جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  182 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  200 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  293 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 9 تیر 1387 15:32
نمایش جزئیات
آفلاین
به هاگرید:

من دسترسیتو چک کردم موردی نداشت. ممکنه مشکل از کوکی ها باشه.

به تره ور:

سایز عکس درسته؟ تو هم یه بار کوکی ها رو پاک کن اگه حل نشد عکسی که می خوای بذاری آواتار رو برام بفرست چک کنم ببینم مشکل چیه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 22:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .

من تو عوض کردن آواتار مشکل دارم ، همش میگه شما اجازه تغییر این کاربر رو ندارید و کلا خیلی مسئله رو اعصابیه !
مشکل از چیه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 18:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .
من توی دسترسی به محفل مشکل دارم . میتونم تاپیکهاشو ببینم ولی نمیتونم پست بزنم میگه به این انجمن دسترسی ندارید . . یه بار هم خارج شدم دوباره وارد شدم درست نشد . مشکل چیه ؟!
ممنون هگر کوچولو .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلیم
اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هووم ، الان که تابستون شده و اعضای بیشتری توی سایت میان ، به نظرم بد نیست که یه بلاکی برای صفحه اصلی انجمن ( وسط ) تعبیه کنید که توش نوشته شده باشه برای مشکلات و سوالات خودتون به گفتگو با مدیران مراجعه کنید یا به مدیران پیام شخصی بفرستید و لطفا لینک شناسه مدیران باشه توش !

توی این چند وقته 150 تا !!! پیام شخصی برای من اومده که سوال و مشکل و از این موارد اومده که با توجه به اینکه فرصت نمیکنم بهشون برسم و همینطور اینکه مدیران میخوان دخالتی نداشته باشم توی امور سایت و این موارد ! و اینکه عموما منو با مدیران انجمن اشتباه میگیرن ممکنه مشکلی پیش بیاد براتون ، لطفا این کارو بکنید

ممنون

توی پی ام مفصل جواب دادم. به هر حال این موضوع رو مطرح می کنم با بقیه ی مدیرا. یه طرحهایی هم در این مورد برای تابستون داریم که کم کم اجرا می شه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/4/7 16:06:46
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام !

ببخشید ، اینیگو ایماگو به خاطر سفر به خارج از کشور برای درس و ... دیگه نمیتونن بیان سایت ، اگه ممکنه هر چه زودتر ناظری توانا برای رسیدگی به انجمن خصوصی اسلیترین در نظر بگیرید .

ممنون !

فعلا منتظر بلیت ایشونم اگه ارسال نشد یه نفر رو به جای ایماگو میزاریم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/4/7 12:24:26
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 تیر 1387 23:14
نمایش جزئیات
آفلاین
صرفا محض خبررسانی:

ساعت 10:48 بعدازظهر
نقل قول:

راجر دیویس: و البته اصلا هم مهم نیست که عضو کوییدیچ، هاگوارتز یا هرجای دیگه‌ای باشه! کسی هم نمیتونه به جای اونا پست بفرسته! پس الکی باعث نشین که اخراج بشین!
راجر دیویس: هر کسی چیزی در مورد فوتبال توی چت‌باکس بنویسه، یه مدت از ایفای نقش اخراج می‌شه!

نکته: از پایین به بالا.

ساعت 12:28 بعدازظهر:
نقل قول:

هوگو ویزلی: عشق است پرتغال

ساعت 2:17 الی 2:29 صبح:
نقل قول:
هوگو ویزلی: مسایل را که عرض کردم کاملاً جادوگری و هیچ ربطی به جامعه ی مشنگ مشنگی نداشت ای مشنگان سایت (بلانسبت جناب راجر)
هوگو ویزلی: باز در ادامه : کریستین رونالدو جادوگری است توانا که در مدرسه ی جادوگری پرتغال در گروه پرتفالف درس می خواند پس مستر راجر ما رو بلاک نکنی ها این ...
هوگو ویزلی: در ادامه ی خطبه ی پیشم : فقط کریستین رونالدو وجو دارد که از اثبات عشق بودن پرتغال عاجز نیست

سوال اینجاست که راجر چرا قبل از اینکه به هوگو اخطار بده از ایفای نقش اخراجش کرده؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 تیر 1387 22:40
نمایش جزئیات
آفلاین
به هوگو:

اینکه اون آخرش منو خطاب دادی مسلما این رو نشون میده که میدونستی، یا حداقل کسی بهت گفته!

در مورد اونم، اگه هم آرش همچین حرفی زده باشه، بلوف زده! شما دوباره درخواست بده! و ...!
-----

در مورد وقایع سایت، همون موقع هم چیز خوبی در نیومده بود!

در حال حاضر هم
همه چیز یه ذره مثلا! با برنامه‌ست! مثل شروع شدن هاگوارتز

یا خیلی بی‌برنامه‌ست مثل وزیر شدن یه نفر!

پس از چیزی نمیشه تقویم درآورد
ولی اگه شما یه طرح جالب به ذهنت رسید، خوشحال می‌شیم که بشنویم و شاید به مرحله‌ی عمل هم برسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 تیر 1387 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

من همین جوری داشتم فکر می کردم یه دفعه به یاد هزاران هزار سال پیش افتادم که قرار بود یه تقویم از وقایع سایت درست کنیم! الان دقیقا یادم نیست سرانجام این کار چی شد !!! یادمه دراکو ( وزیر مردمی یه وقتی!!) هم تا یه جاهاییش پیش رفته بود. کلا می خواستم بپرسم این ایده برای چی ناتموم موند؟!

پ.ن: ول کنید بابا... اخیرا ظاهرا ملت به جای تفریح قصد تخریب دارند! همه جا درگیری به چشم میخوره!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/4/4 18:45:35
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 تیر 1387 18:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

عذر میخوام که اینجا پیام میدم ولی گویا باید یه چیزی رو روشن کنم !

نقل قول:
در ضمن به چه حقی پرسی ویزلی به مسئولان تایید می گوید که که در مورد من سختیگری کنند؟
نقل قول :

Arash K :در ضمن خیال نکن به همین راحتی می تونی به ایفای نقش برگردی ، من با مسئولین تایید صحبت کردم تا در مورد تا هرچه قدر که می توانند سخت گیری کنند

من جدی متوجه نمی شم .

همون شما هیچی رو متوجه نمیشی در غیر اینصورت الان توی ایفای نقش بودی ! هر چند بودن یا نبودن شما فرقی هم نمیکنه ... من تنها پیامی که در این مورد دادم این بوده :
نقل قول:
پرسی ویزلی: از طرف من بگو فعلا باید همونجا بمونه ! فکر کرده که زود میاد ایفای نقش دوباره !

حالا اینکه شما در مورد گزارش من یه چیزی رو متوجه شدی دلیل نداره مسائل مختلفی رو کپی کنی اینجا ! در ضمن اگر از اون نقل قولی که کردی و آرشی که گذاشتی منظورت آیدی من بوده باید بگم که این آیدی من نیست دوست عزیز !!

همینطور اینکه یه سوال دارم از شما ! بودن یا نبودن شما توی ایفای نقش با توجه به جوابی که به نقل قول شما دادم ، چه فرقی برای من میکنه یا اهمیتی برای من داره ؟ جای من رو شما تنگ کردی ؟

در ضمن ، بخش ایفای نقش دو مسئول داره و اگر مدیر سایت هم بیاد بگه اونها کاره خودشون رو انجام میدن و به حرف شخص دیگه ای عمل نمیکنند ، خیلی بامزست که شما چنین چیزی داری میگی !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/4 18:28:23
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 تیر 1387 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
راجر نوشته :
اینم حتما من نوشتم؟

من که منکر نوشتنش نشدم .
من وقتی که عشق است پرتغال و و کریستین رونالدو رو نوشتم به جون رز خبر نداشتم که تو اخطار دادی .
ولی من نمی دونم که کجای دنیا قبل از عمل بی اخطار طرف را بیرون می کنند ؟
در ضمن به چه حقی پرسی ویزلی به مسئولان تایید می گوید که که در مورد من سختیگری کنند؟
نقل قول:
Arash K :در ضمن خیال نکن به همین راحتی می تونی به ایفای نقش برگردی ، من با مسئولین تایید صحبت کردم تا در مورد تا هرچه قدر که می توانند سخت گیری کنند

من جدی متوجه نمی شم .
ممنون ، مغسی موسیو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟