جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[educate]] نقد پست‌های انجمن محفل ققنوس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: نقدخانه محفل ققنوس
ارسال شده در: شنبه 16 اردیبهشت 1391 22:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره ۲۲۳‏ محفل به روایت فتح، الفیاس دوج

وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای! :d:

یعنی پستتو که دیدم گرخیدم اساسی. فک نمی کردم اینقدر سریع بتونی مشکلاتت رو رفع کنی. آفرین... خیلی خوب پیشرفت کردی ولی هنوز خیلی جا برای پیشرفت بیشتر داری. همینطوری پیش بری به زودی یه رول نویس خوب میشی.

نقل قول:
شب شده بود،‏ جغدی پرواز کنان شیرجه ای به سمت زمین زد و موشی را از بین علف های میدان گریمولد برداشت و بر بالای درختی نشست و مشغول خوردنش شد.

آفرین... به این میگن بچه ی حرف گوش کن. :d:
یه فضا سازی به موقع و به جا.

ولی توی فضا سازی می تونی از چیزای دیگه ای هم استفاده کنی. مثل سرد یا گرم بودن هوا، شب و روز که استفاده کردی، باد و نسیم و اینا، شلوغ یا خلوت بودن، صداهایی که میاد اون وسط و...
از اینا استفاده کنی بهتره.

نقل قول:

آلبوس:
ریموس:
گلرت:

خو اینا رو دوباره رعایت نکردی. من به شخصه با این عمل خیلی مخالفم. :d:
من خودم اصلاً حال نمی کنم چنین دیالوگی رو بخونم. بابا من می خوام تو ذهنم تصور کنم اون یارو چجوری و در چه حالتی این جمله رو گفته.
حالا اونم هیچی، حداقل یه گفت بذار آخر اینا... اینطوری آدم یاد مجله های رشد میفته که توی دبستان بهمون می دادن. :d:

نقل قول:
محفلی ها:
-‏ خوب ریموس رضایت بده! گلرت جریانو تعریف کن.

الان اینجا محفلی ها یک صدا با هم این جمله رو گفتن؟ :d:

یه مشکلی که داشتی این بود که همه کار ها تند و سریع انجام می شد. :d:
یعنی گلرت می گفت این کار رو بکنیم، این ملتی که بهش شک داشتن قبول می کنن بدون چون و چرا. کلآ همه چیز سریع اتفاق افتاد.
حتی می تونستی اون تیکه که داره تعریف می کنه رو بنویسی و توش سوالای محفلی ها رو جا بدی و در کل باز هم جا داشت که تعریف کنی چه خبره. :d:
به نظر من سوژه یهو خیلی زود پیش رفت و تصمیم ها گرفته شد و...
ولی باز هم نسبت به رول های قبلیت خیلی خوب بود.
سعی کن توی رول های بعدیت هم مثل این از چیزایی که من گفتم استفاده کنی.
موفق باشی

پ.ن: من دیشب اینو نوشتم ولی تا اومدم ارسال کنم سایت یهو پوکید :d: شرمنده دیگه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: نقدخانه محفل ققنوس
ارسال شده در: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1391 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر همگی

مگان عزیز لطفا پست شماره۲۲۳‏ تاپیک محفل به روایت فتح رو که اولین پست جدی من هستش نقد بفرما.

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

بررسی پستهای محفل ققنوس
ارسال شده در: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1391 18:52
نمایش جزئیات
آفلاین
این تاپیک صرفأ برای بررسی پستهای انجمن محفل ققنوس زده شده است. در صورتی که مایل به بررسی پستتان هستید ، لینک آن را در اینجا قرار دهید .

موفق باشین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جینی ویزلی در 1391/2/14 19:01:37
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1391/5/28 22:18:29
ویرایش شده توسط الفیاس دوج در 1391/10/27 19:56:51
در اندرون دل خسته من ندانم کیست
که من خموشم و او در فغان و در غوغاست...

در زندگی مثل زودپز باش...هر وقت جوش آوردی در کمال آرامش سوت بزن!
پاسخ به: نقدخانه ققنوس
ارسال شده در: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1391 07:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر همه سیفیتان

مگان جون پست شماره ‏۳۱۳‏ انجمن تفرقه رو نگاه من ببین چقدر رعایت کردم اون نکات قبلی رو !‏

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:

ارسال شده در: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 22:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره ی 12 آموزشگاه کوییدیچ، الفیاس دوج

خب
جناب دوج

اولین چیزی که توی رولت توجه منو به خودش جلب می کنه پیشرفتت توی پرورش دادن سوژه هست که خیلی خوبه.
اما یه چیز دیگه هم بدجوری توی ذوق می زنه و اون اینه که به نقد ها توجه نمی کنی! :d:

دقیقاً چند تا چیزی که قبلاً خودم بهت گفته بودم رو رعایت نکرده بودی که این خیلی خوب نیست.

یکی از نکته هایی که گفته بودم و رعایت نکردی همون علائم نگارشیه.
علائم نگارشی به حرف قبل از خودشون می چسبند و از حرف بعدی فاصله می گیرند. یعنی قبل علائم نگارشی نیاز به اسپیس نیست ولی بعدش حتماً باید اسپیس زد.

اینو حتماً رعایت کن، چون توی ظاهر رولت واقعاً تأثیر می ذاره.
در ضمن بدون که ظاهر رول برای خواننده خیلی مهمه. الان هر کس این رول تو رو نگاه کنه و نخونه با خودش میگه این یه رول از یه تازه وارده و احتمال زیاد اصلاً خوب ننوشته. در حالی که ممکنه تو یه رول خیلی قشنگ نوشته باشی.

قبلاً بهت دو شیوه ی نوشتن دیالوگ ها رو گفته بودم و به خوبی هم یاد گرفتی و استفاده می کنی. اما یه چیزی که باید همیشه یادت باشه اینه که توی یه رول فقط می تونی از یکی از این روش ها استفاده کنی.
الان تو یه جا از گیومه استفاده کردی و یه جای دیگه اینتر زدی و رفتی خط بعد و با خط فاصله نوشتی.
بهتره که یکی از این شیوه ها رو انتخاب کنی و همیشه با اون بنویسی.

یه چیز دیگه که باز رعایت نکردی توصیف و فضاسازیه.
هیچکدوم توی پستت نیست.
مخصوصاً توصیف حالات که خیلی مهمه و حتی از فضا سازی مهمتره.
الان اگه به پستت نگاه کنی همش دیالوگه. حتی یه بار یه چهره، یه نوع صحبت و... رو رعایت نکردی.

آسون ترین کار برای توصیف حالات قبل از دیالوگ هاس. حالا روی یکی از دیالوگ های تو مثال می زنم:

نقل قول:
آلبوس ‏:
-‏ پس من الان به شما امر میکنم که برای افزایش قدرت بدنی تون دو دسته بشین ‏،‏ یه گروهتون بره "زو" بازی کنه و گروه دیگه بره " گرگم به هوا " بازی کنه !‏

حالا من اینو باز نویسی می کنم:

آلبوس بادی به غبغب انداخت، دستی به ریش بلندش کشید و با لحنی آمرانه گفت:
- پس من الان به شما...

امیدوارم متوجه شده باشی.

نقل قول:
آلبوس در ذهن خودش ‏:
-‏ این الفیاس با این سنش یه حرف درستی زد ! ولی پس چی کار کنم ؟ .......‏(فکر کردن آلبوس)‏......‏ آهان فهمیدم ! مگه من رئیس اینا نیستم ؟ پس باید هرچی من می گم بگن چشم ! پس بزن بریم ...‏!‏

وقتی تو داری توی ذهن خود دامبلدور رو تعریف می کنی دیگه نیازی نبوده توی پرانتز بنویسی فکر کردن آلبوس. اون قبلی هاش هم فکرای آلبوس بود دیگه.
اگه می خوای مثلاً یه مکث برای تصمیم گیری رو نشون بدی می تونی از سه نقطه و کلماتی مثل« یا مرلین به فریادم برس، خدایا چیکار کنم و...» استفاده کنی.

نقل قول:

آلبوس ‏ :

این کار اشتباهه و شکلک نباید اینجا قرار بگیره. وقتی دیالوگ داری شکلک رو آخر دیالوگ بذار.

نقل قول:
پس از ‏۳‏ ساعت در میدان تمرین کوییدیچ (!) محفل ‏:

می تونستی اینجا یه کمی بیشتر مانور بدی و بیشتر تعریف کنی که توی این سه ساعت چی میشه ولی نکردی. البته اینجا مختاری ولی یه اشاره هایی می کردی بد نبود.

یه نکته ی دیگه اینک توی متن نباید عدد به کار ببری و حتماً باید "سه" را به حروف بنویسی.

آخر پستت رو خیلی خوب تموم کردی. به نکته ای اشاره کردی که کسی زیاد توجه نمی کرد. در ضمن راه رو برای نفر بعدی هم باز گذاشتی که هر جوری دوست داشت ادامه بده.
در کل از لحاظ سوژه خیلی خوب پیش رفته بودی ولی یه کمی مشکلات نگارشی و نداشتن توصیف و فضاسازی توی پستت بهت ضربه زده بود.

کیفیت رول در حد متوسط بود.

خیلی خوب داری پیشرفت می کنی و اگه به نقد ها توجه کنی رول نویس خوبی می شی.
فضاسازی و توصیف حالات یادت نره... به خصوص توصیف.
برو ببینم چیکار می کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر همگی

بدلیل اینکه محفل از این خشکی در بیاد و چون سالازار فعلا تو خوابه ‏,‏ ای الگانس،‏ ای پورشه ‏،‏ ای فراری ‏،‏ ای مگان عزیز ‏،‏ لطفا پست شماره ‏۱۲‏ آموزشگاه کوییدیچ رو بنقد.

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:

Re: نقدخانه ققنوس
ارسال شده در: پنجشنبه 21 مهر 1390 03:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره 214 هری پاتر در تاپیک محفل به روایت فتح:

بعنوان اولین سوژه ای که دادی خوب بود پسرم. فرستادن جاسوس به گروه دشمن جزو سوژه هاییه که همیشه جذابیت خودشو داره.

وقتی پست رول جدی و بدون طنز میفرستیم بهتره کاری کنیم که ظاهرش مخاطبو جذب کنه چون بر خلاف پست طنز در نگاه اول خواننده رو ممکنه پشیمون کنه. بعنوان مثال این کار میتونه با کشیدن حــــــروف باشه. یا بولد کردن و تغییر رنگ تیترها که اینکارو شما انجام دادی ولی قرمز و سبز ترکیب چشم نوازی از کار در نیومدن. بهتره یا مثلا آبی باشن یا همون مشکی باشن.

و باز هم وقتی جدی مینویسیم بهتره سوژه های فرعی هم در پستمون داشته باشیم. مثلا در اینجا میتونستید اسم چند نفر از محفلیارو بیارید و دلیل نفرفتنشون بعنوان جاسوسو بنویسید و همینطور شرح جزییات و توصیف خوب یکی از مهمترین ارکان پست نویسی جدیه.

موفق باشی پسرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
Re: نقدستان محفل ققنوس
ارسال شده در: چهارشنبه 20 مهر 1390 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور این اولین سوژه ای بود که تا حالا دادم. اگه میشه نقدش کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه

شناسه جدیدمه

ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک

ای جادوگران و ساحره ها. بدانید که هری مرد بزرگی بود. راه او را ادامه دهید.
ارزشی ولدک کش

تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: نقدخانه ققنوس
ارسال شده در: چهارشنبه 20 مهر 1390 02:48
نمایش جزئیات
آفلاین
هری، ما در حال حاضر ماموریت نداریم ولی پست هایی که میزنی بیشتر از پست های ماموریت برای من ارزش داره چون پست های ماموریت ممکنه از روی اجبار بوده باشه ولی فعالیتی که الان میکنی کاملا از روی علاقه شخصی و وفاداریت به من و محفله.

-------

نقد پست شماره 607 هری پاتر در تاپیک خانه شماره دوازده گریمولد:

کلیات پست:
_ استعداد چیزیه که نمیشه از یه جادوگر گرفت و در هر حال هم خودشو نشون میده. شما استعداد نوشتن داری و این تو همه پست هات مشهوده.
_ بازم سوژه رو جالب تموم کردی. ایده گدا شدن مرگخواران جالبه.
_ ظاهر و نگارش پستت هم خوبه.

جزییات:
_ کلا جادوگر با دقتی هستی و خب از هری پاتر چیزی جز این انتظار نمیره. مکالمه لینی و رز که در واقعیت هم معمولا اینجوریه خوب و جالب بود هر چند هر کس نگاه کنه در نگاه اول ممکنه بنظرش این مکالمه فاقد ارزش باشه ولی اگه کسی با رز و لینی و بخصوص طرز صحبت رز آشنا باشه طنز داستانو میفهمه.
_ بهتر بود به جای اشاره به "مایع زرد رنگ" غیر مستقیم به ترسیدن مرگخوارا اشاره میکردی. مثلا میتونستی با این شکلک ترس اونارو نشون بدی.

در کل بازم پستت خوب بود و مدام پیشرفت میکنی پسرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
Re: نقدستان محفل ققنوس
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 مهر 1390 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
پر فسور این را هم نقد کنید.

فقط یه سوال:
این پست جزو ماموریت حساب میشه یا نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این شناسه قبلیمه

شناسه جدیدمه

ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک ولدک

ای جادوگران و ساحره ها. بدانید که هری مرد بزرگی بود. راه او را ادامه دهید.
ارزشی ولدک کش

تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده