سلام
جالبه ، دوستان پست میزنن و دعوا میکنن و از اونجایی که بدلیل بعضی محدودیت هایی که توی جادوگران داشتم ، اولین بحث جدی من هست ، ترجیح میدم که ادامه پیدا کنه ! بالاخص اینکه منشاش هم خودم بودم ! و اینکه پتانسیل بسیار بسیار بالایی برای ادامه دعوا و بحث دارم !!! پس بخونید که درباره همتون توش نوشته شده !
1- کمیل
ها ... لذت میبرم ... آفرین ... پتانسیل خیلی خوبی برای دعوا و بحث و اینا داری ... البته هنوز مقدماتیه ، اگر برای پیشرفته آموزشی چیزی خواستی بگو برات دایر کنم ... البته خصوصی !

جدا دعواهات جالبه ، چون تو هر پستت با یه نفر دعوا میکنی ( مثل من نیستی که با سرژ دعوا کنی ، با فنگ دوستی کنی ، تازه اطلاعات مخفیه گالری مدیرا رو هم فاش کنی در ضمنش ! ) و کاملا جدی هم بحث میکنی و هر چی هم که دوست داری میگی و

نمیکنه بعضی چیزاش رو ! ایول !
2- علیرضا
" دوستان عزيز، آرش و كميل و بهنام و مسوت و في الباقي، فكر نميكنيد يه مقدار از كارهايي كه خود "ما" انجام داديم از كارهاي حزب به مراتب اشتباه تر بوده؟ "
اوهوم قبول دارم ... یکیش همینه که بلد نیستی حذب درسته نه حزب
ولی خوب ، من قبول دارم ، شما اشتباهاتی کردید که گفتی ، اما ! من باهاتون همراه نبودم ، هر بحث و دعوا و رول سنگین و محدود کردنی که بوده ! میدونی که پستهایی که من میزدم از

رد میشد ، در نتیجه نمیتونستم بحث و دعوا کنم که این موارد جزوش باشه . ولی خوب خوابگاه مختلط یکی از بهترین کارهایی بود که من کردم توش ، این همه مورد ایول دار داشت : چیزه مرلین ، سیفید میفید ، کیف و جیب و ساک ... مهمتر از همه شلیل !
"بحث رو به ابتذال و جملات تند و زننده نكشونين، دعوا زرگري هم ايدهء دمده اي هستش "
چشم دعوا زرگری نمیکنیم ، مگه چیه ، چهار تا فحشه دیگه !

البته قبلا سعی میکردیم به فحش و اینا نرسه ، ولی متاسفانه یا خوشبختانه ، چشم و گوشه اعضای سایت به اندازه کافی و بیشتر از حد معمول ! باز هست و ما نمونه بارزش رو توی خوابگاه مختلط و حذب بیناموسی از دخترها و پسر ها دیدیم ! بیناموسیه همتون ایول داره
3- میلاد
در مورد چیزی که به کمیل درباره هافلپاف گفتی ، باید بگم که کاملا درسته ، منم به هیچ وجه این ادعای کمیل رو قبول نکردم و نمیتونم هم بکنم ! منم دو تا شناسه از هافل داشتم ، یکی قبل از پرسی و یکی بعدش ، به همین خاطر بود که علاقه خاصی به هافل دارم همیشه ، چون اولین گروهی بود که رفتم توش و گریفیندور سومیش بود ( در جواب گریفیندوری های عزیزی که در این مورد سوال میکردن ! ) ولی خوب تو هم یه چیزی رو در نظر نداری میلاد !
و اون این هست که متاسفانه هافلپاف ، از زمانی که آناکین و بادراد رفتن ازش ، دیگه هیچ شباهتی به اون چیزی که قبلا بیاد داشتیم ازش نداره ، البته مسلما برای اعضای جدیدش دوست داشتنی هست ، چرا که بعد از اینکه آناکین و بادراد رفتن من هم رفتم و یه سری دیگه از دوستان قدیمی هم جدا شدن و الان هافلپاف یه گروه کاملا جدید با اعضای جدید هست که از نظر اعضاش عالیه ولی از نظر اعضای قبلیش نه ! البته به این دلیل هست که اعضای جدیدش خودشون رو وفق دادن باهاش و اعضای قدیمیش نمیتونن خاطراتی که داشتن قبلا باهاش رو جایگزین اتفاقات فعلیش کنن !
"من اونجا فقط اومده بود کمیل رو ببینم واقعیش! "
! من توی همین میتینگ چند وقت پیش ، شونصد و اندی نفر رو گفتم بیان و هماهنگی و گولاخ بازی و تیریپ مدیریت و اینا ، بعد حوصلم نگرفت پاشم برم که گفتم نرم ملت بوق بازی در میارن بعدش و اینا ... بعد تو برای اینکه ببینی حرفایی که ملت زدن درسته یا نه پاشدی اومدی میتینگ اونم پارک ملت ؟! دمت گرم باب چه حوصله ی خفنزی داری

4- X
" اونها از نوشتن لذت ميبردن نه اينكه ازش استفاده ابزاري كنن، جالب اينجاست كه متوجه شدن جاي اينجور نوشته ها در فروم هاي جادوگران نيست! "
ویرایش میکنم ! :
اونها از نوشتن لذت ميبردن نه اينكه ازش استفاده ابزاري كنن، جالب اينجاست كه اعضای حذب متوجه شدن جاي اينجور نوشته ها در فروم هاي جادوگران نيست!
مسعود ، کمیل ، بهنام ، علیرضا ، سورنا و خود من کلا برای خودنمایی هایی که حذب از پستاش میکنه نمینویسیم ، حالا مهم نیست که چه پستی بزنیم ، جدی یا طنز ، کوتاه یا طولانی ، ادامه دار یا تک پستی و سطح بالا یا ارزشی ! که همونطور که گفتم قبلا این بچه ها برای لذتش مینویسن و تنها چیزیم که براشون ارزش داره تعریف و تمجید و انتقاد و پیشنهاد خودشون ( خودمون ! ) هست ، تا حالا هم ندیدیم که بحثی در این مورد بکنن که نوشتنشون شاخه و نمیدونم استفاده ابزاری بکنن ! این کارا مختصه حذبه !
5- مسعود
خدایی این مسعود نوشتنش خیلی خفنه و داستاناشم از همه اونایی که ادعای خفنزی و گولاخی میکنن ، خفن تر و گولاخ تره ! وقتی که قراره یه چیزی بنویسه همه فکر و ذکرش میره برای نوشتش و با وجود اینکه از لحاظ نوشتن و قوانین دستوری و نگارشی ، خودش 10 تا استاده ، ولی باز هم از ملت میخواد که متنشو بخونن و اشکالاتش رو رفع میکنن ... حالا اگر آدمی ادعای نویسندگی داشته باشه یا بخواد استفاده ابزاری از نوشته هاش بکنه ، میاد یه نوشته ای که هیچ مشکلی نداره و انقدر از لحاظ معنی و مفهومی سنگین هست که کسی درست و حسابی متوجهش نمیشه رو میده دسته ملت که براش ویرایش کنن و اشکالات نداشتش رو ویرایش کنن ؟!
تو خودتو خسته نکن عزیز و الکی درباره اطلاعاتی که داری اینجا چیزی ننویس ، حذب این چیزا رو متوجه نمیشه که باب ، از توی پستهایی که زدن مشخصه ! برای مثال پیشنهاد میکنم ، درباره شماره شناسه های من و تعداد پستام و اخبار و عکسا و مقالاتی که فرستادم اینجا بحث کن که براشون جذاب تر هست !
اون تیکه های علمی رو که توی پستت گفتیم باید جالب باشه ، کپی کن اون تیکه هاشو بیا بزار توی حذب بیناموسی ، ملت نگن فقط آموزشه چیزای بد داره اینجا ، چیزای علمیه بیناموسیم یاد میدیم

6- علی
خوب این " کدوم عکسا؟ " نشون میده که عله بحثای گرم و داغ ما رو کاملا زیر نظر داره و بشدت دنبال میکنه و منتظر یه فرصت خفنز هست که همه ما رو ( پسرا ! ) از سایت پرت کنه بیرون ... البته به قول مسعود ، دامبلدور بصورت خصوصی تدریس داشته باهاش !
در مورد این نقل قول و عکسای اما واتسون باید بگم که ، باب همون عکسای خفنزه بیناموسی دیگه ، با لباس های نا مناسب توی یه پارتی خفن بود ... فکر کنم الان توی آلبوم " خصوصی های مدیران " باشه ؛ البته من فکر میکنم ، استرجس دسترسیشو از شناست گرفته باشه که نتونی اونا رو ببینی ، دسترسی شناسه من بازه ، خواستی از برای من استفاده کن ... فقط با شناسم نظر اینا ندی توی عکساشا برادر

ولی خوب ، فکر نمیکنم عکسای اما واتسون انقدر مهم باشه الان ، بهتره به آخرین مسئله ای که توی میتینگ بیست و پنجم به شما گفتم پرداخته بشه ، برادر من .
7- بهنام
عزیز من ، برادر من ، حوصله داریا در مورد این چیزا حرف میزنی ، تو باید الان به فکر این باشی که چطوری پست منو توی تاپیک " سلحشوران بیناموسی " ادامه بدی ، خلاصشم اینه که گراپ و ماندانگاس ، یه افکار مرموزانه ای دارن که میخوان روی پرسی که دکمه های پیراهنش رو باز کرده و روی تخت خوابیده اجرا کنن ، یه چیزه معرکه از تو و کمیل میخواما ، میخوام رو بیناموسم کنید ( رو سفید ! )
پرسي عزيز از اونجا که دعوا کار خوبي نيست سعي کن پتانسيلت رو براي ايفاي نقش ذخيره کني...بهت کارت آبي متمايل به قرمز مي دم که بنفش بشي هووووم...ضمنا بيا در آغوش آسلام از دستان خواهش ميکنم بعد اين پست ادامه نديد و اصلا جواب ندهيد...با تشکر کالين