شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام . من توی دسترسی به محفل مشکل دارم . میتونم تاپیکهاشو ببینم ولی نمیتونم پست بزنم میگه به این انجمن دسترسی ندارید . . یه بار هم خارج شدم دوباره وارد شدم درست نشد . مشکل چیه ؟! ممنون هگر کوچولو .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلیم اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
هووم ، الان که تابستون شده و اعضای بیشتری توی سایت میان ، به نظرم بد نیست که یه بلاکی برای صفحه اصلی انجمن ( وسط ) تعبیه کنید که توش نوشته شده باشه برای مشکلات و سوالات خودتون به گفتگو با مدیران مراجعه کنید یا به مدیران پیام شخصی بفرستید و لطفا لینک شناسه مدیران باشه توش !
توی این چند وقته 150 تا !!! پیام شخصی برای من اومده که سوال و مشکل و از این موارد اومده که با توجه به اینکه فرصت نمیکنم بهشون برسم و همینطور اینکه مدیران میخوان دخالتی نداشته باشم توی امور سایت و این موارد ! و اینکه عموما منو با مدیران انجمن اشتباه میگیرن ممکنه مشکلی پیش بیاد براتون ، لطفا این کارو بکنید
ممنون
توی پی ام مفصل جواب دادم. به هر حال این موضوع رو مطرح می کنم با بقیه ی مدیرا. یه طرحهایی هم در این مورد برای تابستون داریم که کم کم اجرا می شه
ببخشید ، اینیگو ایماگو به خاطر سفر به خارج از کشور برای درس و ... دیگه نمیتونن بیان سایت ، اگه ممکنه هر چه زودتر ناظری توانا برای رسیدگی به انجمن خصوصی اسلیترین در نظر بگیرید .
ممنون !
فعلا منتظر بلیت ایشونم اگه ارسال نشد یه نفر رو به جای ایماگو میزاریم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/4/7 12:24:26
راجر دیویس: و البته اصلا هم مهم نیست که عضو کوییدیچ، هاگوارتز یا هرجای دیگهای باشه! کسی هم نمیتونه به جای اونا پست بفرسته! پس الکی باعث نشین که اخراج بشین! راجر دیویس: هر کسی چیزی در مورد فوتبال توی چتباکس بنویسه، یه مدت از ایفای نقش اخراج میشه!
نکته: از پایین به بالا.
ساعت 12:28 بعدازظهر: نقل قول:
هوگو ویزلی: عشق است پرتغال
ساعت 2:17 الی 2:29 صبح: نقل قول:
هوگو ویزلی: مسایل را که عرض کردم کاملاً جادوگری و هیچ ربطی به جامعه ی مشنگ مشنگی نداشت ای مشنگان سایت (بلانسبت جناب راجر) هوگو ویزلی: باز در ادامه : کریستین رونالدو جادوگری است توانا که در مدرسه ی جادوگری پرتغال در گروه پرتفالف درس می خواند پس مستر راجر ما رو بلاک نکنی ها این ... هوگو ویزلی: در ادامه ی خطبه ی پیشم : فقط کریستین رونالدو وجو دارد که از اثبات عشق بودن پرتغال عاجز نیست
سوال اینجاست که راجر چرا قبل از اینکه به هوگو اخطار بده از ایفای نقش اخراجش کرده؟
من همین جوری داشتم فکر می کردم یه دفعه به یاد هزاران هزار سال پیش افتادم که قرار بود یه تقویم از وقایع سایت درست کنیم! الان دقیقا یادم نیست سرانجام این کار چی شد !!! یادمه دراکو ( وزیر مردمی یه وقتی!!) هم تا یه جاهاییش پیش رفته بود. کلا می خواستم بپرسم این ایده برای چی ناتموم موند؟!
پ.ن: ول کنید بابا... اخیرا ظاهرا ملت به جای تفریح قصد تخریب دارند! همه جا درگیری به چشم میخوره!!!
عذر میخوام که اینجا پیام میدم ولی گویا باید یه چیزی رو روشن کنم !
نقل قول:
در ضمن به چه حقی پرسی ویزلی به مسئولان تایید می گوید که که در مورد من سختیگری کنند؟ نقل قول :
Arash K :در ضمن خیال نکن به همین راحتی می تونی به ایفای نقش برگردی ، من با مسئولین تایید صحبت کردم تا در مورد تا هرچه قدر که می توانند سخت گیری کنند
من جدی متوجه نمی شم .
همون شما هیچی رو متوجه نمیشی در غیر اینصورت الان توی ایفای نقش بودی ! هر چند بودن یا نبودن شما فرقی هم نمیکنه ... من تنها پیامی که در این مورد دادم این بوده : نقل قول:
پرسی ویزلی: از طرف من بگو فعلا باید همونجا بمونه ! فکر کرده که زود میاد ایفای نقش دوباره !
حالا اینکه شما در مورد گزارش من یه چیزی رو متوجه شدی دلیل نداره مسائل مختلفی رو کپی کنی اینجا ! در ضمن اگر از اون نقل قولی که کردی و آرشی که گذاشتی منظورت آیدی من بوده باید بگم که این آیدی من نیست دوست عزیز !!
همینطور اینکه یه سوال دارم از شما ! بودن یا نبودن شما توی ایفای نقش با توجه به جوابی که به نقل قول شما دادم ، چه فرقی برای من میکنه یا اهمیتی برای من داره ؟ جای من رو شما تنگ کردی ؟
در ضمن ، بخش ایفای نقش دو مسئول داره و اگر مدیر سایت هم بیاد بگه اونها کاره خودشون رو انجام میدن و به حرف شخص دیگه ای عمل نمیکنند ، خیلی بامزست که شما چنین چیزی داری میگی !!
من که منکر نوشتنش نشدم . من وقتی که عشق است پرتغال و و کریستین رونالدو رو نوشتم به جون رز خبر نداشتم که تو اخطار دادی . ولی من نمی دونم که کجای دنیا قبل از عمل بی اخطار طرف را بیرون می کنند ؟ در ضمن به چه حقی پرسی ویزلی به مسئولان تایید می گوید که که در مورد من سختیگری کنند؟ نقل قول:
Arash K :در ضمن خیال نکن به همین راحتی می تونی به ایفای نقش برگردی ، من با مسئولین تایید صحبت کردم تا در مورد تا هرچه قدر که می توانند سخت گیری کنند