برایان عزیز
تقریبا تا وسط پستتون پست خودمو کپی کردین!نمیدونم این کارتون دلیل خاصی داشت یا نه ولی مسلما خواننده رو که درست چند ثانیه پیش پست قبلی رو خونده خسته میکنه.
نقل قول:
رایدل
رایدل نه...ریدل!
نقل قول:
و سپس بعد آمدن جغد های آمبریچ لرد درخواست کرد که کیا داوطلبن...
بزرگترین اشکال پستهای شما جمله بندی اشتباه و استفاده نامناسب از کلماته.همین یه جمله رو حداقل 5 بار باید خوند که منظور شما رو درک کرد.بهتره از کلماتی استفاده کنین که منظورتونو دقیق و واضح میرسونن نه اولین کلماتی که به ذهنتون خطور میکنه.جمله هایی رو که نوشتین دوباره بخونین.اینم در نظر داشته باشین که نوشتن با گفتن فرق میکنه.نوشته ما لحن نداره...حالت و تن صدا تو رسوندن منظورمون دخالتی نداره.برای همین موقع نوشتن باید دقت بیشتری بکنیم.
نقل قول:
روفوس با حالت ترسی گفت:
-هیچ کی![]()
این شکلکتون هیچ تناسبی با اون حالت ترس نداشت.شکلکها باید حالت شخصیتتونو دراون لحظه نشون بدن.ضمنا وقتی حالت رو خودتون توضیح دادین(ترس)دیگه اصولا نیازی به استفاده از شکلک نیست.شکلک بیشتر وقتی به درد میخوره که خواننده بدون اون نتونه حالت شخصیت رو تشخیص بده.مثلا:
روفوس گفت:
هیچ کی!
(یا
)نقل قول:
تو غلط میکنی هیچ کی اصلا خودم انتخاب میکنم:
لرد اصولا اینجوری حرف نمیزنه.از فحش و اصطلاحات عامیانه استفاده نمیکنه.کلا وجود خودش اونقدر وحشتناک هست که برای ترسوندن احتیاجی به استفاده از این کلمات نداشته باشه.گاهی برای اضافه کردن طنز میتونیم از همچین اصطلاحاتی استفاده کنیم ولی باید بتونن با اون شخصیت منطبق بشن(یعنی بهش بیاد).
ضمنا این بی علامت بودن جمله هاتون خوندن و درکشونو سختتر میکنه.معلوم نیست آدم کجا باید مکث کنه،کجا جمله بعدی شروع شده.
"تو غلط میکنی هیچ کی! اصلا خودم انتخاب میکنم:"
یا
"تو غلط میکنی. هیچ کی؟! اصلا خودم انتخاب میکنم:"
اینجوری بهتر نشد؟لحن محکم و عصبانیت لرد رو هم نشون داد.
نقل قول:
-یک بار دیگه صوت بزنید من میدونم و کروشیو شما حالا برین.
1- بازم جمله غلطه.من میدونم و شما؟من میدونم و کروشیو؟بعدشم یه علامتی،چیزی لازمه که نشون بده جمله تموم شده.
2-سوتم همون بالا نوشتما!صوت اشتباهه.صوت یعنی صدا!
نقل قول:
پس میرم سر اتاقم شما هم دم در بشینین هر کی اومد پیشتون حرف نزنین بعد هم سریع میریم.
اگه اینا قرار بود دم در بشینن، با کسی هم حرف نزنن اصلا برای چی رفتن؟!سعی کنین دیگرانو بدون دلیل از داستان خارج نکنین یا در حاشیه قرار ندین.
سوژه رو خیلی خوب پیش بردین.نه خراب شده،نه بیش از حد کند یا تند جلو رفته.پستتون کوتاهه و دیالوگاتون به اندازه ای که خواننده رو سرگرم کنه زیاده! از شکلک استفاده بی جا نمیکنین(فقط به هماهنگیشون با حالت فرد دقت کنین).پستتون واضح تموم شده و نکته مبهمی برای نفر بعدی نذاشته.اینا از نکته های خوب پستتون بود.
موفق باشید.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج