جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 22 دی 1386 11:52
نمایش جزئیات
آفلاین
به عنوان رياست الف دال از مدير مدرسه چهار تا درخواست دارم:
1- اگه تاپيك نقد رو باز كرده لينكشو بده...اگرم پاكش كردي موردي نيست.. تو نقدستان محفل ققنوس نقد مي كنيم.
2- يه تاپيك با عنوان جنگل ممنوعه باز كنيد باشد كه تاپيكاي رول هاگوارتز زياد بشه..
3- تاپيك "ارتش دامبلدور، جلسات الف دال" رو كه يك تاپيك رول براي ارتش هست رو اسمشو به ""اتاق ضروريات، جلسات الف دال"" تغيير بدين.
4- تو كتاب هم اتفاقات زيادي توي مسابقات كوييديچ اتفاق افتاده كه خيلي هم مهم بوده.. يك تاپيك زمين كوييديچ هاگوارتز بزنيد كه رول باشه نه فقط مختص كوييديچ...
ممنون..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو محفل ققنوس

چه چشمايي!!!!

[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
ارسال شده در: جمعه 21 دی 1386 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین
براي شركت در كلاس ها شما بايد ابتدا در تاپيك ثبت نام هاگوارتز پستي مبني بر عضويت در گروهتون بزنيد.در حال حاضر چون ترم شروع شده،اين تاپيك بسته است و تا نيم ترم بايد صبر كنيد تا دوباره عضو گيري هاگوارتز شروع شود.

نيم ترم هاگوارتز هم احتمالا اواسط بهمن فرا ميرسه و اون موقع ميتونيد ثبت نام كنيد.

پ.ن.البته شركت در كلاس ها براي شما بلا مانع است ولي اين امر براي گروه شما امتيازي نخواهد داشت و معلم هم برايه نقد و امتياز دهي اون اجباري ندارد.

موفق باشي.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 21 دی 1386 14:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خواهم در کلاس های مدرسه شرکت کنم وای نمی دانم چطور باید این کار رو انجام بدم.و زمانشم نمی دانم.
من بیشتر از دو سال که عضو جادوگران هستم ولی بخاطر یک سری از مشکلات که امسال برای من بوجود آمد نتونستم فعال باشم .حالا میتونم.امیدوارم من رو درمدرسه بپزیرید.
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You

[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
ارسال شده در: پنجشنبه 20 دی 1386 11:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
من اصلا اسم کمک آوردم؟ من فقط این حرف ها رو زدم که بفهمید هافلی ها هر کاری می کنند به خاطر در دست گرفتن قدرت و قهرمانی تو هاگوارتز نیست. ما باید از حقمون و دوستمون دفاع کنیم. مدیر عزیز شما بهتر از هر کسی میدونید که واقعا چی بر سر دانگ اومد. یکم پیش خودتون فکر کنید. آخرش جز هافلپاف کی ضرر دید؟ اونوقت هر کس هر تهمتی خواست به گروه ما میزنه. حیف...

ببینید ، متاسفانه شما هنوز این موضوع رو متوجه نشدید !

من خودم همه سعیم رو میکنم که گریفیندور قهرمان بشه ، همه سعیم رو میکنم ولی با هماهنگ کردن ، پیام شخصی فرستادن ، توضیح دادن و تکلیف نوشتن ( خودتون که بهتر میدونید ! ) ، نه به این خاطر که مثلا هفته ای 50 تا به گریف همینطور اضافه کنم چون میخوام قهرمان شم ! تا حالا هر گروهی که قهرمان شده به میزان زحماتی که کشیده بوده ، نه به میزان مقام هایی که از گروهش توی هاگوارتز بوده !

پرفسور کوییرل هم گریفیندوری بود و توی هاگوارتز مدیر مدرسه بود ، ولی تا حالا نشده بود که کاری رو برای گریفیندور بکنه که برای گروه های دیگه نکرده ... من نمیگم من هم مثل ایشونم ، ولی از اونجا که بالاخره قبلا هم بازرس بودم و یه مقدار به مدرسه آشنا هستم ، تمام سعیم رو میکنم که مثل ایشون باشه رفتارم ... یعنی تو هاگوارتز ، یه سری مسئولیت دارم و به اصطلاح پارتی بازی وجود نداره ... توی تالار گریفیندور ، من یه نماینده گروهم و یه سری مسئولیت اونجا دارم و سعی میکنم که اینها تداخل نداشته باشن !

اینکه ماندانگاس بازرس بشه ، پیشنهاد من بود ، با خود ایگور توی یکی از میتینگ ها باهاش صحبت کردیم ، بهش گفتم که فرد مناسبی وجود نداره و قبول کرد . این دلیل نمیشه چون رفته یکی از خود هافلپاف بیاد ... فعلا من تنها بازرس هستم و مسئولیت رسیدگی به کار اساتید گروه ها رو دارم ، همه سعیم رو هم میکنم که اگر اعتراضی از طرف هر دانش آموزی از هر گروهی و به هر استادی شد ، رسیدگی کنم و اجازه ندم که حق کسی از بین بره .

در ضمن ، اینکه من گفتم یکی از اساتید از هافلپاف بیاد ، به نفع خوده گروه هست ... هیچ امتیازی از این بابت از هافلپاف کم نمیکنم ،آخر ترم متوجه میشید که این پیشنهاد من به نفع خودتون بود

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 20 دی 1386 11:10
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر کنم سو تفاهم شده باشه. هدف من فقط حمایت از دانگ بود. همین.

خب دوست من،حمايت از دانگ رو چرا اينجا انجام ميدي؟من خودم از ايشون حمايت ميكنم ولي جاش تاپيك گفتگو با مديران هست كه بلاكش كردند،من كه ايشون رو بلاك نكردم.
من شما رو به خاطر اين موضوعات درك ميكنم،بالاخره يه عضو كامل و خوب رو از دست داديد و ناراحتي هم داره.

موفق باشيد.

ويرايش: متوجه شدم. در ضمن گروه هافل هيچ مشکلي نداره من خودم مي خواستم متوجه بشم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/20 11:22:29
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1386/10/20 11:36:18
ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
من اصلا اسم کمک آوردم؟ من فقط این حرف ها رو زدم که بفهمید هافلی ها هر کاری می کنند به خاطر در دست گرفتن قدرت و قهرمانی تو هاگوارتز نیست. ما باید از حقمون و دوستمون دفاع کنیم. مدیر عزیز شما بهتر از هر کسی میدونید که واقعا چی بر سر دانگ اومد. یکم پیش خودتون فکر کنید. آخرش جز هافلپاف کی ضرر دید؟ اونوقت هر کس هر تهمتی خواست به گروه ما میزنه. حیف...

اي بابا..من نميفهمم آخه.يه بازرس و معلم خوب و گل از كاركنان هاگوارتز كم شده بعد به ضرر هافلپافه!؟آخه ملت اين جز ضرر به مدرسه كه هيچ چيزي ديگه اي نيست.

ميشه بپرسم اگه دانگ بود گروه شما چه چيزي ميرسيد كه حالا نيست و شما نماينده نداريد،ضرر ميكنيد!؟اگه واقعا چيزي هست بگيد تا بعد از بررسي اگه حقتون بود،بهتون داده بشه.

اگر ضرر از نظر دانش آموزيه،يعني ايشون ميتونستن براي گروهتون امتياز بيارن يا برنامه ريزي و اينا داشته باشن،ديگه مشكل من نيست.بايد بيشتر مواظب مي بودن تا بلاك نشن.

موفق باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 22:39
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
در مورد ماندانگاس و دانش آموزي،اگه قرار باشه كه هر دانش آموزي بلاك بشه من بپرم وسط يه كمكي به گروهش بكنم كه نميشه!من ايشون رو بدون توجه به گروهش بازرس كردم و موضوع ديگه هم اينكه اگر ايشون بلاك شدن ربطي به گروهشون نداره اصلا.چون يه معلم يا بازرس حق ندارن كه به نفع گروهشون كار كنن.پس فكر نكنم مشكلي باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 11:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدیریت مدرسه !

ببخشید برای اینکه واسه گروههای دیگه مشکل پیش نیاد و واسه خودمون اومدم بگم که شما پستای بازیکنای ما رو اشتباه نوشتین . ترکیب درست :

دروازه بان: سورس اسنيپ
مدافعين: آميكوس كرو ، حسن مصطفي
مهاجمين: اينيگو ايماگو، پنسي پاركينسون (ويولت بودلر) , الستور مودي
جستجوگر: بارتي كراوچ

لطفا ویرایش کنید پستتون رو توی تابلوی اعلانات !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1386/10/19 17:05:16
ارسال شده در: دوشنبه 17 دی 1386 12:14
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا که پروفسور ویزلی از دفاع استفا داده کی جاشو میگیره؟

ايشون معلم دفاع در برابر جادوي سياه و كوييديچ رو بر عهده گرفتند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/17 21:18:37
ارسال شده در: یکشنبه 16 دی 1386 19:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
شما چرا همه چیزو به خودتون می گیرید؟ این جنگ و دعواها تقصیر شما نیست. تا اینجا هم مدیریت خوبی داشتید. در مورد ماندانگاس هم مطمئنا به شما هیچ ربطی نداره ولی به ما هافلپافی ها که ربط داره. ما هم دانش آموزان شما هستیم. خود ماندانگاس هم دانش آموز شما بود.

من به خودم نگرفتم.ديدم شما اومديد اينجا گفتيد يه عملي انجام بدم و جلوي اين اتفاقات رو بگيرم،فكر كردم مشكلات از منه خب!عجبا !

در مورد ماندانگاس و دانش آموزي،اگه قرار باشه كه هر دانش آموزي بلاك بشه من بپرم وسط يه كمكي به گروهش بكنم كه نميشه!من ايشون رو بدون توجه به گروهش بازرس كردم و موضوع ديگه هم اينكه اگر ايشون بلاك شدن ربطي به گروهشون نداره اصلا.چون يه معلم يا بازرس حق ندارن كه به نفع گروهشون كار كنن.پس فكر نكنم مشكلي باشه.

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین