شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
در مورد اينكه مرده اي رو از مرگ برگردونه ممكنه. توي كتاب سوم وقتي كه مامورين وزارتخونه كج منقارو(هيپوگريف هاگريد) اعدام كردند هري و هرميون با زمان برگردان اونو نجات دادن اما در مورد اينكه آيا در مورد انسانها هم صادقه يا نه نمي دونم و جاي بحث داره.
اولا که به نظر من نه نمی شه با زمان برگردون مرده های رو زنده کرد دوما اگه هم می شد دیگه نمی شه چرا چون که تو جنگی که تو وزارتخونه زمان برگردون اصلی از بین رفت
به نظره من دخالت توی گذشته اصلا امکان نداره یعنی حوادث همونطور پیش میرن به سمتی که باید همونطور که تو هری پاتر 3 شاهدش بودیم نمیشد جلوی اتفاقی رو مستقیم گرفت چون خوده ما داشتیم کاری که باید رو (جسم واقعی انجام میداد)
در مورد بیماری ها این اصلا صدق نمیکنه و کاملا حق با بروبچی هست که اینو میگن. ولی ما یک گونه ی کاملا متفاوت در کتاب 3 داشتیم.بهتره پیشتر بحت رو به مرگهای حادثه ای سوق بدیم.
سیریوس بلک از دست دیوانه ساز ها که داشتن میکشتنش ببخشید میشه بدونم شما چطوری از سرطان یه حمله ی قلبی و یا خیلی چیز های دیگه پیشگیری میکنید؟ به نظره من چون مرده ها دیگه مطعلق به این دنیا نیستن شاید بشه نحوه ی مردن رو تغییر داد اما مرگ رو فکر نکنم
بله میشه . فرض کنین قلی ساعت 12 توسط غضنفر کشته میبشه . غلام با زمان برگردون ساعت 11 میره غضنفر رو می کشه . بعد که ساعت 12 میشه،قلی می میره؟نه . چون قاتلش قبلا کشته شده . پس غلام از مرگ قلی جلوگیری کرده و با کشتن غضنفر باعث میشه که قلی زنده بمونه . البته در این صورت فقط غلام خبر داره که از مرگ قلی جلوگیری شده ولی در زمان حال قلی نمی میره که از مرگش جلوگیری بشه.فقط غضنفر می میره که همینجا خواهش دارم که برای آمرزش روحش فاتحه ای بخوانید .
هووم دوست من .همون طور که توی کتاب گفته شده بود امکان این که یک مرده برگرده وجود نداره.باز هم می گم که جادو یک وسیله و یا یک نیرو نیست.جادو در دنیای جادوگری یک چیز طبیعیست همین طور که ابزار مشنگی در دنیای مشنگ ها طبیعیست پس همان طور که در دنیای ما نمی توان مرده برگرداند در دنیای جادوویی هم نمی شود. خوب دنیای ما معجزاتی از جمله حضرت عیسی داشت که به امر خدا بعضی هارو برمیگردوند. دنیای جادووگری هم معجزاتی داره مثله همینی که شما می گی ولی باز هم این افراد کاملا برنمیگردند بلکه فقط برای مدت کوتاهیی می تونند توی این دنیا باشند .مثله یک خاطره .نه یک روح و نه یک انسان جسم دار.میشه گفت مثله یک زامبی{}حالا جدا از شوخی باید بهتون بگم که کسانی که توسط این راه بازگردانده میشن مثله همین مامان و بابا ی هری و سیریوس که هری در کتاب هفت تونست باهاشون حرف بزنه .یک تصویر از یک خاطره هستند .درست همین طور که اشاره کردی یعنی مثله تام ریدل در تالار اسرار که از دفترچه ی خاطرات بیرون امده بود .!
دوست عزیزم...منظور من هم تقریبا همین بود.ولی من با این مورد که میگی پدر و مادر هری تصویری از یک خاطره بودند موافق نیستم!! درسته که تام ریدل تصویری از یک خاطره بود ولی پدر و مادر و سیریوس و لوپین در کتاب هفت تصویری از یک خاطره نبودند.اونها از دنیایی دیگه در این دنیا ظاهر شدند!البته نه به طور کامل.یعنی جسمی شبیه ما آدم ها به شکل جامد نداشتند.یعنی زنده نشدند .تام ریدل به یک شکل دیگه ظاهر شده بود به وسیله ی دفترچه.در حالیکه پدر و مادر هری به وسیله ی سنگ ظاهر شده بودند!کارایی سنگ با همه چیز فرق داره پس من فکر نمیکنم که اونها مثل تام ریدل تصویری از یک خاطره باشند! ممنونم دوست عزیز!!
اگه میشد که خیلی خوب بود ولی حیفففففففففففف حتی هری و هرمیون هم بابرگشتن به گذشته تغییری در اینده بوجود نیاوردن نمیدونم منظورم رو میفهمید یانه ولی اگه بشه که بارفتن به گذشته مرده ای رو زنده کرد که دیگه اون شخص مرده نیست بلکه فقط در زمان زنده بودن اون فرد مردنش پیشبینی شده واز بروز اون حادثه جلوگیری میکنیم[quote]در دفتر يادبود دوستان بر روي درختان كهنسال بر روي شنهاي ساحلي نوشتم دوستت دارم ، اما دفتر ياد بود دستان پاره شد، باد درختان كهنسال را شكست ، امواج شنهاي ساحل را شست و برد اما ! هيچ چيز نتوانست ياد تو را از صحنه ي قلبم پاك كند .... :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرمیون گرنجر**نازنازي** در 1387/1/29 16:19:05