عمه براي اعتراض به هوكي بوقي، استاد اسبق يكي از همين درساي چرت و پرتي كه توي مدرسه ات داشتي، اومدم. اين يا اون يا ايشون يا اوشون يا همون اصلا!! ورداشته به قصد ضربه زدن به عمه مارج و به دليل پرت شدن از كلاس ماگل شناسي، تغيير شناسه دادن، و در راستاي اهداف والاشون(!!) اطرافيان مورد علاقه ي عمه رو گروه بندي كردن.
من از تريبون همين انجمنِ كپك، انگشتمو ميكنم توي چشِ اون كلاه گروهبندي كه ورداشت ريپر نازنين عمه رو انداخت توي هافلپاف؛ و اين هاف ال هاف هم براي كاري تر شدن(حال به جز ادويه ي "كاري"، كلا ادويه ي ديگه ايي نداشتن، وگرنه شايد فلفل ميريختن!!) ضربات وارده به عمه مارج، اين بار قلب حياتي عمه مارج، يعني گريفيندور رو هدف گرفته؛ و چون عمه مارج رشوه ي كلانشون رو براي اقامت در آن تالار دمِ درِ آشپزخونه نپذيرفت(فقط و فقط به اين جهت كه آشپزخونه از نشانه هاي محفله و عمه با محلي كه روزي عينكي پاش رو اونجا گذاشته مخالفه!!)، شاهرگ حياتي فعاليت گريف، يعني كوييديچ شون رو هدف قرار دادن!!
زرشك توي قورمه سبزي شون!! يعني چي اصلا اين كارا؟! مثلا فكر كردين سر پيچِ هاگزميده؟! فكر كردي من نميدونم اون كمد قرمزه توي اتاق حاج درك در پايگاه مقاومت بسيج هاف ال تويي؟! ميخوام بدونم اين ده- بيست- سه- پونزده چيه؟! و چرا هزار و شصت و شونزده؟! همينطور ورداشتن از 9 صف كردن تا 3 و دادن به بچه هاي كوييديچ ما؟! من ميخوام بدونم چرا به تو كه در صدر جدول بودي 9 تعلق گرفته و مثلا چرا به استرجس 4... و چرا در قفس هيچكسي كركس نيست؟!
ميخوام دقيق برام جريانات پرايوتي اي كه داشتي/ين روشن و توجيه بشه... اين دنيس نميتونس در عرض يه ساعت دو بار نفس بكشه، اونوقت چطور برداشته توي يه ساعت آن كار گولاخ رو انجام داد؟! يا مثلا من اون همه ريپر رو به خاطر شبهاي طافت فرساي بحث براي آن پست فرستادم دفتر توجيهات تا تو تنها نباشي، اونوخ هنوز كه هنوزه سر موضوعي كه بحثش رو تموم كردي، مسئله وجود داره؟! فكر كردين چون مري، مريِ عمه است و چون دنيس دوست صميميه دادليه، من ميذارم هر كاري دوس داشت با ريپر بكنه؟! فكر كردين من ميذارم دادلي ديگه با دنيس بره بستني فروشيِ پروما؟! فكر كردين من ميذارم كسي ريپر منو از چنگم دربياره؟! فكر كردين؟! نكردين؟! بايد بكنين!!
من ديگه رفت و آمد و همينطور آمد و شدِ ريپر رو به توجيهات عاليه خانوم قدغن اعلام ميكنم و تا دو شبانه روز به ريپر بلغاري نميدم، تا يه هفته تنهايي با كلنل ميريم زيارت!! (كلنل:
) و اعلام ميكنم كه مراسم ختمي در كافه ي گريف، واقع در آنجا(!!) به مناسبت هفتم و چهلم امتيازات شهيد شده ي گريف برقرار است!! اميدواريم در تالار آنها هم مراسم مشابهي برپا شود!!اين پست جهت تو دهني زدن به پرسي بود!! جرات داري جواب عمه رو بده!!

من بعنوانِ مدیر معظم ، عالی رتبه ، نمونه ، غیره و بر حق ِ هاگوارتز
از همینجا اعلام میکنم که استکبار در جریان هست و مدیریت معظم و گّلاخ هاگوارتز (
) زمانی که صلاح بدونه پستی باید پاک بشه ، پاک میشه ، زمانی که صلاح بدونه پستی نباید پاک بشه ، حتی اگر زننده پست هم مایل باشه ، نباید پاک بشه ، مدیر هاگوارتز تشخیص بده فردی باید توجیه شی ، باید توجیه شه ، اگر تشخیص بدی فردی نباید توجیه شه ، فرد توجیه نمیشه ، ولو عله باشه ! 
لکن ! مدیر معظم هاگوارتز تشخیص میده که این پست مغایرتی با
هاگوارتز نداشته ، و تمامی فحش های داده شده در آن کاملا مورد نیاز کلاه گروهبندی بوده است
در نتیجه عمه مارج زین پس اجازه ی هر گونه زدنِ پست های از این قبیل را خواهد داشت و حتی به خاطر این پست های وی ، در پایان ترم ، پونصد و پنجاه امتیاز به گریفیندور اضافه خواهد شد .
لازم به ذکر است هر پستی که از نظر مدیریت محترم هاگوارتز جالب نبوده و دلپذیر نباشد ، با عمل
از بین خواهد رفت 
لازم به ذکر است که ارباب لرد ولدمورت کبیر ، کاملا در زمینه ی ارسال هر گونه پست در این تاپیک آزاد بوده ، و حتی میتواند فحش های مورد نظر به محفل ، ریش دراز ، جیمز کوچولو ، پلنگ مدیر الف دال را بی پرده در اینجا ابراز نباید ... باشد تا برای همه ی مخالفان سیاهی عبرت شود !

در نهایت لازم به ذکر است ، به گرمی از تمامی افرادی که مایل به توجیه شدن هستند ، ولو کوییرل با اون عمامه ای که بوی مشمئز کننده پیاز گندیده ( نه سیر و غیره
) رو در هوا میپراکند ، استقبال خواهد شد . لازم به ذکر مجدد است که سایر پست های اعتراضی که تشویش به همراه داشته باشند ، در لحظه از بین خواهند رفت . 
موهاهاها
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج