به عنوان مدافع تیم با حرفای بازرس و مهاجم گریفندور موافقم و درخواست میکنم به این مورد رسیدگی شه.
به نظر میرسه یه عده به هیچ وجه نمیتونن قبول کنن گریفندور قهرمان شه...این بهونه ها از اولشم بنی اسرائیلی بودن!
ممنون از مدیریت.
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین





این همه من دردسر کشیدم ، با اساتید بحث کن ، داور سوم بیار اینطوری کن و اونطوری کن که ملت نگن مدیر برای اعتراضا ارزش قائل نیست !

خوب ما عادت کردیم در این ترم، که اعتراضات به جایی نرسند، دلایلش هم مشخص هست. آرش عزیز شما میدونید من هم میدونم!!!!








آموزش تقلبات سیاه به گفته ی خود گابر تکلیف نداره ! هوم ؟
از مدیریت خواهش میکنم این موضوع رو مد نظر داشته باشه که پست ها ارزش خودشونو دارن و واسشون زحمت کشیدن نویسنده هاشون، یه اشتباه اینطوری نباید باعث شه پست محسوب نشه.
در قوانین کوییدیچ این ترم، هیچ موردی که نشون بده پست های کوییدیچ الزاما باید بر اساس اسامی اعضای تیم مقابل باشن. لذا ممکنه بنده در پستم اصلا بخوام اشخاصی مثل مافلدا استفاده کنم!
در قوانین ترم قبل هم موردی در این باب نوشته نشده. در نتیجه، نام بردن از اعضایی که در تیم حضور ندارند مشکلی از نظر قانون های ثبت شده این ترم و حتی ترم پیش ندارند.
تد ریموس لوپین این ترم با ما نبودند اما فکر میکنم آلفرد بلک ابتدای ترم، اسمشون در لیست ریونکلا بود!
