شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
به سیریوس:استخر در دو سانس زنانه و مردانه برگزار می شود.
به همه:بابا دو بار تایپیکم رو پاک کردید! 4 بار مجبور شدم پست رول بدم که اخرش پاک بشه؟ همین الان باید از من عذر خواهی بشه! یه پست رول در مورد عذر خواهی از من نوشته بشه! تایپیکم رو دایر کنید و سوژه جدید توش بزنید. 200 گالیون بابت صدمه ای که بهم خورده هم می خوام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
کلا" هرگونه فعالیت درون آبی و زیر آبی و کلا" آبی، بر خلاف آسلام هست! این که دیگه چرا نداره!
تاپیک استخر هم موجب انحرافات اخلاقی و **** کاربران سایت میشد و کلا" ریشه فساد بود به مرلین! مدیران با این تدبیری که اندیشیدن و تاپیک رو قفل کردن حرکت و گامی بزرگ در راستای اهداف آسلامی سایت برداشتن که اثراتش رو قراره این هفته کوییرل بیاد بیان کنه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سيريوس بلك در 1390/5/24 12:01:04 ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1390/5/24 23:05:52
دیروز تاپیکی در انجمن هاگزمید زده شد که پیشاپیش از ناظر انجمن مجوز گرفته بود ... اما در حالی که ناظر از بعد از دادن مجوز دیگه در سایت لاگین نکرده بود ... تاپیک خود به خود قفل و سپس خود به خود پاک شد که البته نبوغ زیادی نمیخواد که آدم بفهمه این هم دسته گل مدیران هست. البته من اول سعی کردم بسیار خوشبینانه به مسئله نگاه کنم ... مثلا اینکه کار ناظر بوده، یا یکی خواسته نام و آوازه مدیران رو خراب کنه یا یا من زیادی بدبین و کینه توز هستم یا حداقل در تاپیک دیگه ای پیگیر موضوع باشم .... تا گذارم به این تاپیک نیفته که از مدیریت توانمند شما تعریف بکنم ...
حالا من کاری به این ندارم که دیگه بنا بر چه استدلال مضحکی وجود این تاپیک برای سایت خطرناک تشخیص داده شده، و کاری به این هم ندارم اینجور کارها دخالت بیجا در کار ناظر محسوب میشه.
اما زمانی که یک مدیر از اختیارات فراقانونی خودش استفاده میکنه و به محدوده مسئولی دیگر ورود پیدا میکنه و تصمیمی اتخاذ میکنه، مخصوصا زمانی که روی تصمیمی، تصمیم جدیدی اتخاذ میشه، اصولا شخص مدیر حضور خودشو در اون بخش اعلام میکنه و یک خط توضیح میده که این چرا اینجوری شد تا اعضا از سردرگمی دربیان ... و در عین حال معلوم باشه چه اتفاقی افتاده و ناظر هم بدونه در انجمن زیر نظرش چه وقایعی رخ داده ...
حالا فرض میگیریم این مدیر انقدر بی مسئولیته که موقع قفل کردن فراموش کرده این نکته رو در تاپیک یادآوری کنه، حداقل وقتی برای بار دوم جهت پاک کردن تاپیک مراجعه میکنه و میبینه با اقدام قبلیش ابهام ایجاد کرده و چند نفر در تاپیک ناظر اون انجمن در این مورد سوال پرسیدن، قاعدتا در این مرحله نبوغ چندان بالایی نمیخواد تا سرانجام دوزاری شخص شخیص مدیر بیفته که باید یک توضیحی جهت رفع این ابهام بده ... نه اینکه دوباره سرشو بندازه پایین بره تاپیک رو پاک کنه و بدون هیچ توضیح دیگه ای دکمه خروجو بزنه ....
کلا پیشنهاد من اینه که مدیران عزیز یکم عملکرد مدیران قبلی رو مورد بازبینی قرار بدن بلکه کمی مدیریت یاد بگیرن ... البته من نمیدونم از این دست اشتباهات در جای جای سایت وجود داره یا تصادفا فقط در نقاطی که من قصد فعالیت دارم دسته گل مدیران به چشم میخوره ...
ممنون ریگولوس. فکر خوبیه و سعی میکنم ازش استفاده کنم.
کاساندرا جان: شما نیمه خالی لیوانو میبینی. اتفاقا این سایت میتونه یه محل برای تفریح سالم امثال ما جوونا باشیم و خیلی از ما هم از زندگیمون عقب نیفتادیم و در کنار جادوگران اومدن به کارامونم میرسیم.