شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
همونطور که در قانون اومده ، استادی که در روز معین تدریس نکنه سه امتیاز کم میشه ، اگر روز بعد تدریس نشه سه امتیاز و روز سوم هم به همین صورت !
من بابت این دو روزی که امتیاز کم نشده بابت عدم تدریس نیمفادورا تانکس در کلاس ماگل شناسی -6 امتیاز از هافلپاف کسر میکنم
بازرسین باید هر روز رسیدگی داشته باشن ، و فردای روزی که تدریس انجام نشده امتیاز کسر کنند ... بابت رسیدگی ضعیف بازرس گریفیندور -3 امتیاز از گریفیندور کسر میکنم
خب من چون میخوام اولین پست رو بزنم و چون خودم اول دیدم و چون بادراد اینترنتش فکر کنم قطع شد (یعنی ترکوندیمش ) این رو میزنم ، منتهی از دفعه های بعد طبق همون تقسیم بندی پیش میریم :دی ( پیشاپیش مرسی از خودم :دی )
سه امتیاز منفی برای گریفبه دلیل تاخیر در تدریس درس آموزش دوئل به استادی پروفسور آبرفورث دامبلدور !
لطفا در هنگام امتیاز دادن در تاپیک شرح امتیازات، موارد زیر را حتما رعایت کنید.
1-حتما نام کلاس و جلسه تدریس را مشخص کنید.
2-امتیازات هر دانش آموز را جدا و در گروه خودش بنویسید.
3-اگر در کلاسی هر گروهی کمتر از 3 شرکت کننده داشته باشد (چه یک نفر چه دو نفر) امتیاز آن گروه تقسیم بر 3 میشود .در صورتي كه بيش از سه نفر شركت داشتن تقسيم بر تعداد بشه.
4-بعد از دادن امتیاز به هر دانش آموز امتیاز هر گروه را مشخص کرده و بنویسید.
5-امتيازات در صورتي كه اعشاري در اومد اگر كمتر از نيم دهم بود به طرف پايين و اگر خود نيم و يا بيشتر از نيم دهم بود به بالا رند شود.
لطفا با دقت تاپيكهاي قوانين مدرسه و تابلوي اعلانات(اعلاميه هاي اين ترم) را مطالعه كنيد.
برای مثال: امتيازات كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه ( جلسه پنجم)