یه سوالی اینجا پیش اومد :
مرلین: مري جان چيزي هست به نام پيام شخصي..تو هيچ جاي قانون سايت نيومده كه من بايد يه دفتر ارتباطي داشته باشم براي انجمنم !
یعنی برای هر ارتباطی پیام شخصی بزنیم ؟ کل تاپیکهای ارتباط با ناظرین رو هم در همه انجمنها ببندیم .
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/04/16
آخرین ورود: پنجشنبه 21 تیر 1403 00:46
از: هاگزمید
پستها:
357

من فقط میخواستم ببینم آیا قصد ندارید لباس سایت یا الگو یا هرچیز دیگه ای که اسمشه رو تغییر بدین؟
یک الگوی جدید و زیبا. البته این هم زیباست. ولی خوب برای تنوع.
و میخواستم بدونم که تقریبا چه زمانی الگوی جدید روی سایت اجرا میشه؟ (چون توی نام تاپیک ذکر شده "پیشنهاد" اینو اینجا نوشتم.)
با تشکر.
یک الگوی جدید و زیبا. البته این هم زیباست. ولی خوب برای تنوع.
و میخواستم بدونم که تقریبا چه زمانی الگوی جدید روی سایت اجرا میشه؟ (چون توی نام تاپیک ذکر شده "پیشنهاد" اینو اینجا نوشتم.)
با تشکر.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

من فکر کنم یه بلیت باز دارم که برای همه موضعهاش دلیل میخوام .
گفتم اینجا مطرح کنم که دیده بشه ! چون الان بلیت قبلی که یه هفته ای هست همینطوری نیمه کاره رها شده !
هم اینکه من فکر میکنم بحث کردن و فحش دادن و توهین کردن توی تاپیکها مجاز شده ، اگر آره بگید منم سریعتر اقدام کنم .
گفتم اینجا مطرح کنم که دیده بشه ! چون الان بلیت قبلی که یه هفته ای هست همینطوری نیمه کاره رها شده !
هم اینکه من فکر میکنم بحث کردن و فحش دادن و توهین کردن توی تاپیکها مجاز شده ، اگر آره بگید منم سریعتر اقدام کنم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

جزئیات کاربر

هوووم
باب پارتي بازي تا چه حد ايوان؟! آب بريزم روت كف كني چشات بسوزه
ملتي از جرگه ي منو بدون بليت زدن توي سه فوت ميبندين!! گرچه دوست داشتم اين افتخار به افتخارات بسيــــار زياد بارون اضافه ميشد!! ولي خب!! نوبتي هم باشه، نوبت توئه كه مفتخر بشي و اينا!!( ايوان درحال افتخار كسب كردن:
)
وقتي اين بوقي پاييني نباشه، عمه مارج بودن هم ديگه حال نميده و اصولا هيچي حال نميده!! و كلا فقط عمه ي پرسي بودن حال ميده!!( پرسي:
... ريپر:
)
ببنديدن جفت شناسه هام رو راحت شيم!!
خيلي هم خوشحالم!! آروغ آتشين بلغاري ناشتام، تقديم به آغوش باز و بسته ي عزيزانِ دوست و دشمن!!
باب پارتي بازي تا چه حد ايوان؟! آب بريزم روت كف كني چشات بسوزه

ملتي از جرگه ي منو بدون بليت زدن توي سه فوت ميبندين!! گرچه دوست داشتم اين افتخار به افتخارات بسيــــار زياد بارون اضافه ميشد!! ولي خب!! نوبتي هم باشه، نوبت توئه كه مفتخر بشي و اينا!!( ايوان درحال افتخار كسب كردن:
)وقتي اين بوقي پاييني نباشه، عمه مارج بودن هم ديگه حال نميده و اصولا هيچي حال نميده!! و كلا فقط عمه ي پرسي بودن حال ميده!!( پرسي:
... ريپر:
)ببنديدن جفت شناسه هام رو راحت شيم!!
خيلي هم خوشحالم!! آروغ آتشين بلغاري ناشتام، تقديم به آغوش باز و بسته ي عزيزانِ دوست و دشمن!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
موندنی شو!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
خب ، ممنون از اینکه تو این مدت ما رو تحمل کردید ، متاسفانه جو سایت و اعضا طوری نیست که بتونم به فعالیت ادامه بدم ، اگر زمانی حس کردم که جو سایت بهتر شده و اعضا از این جوزدگی مفرط بیرون اومدن و میشه فعالیت کرد باز ، میگم شناسم رو باز کنید ... طبق بلیتی که زدم و اینها لطفا این شناسه رو ببندید
خب ، ممنون از اینکه تو این مدت ما رو تحمل کردید ، متاسفانه جو سایت و اعضا طوری نیست که بتونم به فعالیت ادامه بدم ، اگر زمانی حس کردم که جو سایت بهتر شده و اعضا از این جوزدگی مفرط بیرون اومدن و میشه فعالیت کرد باز ، میگم شناسم رو باز کنید ... طبق بلیتی که زدم و اینها لطفا این شناسه رو ببندید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

ببخشید من یه مشکلی برام توی سایت پیش اومده که فقط این مشکل رو توی جادوگران دارم و تو هیچ سایتای دیگه ای ندارم. اونم اینه که یه سری از حروف در متون برام دیده نمیشه. یعنی نصفه نیمه میفته. برای اینکه بیشتر هم متوجه بشین یه عکسی گرفتم و لینکش رو اینجا میذارم!!!
همونطور که گفتم این مشکل رو فقط توی جادوگران دارم، جاهای دیگه این مشکل رو ندارم. این مشکل هم فقط توی پست ها دیده میشه. مثلا الان که من در قسمت ارسال پست هستم، این مشکل رو در پایین تر با پستای دیگه نمیبینم. اما وقتی پست رو ارسال میکنم یا به تاپیک های دیگه میرم و پست ها رو نگاه میکنم، این مشکل وجود داره. چیکار باید بکنم؟
مرورگر: اوپرا Opera
ویرایش:
البته الان متوجه شدم که این منوی درختی هم به شکل خیلی خزی در اومده. تمام حروفش از هم جدا شدن. و البته یه مسئله ی دیگه هم بود، اونم اینه که اسم تاپیک و اینجور چیزها که بالای هر تاپیک نمایش داده میشه هم یه رنگ خاصی به خودشون گرفتن. یه عکس دیگه هم گرفتم و گفتم بذارم اینجا تا این دو مورد آخر رو هم ببینین! این هم لینکش!!
همونطور که گفتم این مشکل رو فقط توی جادوگران دارم، جاهای دیگه این مشکل رو ندارم. این مشکل هم فقط توی پست ها دیده میشه. مثلا الان که من در قسمت ارسال پست هستم، این مشکل رو در پایین تر با پستای دیگه نمیبینم. اما وقتی پست رو ارسال میکنم یا به تاپیک های دیگه میرم و پست ها رو نگاه میکنم، این مشکل وجود داره. چیکار باید بکنم؟
مرورگر: اوپرا Opera
ویرایش:
البته الان متوجه شدم که این منوی درختی هم به شکل خیلی خزی در اومده. تمام حروفش از هم جدا شدن. و البته یه مسئله ی دیگه هم بود، اونم اینه که اسم تاپیک و اینجور چیزها که بالای هر تاپیک نمایش داده میشه هم یه رنگ خاصی به خودشون گرفتن. یه عکس دیگه هم گرفتم و گفتم بذارم اینجا تا این دو مورد آخر رو هم ببینین! این هم لینکش!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتی کراوچ در 1388/6/28 12:13:17
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
بلاک اعضای آنلاین توی انجمن ها نمایش داده نمیشه ! جاهای دیگه رو نگاه نکردم ، ولی یا از بخش بلاک ها این اعضای آنلاین نمایش داده نمیشه ، یا از ویژگی های ماژول انجمن کلا غیر فعال شده !
بزودی درست میشه
بلاک اعضای آنلاین توی انجمن ها نمایش داده نمیشه ! جاهای دیگه رو نگاه نکردم ، ولی یا از بخش بلاک ها این اعضای آنلاین نمایش داده نمیشه ، یا از ویژگی های ماژول انجمن کلا غیر فعال شده !
بزودی درست میشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1388/6/25 17:34:52
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

اطلاع رسانی به اعضا در مورد نتیجه نظر سنجی:
تمامی رای هایی که توسط کاربران در نظرسنجی داده شده بود چک شد. رای 13 نفر از اعضای سایت بدلیل تازه وارد بودن، عدم فعالیت و یا تغییر شناسه در نظر گرفته نشد. با این حساب نتیجه نظر سنجی به این صورت اعلام میشه:
ناظر ماه؟
آبرفورث دامبلدور: 26
پیوز: 22
جادوگر ماه؟
لرد ولدورت: 26
پرسی ویزلی: 23
رنک ها امروز و یا در نهایت فردا به اعضای سایت داده خوهد شد.
با تشکر از همکاری شما در انتخاب بهترینهای سایت
تمامی رای هایی که توسط کاربران در نظرسنجی داده شده بود چک شد. رای 13 نفر از اعضای سایت بدلیل تازه وارد بودن، عدم فعالیت و یا تغییر شناسه در نظر گرفته نشد. با این حساب نتیجه نظر سنجی به این صورت اعلام میشه:
ناظر ماه؟
آبرفورث دامبلدور: 26
پیوز: 22
جادوگر ماه؟
لرد ولدورت: 26
پرسی ویزلی: 23
رنک ها امروز و یا در نهایت فردا به اعضای سایت داده خوهد شد.
با تشکر از همکاری شما در انتخاب بهترینهای سایت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج