جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

29 کاربر(ها) آنلاین هستند (24 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
27
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کدام بازیگر نقش ((دامبلدور)) بهتر بود؟
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1388 20:21
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا
با سلام !

ریچارد هریس ( روحش شاد ) واقعا زیبا ایفای نقش می کرد و احساسات دامبلدور رو به خوبی به مخاطب منتقل می کرد. همچنین چهره اش رو هم خیلی خوب می رسوند. در حقیقت سن واقعی و گذشته ای رو که دامبلدور پشت سرگذاشته بود به خوبی نشون می داد.
ریچارد هرس با احساسات دامبلدور به خوبی بازی می کرد و اونا رو نشون میداد. اما آقای گامبون متأسفانه خیلی شور زیادی داره و انگار نه انگار که دامبلدور سنش بالاست. هیچ وقت صحنه ی فیلم چهارم که میدوه به سمت میکروفون و میگه حالا درمسترانگ یادم نمیره. کلاً وقاری که از دامبلدور در بازی زنده یاد ریچارد هریس می دیدم، در آقای گامبون نمی بینم.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 10:12
نمایش جزئیات
آفلاین
ریچارد هریس خیلی بهتر بود به این دلیل که احساسات آلبوس دامبلدور رو خوب بازی می کرد.خونسردی ..لطافت و مهربانی اش را کاملا با احساس بازی می کرد.

اقای گامبون هم بد بازی نمی کردند ولی به نظر می رسید که احساسات یک پیرمرد جادوگر رو خوب درک نکرده و یا در اجرای ان موفق نبوده اند.اقــای گامبون از لحاظ ظاهری بیشتر شبیه دامبلدور توی ذهن من بودند ولی بازیشون این طور به نظر نمی رسید. درک عادات و پسند های دامبلدور کار ساده ای هست..اما خب ایشون از پسش بر نیومد.هرچند توی فیلم ششم و هفتم خب اقای گامبون بیشتر به درد دامبلدور می خوره.وقتی مسایل جوانی دامبل رو توضیح می ده خب ..اشفتگی ها و ایناش دقیقا مثل اقای گامبون.دقیقا توی اون موقع که هری اسمش از جام اتش در اومد همچین بیچاره رو تکون می داد نمی تونست حرف بزنه.!..یکمی اشفته هستند.بنظر من اگر دامبلدوررو درک می کرد این همه مشکل وجود نداشت.

نام گامبون تصییح شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/4/14 12:33:51
ارسال شده در: چهارشنبه 12 تیر 1387 11:41
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم ريچارد هريس مرحوم واقعا خوب بازي ميكرد. همه ي حالتها رو درست اجرا ميكرد. با هري مهربون بود و ميشد صداقت رو در اون ديد. بازيگر خوبي بود و من دوست داشتم كه اون بقيه ي فيلمها رو هم بازي ميكرد.
مايكل گمبون بازيگر بدي نبود. اما تمام حالتها رو درست نميگرفت. مثلا وقتي كه اسم هري توي جام آتش در اومد ، خيلي بدجور به هري نگاه ميكرد. در كل ، آدم احساس ميكرد داره يه چيزي رو پنهان ميكنه و اون مهربوني هميشگي رو نداره.
در كل ، دامبلدور توي كتاب بيشتر به ريچارد هريس شباهت داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشبختي به سراغ كسي مي رود كه فرصت انديشه درباره ي بدبختي را ندارد.
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 تیر 1387 13:45
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من ريچارد هريس تو فيلم 1 و2 خيلي شبيه دامبلدوري كه تصور مي كرديم بود اما دامبلدور جديد خيلي با دامبلدور كتاب فرق داره بد اخلاق ريچارد هريس خسلس عالي بود و قيافش و بازيش جوري بود كه همون دامبلدور قابل اطمينان و باهوش توي كتاب بود اما مايكل گامبون اون جوري نيست البته قبول دارم كه خيلي به كارگرداني و گريم هم بستگي داره به ياد دامبلدور 1 دقيقه سكوت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 10 تیر 1387 00:21
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من ریچارد هریس از چند نظر از مایکل گامبون بهتر بود:

اول شکل ظاهریش و نوع نقش بازی کردنش بود که خیلی به اون دامبلدور تو فکر من شباهت داشت و فکر میکنم همگی هم همین احساس رو داشتند.

در وهله دوم فکر میکنم کارگردانی فیلم هم تاثیر گذار بوده که باز باعث شده ما ریچارد هریس رو ترجیح بدیم چون از فیلم سوم به بعد خصوصیات دامبلدور تند خویانه تر و البته بی فکرانه تر شد که نه با کتاب و نه با تفکرات ما سازگاری نداشت و هم فکر میکنم در گریم دامبلدور و کلا لباس ها و ایناش مثل قبل خوب کار نشده بود که در نتیجه همه اینا دست به دست هم میده که من ریچارد هریس رو انتخاب کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 تیر 1387 23:15
نمایش جزئیات
آفلاین
ریچارد هریس واقعا برای این نقش بهترین بود!!!خدا رحمتش کنه!!!
اما به هر حال مایکل گامبون مناسب ترین فرد برای نقش دامبلدور بود!!!!ولی یک کم به نظرم خشن بازی می کنه!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: کدو بازیگر نقش ((دامبلدور)) بهتر بود؟
ارسال شده در: یکشنبه 4 فروردین 1387 16:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به نظر من دامبل که کلا شخصیتش خیلی هم مهم نیست !
باید ببینیم کدومشون بیشتر ...! هیچی بماند

اما با این همه به نظر من ( از دید یک مرگخوار ) ریچار هریس ! واقعا عالی بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 4 فروردین 1387 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ریچارد هریس واقعا دامبلدور دوم بود. چه از نظر ظاهری چه از نظر میمیک صورت و فیگور هایی که بازی می کرد و اخلاق و چشمای نافذ و .... !!!!
اما مایکل گامبون دامبلدور نیست ! یک شخصیت ساختگی توسط خودش و کارگردانانه !!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 3 فروردین 1387 15:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
ریچارد هریس خیلی بهتر بود من خودم به شخصه از بازی اون بیشتر خوشم اومد . می دونید من واقعا در تعجب هستم که اصلا برای چی برداشتن عوض کردن بازیگر رو این به فیلم لطمه زد همان طور که می خواستند این کاگردان جدید دنیل رو عوض کنه که شدیدا داغون می کرد فیلم رو عوض کردن ریچارد و دامبلدور عوض کردن کلا کمی به فیلم اسیب زد البته این نظر من است و شاید بقیه موافق نباشن

خسته نباشی !

دقت کن عزیز من !

ریچارد هریس بعد از بازی کردن فیلم دوم فوت کرد و به این دلیل مایکل گامبون به جاش اومد !

خیلی عجیبه که یه هری پاتریست این رو ندونه و همچین نظری بده !

نقل قول:
ولی مایکل هم خوب بازی میکنه و بعد از ریچارد بهترین شخص برای بازی نقش دامبلدوره.

ببینید ، ما داریم بحث میکنیم که کدوم بازیگر نقش دامبلدور بهتر بود ، ریچارد هریس بازیگر نقش دامبلدور در دو فیلم اول ، یا مایکل گامبون بازیگر نقش دامبلدور فیلم های بعد ! مشخصه که مایکل گامبون از نظر چهره ای بهترین گزینه برای ایفای نقش دامبلدور در فیلم هاست ، ولی اینجا بحث میکنیم که کدوم بازیگر بهتر بود ، نه اینکه مایل بهترین شخصه یا نه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 3 فروردین 1387 15:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ریچارد به دامبلدوری که تو کتاب توصیف شده تود خیلی نزدیک بود(خدا رحمتش کنه)
ولی مایکل هم خوب بازی میکنه و بعد از ریچارد بهترین شخص برای بازی نقش دامبلدوره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گفتمش دل ميخري؟پرسيد چند؟
گفتمش دل مال تو تنها بخ�