جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
3
اعضا
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  5 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: یکشنبه 20 مرداد 1387 12:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام


به سرافینا :
ببین عزیز من ، درسته ، قشنگ بودن یه نکته مهم و اساسی هست ، این مواردی هم که نوشتم مهم هست ! مثل این میمونه که شما سوار ماشین بشی ، همه قوانین رانندگی رو رعایت کنی ، ولی به جای اینکه راهه مستقیمتو بری ، بری بزنی تو در و دیوار !

باید هم قوانین رو رعایت کنی و هم توی راه اصلی رانندگی کنی ! اینم همینطوره ، هر کسی که این قوانین رو رعایت نکرد ازش امتیاز کم میشه ! ولی کسی که ده میگیره ، باید کسی باشه که اولا قشنگ نوشته باشه و دوما دقیقا این قوانین رو رعایت کرده باشه ! دوباره به همین مثال رانندگی برمیگردیم که کسی که همه قوانینو رعایت میکنه و رانندگی بلد نیست ، گواهینامه نمیگیره !


در مورد اعضایی هم که بنا به مسئله بازرس هافلپاف به من پیام شخصی زدن باید بگم که من امتیازات ایشون رو قبول ندارم و در نتیجه پست ایشون در نظر گرفته نمیشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: یکشنبه 20 مرداد 1387 08:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی می بخشید!یعنی شما خودتون در موارد داوری فقط همینارو در نظر می گیرید؟یعنی اگه من یه پست در حد تیم ملی ولی با این شرایط بنویسم امتیاز کامل می گیرم؟به نظر این کاملا غیر منطقیه.
ولی در کل نگران نباشین،چون بقیه ی بازیارو من داوری نمی کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1387 22:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام



به استرجس :
بررسی نمیخواد ، خودتم اینجا امتیازاتتو میزنی ، مام میزنیم بعد میانگین میگیریم آخرین باری باشه که اینجا میگی بررسی میکنیا ، میخوای اصلا بیام توی صحبت با همدیگه یه چیزایی بگم که دیگه روت نشه بیای تو سایت ... میخوای قضیه اون آلبوم خصوصی اما واتسون برای مدیرا رو فاش کنم ؟ ، میخوای قضیه اون خبرنامه هشت و مصاحبشو فاش کنم ؟ میخوای قضیه های پرسی و استرجس توی استخر مختلط گریفو لو بدم ؟ آفرین بچه خوب ، برو دیگه از این حرفا نزن


به سرافینا :
نچ ! اینطوری نیست !
یه روله کوییدیچ هزار تا مسئله داره برای امتیاز دهی ! و از اونجایی که شما بدون توجه به این مسائل امتیاز دهی کردی ، فکر نمیکنم دیگه بتونی برای بازی نهایی نظر بدی چون من به عنوان رئیس شورا مخالفت هایی دارم

قوانین برای بازیکنان :
نقل قول:
*در نمایشنامه باید به نکات زیر توجه شود:
1-بکار بردن تمام اسامی بازیکنان دو تیم در نمایشنامه.
2-درست نوشتن نام اسامی و جایگاه بازی آنها.
3-استفاده از توصیفات برای زمین و برای بازیکنان.
3-بازی رو از دید تیم خودتون شرح دهید.
4-سعی کنید از همه چیز در یک بازی استفاده کنید.از خطاها توپها پنالتی ها حتی موقع استراحت در رختکن رو میتونید بنویسید.
5-حتما لازم نیست در بازی که انجام میدید خودتون رو برنده اعلام کنید اینها امتیاز محسوب نمیشن.
6-زیاد از دیالوگ و یا توصیف استفاده نکنید سعی کنید هر دو رو در کنار هم بکار ببرید
7-نوع نوشتن و سبک نوشتن مهم نیست خوب نوشتن ملاک پیروزیست.



قوانین برای داوران :
نقل قول:
هر نمایشنامه 10 امتیاز داره در کل هر کس در طول بازی باید سه نمایشنامه در زمین بنویسه که میشه 30 امتیاز با توجه به تعداد بازیکنان هر تیم,در صورت بدست آوردن تمام امتیازات در نهایت 210 امتیاز (توسط یک داور) برای تیم بدست میاید.بر مبنای این امتیازات تیم برنده مشخص میشه.در آخر امتیازت + جایزه تیمها شده و به تابلوی شنی امتیازات اضافه میگردد.

*نوع امتیاز دادن برای هر نمایشنامه:
1-در صورتی که بازیکنی قوانین بالا را رعایت نکند داور میتونه بابت بکار نبردن یکی از موارد فوق از وی امتیاز کسر کند
2-در صورتی که بازیکنی در روز مسابقه در زمین بازی شرکت نکند داور این حق رو دارد که علاوه بر ندان امتیاز از تیم وی امتیاز نیز کسر کند البته در صورتیکه بازیکن ذخیره به جای او پست بزنید مانعی ندارد.
3-اگر بازیکنی در روز تعیین شده بازی نکند و به جای آن در روز دیگری نمایشنامه ارسال کند داور میتواند او را از زمین اخراج کرده و به وی اخطار دهد.(پست او را پاک کرده و از او امتیاز کم کند)
4-داوران اجازه ندارند از روی گروه خود و یا دلایل شخصی به بازیکنان امتیاز داده و یا کم کنند.
5-داوران در موقع امتیاز دادن اجازه مشورت و یا صحبت با داوران دیگر را ندارند.
6-هر داور خود به تنهایی باید امتیازات را نوشته و در آخر هر مسابقه آن را، در یک هفته تعیین شده بعد از بازی هر تیم در زمین بازی کوییدیچ تحویل دهد.
7-حتما موقع امتیاز دادن نام بازیکن و نام تیم حریف را نوشته و جدا به وی امتیاز دهید.برای انتخاب برنده حتما به این لیست احتیاج دارم.
نحوه دادن امتیاز به هر تیم در هر بازی:
بازی بین دو تیم راونکلاو و گریفیندور
راونکلاو:
لونا لاوگود ---> 8 امتیاز
چو چانگ ---> 6 امتیاز
و ...

گریفیندور:
کوییرل ---> 7 امتیاز
سارا اوانز (ذخیره بجای اندرومیدا) ---> 8 امتیاز
و ...

در مجموع:
گریفیندور: 54 امتیاز
راونکلاو: 63 امتیاز



این موارد توسط پرفسور کوییرل نوشته شده و داوران باید بهش توجه کنند . این مواردی که گفتی اصلا در حد امتیاز دهی توسط داور نیست !

بازرس راون با توجه به این قانون امتیازش رو در همینجا بزنه ، همینطور مدیر مدرسه ، منم بزودی میزنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1387 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بعد من آیا آزار دارم به تیمی که فقط با خودش بازی داره امتیاز کم بدم؟اگر تیم مقابلتون بازی داشت،شاید اعتراض به جا بود ولی در این مورد...فکر نمی کنم.


موضوع اینه که قانون مسخره هاگوارتز اینه که برد و باخت مهم نیست و امتیاز مهمه..یعنی اصلا گروه ها به تیم حریفشون نگاه نمیکنن و فرق نمیکنه یه تیم با یه تیمی که رولینگ و تالکین و شان و ... توش پست میزنن بازی کنه یا تیمی که انصراف داده..مهم امتیاز خودشه!

با تشکر - کاپیت گریف !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1387 18:06
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض معذرت از استرجس عزیر:
ببینید!
من نمی دونم منظور شما از رول "قشنگ"چیه.
تعریف من اینه:
1-هدف داشته باشه.
2-خسته کننده نباشه.
3-بار اضافی تو پستتون نباشه.
پستای شما تمامی این موردارو داشت.بلند بود،هدف نداشت،پر از سردگمی و از این شاخه به اون شاخه پریدن بود،در بعضی موارد ذره ای کوییدیچی نبود.پست شما دنیس،نمی دونستم اصن چرا اینقدر بلند بود!باور کنین پست زیادی بلند نشونه ی خوب بودن نیست. اگر نتونین جذابیت بدین اصن ترکیب جالبی نیست.برای مثال پستای تیم پاورداسو یادتون بیاد.به شدت طولانی بودن ولی با جذابیت.
پست مرلین مک کنین!
بلند و بی هدف.نظری بیش از این نمی تونم بدم.

پرسی ویزلی،تا حالا باید فهمیده باشی که امتیاز دهی سلیقه ایه،و چرا من از این"خیلی ها"حتی یک خط اعتراض جایی ندیدم؟حتی توی چت باکس؟!از نظر من به اون پستا حتی دست بالا نمره داده شده.
بعد من آیا آزار دارم به تیمی که فقط با خودش بازی داره امتیاز کم بدم؟اگر تیم مقابلتون بازی داشت،شاید اعتراض به جا بود ولی در این مورد...فکر نمی کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1387 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
بازرسین گروه گریفیندور و راونکلاو تا سه روز فرصت دارن که امتیازهای مسابقه ی هافلپاف و اسلاترین رو بازنگری کنن و در اینجا فقط بزنن تا تصمیم گیری بهتری صورت گرفته بشه !

بعد از اینکه امتیازها رو اینجا زدید من بررسیشون میکنم !

به بازرس راونکلاو:

در تالار خودتون اعلام کنید که داور گروه بازی گریف و هافل رو قضاوت کنه ... بهتر از اینه که من پست بزنم توی تالار راونکلاو !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1387 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
چون دو تا از بازرسا نظرشونو گفتن منم بگم که بعنوان بازرس:

پستا و نقطه نظرای موافق و مخالف دنیس و پرسی و گابریل رو خوندم=>موافقم که امتیازات داور راونکلاو قابل بازنگری هستند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1387 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام!

نقل قول:
بنده اعتراض دارم به امتيازات بازي هافل و اسلي كه سرافينا داده. پست من رو خيلي كم امتياز داده. واقعا شاخ در اوردم.
همچنين پست اريكا زادينگ كه قشنگ ترين پست تيممون بود. والا اريكا بهترين رول نويس هافله!
در مورد پست مرلين هم بايد بازنگري بشه. پستش خيلي عالي بود. دقيقا پستهايي كه فكر ميكردم امتياز خوب بگيره امتياز خيلي كمي گرفته!
نميدونم بر اساس چه معيارهايي امتياز دادن. اما به شدت نا عادلانه است.
.


دنیس عزیز،
امتیاز دادن ها بنا بر سلیقه است! مثلا اگر از نظر یکی فضاسازی پست شما باید 10 بگیره ( مثلا اگه تو هاگوارتز باشه! ) ، شاید اگه من پستت رو بخونم بهت 3 بدم ! نمیتونی بگی که من پستم خوب بوده؛ شاید از نظر یکی دیگه پست شما خوب نبوده !

همون پست هایی هم که گفتید به همین ترتیب ! مثلا در بازی های ریونکلاو ؛ من همیشه منتظر بودم پست های وینکی حداقل 7 رو بگیره ، با پست ِ چو توی بازی آخرمون صد در صد باید 10 رو میگرفت !

اما وینکی 5 امتیاز گرفت با اینکه پستش خیلی خنده دار بود ! و چو با اینکه پستش خیلی قشنگ بود، 8 یا 7 گرفت ! پس ما هم باید اعتراض میکردیم !

داور ریونکلاو؛ دست بالا امتیاز داده ! من هم با امتیازاتش موافقم؛ جز پومانا اسپراوت که اصلا بهش ده نمی دادم خودم. حداقل 8 بود !

نقل قول:
درسته ، خیلی ها به این امتیازات اعتراض کردند ! به نظر من داور راونکلاو درست امتیاز دهی نکرد ، من پست های اما و پومانا رو خوندم ، اصلا در حد 10 امتیاز نبودند ! در هر صورت بزودی با بازرسین و مدیر هماهنگ میکنیم ، تا هر کس امتیازاتی که فکر میکنه بهتره رو ارائه کنه و بعد میانگین میگیریم .


خیلی ها ؟ خیلی ها توی مسنجر اعتراض کردند ! اعتراض میخواید بکنید باید اینجا اعتراض کنید ، نه توی مسنجر !

پست اما در حد 10 بود ، ولی من باز هم میگم با اسپراوت موافق نبودم که باز هم سلیقه ای هست !

در هر صورت؛ یکم آسون گرفته شده بود . اگه میخواید توش تجدید نظر بکنید؛ ولی من با امتیازات موافق بودم !

پ.ن، در ضمن من هر وقت امتیازم زیر 8 شد میام اعتراض میکنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1387 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام


درسته ، خیلی ها به این امتیازات اعتراض کردند ! به نظر من داور راونکلاو درست امتیاز دهی نکرد ، من پست های اما و پومانا رو خوندم ، اصلا در حد 10 امتیاز نبودند ! در هر صورت بزودی با بازرسین و مدیر هماهنگ میکنیم ، تا هر کس امتیازاتی که فکر میکنه بهتره رو ارائه کنه و بعد میانگین میگیریم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
Re: دفتر بازرسین هاگوارتز
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1387 20:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بنده اعتراض دارم به امتيازات بازي هافل و اسلي كه سرافينا داده. پست من رو خيلي كم امتياز داده. واقعا شاخ در اوردم.
همچنين پست اريكا زادينگ كه قشنگ ترين پست تيممون بود. والا اريكا بهترين رول نويس هافله!
در مورد پست مرلين هم بايد بازنگري بشه. پستش خيلي عالي بود. دقيقا پستهايي كه فكر ميكردم امتياز خوب بگيره امتياز خيلي كمي گرفته!
نميدونم بر اساس چه معيارهايي امتياز دادن. اما به شدت نا عادلانه است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم