آسمان تیره شده بود ، انگار که با اسپری آن را رنگ کرده بودند .

هیچ کس نمی دانست چه کسی این بلا را سر مردم لندن آورده. دیگر خبری از زیبایی های لندن نبود .

چمن ها دیگر به همان سبزی نبودند . انگار دیگر این شهر روح نداشت . در اخبار از عدم اعتقاد مردم به روح صحبت می شد .

در روزنامه ها هر روز خبر له شدن چند نفر به چشم می خورد .مرگ های مشکوک همه را از ترس لاغر کرده بود . مردم از ترس شب ها خواب نداشتند .
میدان گرینمولد _ محل استقرار اعضای محفل ققنوس
- خوب . فکر کنم دیگه با یه ساعت تاخیر می تونیم جلسه رو شروع کنیم . همتون بلاخره اومدید . لطفا ساکت ...

- گفتم ساکت ....

اما هنوز همه در حال صحبت با یکدیگر بودند و به او کلا اهمیت نمی دادند .
- تمنا می کنم ، بسه دیگه . بابا یه ساعت دیر کردین .حالا یه ساعتم می خواید با هم تک و تعریف کنید .؟!

- می خواید کلا بی خیال شیم . دور هم یه دست پوکر بزنیم . اینجوری بهتر نیست ؟!

همه ی اعضا به نشانه ی تایید حرف او شروع به صحبت کردند .

- نه، مثل اینکه خیلی بهتون خوش گذشته .؟!
- گفتم ساکت. هرکی صداش در بیاد دیگه با من طرفه . این دفه دیگه موضوع جدیه .

- خوب ، شروع می کنیم . ریموس لطفا لطفا تو شروع کن .
- بله آلبوس . طبق آخرین اخبار بدست اومده از مرگ خواران ، اونا تونستن همه ی موجودات خبیس روی کره ی زمین رو دور خودشون جمع کنن و بر علیه ما متحد بشن .
ریموس تبلت پی سی خود را از کیفش در آورد و روی پایه قرار داد . همه ی افرادی دور میز نشسته بودن با تعجب به آن وسیله نگاه می کردند تا از آن سر در آورند .
-

اما چون آن ها غرق در دنیای جادویی خود شده بودند ، همگام با تکنولوژی که هیچ ، بلکه از خود نیز عقب افتاده بودند .
یکی از آن ها از ریموس پرسید : اینو از کجا آوردی ؟!
- داهاتیای ندید بدید . حتما باس بگم از کجام آوردم ؟ ...

- آه ریموس ، لطفا ادامه بده .
- آخه این داهاتیای ندید بدید نمی ذارن که . خوب کجا بودم ؟
- آها ، توی سایت مرگخوار دات نت اومده که اعضای پیوسته به مرگ خوار ها بیش از پنجاه میلیون نفره که همه ی آن ها توی ملک شخصی لوسیوس مالفوی استقرار دارن ...
-

!!!!!! ...
و به جنگ می پردازند .
نوع پست : ادامه دار
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اسمشو نبر بیا این استادو با خودت ببر!
در میان!