جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  92 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  202 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 18 دی 1387 12:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سالازار اسلایترین نوشته:

نقل قول:
وني :لطفا شناسه ی ونوسو بلاک کن که منم به هوای دوست جونام وسوسه نشم بیام سایت!

هوم پويان جان من اين شناسه رو ميخوام! ميخوام قبل از اينكه دير بشه پيام شخصياشو بخونم پس بلاكش نكن ! بدش به من :d
در ضمن وني ؟ آداس چي ؟ عدسي چي ؟ طناب دار چي ؟

!

شما بیجا کردی که شناسه ی ونوسو می خوای!!!
خوبه منم باز بیام پسوردتو حدس بزنم ؟

*

نقل قول:

بارون نوشت:
برای یاد آوری خاطرات بروبچ قدیم...به پیشنهاد مانی عمل میشه و یه تاپیک زده میشه فقط جاشو باید مدیران سایت معین کنن

تاپیک چیه؟ خوردنیه ؟ تو جیب جا میشه ؟

مانی موقع دادن این پیشنهاد یا قصد مزاح داشته یا خوابش میومده!!!

تاپیک که بزنید خیلی خیلی اوضاع خوب باشه و احتراممونو نگه دارن تازه میشه مثل آداس!!!

رسما و اسما و شرعا! تاپیک منه!!!
ولی حق کنترلشو ندارم!
بدون مشورت با من پستاش پاک می شن ، ویرایش میشن ، بچه هایی که عضوش نیستن میان توش چرت و پرت می نویسن، و هر از گاهی بی اجازه و مشورت من قفل میشه!!!
حالا بگذریم که وزیر قبلی به زور می خواست ببردش وزارت خونه سینا مرام گذاشت آداس سر جاش موند

و در کمال تاسف ، دنیایی که ما تو این سایت داشتیم انقدر کوچیک نبود که تو یه تاپیک جامون بدید !!!

هومک
به نظر من راه درستش اینه که یه فروم برای ما بزنید ، مثلا به اسم کوچه ی ناکترن که فکر کنم تو سایت هنوز نداریم ،
که فقط ما به اصطلاح قدیمی ها بهش دست رسی داشته باشیم
یه چیزی تو مایه های فروم های گروه های چهارگانه هاگوارتز

شاید به نظرتون توقع خیلی زیادی میاد،
ولی به این فکر کنید که اگه رول پلیینگی تو این سایت راه افتاد و جون گرفت
به خاطر افرادی مثل فرهاد و ... بود
اکثر ما پنج سال از عمرمون رو با این سایت گذروندیم
در این حد حق داریم که روی این پیشنهاد فکر کنید ، نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ونوس در 1387/10/19 10:31:29
ارسال شده در: چهارشنبه 18 دی 1387 03:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ونوس :هوممممم
ببخشید این سالی جون ما بعضی وقتا یادش میره به زبون مارا حرف نزنه!!
به عنوان مترجم سالی!
mikeshadesh
یا
mikoshadesh
؟
که در ادامه ی متن می فهمیم نارسیسا رو زمین کشیده شده!
پس گزینه ی اول صحیح است!!

هوم خوشبختانه وني عزيز توضيح كاملي در اين مورد داد فقط ميخواستم يكمي تكرار كنم كه قضيه روشن تر بشه !

فرق بين اين دو واژه رو از فعل اصليشون ميشه فهميد :d كشيدن ! كشتن!!

حالا ديگه خودتون داوري كنيد!
در ضمن اين اعضاي جديد قديم براي اين راه نيافتاد كه ما به شما گفتيم جديد ! براي اين بود كه شما ما رو قديمي ميدونستين !!
و خوب ما حقيقتا قديمي هستيم!

نقل قول:
وني :لطفا شناسه ی ونوسو بلاک کن که منم به هوای دوست جونام وسوسه نشم بیام سایت!

هوم پويان جان من اين شناسه رو ميخوام! ميخوام قبل از اينكه دير بشه پيام شخصياشو بخونم پس بلاكش نكن ! بدش به من :d
در ضمن وني ؟ آداس چي ؟ عدسي چي ؟ طناب دار چي ؟

نقل قول:
ببینید، من از وقتی اومدم توی سایت، یه قانون نانوشته دیدم که میگه: یه نویسندۀ خوب اگه می بینه نفر قبل از خودش یه سوتی داده، باید بتونه هنر نویسندگیش رو به کمک بگیره و اون سوتی رو رفع و رجوع کنه و نباید به قدرت نویسندگی، یا خود اصل سوتی نفر قبلی اشاره ای بکنه.

هوم موافق نيستم ! اين قضيه رول پلي اينگ يه سرگرميه ! يه قسمتي براي تفريح ! براي بال بال زدن تو ي داستانهايي كه تموم شدن !!! درسته كه روي قانون نوشتن و صحيح نوشتن لذت بخش تره اما اينكه بخوايم گير بديم اينطوري بنويس اونطوري بنويس يه جورايي نافرمه!! به نظر من اينجا نقش ناظر به چشم مياد!! اينجاست كه ناظرا بايد ببينن يكي با پست اشتباهش داره تاپيك رو خراب ميكنه ! از طريق پيام شخصي راهنماييش كنن!! توجه : راهنمايي نه نقد! نه تو سري !! نه اينكه مجبورش كنن پستشو پاك كنه!!! فقط راهنماي !!

هوم به لوسيوس
قبول آقا شما شاغل ولي عمرا شرايط شغليت به سختي من نيست

پي نوشت : بارون عزيز آستاكبار فراموش نشود !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 13:03
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم!!!
همه کلا خوب و مهربون و ایول هستیم دیگه ، نه؟

به نارسیسا :

دختر گلم من نمی تونم "عالی " رول بنویسم ، من فقط شانسی بین بچه های رول نویس خوب برخوردم!!!

برو بگرد یه رول خوب از من پیدا کن بهم نشون بده، من کوتاه میام!!!

نقل قول:
نقل قول :
نارسيسا در حالي كه داره نيناش نيناش ميخونه و به سالازار ميخند و همينطوري توي ملت ميچرخه يه طناب سفيد ميپيچه دور گلوش و ميكشدش !!!

هوممممم
ببخشید این سالی جون ما بعضی وقتا یادش میره به زبون مارا حرف نزنه!!
به عنوان مترجم سالی!
mikeshadesh
یا
mikoshadesh
؟
که در ادامه ی متن می فهمیم نارسیسا رو زمین کشیده شده!
پس گزینه ی اول صحیح است!!
( خدایی پستای سالی زیادم بی سر و ته نیست دیگه! با دقت می خوندی از مرگ ناخواسته نجات پیدا می کردی )

هومک
تو وزارت خونه هم پست اولم کاملا نرمال بود ، مثلا!!! با لیلی اوانز سابق که حرف می زدم قسمت بایت فایتشو دوست داشت
بعضی وقتا آدم با هدف خندوندن همه می نویسه ، بعضی وقتا با هدف خندوندن یه نفر.
پست دومم هم مطمئنم واسه سالی خنده دار بوده ... در نتیجه :
من به هدفم رسیدم!!

کلا نارسی ازت خوشم اومد!!! بین این همه پست حرفای تو یکی کاملا منطقی و معقول بود!!!خیلی جاهاش به دلم نشست!
خواستی بیای آداس بگو

به بارون:
خدایی موقع پاک کردن خندت نگرفت ؟
من از همون وقتی که پست شیش تا سوژمو زدم هر لحظه منتظر پاک شدن بودم...منتها ناظران بوقن!!
پست اولیه من رسما گزارش میتینگ بود که اگه تو تاپیک مربوطش می زدم خودش شاهکاری بود ، ولی ناظران فقط ثابت کردند که یا کارشون رو بلد نیستن ، یا جرات در افتادن با کسانی که تاریخ عضویتشون قدیمی تره رو ندارن!
کلا سایتتون مشکل داره!
به هر حال ، چون می دونستم یا علی یا تو پاک می کنید بالاخره ، آرشیو این چند روزو دارم !!خواستی بگو برات بفرستم دلت گرفت بخونی بخندی
و میدونم که اگه پستم پاک شد برای حفظ احترام خودم بود نه چیز دیگه ای.
من دربست قبولت دارم!!!ولی من پست آخرمو با هدف بلاک شدن زدم .. . نه چند تا جنجال معمولی و پاک شدن! منتها دلم نیومد زیاد عرف سایتو بهم بریزم!!!
پس مودبانه! و به عنوان یه دوست! لطفا شناسه ی ونوسو بلاک کن که منم به هوای دوست جونام وسوسه نشم بیام سایت!
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ونوس در 1387/10/17 18:46:32
ویرایش شده توسط ونوس در 1387/10/17 18:54:18
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 12:11
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد شكاف سني و اينا بگم اكثر اعضا سايت ديگه بالغ هستن... و تاريخ عضويت در سايت ملاك قدرت و افتخار نيست... خيلي از همين كساني كه تاريخ ورودي آنها 83 ميباشد چه در قديم و چه در زمان حال هنوز از اين سبك نوشته پي روي مي كنند...

ممد گفت:سلام
نور ممد:سلام
ممد:خوبي؟
نورممد:خوبم؟

استفاده ميكنند..

تاريخ عضويت نشان دهنده تاريخ به شعور رسيدن و خيلي شاخ شدن نيست....
نميدونم چجوري اين تاريخ عضويت اينقدر براي شما جلوه داره؟ يه جور رفتار ميكنيد انگار زماني كه شما عضو بوديد ما پسونك ميخورديم...

در مورد زدن پست و كيفيت پايين آنها و ربط آنها به دور بودن از رول و مشغله كاري... بنده هم بيش از يك سال از رول سايت دور بودم .. و شاغل هم هستم...
-----------------------------

در مورد عذر خواهي سالاراز اسليترين از لحن تندش نسبت به من و درخواست پس گرفتن توهين هايم... ماله شما لحن تند بود ماله من توهين؟؟!
منم لحن تند و تيزم را عوض ميكنم... و عذر ميخوام از سالاراز و ديگر دوستان...

ولي فكر نكنم كاره درستي باشه كه اول به يكديگر توهين كنيم بعد عذر خواهي كنيم... چون به هر حال توهين شده... به خودمم هستم... در مورد صحبت هاي ديگه هم چيزي نميگم چون كاملا روشن هست... و نياز به شفاف سازي نيست...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 12:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
هر وفت این تاپیک پست خورد یه دعوایی تو سایت درست شد

اتفاقا تازگیا نحوه واسه خودش جوکی شده بود. با بحثای اخیر سرحال اومدیم و دیدیم که خشانت درسایت هم میشه وجود داشته باشه

نقل قول:
به نظر من تقسیم اعضا به" قدیمیها و جدیدی ها" کلا اشتباست

خوب شما چن روز بیشتر نیست تشریف آوردین. این اصطلاح رو ما درست نکردیم. یهویی پیداش شد راستشم بخواین، من قبلا اگه می گفتم «قدیمیا» منظورم کسی بود که یه روز زودتر از من عضو سایت شده! این تاریخ عضو شدنای اخیره که منو متوجه کرده که قدیمی ترین ها، قدیمی ها، و تازه واردین داریم به هرحال چه تاییدش بکنیم، چه نکنیم، هست و وجود داره!!!

نقل قول:
پس به جای اینکه سعی کنید باهاشون مقابله کنید و ایراد الکی بگیرید...سعی کنید با جو کنونی سایت و ایده های جدید زودتر آشنا بشن.

آیا حوصله دارین نحوه رو بخونین؟ یکی دو صفحه قبل من همینو از دوستان عزیزمون، سالازار (جدجون) و سیریوس و بقیه پرسیدم! که آیا حاضرن ضرورت ادغام طنز جدید و قدیم رو بپذیرن؟ ندیدم کسی جواب داده باشه!

نقل قول:
-اگر قرار اینجا از نوشته ای انتقاد بشه:
الف- قسمتی از رول آورده بشه و دلایل خودتونو برای رد نوشته مینویسید
ب - نکات مثبت رول فرد هم مینویسید

هممم... در مورد آوردن قسمتی از رول، حق با شماست. ولی آوردن نکات مثبت، من شخصا رول سایرین رو با همون دید می خونم که رول خودم رو می خونم. یعنی دید انتقاد. من توی رول خودم هم همیشه دنبال ایراد می گردم.

به نظر من، خوب نوشتن وظیفۀ ماست و بد نوشتن یعنی فرار از انجام وظیفه! برا همینم ایرادا رو می بینم و خوبی ها رو فقط ازشون رد میشم (این سوت یعنی خودمم می دونم این کارم خیطیه!)

ولی چشم! رعایت میشه!( اه... اه... بدم میاد از این پاچه خارایی که هی میگن چشم. ایششش ) ولی اگه حرف گوش کنیم پس چطوری بلاک بشیم؟

حالا پست های وزارت، پست اول جد جون خوب بود خودش و بقیه هم به خوبی داستان رو پیش بردن و بهش شکل دادن، تا اینکه در پست های شماره 15 و 16 کریچر توی دفتر هوکی هست و ناگهان در پست شماره 17 به طور غیر قابل توضیحی، سر از کنار امپراطور و اسکی درمیاره.

باز مجبورم بگم قدیمی ها و جدیدی ها! چون:

ببینید، من از وقتی اومدم توی سایت، یه قانون نانوشته دیدم که میگه: یه نویسندۀ خوب اگه می بینه نفر قبل از خودش یه سوتی داده، باید بتونه هنر نویسندگیش رو به کمک بگیره و اون سوتی رو رفع و رجوع کنه و نباید به قدرت نویسندگی، یا خود اصل سوتی نفر قبلی اشاره ای بکنه.

من تا حالا ندیده بودم که یه رول نویس، اول رول خودش به رول شخص قبل از خودش تذکری بده!

گمونم اولین شکاف بین نسل ها از اینجا شروع شده:
نقل قول:
من نفهمیدم کریچ چه جور اومد پایین که درخت ببره !!! چون ظواهرا دفتر وزیر بود داشت خودزنی می کرد ولی به هر حال

خوب، جد جون، گفتی کسی با رفتن زیر ریش مرلین نمی میره ولی خودت این قسمت پستت رو ببین:
نقل قول:
نارسيسا در حالي كه داره نيناش نيناش ميخونه و به سالازار ميخند و همينطوري توي ملت ميچرخه يه طناب سفيد ميپيچه دور گلوش و ميكشدش !!!

اینجا کاملا واضح نوشتی که نارسیسا رو می کشه آقا جان، وقتی یکی رو کشتین چطوری انتظار دارین ژانگولری بیاد تو پست بعدی خودش؟ از اینجای داستان به بعد، من فقط می اومدم پست می زدم و منطقا توی متن داستان نباید حضور می داشتم

و آما (به قول جد جون) ، در مورد بی ربط بودن پست هاتون، بارون گفت دلیل بیاریم و بی دلیل نگیم (ایششش! بدم میاد از این کاربرای سوسول حرف گوش کن ) چشم. براتون دلیل میارم. پست اول ونوس اونقدرام عجیب و غریب نبود و میشد به راحتی ادامه دادش (کما اینکه منی که خیلی از نوشتن سردرنمیارم به راحتی ادامه دادمش و سعی کردم مرلین رو هم به داستان برگردونم. چون همونطور که سالازار گفت، کسی توی رول نباید کشته بشه!)

در پست جد جون (شماره 36) خیلی قسمت ها بود که من نفهمیدم و به قول جد جون دچار قاطی کردگی شدم:
نقل قول:
ايگور كه توي آسمون با يه طلسم عجيب غريبي تصادف كرده بود با يه دامن صورتي گل گلي در حال كي چتر آفتاب گيرشو ميچرخونه از وسط ميدان نبرد رد ميشه و به سمت ساحل حركت ميكنه !

و
نقل قول:
پاور دي وي دي رو باز ميكنه!
در چند تا لحظه اينو اونور
تصاويري از مرلين و ونوس - نارسيسا و مرلين - مري و مرلين و مرلين و مرلين در اينور اونور آسمون ديده ميشه !
ملت همه باز كف ميكنن !!
امپراطور : ايول اين فيلمه 2009 بذار تا سالي پست ميزنه ما اينو ببينيم!
سالي : امپي چي بنويسم
امپراطور : دارم فيلم نگاه ميكنم ! مدتشم 24 ساعته! برو فردا بيا! وقت قبلي هم بگير !
سالي به پست زدن ادامه ميده!!!

که گویا یه میان پرده بوده و:
نقل قول:
بليز نگاهي به قيافه هاي ابله مرگخواران ميندازه و داد ميزنه ميگه
منتظر چي هستين بليزين تو قصر/ دژ / كاخشون !!!!1

سالازار در حالي كه به بليز پوزخند ميزنه كانال رو عوض ميكنه!!!

این قسمت ها رو که خوندم، به نظرم رسید سالازار گرامی ( جد جون) ابدا به خواننده ای که با نوع نوشتار ایشون آشنایی نداره، اهمیتی نمی دن که خودشون فرمودن که همچین چیزی نیست و فقط قضیه شکاف نسل هاست

برای پست بعدیتون هیچ نقل قولی نمی تونم بذارم. چون تمامش منو گیج کرد تنها چارۀ کار اینه که لینک بذارم

پست ونوس، چیزی از داستان رو پیش نبرده بود. به نوشته های دیگران هیچ کاری نداشت و فقط می خواست یه کوچولو در ادامۀ پست سالازار نمک () بریزه که با پستی که ابرفورث، بدون رزرو گرفتن زده بود، مواجه شد و درنتیجه بی ربط به نظر رسید.

اینجا ایراد از نادیده گرفتن رزروهاست. اگه ابرفورث قبل از پست زدن رزرو می کرد، چنین اتفاقی برای پست ونوس نمی افتاد.

گمونم رزرو زدن هم باید کمی روش کار بشه

دیگه هیچی دیگه. من فقط درمورد پست های جد جون حرف زدم و ونوس. منظورم این نیست که خیال کنم پست بقیۀ ما خوب و بی نقص بوده. نخیر! اون ژانگولر بازیا و ارتش صدمیلیونی و جن خاکستری و خیلی چیزای دیگه، جزو ایرادای نوشتاری ما بقیه هاست. ولی چون تو پست قبلیم اسم دو نفرو برده بودم و توصیه به نقل قول شدم، درمورد همونا حرف زدم.

وگرنه به محض پایان کودتا () باید یه اوستا کار گیر بیاریم تا دونه دونه پست ها رو نقد کنه

خوش بگذره

هممم... الان که دوباره پست خودمو خوندم، دیدم خیلی خیلی مثبت به پست ها نگاه کردم! شلوغ پلوغی پست ها خیلی بیشتر از نقل قول هائیه که آوردم ولی من چون باهاشون تفریح کردم و کلی خندیدم، نمی تونم ایراداشونو ببینم همونطور که گفتم یه متخصص لازم داریم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/10/17 12:10:18
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/10/17 12:17:19
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 10:33
نمایش جزئیات
آفلاین
هر وفت این تاپیک پست خورد یه دعوایی تو سایت درست شد
------------------------
به نظر من تقسیم اعضا به" قدیمیها و جدیدی ها" کلا اشتباست
حالا ممکنه به علت فاصله ای که ایجاد شده افرادی مثل من(و دوستان قدیمی من) نتونن به راحتی پست بزنن و یا احساس راحتی کنند ، ولی به نظر من به نفع سایت هست افرادی مثل سالازار،سیریوس، امپراتور و ونوس دوباره در سایت فعالیت کنند

پس به جای اینکه سعی کنید باهاشون مقابله کنید و ایراد بگیرید...سعی کنید با جو کنونی سایت و ایده های جدید زودتر آشنا بشن.

به دوستان قدیمی:
اینکه دنبال این باشیم کی رول قویتری داره و کی ضعیفتره...جز ایجاد دعوا ...کمکی به سایت نمیکنه

اگه کسی مثل من رولش ضعیفه بیارینش تو نوشتهاتون تا ترغیب بشه بیشتر بنویسه و بیشتر تلاش کنه تا نوشته هاش بهتر بشه

به بلیز و ونوس مادربرگه هم پیشنهاد میدم بیخیال این بحثایی که گذشت بشید و اگه هم هنوز دلخوری دارید از روشهای درستش اقدام کنید یا اینکه کلا بیخیال پستای همدیگه بشید
---------------
روشن سازی:

1-پیام شخصی در پستا به هیچ وجه زده نشه

2-اگر قرار اینجا از نوشته ای انتقاد بشه:
الف- قسمتی از رول آورده بشه و دلایل خودتونو برای رد نوشته مینویسید
ب - نکات مثبت رول فرد هم مینویسید

3-اعضای قدیم و اعضای جدید نداریم...همه عضو سایتن
حالا اگه قدیمیها ترجیح میدهند با هم تو یک گروه (خاکستری) باشند مشکلی نیست ایده بسیار خوبیه

4-برای یاد آوری خاطرات بروبچ قدیم...به پیشنهاد مانی عمل میشه و یه تاپیک زده میشه فقط جاشو باید مدیران سایت معین کنن

5- موقع زدن پست خودتون رو جای خواننده پست و طرف مورد صحبتتون بذارید....شاید یه چیز کوچکی تو نوشته هاتون باشه که افراد رو دلخور کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/10/17 10:44:47
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 03:06
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم در مورد اكثر صحبت هاي نارسيسا موافقم! آما . . .!
در مورد بي ربط بودن پستها ي من و ونوس !

يكي از مواردي كه الان بين ما و شما درواقع اعضاي جديد و قديم فاصله انداخته ! اتفاقات و تيكه هاي درون گروهيه!
ايرادي كه الان شما از ما گرفتي به همين ربط داره !
من در مورد پست هاي خودم ! چند نوع بهانه مختلف دارم ! اول اينكه مدتي بود از رول پلي اينگ دور بودم! وقت لازم بود تا دستم گرم شه ! دوم اينكه يه سوال : پنج صبح بري سر كار 9 شب برسي خونه بشيني پاي كام پست بزني پستت چطوري ميشه ؟ :d
سوم اينكه قسمت هايي از پستهاي ما بر ميگرده به فرهنگ لغات درون گروهي !! خيلي از اين لغات هنوز توي سايت هست! خيلي لغات هم ديگه نيست! مثل هوق !!يا نميد! و خيلي هام جديدا وارد شده عين گولاخ! پس اگر من از اين فرهنگ لغات و اتفاقات داخلي استفاده ميكنم دليل بر اين نميشه كه بي ربط زدم! در ضمن گاهي در رول بهتره كه چند تا راه مختلف رو امتحان كني! تا بهترينشو پيدا كني ! مثلا ميتوني مثل بقيه داستان كلي رو ادامه بدي! يا ميتوني يه داستان بي ربط بنويسي ! يه جاي رول با يه پست ديگه ربطش بدي به سوژه ي اصلي ! يا اينكه يه داستان توي داستان بنويسي! يا سوژه تو مستقيما استفاده كني و براي بقيه خط داستاني مشخص كني!!!!
من مثلا آخرين پستي كه توي وزارت زدم و بيشتر دوست دارم! چون بهتره و پخته تر با برنامه! منتها ملت فكر ميكنن هركدومشون كه پست بزنن بايد يه نقشه طرح ريزي بكنن كه مثلا ايده نو داده باشن!
بعضي وقتها لازمه اول ايده ها پرورش داده بشن بعد عوض بشن!! اين مشكليه كه ما پيدا كرديم! ما يك سوژه رو در ابتدا ادامه داديم اما يهو با يا عالمه سوژه ي انحرافي مواجه شديم و كساني كه پست ما رو براي اين ميخوندن كه از توش ايراد در بيارن و يا يه بهترشو بنويسن!!! اين نوع نگاه بد نيست ! به شرطي كه سازنده باشه !و جالب اينجاست اگر يكي از خودشون هم بخواد يه حركتي بكنه مجبورش ميكنن پستشو پاك كنه! اين رفتار خيلي عجيبه !!
فكر كنم به اندازه كافي قضيه رو باز كرده باشم !

در مورد لرد ولدمورت :
مسلما اگر نويسنده بدي بود بهش گير نميدادم!!!!!!

در مورد پستهاي ونوس :
من نميتونم نظر زيادي بدم خودش بايد بگه
فقط ميتونم دليلش رو همون شكاف بين گروهي بدونم ! و البته استفاده از فرهنگ لغات بين گروهي!!!!!

در مورد لحن تندم از ملفوي عذر ميخوام! منتها همينجا دارم ميگم كه توهيناتشو پس بگيره!!!!

براي روشن سازي :

منظور از حمله و تركوندن سايت پست زدن و پر كردن يك تاپيك به طور ناگهاني بود ! اينكار هميشه با همكاري بچه ها جواب داده! متاسفانه در اين مورد به جاي همكاري كل كل داشتيم!
در ضمن برداشت كل كل اعضاي جديد فكر كنم بخاطر شكاف بين سن هاست

كسي با تازه بودن اعضا مشكلي نداره! مشكل با رفتار زننده و توهين آميزه ! من به شخصه با چند نفري از اعضا دوست هستم ولي اصلا اينطوري نيستن! قضيه چيه نميدونم !

در ضمن كسي نخواسته به شعور شما توهين كنه! فقط تعريف عالي براي دوران و اشخاص مختلف متفاوته!!!
مثلا اون موقع يكي توي رول ها ارتش دويست ميليوني مياورد خيلي خز بود ولي الان مثل اينكه همه حال كردن!!!
يا اينكه قبلا كسي توي رول كشته نميشد! الان شما رفتي زير ريش مرلين كشته شدي ؟؟!!!
بايد به ريش مرلين پناهنده ميشدي اون قست از جنگ رو ميبردين!!!
نكته تو برداشت هاست ! ميبيني!!؟

در آخر پيشنهاد ميكنم همه هالي ويزارد رو بخونن ! با پست پرسي خيلي حال كردم !
خوش باشيد و موفق
يا حق!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 02:23
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب انگاری، یه خورده اوضاع شیر تو شیر شده!
یا شایدم مار تو مار هر چی باشه ما اسلیترینیا به مار علاقه ویژه ای داریم

آنیتا جان ببخشید رو حرفت حرف می زنم... رو حرفت که نه! رو پستت دارم پست می زنم

یه چیزی بگم و دربرم. خواستین پاک کنین، خواستین بلاک کنین خودتون می دونین.

من نمی دونم یهو چی شد! پس بهتره رک باشم و چون یه تازه وارد شیش ماهه هستم و سود و ضرری از جایی قرار نیست بهم برسه (اون گالیونایی که در پس پرده گرفتم کاملا انکار می کنم یوهاهاهاها!) بنابراین می تونم کاملا بی طرفانه حرف بزنم.

دوستان خاکستری، اولش که تشریف آوردین، یه خورده تو چت باکس ژست و اینا اومدین و تازه واردا رو به مبارزه طلبیدین (اون سه ماهه و شیشه شیر و مهدکودک و اینا رو یادتونه که جدجون؟ )

بعد حمله شد به وزارتخونه. شخصا همه اون حرفای چت باکس رو شوخی فرض کردم (که مطمئنم شوخی هم بود) و به شدت خوشحال شدم که اعضای قدیمی سایت هم اومدن تا یه تاپیک رو پر کنن و رول بزنن. با توجه به عبارت «ترکوندن» که استفاده شده بود، به نظرم رسید که بهترین رول هاشون رو اونجا می نویسن.

چون سالازار اسلیترین گرامی فرمودن اگه می تونیم بیایم نقد کنیم تا جوابمونو بدن، فضولیم گل کرد و اومدم نظر شخصی مو بگم:

امپراطور تاریکی و مرلین کبیر واقعا بی نظیر بودن. به عنوان یه کوچکتر (سابقه ای) بهشون میگم دست مریزاد. کوچیکتونم. دمتون گرم. من شخصا از رول هاتون لذت بردم.

سیریوس عزیز با سر به هوایی رول زده بودین. ولی به هرحال سوژه رو پیش برده بودین. پست هاتون ابدا نامربوط نبودن اونجا.

ولی سالازار گرامی و ونوس عزیز، ابدا پست هاشون ربطی به سوژه نداشت. جدا شما اهمیتی برای کسانی که پست هاتونو می خوندن قائل نبودین؟

می تونین به راحتی بگین نه! اهمیتی قائل نبودین و فقط می خواستین تفریح کنین. ولی کسانی که وقت گذاشتن، به خاطر ایفای نقش تو انتخابات شرکت کردن و از وزارتخونه (در حد همون رول) انتظاراتی دارن، حق دارن اگه کسی برای نظرشون و وقتی که برای خوندن رول های اونجا میذارن، اهمیتی قایل نیست، اینو یه توهین به خودشون بدونن.

ونوس عزیزم، شما خودت گفتی کسی که می تونه عالی بنویسه، اگه فقط خوب بنویسه به شعور خواننده هاش توهین کرده. شما واقعا دوست داشتی به شعور من توهین کنی؟

اشکالی نداره، شما به شعور منی که وقتمو گذاشتم و با ذوق و شوق احمقانه رفتم و پستت رو خوندم توهین کن. من به راحتی می گذرم. ولی نمیشه بیای یه پیغام شخصی رو توی یه تاپیک عمومی بذاری و طرفو مسخره کنی و انتظار داشته باشی اونم از توهینی که بهش میشه به راحتی بگذره!

اینا رو خوندین؟ لطفا بقیه رو هم بخونین که خیال نکنین دارم یک طرفه حرف می زنم.

حالا اعضایی که از منی که شیش ماه بیشتر نیستم اینجا پرسابقه ترین، ورودی های 84 و 85:

چرا یه طوری رفتار می کنین و حرف می زنین که کسانی که قدیمی ترن خیال کنن شما دنبال بهانه می گشتین که بهشون توهین کنین؟

سایت مال همه ست! هرکسی که میاد فرم عضویت می نویسه و شناسه و پسورد راه میندازه، حق داره بیاد و از محیطش استفاده کنه!

تازه وارد بودن جرم نیست. قدیمی تر بودن هم همینطور!

وقتی تازه واردیم، یه حصاری دورمون کشیده میشه که انگار حق نداریم به اونایی که شیش ماه ازمون قدیمی ترن نزدیک بشیم. وقتی قدیمی تریم، اگه رول بزنیم انگار جای کسی رو تنگ کردیم. آیا واقعا تنگ کردیم؟

بلیز جان، ونوس واقعا کار نادرستی کرد که توی یه تاپیک اونطور درموردت حرف زد و پیغام شخصی رو توی سایت گذاشت. ولی واقعا فکر می کنی جا داشت که با اون خشونت درموردش حرف بزنی؟ مگه ماها تو رو نمی شناسیم؟ مگه با یه پست، نظر کسی درمورد تو عوض می شد؟ اینقدر همه ما رو سطحی و کوته فکر فرض کردی عزیزدلم؟

لوسیوس، شما اومده بودی آتیش رو بخوابونی یا بیشتر شعله ورش کنی؟ بارون که گفته بود اعتراضی دارین بلیت بزنین. هرچند من با این کارا هم موافق نیستم ولی به هرحال منطقی ترین کاره!

و یه چیزی رو برای همه روشن کنم. چه قدیمی ترین ها، و چه قدیمی ها!

لرد ولدمورت سایتمون، بی توجه به رنک ها و رای هایی که بهش داده شده، نویسنده بی نهایت قدرتمند و خوبیه. اگه دلش نخواسته توی یه تاپیک رول بزنه، صرفا دلش نخواسته. درست مثل اونایی که دلشون خواست و رول زدن.

اگه علاقمندی های ما، علاقمندی فرد دیگه ای نیست، دلیل نمیشه بهش توهین کنیم. هرچند من خودم هم نتونستم دلیل پی ام ایشون در چت باکس رو درک کنم. از ایشون واقعا بعید بود.

یه نکته دیگه، جادوگران قبل از اینکه سایت من باشه، سایت شماها بوده. شماهایی که قدیمی هستین و سر همین تاریخ عضویت با هم کلکل می کنین. اگه قرار باشه امورات این سایت درست پیش بره و سایتتون درست کار کنه، بیشتر از من و هم دوره ای های من، وظیفه شماست که برای سایتی که قدمت بیشتری توش دارین زحمت بکشین.

اگه با تازه وارد بودن اعضا مشکلی دارین، به عنوان یه تازه وارد به راحتی سایت رو بهتون تحویل میدم و مطمئن باشین سایر تازه واردها هم ببینن همچین نظری درموردشون هست همین کار رو می کنن. ما نمی خوایم حضورمون باعث رفتن قدیمی ها بشه.

خوش بگذره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/10/17 2:37:34
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 02:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اخطار به سالازار، لوسيوس و سريوس: فكر ميكنم پويان خيلي صريح گفته بود اگه مشكلي داريد در مورد حرفاي اعضاي، ميتونيد بليت بزنيد.

اخطار وارد نيست بنده از حق دفاع از خود استفاده كردم البته با ادبيات به گفته خودشون تند و تيز ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 دی 1387 01:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مدير گفت : ویرایش 2:از دوستان قدیمی من مانند سالازار و سیریوس میخوام که اینجا بحث جدی کنید...حالا اگه تو این بحث جدی.... ته مایه های طنزم باشه خوبه...ولی اینکه کلا از موضوع تاپیک پرت بشید حالت خوبی نداره

هوم سلام عرضم به حضور گرامتون كه در كل فرمايش شما متين!! كريچر نه ها!! متين‌!
آما چند تا نكته
اولا كه پاك كردن كل صفحه خيلي ضايع است انتقالش بدين لطفا !!!
دوما درسته ملت يكم از موضوع پرت شدن اما دليلش اينه كه چند وقتي از سايت دور بودن حالا كه يه جايي رو ميگيرن به پست زدن گير دادن يكم كم لطفيه بهتر اينه كه اين موارد رو هدايت كنيد و تو راه خودشون بندازين !
در مورد مسئله ي ونوس و بليز هوووم اين قضيه كاملا آرشيوي بود اگه قرار بود جدي باشه بليز مدتها پيش ترور شده بود ! پس بدانيد و |آگاه باشيد كه اين بحث مزاحي بيش نبود .

در مورد درخواست دوست عزيز تر از جانم به چشم فقط يه قسمت به اعضاي قديمي مثل من و سيريشيوس و . . . اختصاص بدين لطفا فكر كنم بعد از اين همه وقت درخواست زيادي نباشه! اينطوري باعث ميشه اين ملت قديمي يه گوشه اي براي خودشون داشته باشن كه با استفاده از اون بتونن خودشونو با شرايط جديد سايت وفق بدن و شايد حضورشون پررنگ تر بشه !!

با تشكر سالازار اسليترين

پي نوشت : جناب ناظر لطف كن قبل از اينكه پست ها رو تير تو پر كني صبر كن ببينم بارون در مورد اين نظرات من چي ميگه ! شايد بخوايم انتقالشون بديم !

پي نوشت 2 : مطمئني فقط دو تا پست پاك شده ؟؟؟

خوش باشيد و موفق
يا حق

پي نوشت :
من به احترام مديران سايت پستمو ويرايش كردم!!
اما آنيتا جان توجه داشته باش ممكنه پستم كمي تند و تيز بود ولي كاملا در راستاي نحوه برخورد اعضا بود !

پي نوشت : ممنون كه ويرايش نكردي!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا