شق شق شق شق... اعضای ارتش سیاه: ما گشنمونه..ما گشنمونه...زود زود(قاشق چنگالاشونو می زنن رو میز) مرلین یه پیش بند بسته از این ور می دوه اون ور.. بلا:هی پیش خدمت..زود باش..زود..فایریوس! پشت مرلین آتیش میگیره..یه بشقاب غذا میزاره جلوی بلا بلا:هوووووممم .. مرلییییییییییینن..اه اه.. ریشات ریزش داره اقا اینجا غذاش هپله...هی تو پاتر اون ملافه رو از دور خودت بردار برو یه پرس دیگه وردار بیار.. پاتر با خشم بلا رو نیگا می کنه..هی زور می زنه تا شاید بلا باد بشه گیلدی:هیی اونجا رو..باد کنک پاتر! هرمیون: اا نفست کم اومد؟ بزار بهت تنفس مصنوعی بدم..پای پاترو می گیره میکشه میارتش پایین.. مرلین از دور میپره رو هرمیون:هی بی ناموس..مگه نگفتم هر کی نفسش بند اومد ولش کنین..ما بی ناموسی نمی کنیم...پای پاتر ول می کنه... بلا:هوووممم پاتر با یه سوزن چطوری؟ بنگگگگگگگگگ پاتر دور اتاق می چرخه...همه سراشونو می دزدن!
کینگزلی میاد تو.... همه از سر میز بلند میشن تعظیم میکنند...بغیر از بلا و گیلدی جونم آرتور میپره رو پایه کینگزلی آرتور:جناب وزیر قربانه قدمت جناب وزیر پاتو بزار رو جفت تخم چشام جناب وزیر... کینگزلی:بسه! آرتور:چشم جناب وزیر.... کینگزلی میره با بلا و گیلدی دست میده..... یدفه کینگیزلی چوب دستیو میبره بالا میگه....شنلیوس نامرئیوس!!! یدفه شنل هری هرمیون میره کنار بعد زیر شنل داشتن :bigkiss: حاجی بلند میشه میگه:جمع کنید لبو لوچه ایوس!!! یدفه هری هریمون مثل برق از هم جدا میشن! کینگزلی یدفه سوسکو میبینه میگه:دم پاییوس رو سوسکیوس! یه دمپایی میخوره تو سره سوسکه کینگزلی:دسمالیوس جمعیوس! یه دستمال سوسکرو جمع میکنه......
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57. یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
هري رون و هرمايني زير خرقه نامريي كننده از زير ميز دارن اعضاي محفل رو كه دارن غذا ميخورن نگاه ميكنن هري : اه يعني ما از اين سوسكه كمتريم اومده اينجا خودش و ول داده. هرمايني : بالاخره تو هر آشپزخونه اي يكي دو تا سوسك هست. ولي ببين اين بلا چه سرو دستي ميشكنه بياد اينجا هي پيغام پسغام ميده رون: نه بابا اينا دنبال مكانن من ميدونم ديگه هيچ جا نميتونن بي جامه پارتياشونو برگزار كنن اگه محفلم راشون نده مجبورن تو خيابون برگزارش كنن هري: خب تنفس مصنوعي رو كه تو خيابون انجام ميدن اول يكيشون يه ورد دود زا اجرا ميكنه بعدش ديگه بهانه جور ميشه هرمايني: خب اگه اينجوريه حتما يه راهي براي بي جامه پارتيم پيدا ميكنن اينا مطمانم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
اهم اهم فلور وارد مىشود همه نورها طرف من مىره و من مىرم اون بالايه ميز مىشم من قابله احترامم اخه بعد يعنى خيلي جدى نشستم همه رو نكاه مىكنم فلور: اين سوسك ديكه كيه جانم همه جا سرك مى كشه؟ هرميون: فلور جون اين ريتا هست در حاله سوسكى يكدفعه دراك از راه مىرسه با يه بيف باف كنده ببببببببببببببببببببييييييييييييييييييييييييف!!!!!!!!!! همه به سرفه مىيوفتن اهم اهم فلور:هووووووووووم و يك دفعه تنفس مصنوعي ها شروع مىشه اخه دارن خفه مىشن من با بيل :bigkiss: هرميون با كرام :bigkiss: لسترنج با بلا :bigkiss: رون با بروتى :bigkiss: دراك با سوسك!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يكدفعه ميزها جمع مىشه و كروهه خواهخران عجيب بيداشون مىشه و يك اهنك شلوغ مىزنن و همه جو مىكيرتشون ديشتين ديشتيك درام رام ديش دانك................. اخ كه جقدر غذا خورديم بجه اينجا رو دراك و سوسك جقدر جو كرفتتشون همين الانه كه مارو زيره مشت و لكد له كنن اخ كه جه جالبه وقتى دراكى با سوسك مىرقصه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
سوسک ! سوسک! بلا دمپایی رو بده من ببینم! بلا: من دمپایی ندارم! من: خوب حالا چی کار کنیم! (یدونه رعد و برق زده میشه! بالای میز یه نوری دیده میشه) صدای گوینده: قوی...... اوپس اوپس اوپس! موثر...... اوپس اوپس اوپس! و اینک این شما و این تارو مار!! تارو مار:(صدای روباتی!): دشمن شناسایی شد! پیسسسسسسسسست! پوسسسسسسست! پیییییففففففف! پوووووففففففففف! گوینده: تارو مار می کند سوسک کش تارو مار!