( دوربین می ره روی سوزان.)

خانم سوزان : سلا بر شما بینندگان عزیز. الان من با شما هستم تا روز خوشی رو با هم داشته باشیم. امروز می خوام طرز تهیه ی "همبرگر آتشین" رو که نمونه ای از جدید ترین غذاهاست به شما آموزش بدم...خب... لونا جان, می تونم شروع کنم؟
من: خواهش می کنم, بفرمائید.
خانم سوزان: خب , مواد لازم:
* نان ساندویچی گرد ,( از نوع مشنگی) یک عدد
* گوشت گاو , 60 گرم
* فلفل , یک سوم قاشق چای خوری
* کاهو , 4 برگ
* گوجه فرنگی, 1 عدد
* سس مایونز , سه قاشق آش خوری
* پنیر پیتزا , به مقدار دلخواه
* گیاه شب بوی آتشی
خانم سوزان : خب...اول گوشت گاو رو توی ماهیتابه می ذاریم به مدت یک ساعت...و وقتی پخت , نون ساندویچ رو از وسط نصف می کنیم...اوهوم...مثل این, البته من قبلا اینو پخته بودم که وقت نگیره... به این ترتیب...
...حالا گوشت رو می ذاریم لای نون و بعد از فلفل ها نصفشو روی گوشت می ریزیم...خب...بعد دو قاشق آش خوری سس رو روی گوشت می زنیم و بعد کاهو ها رو هم می ذاریم...گوجه فرنگی رو برش می دیم و می ذاریم روی ساندویچ...بعدش پنیر پیتزا رو هم اضافه می کنیم...حالا سس های باقی مونده رو هم می زنیم رو اینا...
...حالا شب بوی آتشی رو ور می دارین و رنده می کنین...با ریز ترین درجه اش...البته حواستون باشه که دستتون نسوزه چون خیلی داغه...من پیشنهاد می کنم برای این کار از دستکش های ضد آتش استفاده کنین...بعد پودر اون رو روی همبرگر می پاشین...
خانم سوزان به طرف دوربین برگشت.
سوزان: خب....در آخر چوبدستی تونو به طرف گاز می گیرین و می گین " فورنه آ" *...دقت کنین که چوبدستی باید در ابتدا حالت موجی و بعد حالت ضربه ای داشته باشه...بعد به مدت یه ربع می ذارین که همبرگر روی گاز گرم بمونه....حالا منم اینو می ذارم روی گاز تا یه ربع دیگه...
پیام بازرگانی:
گل گل گل اومد...روغن موی, اسنیپ...
مامان: پسرم چه موهای براقی داری با تف این جوری کردیشون؟!
پسر: نه مامان با روغن اسنیپ کرده م !!!
مامان: چقدر موهات نرم شده!
دیش!...روغن موی اسنیپ
خانم سوزان: خب....حالا این همبرگر آماده شده و آتشین هم هست...خب...آهان...اینه همبرگر ما
خانم سوزان: امیدوارم به دردتون خورده باشه, تا دیداری دوباره...خداحافظ
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج