جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لطفا يه سري به شرح امتيازات بزنين .

امتياز ها رو درست كنين . اگر مي خواين اين پست رو پاك كنين . فقط براي اطلاع رساني بود !

اين امتيازات توسط من درست ميشود.نيازي نبود پست بزنيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/11/2 22:15:53
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 21:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
نميتونيم بگيم همه يه جور نقد ميكنن و همه يه جور به رول يه نفر نگا ميكنن چون سبكها فرق داره!

انقدر نقد کردم و انقدر نقد خوندم که بدونم چه نوع نقد کردن درست هست ، در ضمن نقد کردن پست رول نیست که بگیم سبک ! یه سری قوانین داره ، مثلا اینکه کسی که نقد میکنه هیچ حقی نداره که بخواد به اینکه چرا نویسنده شکلک رو آخر جمله و توی پرانتز ننوشته گیر بده ! که مرلین این کار رو کرده بود

نقل قول:
وقتي شما مرلينو به عنوان معلم قبول كردين بايد يه مقداري در مورد كارش ميدونستين تا تاييدش كنين! اگه كلا مخالف بودين قبولش نميكردين!

من نه تائیدش کردم و نه اطلاع داشتم که به عنوان معلم تائید شد !

نقل قول:
اگه اينجوري بود و ميخواستيد همه نقد هاي معلم ها رو بررسي كنيد كه ميتونستيد از كار همه معلم ها اشكال بگيريد و نمره كم و زياد كنيد.

دلیل اینکه تغییراتی در نقد و امتیاز صورت میدم ، برای این نیست که بیکارم ! برای اینه که حق کسی خورده نشه !

نقل قول:
كار همه اشكال داره! پس نميشه تو كار همه دخالت كرد چون بي عدالتي ميشه!

کار همه اشکال داره ، ولی من برای این اینجا هستم که این اشکالات رو به حداقل برسونم و تمام سعیم رو میکنم !

نقل قول:
درست داره ميشه مثله نقدهاي كوييدچ كه ملت به نحوه ي نقد كردن آلبوس اعتراض ميكردن! اونجا حتي خود پرسي هم گفته تا حالا! داور حق داره هر جور ميخواد امتياز بده! فرق اينجا و اونجا تو همين اختياراته. حالا هاگوارتز چه فرقي ميكنه؟

توی کوییدیچ یه سری ملت جوگیر فعالیت میکنن که هر اتفاقی میفته یه اعتراضی میکنن ، چرا داور اینطوری کرد ، چرا اونطوری کرد و ... ! اونجا داور حق داره هر طور میخواد امتیاز بده ، چون اولا هر پستی که زده میشه تعداد سطرهاش اندازه کل پست های یک جلسه کلاس هست و همینطور تعدادشون زیاده ، داور یه سری مورد رو مد نظر داره و پیاده میکنه ولی اینجا رتبه ای به عنوان بازرس قرار داده شده که روی کار معلم که مثله داور کوییدیچ میمونه نظارت کنه ! شاید توی کوییدیچ هم از لیگ ها بعدی چنین رتبه ای اضافه بشه !

نقل قول:
معلم ها رو كه از سر راه نياورديد بنشونيد سر كلاس ها!

اگر معلم رو از سر راه میاوردیم که نیازی نبود بهشون کاری داشته باشیم ، چون مشخصه معلمی که از سره راه میاد چی در میاد از آب دیگه ! ولی خوب من خودم برای این استاد دو درس شدم و مسئولیتمو دو برابر کردم که استاد از سره راه نیاریم !

نقل قول:
پرسي يه چيزايي رو تو پرانتز نوشته بود اما خب شايد و به احتمال زياد مرلين خودش اونا رو در نظر گرفته و امتياز داده؟ ميتونم بپرسيم پرسي از كجا فهميده اين موارد امتيازبندي نشده؟

راه ساده ای وجود داره ! استاد مثلا توی نقد آراگوگ به یه سری مورد اشاره کرده و بهش 28 داده ، یکی از موارد غلط املایی هست که طبق قوانین نقدی که زدم باید به خاطر غلط املایی فقط 3 امتیاز کم بشه ! فکر کنم واضح باشه !

نقل قول:
و يه چيز ديگه! من به كار پرسي اعتماد دارم! يعني قبول دارم درس كار ميكنه. چون بالاخره بازرسه!

اگر کسی کار من رو قبول داشته باشه ، اعتراض نمیکنه به کارم و فکر نمیکنه برای گروه ها تفاوتی قائلم !

نقل قول:
تو اين كلاس اختلاف امتيازات كل گريف و هافل خيلي كم بود. خب با همين دستكاري هاي بازرس كه از دو نفر هافلي امتياز كم كرده بودن نمره ها عوض شده!

قرار نیست که اختلاف کم باشه !
در ضمن ، زمانی که داشتم امتیازات رو تغییر میدادم ، با ایگور بودم و با هم پست ها رو خوندیم و با هم امتیازات رو دادیم !

نقل قول:
باز هم من عقيده ام اينه كه ترم هاي قبل كه از هر گروه بازرس داشت هاگوارتز خيلي خوب بود و كسي حتي اگه اشتباه ميكرد، فك نميكرد كه حقش اونقدرها ضايع شده!

من کارم اشکالی نداره ! هافلپاف میخواد بازرس داشته باشه تا امتیازش کم نشه ! دقیقا همون فکری که گریفیندور میکرد ، ولی بازرس اینجا برای هر کاری که میکنه باید جواب منطقی ای داشته باشه و کسی که بازرس میشه ، باید بی طرف باشه ! نه اینکه کلا بی طرف باشه ، زمانی که میخواد در مورد یه پست و امتیازی نظر بده ، فکر کنه هیچ کسی نیست توی این سایت !

در ضمن ، فکر نمیکنم برای هر تغییری که بوجود میاد یه اعتراضی وجود داشته باشه ! من بازرسم و به کاره خودم مطمئنم ، فکر میکنم مدیر هم مطمئن باشه و زمانی که تشخیص بده کس دیگه ای توانایی من رو تو این کار داره ، من رو بر میداره ، مطمئن باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
دنيس عزيز!

سلام بر تو اي يار شوراي هاگوارتز!چطوريايي؟چه خبر؟خوش ميگذره حقوق هاگوارتز رو ميگيري تو شورا كار نميكني؟ !

در مورد اول!

اول از همه بگم.اين حركت به درخواست من توسط پرسي انجام شده.
من به مرلين اعتماد كامل دارم.ايشون يكي از رول نويس هاي خوب سايت هست و دليلي كه من ايشون رو انتخاب كردم همين بود.در بين معلم هاي هاگوارتز فعلي هيچ كدوم قدرت نقدشون رو مد نظرم نداشتم و فقط قدرت نويسندگي مطرح بود..چون كسي كه خودش بتونه خوب بنويسه خوب هم ميتونه راهنمايي بكنه.اولين ليستي از معلم ها كه انتخاب كردم،همه تجربه نقد رو داشتن ولي بعد از استعفا ماندانگاس مجبور شدم يكي از افرادي كه تا حالا نقدش رو نديدم معلم كنم و هنوز هم ميگم تو انتخابم شك ندارم و بهترين انتخاب از بين اعضايي كه آماده معلمي بودن،بوده!از همه لحاظ.

اين وسط بهتر ميدونم كه يه موضوعي رو بگم.من خودم وقتي 1 ماه از فعاليتم تو سايت ميگذشت معلم شدم.قبل اون يه ماه فعاليت نداشتم فقط رول ها رو ميخوندم.خلاصه اسكاور فعلي به من اعتماد كرد،با اينكه نه قدرت رول من و نه قدرت نقدم رو نديده بود و خداييش هر دو در سطح بسيار ضعيفي بود.ايشون تو جلسات اول و دوم به من كمك كردن و من پيشرفت كردم تو امر معلمي.

با توجه به خاطره ي بالا كه از اوايل عضويت خودم بود،ميبينم هر كسي از اول معلم خوب و گولاخي(كپي رايت باي ققي)نبوده و من هم ميخواستم به مرلين كمك كنم كه پيشرفت بكنه.به نظرم دست بردن من تو اولين امتيازات بسيار مفيد هم بوده و هست!

موضوع ديگه اينكه خودت گفتي كه همه ما دانشجو يا دانش آموزيم و معلم نيستيم..پس نميتونيم خودمون رو با اختيار كسي كه شغلش معلمي هست مقايسه كنيم.اون شخصيت حرفه اين كاره و اختيار كامل هم داره ولي يكي حتما بايد اينجا باشه تا به ديد يه بازديد كننده به قضيه نگاه كنه و اونم منم يا پرسي ويزلي!اين وظيفه ماست كه ببينيم حق كسي خورده نشه.فكر كنم سر قضيه استعفاي ماندي و اعلام كردن معلم توسط شما و امتياز كم كرده كه پرسي مطرح كرده بود من رو كارش نظارت داشتم و جلوي اين مورد رو گرفتم..چرا اون موقع مطرح نشد كه چرا من تو كار بازرس دخالت دارم ميكنم؟

و مدير هاگوارتز وظيفه ش نظارت بر كار معلم هاست.اگر قرار بود معلم انتخاب بشه و اختيار كامل داشته باشه نيازي به مدير نبود.اعضاي شورا ميتونستن با انتخاب معلم ها و اختيارات كامل به اونا همه چي رو تموم بكنه و ديگه نيازي به مدير نبود.وظيفه من اينه كه به اين موارد رسيدگي كنم.

و يه موضوعي هست.تو هر انجمن ديگه اي ممكنه هر كسي كاري بكنه ولي به من مربوط نيست.من كار خودم رو انجام ميدم.

---------------------------
در مورد اون ويرايش!اينكه من كجا اين مطلب رو اعلام ميكنم مهم نيست.دارم تو دفتر اساتيد با معلم ها صحبت ميكنم.

موضوع مهم اينه كه بعد از بررسي كه من كردم پست ها رو..به طور عجيبي يه جور سبك نوشتاري تو همه ش بود.اين مورد رو من با مشورت با پرفسور كوييرل مورد بررسي قرار ميدم.فكر نكنم بررسي من و اينا ربطي به شما و گروهتون يا شوراي مدرسه يا هر كس ديگه اي داشته باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/11/2 21:18:44
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 19:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
من يه سري اعتراض دارم در مورد نحوه دخالت بازرس در كار معلم معجون سازي!

نقل قول:
استرجس پادمور از 27 به 28 ( بدلیل اشکال گرفتن بی دلیل استاد )

اين يه مثال جالب بود!
من هم قبول دارم كه بازرس ميتونه تو كار معلم ها دخالت كنه چون وظيفشه!
اما چجوري؟ مثلا بياد نقد معلمو بخونه و بعد يه نمره به دانش آموز كم يا زياد تر كنه؟
نميتونيم بگيم همه يه جور نقد ميكنن و همه يه جور به رول يه نفر نگا ميكنن چون سبكها فرق داره!
وقتي شما مرلينو به عنوان معلم قبول كردين بايد يه مقداري در مورد كارش ميدونستين تا تاييدش كنين! اگه كلا مخالف بودين قبولش نميكردين!
چون اين واقعآ يه بي احتراميه كه بازرس بياد امتياز يه دانش آموزو دو امتياز كم و زياد كنه!
اگه اينجوري بود و ميخواستيد همه نقد هاي معلم ها رو بررسي كنيد كه ميتونستيد از كار همه معلم ها اشكال بگيريد و نمره كم و زياد كنيد. چون واقعا اين امكان هس كه از كار هر نفر يه اشكال بگيري! ملت اينجا همه بچه مدرسه اي يا دانشجو ان! معلم نيستن كه!
اصلا تو مدرسه واقعي هم چنين قوانيني داريم كه معلم بخواد ميتونه به دانش آموزش صفر، يا بيست بده!
درست داره ميشه مثله نقدهاي كوييدچ كه ملت به نحوه ي نقد كردن آلبوس اعتراض ميكردن! اونجا حتي خود پرسي هم گفته تا حالا! داور حق داره هر جور ميخواد امتياز بده! فرق اينجا و اونجا تو همين اختياراته. حالا هاگوارتز چه فرقي ميكنه؟
من هم قبول دارم نقد هاي مرلين خيلي جالب نبود اما در هر حال اون هم معلمه!
پرسي يه چيزايي رو تو پرانتز نوشته بود اما خب شايد و به احتمال زياد مرلين خودش اونا رو در نظر گرفته و امتياز داده؟ ميتونم بپرسيم پرسي از كجا فهميده اين موارد امتيازبندي نشده؟

و يه چيز ديگه! من به كار پرسي اعتماد دارم! يعني قبول دارم درس كار ميكنه. چون بالاخره بازرسه!
اما هر كي هم جاي من بود يه مقدار شاخ در مياورد!
تو اين كلاس اختلاف امتيازات كل گريف و هافل خيلي كم بود. خب با همين دستكاري هاي بازرس كه از دو نفر هافلي امتياز كم كرده بودن نمره ها عوض شده!
باز هم من عقيده ام اينه كه ترم هاي قبل كه از هر گروه بازرس داشت هاگوارتز خيلي خوب بود و كسي حتي اگه اشتباه ميكرد، فك نميكرد كه حقش اونقدرها ضايع شده!

و يه چيز ديگه:

نقل قول:
ویرایش مدیر مدرسه : در ضمن اساتید گزارش پستهای اعضای هافلپاف رو برای من بفرستند ، با مطالعه ای که روی پست ها داشتم ، سبک نوشتاری اعضای این گروه با هم شباهت دارند .

ببخشيد ميشه يه مقدار توضيح بديد در اين مورد؟
اين موضوع چرا زير پست پرسي بيان شده؟

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
من يه سري اعتراض دارم در مورد نحوه دخالت بازرس در كار معلم معجون سازي!

نقل قول:
استرجس پادمور از 27 به 28 ( بدلیل اشکال گرفتن بی دلیل استاد )

اين يه مثال جالب بود!
من هم قبول دارم كه بازرس ميتونه تو كار معلم ها دخالت كنه چون وظيفشه!
اما چجوري؟ مثلا بياد نقد معلمو بخونه و بعد يه نمره به دانش آموز كم يا زياد تر كنه؟
چون اين واقعآ يه بي احتراميه كه بازرس بياد امتياز يه دانش آموزو دو امتياز كم و زياد كنه!
اگه اينجوري بود و ميخواستيد همه نقد هاي معلم ها رو بررسي كنيد كه ميتونستيد از كار همه معلم ها اشكال بگيريد و نمره كم و زياد كنيد. چون واقعا اين امكان هس كه از كار هر نفر يه اشكال بگيري! ملت اينجا همه بچه مدرسه اي يا دانشجو ان! معلم نيستن كه!
اصلا تو مدرسه واقعي هم چنين قوانيني داريم كه معلم بخواد ميتونه به دانش آموزش صفر، يا بيست بده!
من هم قبول دارم نقد هاي مرلين خيلي جالب نبود اما در هر حال اون هم معلمه!

اما هر كي هم جاي من بود يه مقدار شاخ در مياورد!

و يه چيز ديگه:

نقل قول:
ویرایش مدیر مدرسه : در ضمن اساتید گزارش پستهای اعضای هافلپاف رو برای من بفرستند ، با مطالعه ای که روی پست ها داشتم ، سبک نوشتاری اعضای این گروه با هم شباهت دارند .

ببخشيد ميشه يه مقدار توضيح بديد در اين مورد؟
اين موضوع چرا زير پست پرسي بيان شده؟

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 17:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

امروز آخرین مهلت ارائه تغییرات در کوییدیچ هست ، میتونید تغییر بدید در تیمتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام.
ببخشید میخواستم ببینم که باز هم میشه به تیم های کوئیدیچ هاگوارتز عضوی اضافه بشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 12:49
نمایش جزئیات
آفلاین
شرمنده من گفتم اخرشیم در مورد چیزی بود که جلومه نه چیزی که نمیبینمش
این تاپیک 60 صحفه است من به خاطر همین جرت نکردم همشو بخونم.
از پیشهادت ممنونم کاشکی اینم میگفتی بهتره از کجا شروع کنیم

انجمن هاي ايفاي نقش يا همون رول پليينگ زياد هست..برو يكي از تاپيك هاي يكي از انجمن هاش رو انتخاب كن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/28 12:57:41
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
به نیکلاس فلامل:

دوست من شما كه اينقدر وارد هستي كافي بود يه صفحه قبل اين تاپيك رو بخوني تا متوجه بشي بايد تو كدوم تاپيك پست بزني.

اين تاپيك دفتر ثبت نام هست كه البته در نيم ترم دوباره براي ثبت نام باز خواهد شد.نيم ترم هم طبق اعلامم تو تابلوي اعلانات،10 بهمن هست.پس تا اون موقع نميتوني براي گروهت امتياز بياري.

پ.ن.پست زدن و انجام دادن تكاليف درس ها براي شما بلامانع است ولي به شما امتيازي تعلق نخواهد گرفت و نقد اون پست شما توسط استاد مربوطه اجباري نيست چون شما دانش آموز نيستيد.اگر صبر كنيد تا نيم ترم و ثبت نام كنيد،اون موقع ميتونيد وقتي تو كلاسا شركت ميكنيد امتياز بگيريد و پستتون نقد هم بشه.
با اين حال باز به نظرم بهتره اول تو سطح رول چهار تا رول بزني تا بيفتي تو جريان!(اين فقط يه پيشنهاده)!

----------------------------
به كاپيتان ها:

به خاطر معرفي داور و ليست كامل بازيكنان تشكر ميكنم..ليست تيم ها و داور ها به روز شد.

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/28 12:30:47
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 00:30
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور جان شما مثل اینکه ما رو دست کم گرفتی
شما کارتو بگو ما اخرشیم
من منظورم این بود که برای ثبت نام باید جایی اسم بنویسیم(تو تاپیکی)
یا مثلا باید از مرحلهای غولی چی زی باید رد بشیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت