-اوه عزیزم...چقدر طولش میدی...فرو کنش تو دیگه.
- نمیشه.دیگه نمیشه.بیشتر از این فرو نمیره.
- چقدر کوچیکه
.- کوچیکه ولی تیزه.خیلی خوب فرو میره.الان درش میارم و دوباره فرو میکنمش.
-آره همینک کارو بکن.فقط زود...داره در میاد.
-چی
- آبش دیگه.
-عجب هندونه آب داریه!چاقو هنو زتو گوشت نرفته آبش درومد

هنری از توی کیف پیک نیک،چاقو بزرگتری رو دراورد و بصورت بسیار ژانگولرانه ای درون هندونه فرو کرد.باد خنک بهاری به صورتشون میخورد.موهای هلن در باد موج میزدند و این،این روز بهاری رو براشون عشقولانه تر میکرد

هنری یک عدد هندونه،که بصورت وحشتناکیبریده شده بود و بیشتر پوست داشت تا گوشت،رو به هلن داد و با دستمالی سیفیت رنگ،دور لبان هلن رو پاک کرد.هلن نگاهی حاوی از عشق به هنری کرد و هنری رو در آغوش گرم خودش گرفت(بیناموس!!)
خورشید بر روی چمنهای سبز لیتل هنگلتون میدرخشید و گرمای وجود خودش رو بر سر مردم بدبخت این محله می انداخت.هلن و هنری،در پارکی که بسیار خلوت بود در لیتل هنگلتون،نشسته بودن و از آینده شون حرف میزدن.در حین حرف زدن،دستها و دهانشون مشغول کارهای مشکوکیوشی بود.
- هنری..فکرشو بکن.ما میتونیم خیلی کارها بکنیم...آی مواظب باش.همه اون ریخت رو شلوارم.من گفتم دوستش دارم ولی دوست ندارم وقتی میرم خونه مامانم بپرسه اون ماده سفید روی شلوارت چیه!
-ببخشید هلن.زیادی دست کاریش کردم.شاید یکمی زیاده روی کرده باشم.
هلن نگاهی به هنری کرد و بعد موزها رو از دستش گرفت:نمیخواد برام شیر موز درست کنی عزیزم.خودم برات درست میکنم.

ج) چهار ضربه
د) یک ضربه
2. کدامیک در مورد استاد صدق نمی کند ؟
الف ) چشمان آبی
ب) موهای قهوه ای کمرنگ
ج) لاغر و زیبا
د) قد بلند
بارتی کراوچ همۀ خصوصیات بالا را دارا است.
3. چرا کیف بارتی کراوچ برای دانش آموزان آشنا بود ؟
الف) ترم پیش با او بود
ب) خز بود
ج) متعلق به باب آگدن بود
د) موراد ب و ج
4. جلسه ی اول پرسی ویزلی کنار چه کسی نشسته بود ؟ کجای کلاس ؟
الف) انتها - آلبوس دامبلدور
ب) ابتدا - ماندانگاس فلچر
ج) انتها - پروفسور کوئیرل
د) ابتدا - عله پاتر
5. سه نفر از کسانیکه به ماگل ها کمک کردند را نام ببرید ... (تشریحی)
مرلین (Merlin) ، سوروسوس ملدین (Surusus Maldin) ، ایگنا مک توبی (Igna MC Tobi)
6. چرا جادوگران به ماگل ها در ساخت بناها کمک می کردند ؟ (تشریحی ... حداقل دو خط)
عدم نژاد پرستی ، کمک به هم نوع و یا هر چیز دیگه ای که باعث دوستی بین جادوگران و ماگل ها می شده.در اون زمان،متاسفانه لرد نبوده وگرنه...

چون
7. دلیل خشانت بارتی کراوچ در جلسه دوم چه بود ؟
الف) دعوا کردن با همسرش گابریل دلاکور
ب) نرفتن به کلاس آلبوس دامبلدور
ج) بد بودن تکالیف دانش آموزان
د) بروز مشکلات با استرجس پادمور ، مدیریت مدرسه
8. در مورد خود ناپلئون بوناپارت حداقل 3 خط توضیح دهید ... (تشریحی)
ناپلئون بوناپارت (زاده ۱۵ اوت ۱۷۶۹ میلادی - درگذشته ۵ مه ۱۸۲۲ میلادی) نخستین امپراتور فرانسه در سالهای ۱۸۰۴ تا ۱۸۱۵ بود. وی در جزیره کرس در خانوادهای پرجمعیت بدنیا آمد. در آن زمان این جزیره جزء حکومت جنوا (واقع در ایتالیای امروزی) بود اما بعدها به اشغال فرانسه در آمد. ناپلئون که در ابتدا سرهنگی گمنام بود پس از انقلاب فرانسه به یکباره قدرت گرفت و وارث انقلاب شد. در ابتدا به ایتالیا حمله کرد و با حمایت مردم این کشور آنجا را از دست حکومت اتریش خارج نمود. سپس به مصر رفت و به سلطه مملوکهای مصری نیز پایان بخشید و سوریه را نیز ضمیمه خاک کشور خود کرد. در بازگشت به فرانسه با کمک دو برادر خود لوسین و ژوزف مجلس را منحل کرده و خود را امپراتور نامید. سپس پروس، هلند، لهستان، بلژیک و نیز سرزمین اتریش -مجارستان را تسخیر کرد. در جنگ دریایی با انگلیس شکست خورد اما اسپانیا و پرتغال را هم به متصرفات خود افزود. آنگاه عازم روسیه شد و تا مسکو پیش رفت. ضمن اینکه در این دوره طی قرارداد فین کن اشتاین با فتحعلی شاه (حاکم ایران) که با روسها در جنگ بود همکاری نمود. اما چون نتوانست بر الکساندر (تزار روسیه) دست یابد و در سرمای کشنده این کشور بسیاری از سربازان خود را از دست داده بود، لذا با روسها صلح کرد و با بستن پیمان صلح تیلسیت با روسیه آشتی و به ایرانیان خیانت نمود.
9. ناپلئون چگونه توانست ایتالیا را فتح کند ؟
الف) تسلیم شدن دولت ایتالیا
ب) کمک مردم آن کشور
ج) قوای جنگی زیاد
د) بیرون رفتن اتریشی ها
10. وجود چه کسی در جلسه دوم مایه ی تعجب بارتی کراوچ شد ؟
الف) بووبو
ب) امپراطور تاریکی
ج) برادر حمید
د) آرشام
11. چرا در جلسه سوم اول پست تدریس نیومد ؟
الف) وجود صفحه های سفید
ب) ننوشتن پست توسط بارتی کراوچ
ج) خرابی سایت
د) موارد ب و ج
12. یکی از تقویت کننده های خوب کدام است ؟
الف) موز
ب) شلیل
ج) طالبی
د) همه ی موارد
13. ماگل ها مصرف اصلیشون از شیر موز در چه هنگامیه ؟
الف) قبل از انجام اعمال بی ناموسی
ب) بعد از انجام اعمال بی ناموسی
ج) برای رفع گشنگی و تقویت جسمانی
د) بعد و قبل از انجام اعمال بی ناموسی
14. درست کردن شیر موز مقوی چگونه میسر (؟!) است ؟ (تشریحی)
2 عدد موز متوسط + یک لیتر شیر = شیر موز مقوی
15. چرا بارتی کراوچ در جلسه سوم گفت که دو دقیقه ی دیگر کلاس تمام می شود ؟ چرا منتظر خوردن زنگ نشد ؟ (تشریحی)
رفتن برق.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

من هم، اِم، اُس*، هجده!
( نکته کنکوری داشت ها ! )