تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
آیا میشه با زمان برگردون مرده ها رو زنده کرد؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/28
آخرین ورود: دوشنبه 18 آذر 1398 23:15
از: دواج يك امرحسنه است !
پستها:
689

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 16 آبان 1393 19:55
از: ايفاي نقش حالم بهم ميخوره
پستها:
316

جزئیات کاربر

کلا معقوله ی زمان و حرکت در اون چه به گذشته ، چه به آینده در هاله ای از ابهام باقی مونده و برای خیلی از اتفاق هایی که ممکنه پیش بیاد دلیل و جواب قاطعی وجود نداره ، پس جواب سوال این تاپیک هم فرضی و بسته به تفکر هر شخصی ممکنه عوض بشه .
من فکر می کنم زنده کردن مرده ها برخلاف قانون طبیعته و حتی اگه امکان پذیر بود ضربه ها و لطمه های جبران ناپذیری به زنجیره ی زندگی وارد می کرد ، در مورد زمان برگردان هم ، همونطور که توی کتاب درباره ش توضیح داده شده بود ، میشه جلوی حوادث رو گرفت ، میشه اگه فرضا ماشین به کسی می زنه ، زمان رو به عقب برگردوند و جلوی اون حادثه رو گرفت ، ولی اگه می شد در مقابل مرگ ایستاد ، چرا هزاران هزار جادوگر که قبل از این مردن ، زنده نشدن ؟! چرا سومین برادر پاورل از مرگ ، سنگ بازگشت دوباره رو گرفت و با یه زمان برگردون از مرگ معشوقش جلوگیری نکرد ؟! چرا ولدمورت که می خواست جاودانه بشه و از مرگ می ترسید سعی نمی کرد به وسیله یه زمان برگردان ، دوباره و دوباره زنده بشه ؟! چرا سیریوس و دامبلدور برنگشتن ؟!
چون امکانش نیست ! چون مرده ها دیگه به دنیای ما تعلق ندارن که ما بتونیم توش دخالت کنیم یا تغییراتی رو در اون به وجود بیاریم !
با زمان برگردان میشه تنها جلوی حوادث رو گرفت ولی مرگ یه ماجرای عظیم دیگه است که جزوی از قانون طبیعی زندگی و خلل ناپذیره !
من فکر می کنم زنده کردن مرده ها برخلاف قانون طبیعته و حتی اگه امکان پذیر بود ضربه ها و لطمه های جبران ناپذیری به زنجیره ی زندگی وارد می کرد ، در مورد زمان برگردان هم ، همونطور که توی کتاب درباره ش توضیح داده شده بود ، میشه جلوی حوادث رو گرفت ، میشه اگه فرضا ماشین به کسی می زنه ، زمان رو به عقب برگردوند و جلوی اون حادثه رو گرفت ، ولی اگه می شد در مقابل مرگ ایستاد ، چرا هزاران هزار جادوگر که قبل از این مردن ، زنده نشدن ؟! چرا سومین برادر پاورل از مرگ ، سنگ بازگشت دوباره رو گرفت و با یه زمان برگردون از مرگ معشوقش جلوگیری نکرد ؟! چرا ولدمورت که می خواست جاودانه بشه و از مرگ می ترسید سعی نمی کرد به وسیله یه زمان برگردان ، دوباره و دوباره زنده بشه ؟! چرا سیریوس و دامبلدور برنگشتن ؟!
چون امکانش نیست ! چون مرده ها دیگه به دنیای ما تعلق ندارن که ما بتونیم توش دخالت کنیم یا تغییراتی رو در اون به وجود بیاریم !
با زمان برگردان میشه تنها جلوی حوادث رو گرفت ولی مرگ یه ماجرای عظیم دیگه است که جزوی از قانون طبیعی زندگی و خلل ناپذیره !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره
نان در کنارم و ستاره ها دور،
آن دورها...
به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم!
چنان غرق
نان در کنارم و ستاره ها دور،
آن دورها...
به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم!
چنان غرق
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/28
آخرین ورود: دوشنبه 18 آذر 1398 23:15
از: دواج يك امرحسنه است !
پستها:
689

جزئیات کاربر

با سلام ؛
این تاپیک بعد دو سال و اندی هنوز جمع بندی نشده؟!
به هر حال خلاصه نظر من اینه که به زمان برگردان میشه از مرگ پیشگیری کرد ولی از نظر عقلانی محاله که کسی رو که میبینیم مرده زنده کنیم
(بگذارید یک فرض عینی رو مطرح کنم:
فرض کنید شما هری هستید و می بینید که فرد ویزلی مرده، از زمان برگردان استفاده می کنید و به هر مکافاتی هست جلوی مرگش رو می گیرید...
نتیجه: این فرض که "می بینید فرد ویزلی مرده" نقض شده چون اون نمی میره! پس شما چه جوری دیده بودید که اون مرده؟
قاعدتا وقتی شما به عقب برگشتید و جلوی مردن اون رو گرفتید ، دیگه نباید مرده اش رو می دیدین که!)
در واقع قانون اصلی اینه که هر واقعه ای در طول زمان فقط یک بار اتفاق می افته. تنها اتفاقی که با زمان برگردان می افته اینه که باعث میشه در آن واحد دو تا هری در یک جا حاضر باشند... ولی آن محل از نظر زمان و مکان یکی است ؛ پس تمام حوادثی هم که اتفاق می افته یکی هست و امکان ندارد که دو تا حادثه داشته باشیم که در یکی شخصی مرده و در دیگری زنده باشد.
این تاپیک بعد دو سال و اندی هنوز جمع بندی نشده؟!
به هر حال خلاصه نظر من اینه که به زمان برگردان میشه از مرگ پیشگیری کرد ولی از نظر عقلانی محاله که کسی رو که میبینیم مرده زنده کنیم
(بگذارید یک فرض عینی رو مطرح کنم:
فرض کنید شما هری هستید و می بینید که فرد ویزلی مرده، از زمان برگردان استفاده می کنید و به هر مکافاتی هست جلوی مرگش رو می گیرید...
نتیجه: این فرض که "می بینید فرد ویزلی مرده" نقض شده چون اون نمی میره! پس شما چه جوری دیده بودید که اون مرده؟
قاعدتا وقتی شما به عقب برگشتید و جلوی مردن اون رو گرفتید ، دیگه نباید مرده اش رو می دیدین که!)
در واقع قانون اصلی اینه که هر واقعه ای در طول زمان فقط یک بار اتفاق می افته. تنها اتفاقی که با زمان برگردان می افته اینه که باعث میشه در آن واحد دو تا هری در یک جا حاضر باشند... ولی آن محل از نظر زمان و مکان یکی است ؛ پس تمام حوادثی هم که اتفاق می افته یکی هست و امکان ندارد که دو تا حادثه داشته باشیم که در یکی شخصی مرده و در دیگری زنده باشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Wit beyond Measure Is Man's Greatest Treasure
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج