جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

42 کاربر(ها) آنلاین هستند (33 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
42 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] عتیقه‌فروشی گل نیلی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: عتیقه فروشی و فروشگاه لوازم جادوگری گل نیلی
ارسال شده در: جمعه 13 دی 1392 01:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نیو سوژه!!!

این جعبه رو بذار اینجا.
این جنسا رو بچین تو ویترین.
کف مغازه رو جارو کن.
اینارو ببر انبار.

صبح سرد زمستانی بود و آپولین که توانسته بود با دادن رشوه شایستگی فراوان سند یکی از مغازه ها را به اسم خود کند.مشغول آماده سازی مغازه به کمک چند کارگر بود.
همان موقع در مغازه باز شد و دو طفل آپولین خرامان وارد مغازه شدند.

آپولین: گابریل٬عزیزم ٬ بیا بشین کنار شومینه تا گرم شی . فلور تو هم به این آقایون کمک کن تا کارا زودتر تموم شه .

فلور بیچاره با گفتن:« آخه تبعیض تا کی؟؟؟؟» به سمت جارو رفت و شروع به جارو زدن کف مغازه کرد.
گابریل هم که در بغل آپولین نشسته بود و شکلات میخورد برای فلور زبان در آورد,و به خوردن شکات ادامه داد.

در همین لحضه در مغازه برای بار دوم باز شد و هیکل ضایع آیلین پرنس نمایان شد.

آپولین:این بوقی این جا چیکار میکنه :worry: ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: عتیقه فروشی و فروشگاه لوازم جادوگری گل نیلی
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1390 00:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

طبق قوانین شما اجازه ی ایجاد این تاپیک را نداشتید. لطفا قوانین را مطالعه کنید و پس از آن درخواست مجوز برای تاپیک را در ارتباط با ناظرین ارسال نمایید تا درباره ی آن تصمیم گیری شود.

تاپیک قفل شد!

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: عتیقه فروشی و فروشگاه لوازم جادوگری گل نیلی
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1390 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
در اولین روز تاسیس مغازه همه ی قفسه ها خالی بود و من داشتم چرت میزدم ساعت 3عصریکی منو بیدار کرد با اوقات تلخ گفتم ها چی میگی دیدم یک راس عجوزه ی زشت <البته عجوزهی زیبا نداریم>توی مغازی وایساده و بر و بر منو نیگا میکنم با ترس گفتم کاری داشتین . سرشو تکون داد وگفت جنس هم میخری گفتم بله اونم کیف دستیشو خالی کرد یه چیزایی تو کیفش بوذد که حال آدم به هم میخورد البته چیزای خوبم داشت خلاصه چند تا چیز خوب ازش خریدم 3تا قاشق از استخوان جن 2تا بشقاب با عکس مامان لاکهارت کتاب 3 چوبدستی دار ویه خورده تخم گیاه وگلدون و 2تا کلاه همش باهم 58گالیون و4 سیکل یه هو دیدم عجوزه کیفش و جا گذاشته توی کوچه رو نیگا کردم ازدها پر نمیزد خلاصه توی کیفو نیگا کردمدیدم فقط یه جعبه اون تویه بازش کردم دیدم ................................ ادامه بدید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
درود بر سایت جادوگران
عتیقه‌فروشی گل نیلی
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1390 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
دراین جا انواع لوازم عجیب وغریب فروخته میشود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایزابل مک‌دوگال در 1403/2/15 19:53:24
ویرایش شده توسط الستور مون در 1403/3/23 19:34:37
ویرایش شده توسط آکی سوگیاما در 1405/2/20 21:07:18
درود بر سایت جادوگران