قلم پر بدون شک بهترین تاپیک سایته.چون اینجا مقادیر زیادی از ارباب تعریف میشه.ارباب شاد میشه و کلا چیزی مهمتر از شادی ارباب وجود نداره.
واقعا چطور نتونستی به این سوالا جواب بدی؟ارباب کمکت میکنه:
بهترین بازیگر مرد : ارباب
بهترین بازیگر زن: نجینی
بهترین کارگردان : نگاه مخوف ارباب
هیجان انگیز ترین صحنه :لبخند ارباب
ترسناک ترین صحنه :چهره ارباب
خنده دار ترین صحنه : چهره هری پاتر
غمگین ترین صحنه :اخم ارباب
به همین سادگی بود جوابا!
نقل قول:
56- تا حالا خواب هری پاتری یا مرتبط با هری پاتر دیدی ؟ ناشی از درگیری زیاد با عالم خیالی نبوده؟ :دی
آره فکر کنم... اون زمان که کتاباشو میخوندم و خیلی تو جوش بودم زیاد میدیدم!
منم یه بار خواب دیدم لرد ولدمورتم!به سالازار قسم!

نقل قول:
محفل بودم، انداختنم بیرون
چشم اربابت روشن!
سبک نوشتنت اصلا بی مزه نیست.اتفاق پستهای شما جزو پستهاییه که در حالتی که اجباری وجود نداره هم خونده میشن.ارباب دوستشون داره.
نقل قول:
عاقبت دختری که مامان معلم داره همینه دیگه!
همشون اینجوری نیستن البته.

..بعضیاشون عاشق آشپزی هستن و آشپزیشونم حرف نداره.شاید بس که در دوران کودکی غذای حاضری و از دیشب پخته شده خوردن دچار عقده های درونی شدن.حالا اگه شما بی استعدادی...جمع نبند!(البته سنتم کمه...بچه 15 ساله که آشپزی نمیکنه!)
دستور ژله رو هم عوضی گفتی.بی استعداد!یه لیوان آب جوش میریزی...بعد یه لیوان آب سرد بهش اضافه میکنی.بعد میذاری یخچال!البته شاید ژله های اوگاندا فرق میکنه!
به سوال 77 جواب ندادی...فکر نکن ندیدم!
نقل قول:
چون اعدام و قصاص راه حل مناسبی نیست واسه اصلاح کردن آدما
بعد از اعدام طرف میمیره خب..کیو میخواستی اصلاح کنی؟!شما برو کارگردان شو!

البته اعدام با قصاص فرق میکنه.برای قصاص نفس طرف رو میکشن ولی قصاص عضو هم داریم.تو چشم منو دربیاری...منم چشم تو رو در بیارم.این میشه قصاص...و فقط در جرمهای عمدی اجرا میشه.
البته تو آمازون اینجوری نیست.قبیله پر کلاغ به قبیله دم روباه حمله میکنن.بعد قبلیه دم روباه برای گرفتن انتقام میرن با قبیله دندان شیر متحد میشن و دوتایی به پر کلاغ حمله میکنن!شما همینو یاد بگیری کافیه.
نقل قول:
جانم؟!شما برگرد همون محفلی که بودی!

نقل قول:
دوست داری کدوم یکی از اعضای سایت جادوگران رو یک روز از نزدیک ببینی و تفاوت شخصیت حقیقی اش و شخصیت خیالی اش در جادوگران رو پیش خودت بسنجی ؟
لرد ولدمورت!
تفاوت؟حتی یه ذره!همه فکر میکنن ارباب نقش بازی میکنه و کلی میخندن...خبر ندارن که این شخصیت واقعیشه!

(شکلک مورد علاقه ارباب اون یکی بود، ولی خرابه)
نقل قول:
درباره ی پارتی... ارباب باید به این سوال پاسخ بدن :-"! خودشون پیشنهادشو دادن! به زودی در خانه ریدل!
من کی همچین اشتباهی کردم؟یادم نمیاد...ولی در کل مهم نیست.ارباب زیاد قول میدن...کیه که عمل کنه!

میتونم حدس بزنم تنظیم کردن این همه سوال چقدر میتونه سخت باشه.مخصوصا با این روشی که ریگولوس در پیش گرفته.سوالا طولانی و شخصی(مخصوص همون مهمون) هستن.همین باعث شده قلم پراینقدر جالب باشه.مصاحبه ها خیلی کاملن.ارباب امیدواره ریگولوس خسته نشه و ادامه بده.چون این کارو به بهترین شکل ممکن داره انجام میده.