جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

84 کاربر(ها) آنلاین هستند (58 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
84 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

برای نقش دامبلدور در فیلم 6،ریچارد هریس رو مناسب تر میدونید یا مایکل گمبون؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: برای نقش دامبلدور در فیلم 6،ریچارد هریس رو مناسب تر میدونید یا مایکل گمبون؟
ارسال شده در: یکشنبه 7 تیر 1388 11:46
نمایش جزئیات
آفلاین
درود،
شايد به نظر بياد كه مايكل گمبون بهتر از پس نقش دامبلدور بر مى ياد ولى من شخصا اصلا از بازيش تو جام آتش خوشم نيومد. خيلى.... مصنوعى بود. البته تو محفل ققنوس بهتر شد ولى در مورد ريچارد هريس بايد بگم كه توى 1 و 2 كارش رو به خوبى انجام داد و نمى شه قضاوت كرد كه از پس نقش عصبانى و جدى تر دامبلدور بر نمى اومد. مگه شما تا حالا فيلمى ازش ديدين كه يه نقش اين جورى داشته باشه و از پسش بر نياد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Snape to Harry:
Telling you is the only ch
ارسال شده در: یکشنبه 17 خرداد 1388 11:22
نمایش جزئیات
آفلاین
برای شخصیتی مثل آلبوس دامبلدور،نیاز به بازیگری داریم که بتونه در هر حالتی خودش رو نشون بده.

آلبوس دامبلدوری که قوی ترین جادوگر زمان بوده،نباید در قالب مهربونی خودش غرق بشه،در عین لطلفت،باید بتونه در برخی لحظات کاملا عصبانی و جدی برخورد کنه.

ریچارد هریس بازیگر بسیار توانایی بود،اما مناسبتس فقط برای همون فیلم های یک و دو و شاید هم سه بوده.

برای فیلم های آخر که در اون ها دامبلدور چهره ای جدی تر و جنگنده تر داره، به نظر من مایکل گمبون گزینه بهتری هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: پنجشنبه 14 خرداد 1388 00:51
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب به نظر من در حالت کلی گمبون بهتر از هریس بود همون طور که تو تاپیک "کدام بازیگرنقش دامبلدور بهتر است" گفتم اما چون در 6 دامبلدور شکسته تر میشه و همین طور رابطه ش با هری بیشتر میشه و در این قسمت هریس قوی تره، هریس برای این فیلم مناسب تر بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، [color=FF0000]شجاعت و غلب�
ارسال شده در: چهارشنبه 13 خرداد 1388 14:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم.. اهم

به نظر من ريچارد هريس خيلی بهتر از مايكل گمبون شخصيت آلبوس دامبلدور رو ايفا می كرد. آلبوس دامبلدور، اون پير خردمند، ناراحتيهاش و... همه رو ريچارد هريس به خوبی بازی می كرد. كلا به نظر من ريچارد هريس خيلی بهتر از مايكل گمبون بود.

البته نه اينكه مايكل گمبون بازيگر قابلی نيس... نه، اما خوب ريچارد خيلی بهتر بود... به نظر من ريچارد توانايی بازی كردن فيلم شش رو هم داشت و ابته فكر كنم بهتر از مايكل گمبون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 13 خرداد 1388 13:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من کار مایکل گمبون بهتر از ریچارد هریسه.چون اون به خوبی تونست نقش دامبلدور رو بازی کنه.مثلا عصبانی شدن هاش یا اون نگاه های عمیق و از بالای عینکش و جنگ با لرد وبدمورت و خیلی های دیگر.اگر ریچارد هم می تونست اینجوری بازی کنه...خب بازی اون بهتر بود...من زیاد شخصیت دامبلدور رو تو ریچارد ندیدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

غیر ممکن غیر ممکنه! همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118
ارسال شده در: چهارشنبه 13 خرداد 1388 01:26
نمایش جزئیات
آفلاین
من کلا از ریچارد هریس (خدابیامرز) بیشتر خوشم میومد چون مثل دامبلدور مهربون بود ولی اقرار می کنم برای محفل ققنوس و شاهزاده ی دورگه مایکل گمبون خیلی بهتره چون باید جوری باشه که ولدمورت ازش بترسه و یه جور حالتی رو تو آدم به وجود بیاره که هری تو کتابا می گفت مثل قدرت و اینا! در حالی که ریچارد هریس همچین حالتی رو به وجود نمی آورد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای نقش دامبلدور در فیلم 6،ریچارد هریس رو مناسب تر میدونید یا مایکل گمبون؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 خرداد 1388 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
ریچارد هریس آرام و دوست داشتنی،

یا مایکل گمبون مرموز و شاید عصبانی؟

اگر شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟

پست یک خطی نزنید جونیورز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)