جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: پنجشنبه 31 مرداد 1387 23:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پیوز رو به عنوان بازرس هافلپاف اضافه کردم !

لیست هایی که در رابطه با بازرس بودن هم بروز شدن و رنک بازرس بزودی در امضای ایشون قرار میگیره .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 30 مرداد 1387 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
باسلام به مدريت.

من اكنون در مسافرت هستم. تدريسم را ارسال كردم. اما امتيازات جلسه ي پيشين را به مجرد اين كه به وطن رسيدم تهيه و ارسال خواهم كرد.

با تشكر. خدانگهدار.

مشکلی نیست ، لطفا خیلی طول نکشه ... موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/31 4:01:13
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1387 00:01
نمایش جزئیات
آفلاین
چيــــــــــــــي ميگي؟
منظورت اينه كه الان تو خون هافلي ها چيزيه كه نميتونن بازرس بشن؟ بازرس هاي هافل افرادي هستن كه نميتونن با تو جور و مچ بشن؟ ادم هايي كه تو هافلن مشكل مي افرينن؟

بهتره فكرتو بازتر كني و ببيني كه خودت چه مشكلي داري با هافل و اعضاش كه اينجوري ميشه

* دالاهوف اصلا حواسش نبود كه اون اشتباه رو كرده بود و متوجه نشده بود وگرنه كارش از عمد نبود! (و بود هاي ديگر!)

من همچین چیزی نگفتم ، در نهایت گفتم همه این موارد بر میگرده به تصمیمی که گرفته شد و تغییر هم نمیکنه ! مشکلی هم با هافلپاف وجود نداره ، و این هم تصمیمه شخصیه من نبود !

در مورد دالاهوف هم نه ، غیر عمد نبود ! ایشون کلا معلوم نبود که مشکلشون چی بود و خواست که مثلا بازرسی کنه ، اگر مسئله ای بود در مورد گریفیندور من اولین نفری بودم که رسیدگی میکردم ، ولی عجیبه که ایشون قصد داشت چی رو ثابت کنه ! در هر صورت بحثی نیست ، تصمیم گرفته شده ... اون هم توسط مدیر و مدیر شورا ، باز هم میگم بدلیل مشکل با گروهی نیست ، تصمیمی بود که بدلیل اشتباه قبلیه بازرس گرفته شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/28 0:08:10
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1387 23:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اممم ، اگر گفتی " به مدیریت " و الان در انتظاری که مدیریت بیاد جوابتو بده خیلی اشتباه کردی ، چون آستکبار جدید میگه پرسیت جواب میده در هر صورت تا زمانی که استرجس نیست ، من مسئول رسیدگی به هاگوارتز هستم !

طبق صحبتی که با استرجس داشتیم ، بهتر دیدیم که هافلپاف بازرسی نداشته باشه ، یعنی اینکه خود مدیر رسیدگی کنه به این مورد ... ما تا الان تعدادی بازرس از هافلپاف داشتیم که به دلایلی باهاشون به مشکل برخوردیم و فکر کردیم در حال حاضر بهتره بازرسی که هافلپافی باشه اضافه نشه ! در هر صورت من فکر میکنم با داشتن بازرس جدید باز هم به مشکل بر میخوریم چون ، نمیتونن اونطور که نیاز هست نظر بدن و فکر میکنم جبهه میگیرن . بازرسای سه گروه هم که کاملا زیره نظره من هستن و از بابتشون مشکلی نیست ، ولی تا حالا بازرس جدیدی نتونسته خودش رو با من یا بهتره بگم با هاگوارتز اونطور که لازم هست مچ کنه

در هر صورت نمیخوام بحثی باشه ، این چیزی بود که توسط من و مدیر بررسی شد و این تصمیم گرفته شد ، حالا هر طور که میخواد باشه !

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/28 0:19:20
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1387 23:20
نمایش جزئیات
آفلاین
به مديريت:

بازرس هافل رو كه اخراج كرديد. يك جانشين هافلي مي خوايم نه اينكه مدير بازرس ما باشه! اگه قرار بر اين بود اصلا بازرس به چه دردي ميخوره؟ همه رو مدير بررسي كنه ديگه!
چه يك روز به اتمام هاگوارتز مونده باشه چه يك ماه بازرس ما بايد عضو هافلپاف باشه!
بازرس هافلپاف: پيوز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: جمعه 25 مرداد 1387 19:54
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام!

الان قیافه ی من کاملا شبیه زحمت دادن شده ، میدونم!

پست فلور دلاکور در زمین کوییدیچ هاگوارتز به ویرایش نیاز داره و چندتا شکلک باید به این پست اضافه بشه. ممنون.

بازی بین ریونکلا و اسلیترین
سه روز قبل از بازی

-من؟ نچ! امکان نداره که من این کارو انجام بدم.. من برم تشییع جنازه ی مدیریت مدرسه؟ من برم تشییع جنازه ی آلبوس دامبلدور؟
گابر : بوقی هی من برم من برم نکن! تو میری..!
- امکان نداره!

آلفرد با کله شقی دست به سینه نشست و سعی کرد با جذبه ای باور نکردنی به گابر چشم غره برود.

دو روز قبل از بازی
تشییع جنازه ی آلبوس دامبلدور !

آلفرد کنار اسلاگهورن و یک مرد گنده ی دیگر ایستاده بود و با عصبانیت به صف خانم ها نگاه میکرد! سعی میکرد با نگاهش چشمان گابریل را در بیاورد، اما او پررو تر از او (!)!! آنهادر فضای گرم و بهاری ایستاده بودند و صدای غم انگیز آن فرد پشت میکروفون به گوش میرسید..

- اههه اههه .. از همه ی کسانی که اومدن اینجا .. اههه! کمال تشکر رو دارم.. اهه! من عله هستم.. پسری که بیشترین رکورد جلسات خصوصی..
پرسی:
- به جز پرسی..
یک پسر دیگه:
-به جز یه پسر دیگه..
یکی دیگه:!
- به جز این سه تا..

.
.
.
.

- به جز این شیش میلیارد نفر! اه.. اصلا هیچی! فقط جمع شدیم اینجا که برای شادی روح این بزرگوار چهارتا فاتحه ی جادویی بخونیم و بعد بریم حلوا و شام!

ملت با شنیدن کلمه ی خوش آهنگ ِ شام:

یک روز قبل از مسابقه
تالار ریون کلاو

گابریل با عصبانیت موهای تره ور رو ول کرد و سپس با لگد در دهان لونا کوبید!
- من خیلی گولاخم! خب؟ ببینم این آلفرد کوش؟؟
فلور : گابر دهنت رو ببند مگه نمیبینی دارم میرم تو حس!!!!
گابر :

تمام تالار ریون کلاو بعد از چند ساعت زیر و رو میشود، بدون هیچ ردی از آلفرد!

روز مسابقه

-سوت! سوت!سوت سوت ..
- دست .. دست!
- سوت!
-دست!

داور به سمت اسلیترینی ها میره و یه دونه میخوابونه تو گوش کریچر!!!!
- خجالت بکشید مگه اینجا مسابقه ی رقصه؟ بیناموسا!

سرخگون ها ! توسط داور رها میشوند و سپس همه ی بازیکنان به سمت سرخگون میدوند!(کپی رایت بای گابر! ) و سپس؛ همه ی بازیکنان به کله ی هم برخورد میکنند.

چهل دقیقه بعد
بازیکنان مثل گل " باز میشن، بسته میشن! " و هر دفعه سرشون به هم میخوره و دریاچه ای از خون روی زمین ریخته.
داور :

چهل دقیقه ی طاقت فرسای بعد !
در کمال شادی باید اعلام کنم که این باز شدن بسته شدن ها تموم شده! همه ی بازیکنان کوییدیچی زیبا شروع کرده اند و دارند همین طور به دنبال سرخگون از این سو به اون سو میرن و هیچ کس توجهی نمیکنه که راونکلاو با یه دونه بازیکن کمتر داره به شدت میبازه! مورفین و سلسی به شدت پاسکاری میکنند و توپ فقط در دستان آنها میچرخه. تره ور و لونا از شدت عصبانیت جارو هاشون رو هم شیکونده اند و حالا روی زمین چمن پاپکورن میخورن، بازی تماشا میکنند!

گابریل به چهره ی خشمگین مورفین که با سرخگون به سمتش می آمد نگاه کرد. ناگهان تانکی از جیبش در آورد و مورفین را فنا نمود!
داور :

فلور نیز همین کار را کرد. شاتگان (؟) را از جیبش کشید و بازیکنان را خمپاره !! بارون کرد. سپس همین طور ام 4 ها بود که از جیب ریونی ها بیرون می آمد! ( اینقدر کانتر بازی کردم اینا رو یاد گرفتم، حال کردی؟ )

در همان لحظه داور دست به سوت شد!
- همه ، اخراج .. بازی بیست ، ده به نفع اسلیترین !

فردا ، روزنامه ی پیام امروز

داور بازی ریونکلاو اسلیترین دیروز توسط بازیکنان ریونکلاو به قتل رسید !

در ضمن ، داشت یادمون میرفت (!!) آلفرد بلک نیز در قبر آلبوس دامبلدور یافت شد. جنازه ای بیش از او نمانده بود!

گفتی تو ورد بنویسم آخه شکلک نداره که ورد باو ! بعدم من زیپ و جیب و اینا بلند نیستم ! ! ممنون.

از اونجایی که برای خودمون هم پیش اومده بود و از اونجایی که این کاربر حضور نداره در حال حاضر و از اونجایی که نمیخوام یکی از قانون های انجمن که گرفتن شناسه از یک عضو دیگه هست و وارد شدن باهاش نقض بشه ، پست رو ویرایش کردم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/25 22:05:30
[b]دیگه ب
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 03:11
نمایش جزئیات
آفلاین
به جیمز:
دنبال این تاپیک میگشتی؟

ممنون از اطلاعت ، تاپیک جدیدی که ایجاد کرده بود رو حذف کردم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/25 14:46:08
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 02:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استرجس
با توجه یه اینکه من چهارشنبه تدریس دارم و تو هنوز تاپیک تردیس من رو نزدی من خودم این کار رو کردم.

تصحیح می کنم

استرجس به کمک بیلز جونم تاپیک رو پیدا کردم و پست رو منتقل کزدم. ممنون.

ببخشید

بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1387/5/23 9:57:51
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1387 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدیر گل و بلبل!(شکلک قلب!)

می‌گم که من برای داوری این بازی اول چی کار کنم؟ دسترسی به تاپیک ندارم. شما معتمد سراغ نداری که پستا رو برام کپی کنه یا همچین چیزی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: یکشنبه 20 مرداد 1387 18:14
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به برکنار شدن آنتونین من برای انجام وظیفه بازرسی به نمایندگی از گروه هافلپاف اعلام آمادگی می کنم !

من خودم بازرسی گروه هافلپاف رو به عهده گرفتم که بعدا مشکلی پیش نیاد !! کمتر از یک ماه هم به پایان ترم مونده ! موفق باشی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/22 8:11:47
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...