یه افکار مرموزانه ای دارن که میخوان روی پرسی که دکمه های پیراهنش رو باز کرده و روی تخت خوابیده اجرا کنن ، یه چیزه معرکه از تو و کمیل میخواما ، میخوام رو بیناموسم کنید ( رو سفید ! )

پرسي عزيز از اونجا که دعوا کار خوبي نيست سعي کن پتانسيلت رو براي ايفاي نقش ذخيره کني...بهت کارت آبي متمايل به قرمز مي دم که بنفش بشي هووووم...ضمنا بيا در آغوش آسلام از دستان خواهش ميکنم بعد اين پست ادامه نديد و اصلا جواب ندهيد...با تشکر کالين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/3 19:32:42
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 3 آذر 1386 18:55
نمایش جزئیات
آفلاین
اين نيز ميگذرد...
حرفاي زير كاملا تاييد ميشه و اميدوارم كه اين دوستي پايدار بمونه و سر هر چيز و ناچيزي خراب نشه و من نيز روي كميل جون رو ميبوسم و اميدوارم كه همه به دور از اين جنگ و دعواها توي سايت هم براي بهتر شدنش هم براي دل خودشون فعاليت كنن از نوع مفيد.
يا حق

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
روزی از من پرسید : بزرگترین آرزویت چیست ؟
گفتم : تحقق یافتن آرزوی تو ….
اما افسوس …. هرگز ندانستم آرزوی او جدایی از من بود !
ارسال شده در: شنبه 3 آذر 1386 18:41
نمایش جزئیات
آفلاین
کی گفته اصلا این تاپیک باقی بمونه (!)

من و سهیل از اونجایی که شدیدا نسبت بهم سوء تفاهم پیدا کرده بودیم ، نزد یک دیگر آمدیم و روی همدیگر را البته کاملا آسلامی بوسیدیم و آشتی کردیم .

و باید اضافه کنم حرف های ما جز توهمات فانتزی ، چیز بیشتری نبود و در راستای جوگیر شدنمان بود ... ما حتی پست های خود را نیز پاک کرده و نسبت به عمل خود شرمسار هستیم .

بنده دیگر در این دعواها کاری ندارم و کاری هم نخواهم داشت ... ترجیحا یک سوء تفاهم با اسکی میمونه که اونم با هم دیگه حل میکنیم .

موفق باشید دوستان اینم آخرین پست من اینجا ، البته اگر کسی نیاد گیر بده باز .

در پناه حق و همیشه لبتون خندون و شاد ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: شنبه 3 آذر 1386 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم . ....
خوب من نه سر پیازم نه تهش . اینو گفتم که بعدا واسم خطو نشون نکشید واینا
خوب اولش بگم که خیلی جالبه اول پست یه جوری می نویسید انگار که می خواین یکی رو اشتی بدین یا مثلا تمومش کنین ، بعدش میاین هر چی میخواین میگین و منتظر میمونین که نفر بعدی پستتونو ادامه بده ( منظورم همون کلکل و اینا )
الان سه چهار روزه که مرتب اینجا پست میزنین و خط و نشون میکشین ولی اصلا به این فکر کردین که ایا میشه مثل قدیم تو حزب کار کرد و موفق بود
. چون تمام شرایط تغییر کرده و تقریبا هیچ چی مثل سابق نیست ( دلیل نمیشه چون اعضا هستن پس همه چی همونجوریه )
الان اگه دوباره حزب ها راه بیفتن اولین واخرین نفری که ضرر میکنه اعضای تازه واردن . ولی شما که اصلا به فکر اونا نیستین
حرف من اینه : اگه به فرض محال بخواین خزب راه بندازین و دوباره گروه شین واینا نه تنها باعث میشین پست های سایت ارزشی بشن بلکه باعث میشین سایت یه وجهی بشه یعنی یه جور طرفداری و اینا که خودش دقیقا باعث دشمنی بین اعضا میشه خلاصه اینکه تمام حرفمو کالین زده
نقل قول:
...بنده به عنوان آسلامک همينجا آعلام ميکنم...اگه ادعاي رول نويسي و خفن بودن داريد بيايد در رول خودتان را اثبات کنيد و سايت را به تحرک آوريد....حذب به نظر من که از موسس هاش بودم خوب بود ولي بعد يه حرکتهايي کرد که خوب نبود...

امیدوارم که هرچی میشه به خیر بگذره وگرنه تمام اعضا باید بیان و مثل الان 8 نفر از اعضا تو تاپیک باشن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: شنبه 3 آذر 1386 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مرد آسلام نوشته :::
.به قول معروف نه قم خوبه نه کاشان رحمت به گور باباي هر دتاشان

بیا بیرم کاشان برادر ببین چه خوفه!!!! دلت میاد بگی بده؟ ای نامرد

این که شما چرا دارید دعوا میکنید و چطور میخواین دعوا کنید و به چه علت دعوا میکنید و ... به من ربطی نداره نداشته و نخواهد داشت !!!!!

فقط یه نکته ای به ذهنم رسید گفتم اینجا بنویسم ! من خیلی از شما رو از نزدیک میشناسم مثل آرشام و مانداگاس و فنگ و ققنوس و اسکاور و .... و یکی دو نفر رو هم فقط تو مسنجر ( مثل این گراوپ قزوینی نما) ! شما واقعا در مورد هم اینطوری فکر میکنید؟ همینطوری که دارین اینجا مینویسید ( البته من کامل نخوندم چی نوشتید) باب منی که نزدیک یک ساله دیگه وقت نمیکنم تو این سایت بیام حوصلم از این دعوا ها و خیلی ببخشید مسخره بازی ها سر رفت ! حتی یه سری ارازل و اوباش هم که با هم بحثشون میشه ( شما بخون دعوا) فقط به حرمت اینکه با هم یه زمانی نون و نمک خوردن کوتاه میان فکر نکنم شما اساتید نویسندگی از این دوستان کمتر باشید حداقل به اون خاطره های که با هم دارید و .... یه مقدار رعایت کنید واقعا برای شماها زشته حد اقل به خودتون احترام بگذارید و تمومش کنید این بچه بازی ها رو ...

اگه کسی از دوستان از این حرف های من ناراحت شد اصلا مهم نیست :دی ! نمیخواد هم زحمت جواب دادن به خودتون بدید چون در چند روز آینده اینقدر سرم شلوغه که حتی وقت نمیکنم میلم رو چک کنم چه برسه به اینجا !

اگه هم این حرف های من و حرف هعای کالین براتون مهم نیست و دوباره خواستید بزنید تو سر و کله هم فقط یه سوال کوچولو ی منو جواب بدید و به کارتون برسید

لطفا توی یه خط یا دو خط بگید الان دعواتون سر چیه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 3 آذر 1386 17:06
نمایش جزئیات
آفلاین
اي خفنها...اي که پستهايتان خيلي خفن و باحال مي باشد...بدانيد که من هيچگونه ادعايي در رول نويسي ندارم و رول نويسي اصلا بلد نمي باشم و کلا نوک انگشت شصت پاي چپ شما نمي گردم...اما حالم از اين نحوره برخورد شما با يکديگر بهم مي خورد يک ساعت تمام از صفحه 197 تا به اينجا را خواندم....به قول معروف نه قم خوبه نه کاشان رحمت به گور باباي هر دتاشان...بنده به عنوان آسلامک همينجا آعلام ميکنم...اگه ادعاي رول نويسي و خفن بودن داريد بيايد در رول خودتان را اثبات کنيد و سايت را به تحرک آوريد....حذب به نظر من که از موسس هاش بودم خوب بود ولي بعد يه حرکتهايي کرد که خوب نبود...ولي کلا حذب بود...الان هم حذب فعاليت سابق رو نداره اگه من گفتم که وزارت رو به حذب نمي دهم به خاطر اين بود که اين وزارت مردمي هستش و هم اعضاي قديمي تر از حذب توش نقش دارن و هم اعضاي جديدتر از حذب...عزيزان من از کساني بودم که سايت هفتم که شما اسمش هم نشنديد بودم...و شماره يوزر اصلا مهم نيست...خلاصه دعوا بست است...همه خوب هستيد...همه بهتريد ...خوش به حالمان...اين بحث هيمنجا تموم شه!!!به سبک پويان:هرکي ادامه بده اين دعوا رو من آمريکا هستم هيچ غلطي نميکنم...پس لطفا ادامه ندهيد(با تشکر من پويان نيستم کالينم)
به سبک کالين:اي براداران که اللهي ريش مرلين دور گردنتان بپيچد و رعد وبرقي از بوق بر سرتان نازل گردد..بحث را تمام کنيد...آيا واقعا اين بحث ها ارزش خراب کردن دوستي ها را دارد؟
خوب در ادامه يکي از دوستان گفت سايت دو دسته شده...واقعا خجالت بکشيد...من که متوجه نشدم...ولي دسته کلا چيز خوبي نيست و من خودم ترجيح مي دهم که يک بيل کامل باشم تا دسته بيل...آنگونه فلور بهتر مي پسندد...از شوخي گذشته...اگر دسته اي هست که اميدوارم نباشد...کالين با همه دوست است هر کس ميخواهد با او دوست نباشد هر که هم با وي دوست است آغوش آسلام به رويش باز تا غاز يا شايد هم کبوتر عشق است که در لانه اش مي گردد!

خوب اختتاتميه:بحث ها را تمام کنيد...از مرلين براي تمام کساني که بحث را ادامه مي دهند شفاي عاجل مي طلبم مرلين ياريتان کند تا قزوين....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/3 17:10:48
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: شنبه 3 آذر 1386 15:27
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و آرزوی سلامتی
یه نکته ای درباره پستای سرژ در اینجا بنظرم رسید که تو چت باکس گفتم.یکی از دوستان که من توی رول نویسی قبولش دارم گفت منم باهات هم عقیدم که در مورد نظرم مصممتر شدم و وقتی فکر کردم دیدم مفیدترین کاری که در نحوه از زمان عضویتم تا الان انجام شده و من شاهد بودم بحث در مورد رول بوده پس نتیجه گرفتم با یه تیر دو نشون بزنم هم در مورد رول اینجا بحث کنیم هم این جر و بحثا یا احیانا دعواهای اخیر در تموم شه دیگه.

نقل قول:
سرژ من باهات مخالفم اتفاقا توی رول جادوگران بازی با کلمات و طنز ناب و کنایه های جذاب رکن های اساسی هستن چون حتما هم خودت و هم من و هم بقیه هم همینجوری هستن که پستای با این شاخصه هارو خیلی بیشتر و بهتر قبول میکنن و رغبت به خوندنشون دارن تا پستای در حد کتب ادبیات قدیمی و خیلی ادبی البته منم پستای بسیار جدی و ادبی کم نزدم و بدم هم نمیاد ازشون ولی بنظرم فضای جادوگران اینجوری اقتضا نمیکنه

موفق باشید

پ.ن:آقا اشتباه لپی شده من وقتی آخر پست 1993 سرژ تو اینجارو خوندم دیدم بدبرداشت کردم ایشونم با من موافقه با این حساب فکر کنم نظرات من با آرشام و گراوپ و...فرق داره.
بچه ها پایه اید بحث کنیم؟(چکش)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/9/3 18:31:24