جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1391 11:21
نمایش جزئیات
آفلاین
با شرمندگی تمام،‏ چون وقت ویرایش تموم شده بود،‏ مجبور شدم دوباره بزنم!‏

نظرت درباره ی جادوگران!‏
اینجا رو اگه ببندن بهتره یا همینطوری بمونه؟
وضع محفل چطوریه؟
در باره ی این افراد نظرت رو بگو:

ارباب لرد ولدمورت
لینی وارنر
چوچانگ
آنتونین دالاهوف
بانو ویولت
رون ویزلی
پرسی ویزلی
پرسیوال دامبلدور
ریگولوس بلک
روونا ریونکلاو

و اینکه کدوم رنک رو بیشتر از همه دوست داری و میخوای داشته باشیش؟

ویرایش:

اینم یه سوال دیگه:

نظرت رو درباره ی اسامی زیر با یک شکلک بگو:

بانو ویولت
ارباب لرد ولدمورت
ایوان روزبه
استرجس پادمور
آنتونین دالاهوف
تام ریذل پدر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1391/4/30 16:34:44
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1391 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین

نقل قول:
جناب آقای الفیاس میشه در مورد رابطه و دوستی و کلا حشر و نشرت با بانو ویولت توضیح بدی؟ همشهری هستید؟ چطوریاس کلا. فضول نیستما! کنجکاوم!

جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ!!

اوه اوه ، گلوم جر خورد ! :worry:

خب چندتا سوال دیگه :

1. تا اونجایی که میدونم امسال قراره کنکور بدی. خب برای آینده و رشته ات تصمیمی گرفتی؟

2. به نظرت زیباترین شهر ایران کجاست؟

3. چرا به ادبیات علاقه مندی؟

4. چه تصمیمی برای آینده گریف داری؟

5. اگه قرار باشه یه نفرو ببری هاگوارتز چه کسی رو انتخاب میکنی؟

6. دلیل اینکه میخواستی محفل رو ترک کنی چی بود و چطور شد که فعلا تو محفلی؟

7. بهترین دوستی که تو سایت باهاش آشنا شدی؟

8. چرا شخصیت الفیاس رو انتخاب کردی؟

9. ایده ای برای فعال تر شدن محفل داری؟

10. به نظرت چطور میشه محفل رو به جایگاه اصلیش برگردوند؟

یه سوال زرد :

پیرمرد تو با این سن و سالت چطور بازم به موهات ژل میزنی؟؟

اهممم... چیزه .. فعلا همینا .. ولی بازم مزاحم میشیم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1391 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

دوستان گرامی، از اربابان و خدایان و بندگان گرفته تا جادوگران و ساحره ها...

اهم اهم حالا چون ارباب ریگولوس از اربابا دعوت کرده منم مجبورم بیام دیگه. چیکار کنم مجبورم. دعوت نامه میده. پیام شخصی میده. آف میذاره. میل میزنه. جغد میفرسته. میس میندازه. اس میده... چیکار کنم مجبورم!!!

اوه مای... الفیاس... فعالترین عضو سایت. عضو بیست و چهار ساعته آنلاین ساعت. یکی از بهترین اعضای سایت. خوش اخلاق. مهربون. با مزه. خوشمل مشمل. حیف که دختر ندارم. اووووم اعتراف میکنم بعضی وقتا نصفه شبی میترسم بیام سایت چون الفیاس یدفعه تو شات باکس افشاگری میکنه. مثلا یکی هم یه کاری داشته من یادم رفته و نمیخوام طرف بفهمه ولی الفیاس همه رشته هارو پنبه میکنه:دی

اما از هر چه بگذریم نمیشه سوالو پیچوند:
جناب آقای الفیاس میشه در مورد رابطه و دوستی و کلا حشر و نشرت با بانو ویولت توضیح بدی؟ همشهری هستید؟ چطوریاس کلا. فضول نیستما! کنجکاوم!

و دیگه اینکه دوست داری آخرش تو سایت به کجا برسی؟ مدیر شی؟ وبمستر شی؟ جای هری رو بگیری؟ هری رو دیلیت کنی؟ چیکار کنی؟ آهان راستی یادت نره مدیر شدی اسکلتو حذف شناسه کنی.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1391 13:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر همه!‏

من یه سوالی خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده،‏ گفتم اینجا بپرسم و از آقای بلک هم میخوام این سوال رو از بقیه ی مهمونا بپرسه:

اگه یه روزی از سایت بری،‏ و فقط به اینجا سر بزنی،‏ دوست داری که تو پستایی که اینجا زده شدن،‏ چی ببینی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 تیر 1391 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
....اهمممم....

کسی هنوز نیومده ؟

الفیاس عجب خوش شانسی که اولین خودمم .

زود تند سریع بدون چوب کاری و از این جور چیزا و تعارفات جواب بده بینم :

1. الفیاس یا رون ؟ چرا ؟

2. چای یا قهوه ؟

3. بنفش یا یاسمنی ؟

3. نظرت راجع به بانو ؟

3. علت علاقت به چت باکس ؟

4. یه جک بگو

فعلا همینا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 تیر 1391 20:34
نمایش جزئیات
آفلاین
برنامه سوم قلم پر تندنویس در سال 91

سلام به همه

با عذر عذرخواهی از دوستان عزیز به علت یکی دو روز تاخیر در اعلان عمومی مهمان جدید. متاسفانه دیروز برای ارسال در انجمن و مشاهده تاپیک ها با مشکل صفحه سفید مواجه بودم که حل شد. خداوند زوپس قهرمان را از ما نگیرد ! همینطور محافظ ابدی آن را !
این شما و این هم سومین مهمان برنامه در سال 91...

الفیاس دوج

ناظر ماه، فعال ترین گریفیندوری ،یار وفادار محفل ققنوس و کسی که گفته می شود گروه و تالار گریفیندور را بار دیگری احیا نمود.
ایشون البته مدتی با شناسه "رون ویزلی" هم فعال بودند اما اخیرا به شناسه قبلی شون یعنی الفیاس برگشتن.

دوستان گرامی، از اربابان و خدایان و بندگان گرفته تا جادوگران و ساحره ها و مخلوقات و حشرات و باکتری ها و جلبک ها و تک سلولی و آغازیان همه و همه، ، فرصت دارید تا جمعه شب سوالات خودتون رو از این مهمان عزیز بپرسید و موجب شوید تا آشنایی ها و دوستی های بیشتر از طریق این برنامه شکل بگیره.

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1391/4/27 20:57:21
ارسال شده در: یکشنبه 25 تیر 1391 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
کوئین این دفعه شما نیا می خوام حرف بد بزنم یه کم! :د

نقل قول:
آره وزیر. ندیده قضاوت نکن. ، تو که قصد ازدواج داری، ماری میگه بانوان اکوادور همه آماده، مسلط به ساختن همه نوع غذا باب میل شیکم نخست وزیری شما هستن. تازه سواحل زیبا پر از قو و مرغان دریایی با نسیم گرم تابستونی داره. همون جایی که شما جای نظاره بر زیبایی جهان در عمق دریا، همه رو در کنار ساحل می بینی پروف جان !

پناه می برم به پرنس چارلز زشت از این غذاهای تند وحشتناک و اون هوای شرجی و درختان نارگیل !!! ینی تو در حضور من صحبت از ساحل و دریا و نارگیل و گرما و هوای شرجی و غذای تند نکن اصن.. تازشم ما هر بار بر این فارسی وان نظر می افکندیم روح پدر و پدربزرگ و عنایت بر مادر و خواهر این لاتین ها می فرستیم حتی! حالا تو بگو ازدواج.. استغرالکوئین حرف بد می زنما!

ها ! راستی! دیدی ریگولک... دیدی برای ما شکلک ساختن! آه ای ملکه ی کفتارها!

نقل قول:
منم یه بار خواب دیدم لرد ولدمورتم!به سالازار قسم!

به کوئینمان قسم فقط ما می دانیم که شما تا صبح از غم از دست دادن زلفکانتان گریستید!!

نقل قول:
نقل قول:
نقل قول: هیچی پسر ایرونی نمیشه!

احسنت به تو دختر با این قلب پاک آریایی ، شمارمو پخ کردم یه میس بنداز اس میدم خدافس

یا ویکتوریای خپل!!!

من به کل چیزی دیگه نمی تونم بگم! :د

راستی:
نقل قول:
وزیر دیگر: اوه! ریش دراز فیلسوف بی‌ انگیزه اعصاب خرد کن :خنده شیطانی:. یه دوست خیلی‌ خوب! واقعا خوشحالم باهاش آشنا شدم!

ببین منو!

همه می دونن که این کچل.. اوه من مرگخوارم! همه می دونن که تامک چه زندگی خوب و راحتی توی اون .. این خونه ی ریدل داره.. و کلا رهبرای بزرگ در شرایط سخته که خودشونو نشون می دن.. بعله!
در ضمن ما به اسید حساسیت هم نداریم .. باید نظر ارباب رو به علاوه ی این برا ما می نوشتی..

سوال بیست و سه رو به طور اختصاصی در محضر ما مفصلا شرح میدی بعدا!

تازه سوالای خوصوصی ما با وجود این مصاحبه ذره ای کم نشد حتی.. بلکه زیادم شد! انی وی!

خسته نباشین جفتتون واقعا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1391 23:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
در ابتدا جا داره از ریگول بابت مصاحبه های گولاخش تشکر کنم سپس از مهمون خوب برنامه که این همه سوال جواب داد!

نقل قول:
چون اعدام و قصاص راه حل‌ مناسبی نیست واسه اصلاح کردن آدما، بدتر کینه به وجود میاره! باید یه فرصت دوباره داد!

بوقی یارو مرده دیگه چه کینه ای میخواد به وجود بیاد آخه؟

نقل قول:
مرغم نمیدونم کیلو چنده، باید ۲ دلار اینطورا باشه

اینو راستکی گفتی؟
با این تفاسیر تو اون جا مرغ بخری بعد سوار هواپیما کنی بفرستی اینجا بعد ما پول مرغ و هزینه حمل و نقلشو برات بفرستیم ارزون تر در میاد فک کنم

نقل قول:
هیچی پسر ایرونی نمیشه!

احسنت به تو دختر با این قلب پاک آریایی :pretty: ، شمارمو پخ کردم یه میس بنداز اس میدم

خدافس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1391/4/25 0:12:29
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1391 21:17
نمایش جزئیات
آفلاین
قلم پر بدون شک بهترین تاپیک سایته.چون اینجا مقادیر زیادی از ارباب تعریف میشه.ارباب شاد میشه و کلا چیزی مهمتر از شادی ارباب وجود نداره.

واقعا چطور نتونستی به این سوالا جواب بدی؟ارباب کمکت میکنه:

بهترین بازیگر مرد : ارباب
بهترین بازیگر زن: نجینی
بهترین کارگردان : نگاه مخوف ارباب
هیجان انگیز ترین صحنه :لبخند ارباب
ترسناک ترین صحنه :چهره ارباب
خنده دار ترین صحنه : چهره هری پاتر
غمگین ترین صحنه :اخم ارباب

به همین سادگی بود جوابا!

نقل قول:

56- تا حالا خواب هری پاتری یا مرتبط با هری پاتر دیدی ؟ ناشی از درگیری زیاد با عالم خیالی نبوده؟ :دی
آره فکر کنم... اون زمان که کتاباشو می‌خوندم و خیلی‌ تو جوش بودم زیاد میدیدم!

منم یه بار خواب دیدم لرد ولدمورتم!به سالازار قسم!

نقل قول:
محفل بودم، انداختنم بیرون

چشم اربابت روشن!

سبک نوشتنت اصلا بی مزه نیست.اتفاق پستهای شما جزو پستهاییه که در حالتی که اجباری وجود نداره هم خونده میشن.ارباب دوستشون داره.

نقل قول:
عاقبت دختری که مامان معلم داره همینه دیگه!

همشون اینجوری نیستن البته...بعضیاشون عاشق آشپزی هستن و آشپزیشونم حرف نداره.شاید بس که در دوران کودکی غذای حاضری و از دیشب پخته شده خوردن دچار عقده های درونی شدن.حالا اگه شما بی استعدادی...جمع نبند!(البته سنتم کمه...بچه 15 ساله که آشپزی نمیکنه!)
دستور ژله رو هم عوضی گفتی.بی استعداد!یه لیوان آب جوش میریزی...بعد یه لیوان آب سرد بهش اضافه میکنی.بعد میذاری یخچال!البته شاید ژله های اوگاندا فرق میکنه!

به سوال 77 جواب ندادی...فکر نکن ندیدم!

نقل قول:
چون اعدام و قصاص راه حل‌ مناسبی نیست واسه اصلاح کردن آدما

بعد از اعدام طرف میمیره خب..کیو میخواستی اصلاح کنی؟!شما برو کارگردان شو!
البته اعدام با قصاص فرق میکنه.برای قصاص نفس طرف رو میکشن ولی قصاص عضو هم داریم.تو چشم منو دربیاری...منم چشم تو رو در بیارم.این میشه قصاص...و فقط در جرمهای عمدی اجرا میشه.
البته تو آمازون اینجوری نیست.قبیله پر کلاغ به قبیله دم روباه حمله میکنن.بعد قبلیه دم روباه برای گرفتن انتقام میرن با قبیله دندان شیر متحد میشن و دوتایی به پر کلاغ حمله میکنن!شما همینو یاد بگیری کافیه.

نقل قول:
جادوی اصلی‌ عشق و دوستیه

جانم؟!شما برگرد همون محفلی که بودی!

نقل قول:
دوست داری کدوم یکی از اعضای سایت جادوگران رو یک روز از نزدیک ببینی و تفاوت شخصیت حقیقی اش و شخصیت خیالی اش در جادوگران رو پیش خودت بسنجی ؟
لرد ولدمورت!

تفاوت؟حتی یه ذره!همه فکر میکنن ارباب نقش بازی میکنه و کلی میخندن...خبر ندارن که این شخصیت واقعیشه!(شکلک مورد علاقه ارباب اون یکی بود، ولی خرابه)

نقل قول:
درباره ی پارتی... ارباب باید به این سوال پاسخ بدن :-"! خودشون پیشنهادشو دادن! به زودی در خانه ریدل!

من کی همچین اشتباهی کردم؟یادم نمیاد...ولی در کل مهم نیست.ارباب زیاد قول میدن...کیه که عمل کنه!

میتونم حدس بزنم تنظیم کردن این همه سوال چقدر میتونه سخت باشه.مخصوصا با این روشی که ریگولوس در پیش گرفته.سوالا طولانی و شخصی(مخصوص همون مهمون) هستن.همین باعث شده قلم پراینقدر جالب باشه.مصاحبه ها خیلی کاملن.ارباب امیدواره ریگولوس خسته نشه و ادامه بده.چون این کارو به بهترین شکل ممکن داره انجام میده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1391 20:33
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت!! من همین الان متوجه شدم چه سوتی وحشتناکی‌ تو مصاحبه دادم!! جدی نگیرین خواهش می‌کنم!!

نقل قول:
- در رول نویسی کدوم یکی از این سبک ها رو ترجیح میدی : الف) طنز ب) جدی ج) بی ناموسی د) انتقادی – مفهومی ؟ به چه دلیل ؟ اصلا حس میکنی فردی باشی که در رول نویسی، وابسته به سبک خاصی باشی و نتونی خارج از اون یه رول هری پاتری بنویسی ؟! ب و ج!15

من از مخالفان بسیار سرسخت بی‌ ناموسیم!! منظورم ب و د بود!!! جدی، انتقادی و مفهومی‌!!! سوتی دادم!! مغزم هنگ کرده بود ۱۲۰ تا سوال جواب داده بودم خوب!

یه بار دیگه تکرار می‌کنم! سوتی بود! جدی نگرین! باشه بچه‌های خوب؟

+ فایل ویرایش شد!

---------------------------------------------------

ریگولوس:

انقدر نخندیده بودم این چند وقته!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماری مکدونالد در 1391/4/24 20:47:43