سلام
به سیموس :
جادوگران برای ورود به کوچه دیاگون ، با چوبدستی یا وسیله جادویی ای که داشتند مثل چتر هاگرید ، به یکی از آجر هایی که مشخص شده و در واقع کلید ورود به کوچه دیاگون هست ضربه میزدند و آجر ها کنار میرفتند .
به نظرم لزومی نداره چنین تاپیکی زده بشه
موفق باشی
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

من یه چیزی بگم:
چند تاپیک که از مدت ها پیش جوابشون تابلو شده بود دیروز قفل شدن،تا حالا چندین بار از من پرسیدن یا مثلا الان باب آگدن در تاپیک"آیا تالار اسرار دیگری..."گفته جواب تاپیک داده شده و بحث تمومه و میگن چرا پس اینارو قفل نمیکنی؟
ببینید تاپیک تا زمانی که لزومی نداشته باشه قفل نمیشه درسته جواب اون تاپیکا داده شده ولی ضرری که باز موندنشون نداره ممکنه حتی عضوی هم مطلب بدردبخوری برای گفتن داشته باشه اما اگه در این تاپیکا عضوی مسخره بازی دربیاره(مثل 5 6 تاپیکی که دیروز و یه دونه ای که امروز قفل شد)یا چندین بار اعضا بیان مثل هم پست بزنن(چون جواب معلومه) تاپیک قفل میشه مثل"آیا دامبلدور مار زبان است؟"
در کل تا لزومی پیش نیاد تاپیک قفل نمیشه،حتی اگه جوابش داده شده باشه
ویرایش:
جالبه باب آگدن همون موقع که فکر کردم این سوال دوباره پیش میاد و پست زدم در باره ش تو هم پست زدی،الان دیدم پستتو اشکالی نداره اتفاقا خوبه که اگه اطلاعات کافی و حوصله داری تاپیکائی که جواباشون تابلوئه و اکثرا قدیمی هستن و قفل نشدن رو جمع بندی کنی
چند تاپیک که از مدت ها پیش جوابشون تابلو شده بود دیروز قفل شدن،تا حالا چندین بار از من پرسیدن یا مثلا الان باب آگدن در تاپیک"آیا تالار اسرار دیگری..."گفته جواب تاپیک داده شده و بحث تمومه و میگن چرا پس اینارو قفل نمیکنی؟
ببینید تاپیک تا زمانی که لزومی نداشته باشه قفل نمیشه درسته جواب اون تاپیکا داده شده ولی ضرری که باز موندنشون نداره ممکنه حتی عضوی هم مطلب بدردبخوری برای گفتن داشته باشه اما اگه در این تاپیکا عضوی مسخره بازی دربیاره(مثل 5 6 تاپیکی که دیروز و یه دونه ای که امروز قفل شد)یا چندین بار اعضا بیان مثل هم پست بزنن(چون جواب معلومه) تاپیک قفل میشه مثل"آیا دامبلدور مار زبان است؟"
در کل تا لزومی پیش نیاد تاپیک قفل نمیشه،حتی اگه جوابش داده شده باشه
ویرایش:
جالبه باب آگدن همون موقع که فکر کردم این سوال دوباره پیش میاد و پست زدم در باره ش تو هم پست زدی،الان دیدم پستتو اشکالی نداره اتفاقا خوبه که اگه اطلاعات کافی و حوصله داری تاپیکائی که جواباشون تابلوئه و اکثرا قدیمی هستن و قفل نشدن رو جمع بندی کنی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/3/20 18:05:52
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 13 آبان 1390 18:39
از: گروه همیشه پیروز گریفیندور
پستها:
527

در حال گشت وگذار در این انجمن بودم که به چند تاپیک که گویا بخاطر خاک خورده گی یا رسیدگی بهشون نشده یا قبلا قفل و بعدا بدلایلی باز شده برخورد کردم.
گفتم بگم که اگر لازم بود (دوباره) قفل بشن.بعضی جاها هم برای روشن تر شدن موضوع خودم یم پست زدم.
ولدمورت تام ریدل نیست!
آیا تالار اسرار دیگری در هاگوارتز وجود دارد؟
چرا دابی میتونه در هاگوارتز ظاهر بشه
البته بنظر من میشه هنوز در این مورد بحث کرد.ولی خب یکی از دلایل(که البته من دلیل دیگری پیدا نکردم)درش گفته شده.ولی ناظر قبلی اینو قفل کرده بود.
آخر کتاب پنجم
(اگر تصمیم به قفل کردنشون داشتی،میتونم پستی که تاپیکو جمع بندی کنه رو بزنم که جادوگران و ساحرههای محترم اگر دنبال جواب بودن زیاد وقتشون گرفته نشه.)
مرسی
گفتم بگم که اگر لازم بود (دوباره) قفل بشن.بعضی جاها هم برای روشن تر شدن موضوع خودم یم پست زدم.
ولدمورت تام ریدل نیست!
آیا تالار اسرار دیگری در هاگوارتز وجود دارد؟
چرا دابی میتونه در هاگوارتز ظاهر بشه
البته بنظر من میشه هنوز در این مورد بحث کرد.ولی خب یکی از دلایل(که البته من دلیل دیگری پیدا نکردم)درش گفته شده.ولی ناظر قبلی اینو قفل کرده بود.
آخر کتاب پنجم
(اگر تصمیم به قفل کردنشون داشتی،میتونم پستی که تاپیکو جمع بندی کنه رو بزنم که جادوگران و ساحرههای محترم اگر دنبال جواب بودن زیاد وقتشون گرفته نشه.)
مرسی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باب آگدن در 1387/3/20 17:54:59
جزئیات کاربر

با سلام
امروز که توی انجمن تالار اصلی می گشتم متوجه مشکلاتی شدم از جمله :
1- تایپیکی به نام :ایا ولدمورت به اسنیپ اعتماد داره ؟
در این تایپیک اسکاور یا همون البوس دامبلدور قبلی گفتند که تایپیک باید قفل شه.و ظاهرا قفل هم کرده بودند ولی در حال حاضر این تایپیک باز است و هیچ گونه فعالیت خوبی هم ندارد.بنظرم بهتره رسیدگی شود حتما
2- بلاخره این گرگینه کی تغییر شکل می ده؟
مونالیزا ی عزیز توی این تایپیک گفته بودند که تایپیک قفل میشه ولی باز تایپیک بازه و مدت زیادی است که توش فعالیت نشده.
لطفا رسیدگی فرمایید.
با تشکر
سلام،درسته ممکنه این تاپیکا جوابشون داده شده باشه ولی این امکان هم هست که عضوی مطلبی برای گفتن داشته باشه ضرر که نداره ضرورتی نداره بستنشون اگه ضرورتی پیش اومد اقدام مقتضی انجام میشه،ممنون
امروز که توی انجمن تالار اصلی می گشتم متوجه مشکلاتی شدم از جمله :
1- تایپیکی به نام :ایا ولدمورت به اسنیپ اعتماد داره ؟
در این تایپیک اسکاور یا همون البوس دامبلدور قبلی گفتند که تایپیک باید قفل شه.و ظاهرا قفل هم کرده بودند ولی در حال حاضر این تایپیک باز است و هیچ گونه فعالیت خوبی هم ندارد.بنظرم بهتره رسیدگی شود حتما
2- بلاخره این گرگینه کی تغییر شکل می ده؟
مونالیزا ی عزیز توی این تایپیک گفته بودند که تایپیک قفل میشه ولی باز تایپیک بازه و مدت زیادی است که توش فعالیت نشده.
لطفا رسیدگی فرمایید.
با تشکر
سلام،درسته ممکنه این تاپیکا جوابشون داده شده باشه ولی این امکان هم هست که عضوی مطلبی برای گفتن داشته باشه ضرر که نداره ضرورتی نداره بستنشون اگه ضرورتی پیش اومد اقدام مقتضی انجام میشه،ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/2/18 19:28:40
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
اولا ممنون از رسیدگی ای که به پست قبل شد !
بعدم اینکه من سه تاپیک چرا هری دامبلدورو زنده نکرد ، چوب برتر و دست سیاه دامبلدورو رو در تاپیک جمع بندی ، جمع بندی کردم . لطفا بسته بشن و اگر میخواید پست آخر تاپیک رو بزنید ، لینک پست من رو برای جمع بندیش بزارید .
به پست قبلی هم رسیدگی کنید
ممنون
اولا ممنون از رسیدگی ای که به پست قبل شد !
بعدم اینکه من سه تاپیک چرا هری دامبلدورو زنده نکرد ، چوب برتر و دست سیاه دامبلدورو رو در تاپیک جمع بندی ، جمع بندی کردم . لطفا بسته بشن و اگر میخواید پست آخر تاپیک رو بزنید ، لینک پست من رو برای جمع بندیش بزارید .
به پست قبلی هم رسیدگی کنید
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
من می خواستم یه تاپیکی به وجود بیارم تا به جواب سوالم برسم.
سوال من اینه که ویکتوریا ویزلی بچه ی کدوم یک از برادرهای جینی هستش. چون تو کتاب فقط ازش اسم برده میشه و مشخص میشه که دختر دایی جیمزه ولی نمیگه که بچه ی کدوم یک از ویزلی ها هستش.
عنوان این تاپیک *ویکتوریا ویزلی دختر کدام یک از ویزلی ها هست؟*
مجوز داده میشه؟
بچه بیل و فلوره
سوال من اینه که ویکتوریا ویزلی بچه ی کدوم یک از برادرهای جینی هستش. چون تو کتاب فقط ازش اسم برده میشه و مشخص میشه که دختر دایی جیمزه ولی نمیگه که بچه ی کدوم یک از ویزلی ها هستش.
عنوان این تاپیک *ویکتوریا ویزلی دختر کدام یک از ویزلی ها هست؟*
مجوز داده میشه؟
بچه بیل و فلوره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/1/30 0:15:06
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 27 فروردین 1387 21:37
از: کلاس ریاضیات جادوویی!
پستها:
215

با سلام :
دیروز که توی این انجمن را نگاه می کردم متوجه مشکلاتی شدم که البته به نظر من مشکل هست شاید از نظر شما این طور نباشه به هر حال من می گم:
تایپیک :ایا هری و جینی در زندگی خود موفق شدند؟
تقریبا همه ی پست ها یک چیز است : ان ها موفق شدند چون هردو هم دیگه رو دوست داشتند و بچه دار هم شدند .!
تعداد کمی پست خورده این تو که بیشترش هم ارزشی هست و هیچ جمبه ی بحث نداره این تایپیک اخرش چی ؟ ما خیلی کنجکاویم که بدونیم ایا هری و جینی موفق بودند یا نه؟ خیلی تایپیک ها هستند که خوب بحث در موردشون مهمه مثلا گنجیه ی رینوکلاو ولی این نمیشه که دیگه! اخه هیچ جنبه بحث نداره و همین طور هم خیلی بحث بی فایده ای است از ناظر محترم درخواست قفل تایپیک را داشتم!
تایپیک :بررسی شخصیت پرسی ویزلی !
همین طور که پرسی گفت این تایپیک دیگر احتیاجی نداره که بمونه اخرین پستی که خورده پست نقد و جمع بندی توسط پرسی بود در اریخ 5 فروردین وجود تایپیک هایی که نتیجه اش معلومه و جای بحث نداره واقعا لازم نیست !
امیدوارم که موفق و پیروز باشید
با تشکر
هرمیون گرنجر!
سلام،در مورد تاپیک"آیا هری و جینی..."اینکه منم خودم توجهم به این جور تاپیک ها در انجمن جلب شده،پریروز تاپیک "بدترین کابوسهای هرمیون"قفل شد،حواسم به اینجور تاپیکها هست ولی فعلا تصمیمی که تا الانی که بش نگاه کردم گرفته م اینه که قفل نشه،در مورد تاپیک دومی که اشاره کردی به ویرایش پست پرسی ویزلی مراجعه کن،ممنون
دیروز که توی این انجمن را نگاه می کردم متوجه مشکلاتی شدم که البته به نظر من مشکل هست شاید از نظر شما این طور نباشه به هر حال من می گم:
تایپیک :ایا هری و جینی در زندگی خود موفق شدند؟
تقریبا همه ی پست ها یک چیز است : ان ها موفق شدند چون هردو هم دیگه رو دوست داشتند و بچه دار هم شدند .!
تعداد کمی پست خورده این تو که بیشترش هم ارزشی هست و هیچ جمبه ی بحث نداره این تایپیک اخرش چی ؟ ما خیلی کنجکاویم که بدونیم ایا هری و جینی موفق بودند یا نه؟ خیلی تایپیک ها هستند که خوب بحث در موردشون مهمه مثلا گنجیه ی رینوکلاو ولی این نمیشه که دیگه! اخه هیچ جنبه بحث نداره و همین طور هم خیلی بحث بی فایده ای است از ناظر محترم درخواست قفل تایپیک را داشتم!
تایپیک :بررسی شخصیت پرسی ویزلی !
همین طور که پرسی گفت این تایپیک دیگر احتیاجی نداره که بمونه اخرین پستی که خورده پست نقد و جمع بندی توسط پرسی بود در اریخ 5 فروردین وجود تایپیک هایی که نتیجه اش معلومه و جای بحث نداره واقعا لازم نیست !
امیدوارم که موفق و پیروز باشید
با تشکر
هرمیون گرنجر!
سلام،در مورد تاپیک"آیا هری و جینی..."اینکه منم خودم توجهم به این جور تاپیک ها در انجمن جلب شده،پریروز تاپیک "بدترین کابوسهای هرمیون"قفل شد،حواسم به اینجور تاپیکها هست ولی فعلا تصمیمی که تا الانی که بش نگاه کردم گرفته م اینه که قفل نشه،در مورد تاپیک دومی که اشاره کردی به ویرایش پست پرسی ویزلی مراجعه کن،ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/1/23 14:37:37
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
تاپیک هایی که باید بسته بشن و هیچ نیازی به ادامه کارشون نیست :
دراکو مرگخواره ؟
دلایل ایجاد شخصیت های جدید( این تاپیک قبلا هم زده شده در این انجمن ، جمع بندیش هم کردم ، به نظرم بهتره با اون ادغام بشه )
قدرت هری پاتر ( بسته بشه ، قبلا تاپیکی با این موضوع زده شده در این انجمن با عنوان نیروی خاص هری پاتر که جمع بندی هم کردم ؛ به نظرم بهتره با اون ادغام بشه )
چوب الدر واقعا چی شد ( قبلا تاپیکی با این موضوع بوده ، بسته شده و جمع بندی شده )
قول شرف اسنیپ
چرا بلک بر نگشت
دست سیاه شده دامبلدور
چوب برتر
نسبت گودریک و هری
چرا هری دامبلدورو زنده نکرد
و غیره و غیره و غیره !
تاپیک های خیلی زیادی باید قفل بشن و تاپیک های زیاد تری باید ادغام بشن با هم دیگه ! بزودی جمع بندی اینها رو میزنم
تاپیک هایی که باید بسته بشن و هیچ نیازی به ادامه کارشون نیست :
دراکو مرگخواره ؟
دلایل ایجاد شخصیت های جدید( این تاپیک قبلا هم زده شده در این انجمن ، جمع بندیش هم کردم ، به نظرم بهتره با اون ادغام بشه )
قدرت هری پاتر ( بسته بشه ، قبلا تاپیکی با این موضوع زده شده در این انجمن با عنوان نیروی خاص هری پاتر که جمع بندی هم کردم ؛ به نظرم بهتره با اون ادغام بشه )
چوب الدر واقعا چی شد ( قبلا تاپیکی با این موضوع بوده ، بسته شده و جمع بندی شده )
قول شرف اسنیپ
چرا بلک بر نگشت
دست سیاه شده دامبلدور
چوب برتر
نسبت گودریک و هری
چرا هری دامبلدورو زنده نکرد
و غیره و غیره و غیره !
تاپیک های خیلی زیادی باید قفل بشن و تاپیک های زیاد تری باید ادغام بشن با هم دیگه ! بزودی جمع بندی اینها رو میزنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج