جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

انجمن دفاع از حقوق ساحره ها_دفتر ونوس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: انجمن دفاع از حقوق ساحره ها_دفتر ونوس
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1387 09:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اينور كه هر چي گشتم نبود ، صبر يه نگاهي هم به اون كنج بندازم .

...

نه نيست ، بيخود نبايد خودمو خسته كنم .. بيوگرافي تو بساط ندارم .

اما براي اينكه در آينده يه بيوگرافي خوب داشته باشم...
بلاخره بايد از يه جايي شروع كنم ، پس من هم تمايل به همكاري دارم.

پ.ن: ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كلاه گروه بندی در 1387/5/18 9:13:33
. A word is enough to the wise

|||
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1387 08:33
نمایش جزئیات
آفلاین
ونوس عزيز!

شايد حضور يك انسان دنيا ديده، براي اين تاپيك اگر خوب نباشد، بد هم نخواهد بود!

من همون آنيت اسبق هستم.

خوشحال ميشم كه نقشي در زز نمودن جادوگران گرامي داشته باشم!

با تشكر، مگي.

پ.ن:[spoiler=ونوس اينو بخون!]! اين كلاه بالائيه، با اينكه تازه وارده، ولي استعداد عجيبي توي نوشتن داره! ردش نكن كه ضرر نميكني كه هيچ، سود هم ميكني![/spoiler]

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مینروا مک‌گونگال در 1387/5/18 9:40:03
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1387 00:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام !

هِی ! من خیلی باحال و گولاخ و این حرف ها هستم ، من را نیز راه دهید ! من و نیگا .. امم، یه طوری زیر میزی بدیم .. صبر کنید.. آهان، من گابریلم! نمیشناسی؟ خواهره فلور .. من رو نیگا.. آهان.. ! خب پس منم بازی و اینا !

تازه پارتی امونم کلفته؛ راجر ...!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: پنجشنبه 17 مرداد 1387 22:14
نمایش جزئیات
آفلاین
هووووم... خوب من شاید یه پست اینجا زده باشم و چون بر میگرده به زمان قبل از میلاد عله! ... درست یادم نیست، زدم؟ نزدم؟!... به هر حال چون بیوگرافی و فرم ، کلا کلاس نداره و من هم اطلاعات خاصی برای ارائه ندارم از خیر بیوگرافی و اینا می گذریم!
باشد که پذیرفته شویم( نتایج رو کی می زنید ؟ )

ممنان....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 17 مرداد 1387 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

ما نیز به نوبه گراوپی خود مایل به عضویت هستیم ! بیوگرافی نداریم چه کنیم ؟
بیست روز نمیشه که عضو سایت شدم ولی عضو محفل ققنوس ، الف-دال و ارتش وزارت سحر و جادو هم شدم و خوب همین دیگه!

شما تازه وارد هم قبول می کنین دیه نه؟ اینجا همه بالای سه سال عضویت دارن یکم خجالت کشیدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img align=right]http://signatures.mylivesignature.com/54486/280/4940527B779F95
ارسال شده در: پنجشنبه 17 مرداد 1387 21:25
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم ... منم میخوام عضو اینجا باشم ... فلور منو میشناسه شاید ونوس زیاد آشنا نباشه. من فقط یک مدت کوتاه در سال 84 در این تاپیک فعالیت کردم. به هر حال بیوگرافیم توی صفحه پروفایلم هست خواستید یه سر بزنید خوشحال میشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 مرداد 1387 20:47
نمایش جزئیات
آفلاین
ونوس من هستم!چون منو میشناسی بیوگرافی نمیزارم!منم با اینکه اینجا بودم خیلیارو نمیشناسم کلا بیوگرافی خوبه!واسه ی من و امثال من و تو!

این پست واسه ی حمایت بود!بیوگرافی نداشتم!چیکار کنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: پنجشنبه 17 مرداد 1387 19:00
نمایش جزئیات
آفلاین
بازگشت آداس

سلام؟
بعد از حدود دو سه سال ... دوباره نوشتن یه خورده برام سخته...نمی دونم قبلا نویسنده ی خوبی بودم یا بد...
ولی مثل این که سایت جادوگران اعضاشو دوباره و دوباره به طرف خودش می کشه.

به هر حال ، اگه مدیران عزیز فروم این پست غیر رول منو ببخشند... خوش حالم که تو این مدت که ما آداسی های اولیه نبودیم، اینجا رو خاک نگرفته.

برو بچه های جدید! هر کی دلش می خواد عضوی از آداس باشه تا شنبه لطف کنه یه بیوگرافی مختصر از خودش تو همین تاپیک بزنه...چون متاسفانه من خیلی ها رو نمیشناسم و خوندن بقیه تاپیک های رول سایت وقت می بره.

پاک نشدن این پست رو به عنوان موافقت مدیران عزیز برای فعالیت مجدد خودم حساب می کنم.

با تشکر

venus

سلام،خوش آمدید.با چیزی که شما مد نظرته احتمال زیاد این تاپیک مثل دسته اوباش هاگزمید میشه،حالت غیر رول پیدا میکنه و محلی برای هماهنگی اعضای آداس میشه.چون قبلا سعی کردم با سوژه دادن اینجارو فعال کنم و نشد موافقم که حداقل یه مدت این فرصت به شما داده بشه.البته اگه ناظر دیگه انجمن موافق نباشه کنسل میشه قضیه.موفق باشی

به راجر دیویس:ویرایش شما برداشته شد چون دقیقا مناسب پیام شخصی بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/5/17 20:28:36
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/5/17 21:40:58
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/5/18 0:11:26
ارسال شده در: چهارشنبه 5 تیر 1387 15:12
نمایش جزئیات
آفلاین
مك گونگال با چهره اي ناراحت به طرف خانه ي پدريش راه افتاد. ناگهان چشمش به نامه اي افتاد كه جلوي درب خانه افتاده بود. پس جيغي زد و به اميد آنكه نامه از طرف آلبوس باشد ، به طرف نامه شيرجه رفت.
در پاكت را باز كرد و با كاغذي روبه رو شد كه فقط و فقط رويش نوشته شده بود: امشب نميام خونتون واسه ي اون مهموني!
زيرش هم نوشته شده بود: آلبوس!
مينروا هرچه كرد نتوانست نوشته اي ديگر در نامه پيدا كند ، پس با عصبانيت نامه را مچاله كرد و به اين حالت وارد خانه شد.
_ اومدي؟
_ بله مامان.
مامان مينروا با خوشحالي گفت: ميخوام يه شام خوشمزه واسه ي اومدن آلبوس به خونمون درست كنم. فقط يكم دير شده.
مينروا آهي كشيد و گفت: اون امشب نمياد.
و بعد با ناراحتي به اتاقش رفت.
بعد شروع به نوشتن نامه كرد:

سلام آلبوس.
ميخوام بدونم دليلت براي نيومدن به مهموني امشبمون چيه؟
تازه ، چراااااااا نميخواي تقاضاي ازدواج با من رو بكني؟ چراااااااااا؟ مگه من چه بدي به تو كردم؟ مگه تو منو دوست نداري؟جوابمو فورا بده.
مينروا.

مينروا با عصبانيت نامه را درون پاكت گذاشت و آن را پست كرد.

دو ماه بعد:

مينروا در طي اين دو ماه افسردگي مزمن گرفته بود. هميشه گريه ميكرد و موهاي سرش را ميكند. او فكر ميكرد بدبخت ترين زن دنياست. آلبوس در طي اين دو ماه جواب نامه اش را نداده بود و اين اعصاب مينروا را به هم ريخته بود. تا اينكه يه روز:

_ من دارم ميرم بيرون مامان.
_ باشه عزيزم. برو.
مينروا درب خانه را باز كرد و خواست بيرون برود كه نامه اي ديد. با ناراحتي نامه را باز كرد ، چون اطمينان داشت كه نامه از آلبوس نيست. اما با ديدن نام آلبوس بر روي نامه چشمش چهار تا شد.
مينروا نامه را باز كرد. درون نامه نوشته شده بود:

مينرواي عزيزم:
من قراره فردا به خواستگاريت بيام. منتظرم باش.
البوس.

مينروا با خواندن اين نامه به طرف دفتر ونوس دويد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشبختي به سراغ كسي مي رود كه فرصت انديشه درباره ي بدبختي را ندارد.
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 تیر 1387 18:48
نمایش جزئیات
آفلاین
- شومپ !

این صدا چه بود ؟؟ آیا این را میپرسی؟ خب بپرس ! این صدا ، صدای برخورد مشت مشت شده .. یا بهتره فنی تر بگیم ، دست مشت شده ی مینروا مک گونگال روی میز ونوس ( اگه هنوز وجود خارجی داشته باشه ! ) بود . مک گونگال ، چنان قدرتمند نشان میداد که تمام نگهبانان مرد دفتر ونوس که مشاور همه ی خانوم ها بود ، فرار کرده بودند . تمامی کاغذ های تبریک روز زن از روی میز ونوس به هوا بر خاست و به همراه گرد و خاک فراوانی ، به زمین نشست .

ونوس: شما چرا نمی خورید؟
مک گونگال: جانم؟
ونوس: نه منظورم رو نگرفتی عزیز..
مک گونگال: ؟
ونوس: یعنی اینکه گرفتی ها ، ولی منظورم این بود که چرا چایی نمیخورید ؟

ونوس با چهره ی نگرانی به مک گونگال خیره شد که چایی خودش را یه باره سر کشید و سپس با طمع به استکان چایی ِ ونوس نگاه کرد.
- میشه اینم بخورم؟ !
ونوس : نوش جونت! !
مک گونگال چایی ونوس رو هم مینوشه. سپس با آرامش روی صندلی روبه روی میز ونوس میشینه. آن دو در یک اتاقک تاریک بودند که سرتاسر اتاقک عکس های قدی خانم هایی را روی دیوار داشت که کاپ هایی در دست نگه داشته و لبخند میزدند. ونوس چشم غره روان ! به مک کونگال خیره شد.

ونوس : مشکلتون رو میتونید دوباره بگید؟
مک گونگال: اوووهوووو .. اوووهههووو .. فییییین ! بله .. اوووهههوو ..
ونوس : گریه نکنید حرف بزنید!
مک گونگال : اوکی. من نمیدونم چرا خانوم عزیز ، نمیدونم چرا ولی دامبلدور از من تقاضای ازدواج نمی کنه ! من و اون به هم علاقه داریم !! ولی اون میگه که نمیخواد این علاقه ادامه داشته باشه و من دارم حس میکنم که اون از من خوشش نمیاد !
ونوس : عجب !
مک گونگال : بله! .. فین ! میشه من ازش شکایت کنم که با من ازدواج کنه ؟
ونوس : چرا میخوای شووَر کنی؟ ما اینجا میخوایم با مردا مبارزه کنیم! طلاقتو بگیر ..
مک : عزیزم ما هنوز ازدواج نکردیم!
ونوس : چه بد.. خب وقتی ازدواج کردی طلاق بگیر !
مک : یعنی ازدواج کنم ، بعدش طلاق بگیرم ؟
ونوس : ! آره ..

----

توضیح : سوژه که خِعلی خزه و تابلوئه !
نکته: اینا نمی دونن دامبلدور ه !
نکته 2: یه کاری کنید ازدواج کنن ، بعد یه شب جلسه خصوصی میبینه ! :دی !
نکته 3: قصدم بیشتر این بود که به خاطر روز زن و اینا تو این تاپیک یکم رول بنویسیم !
نکته4: پییییلیییز ادامه بدید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب