شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دوستانی که توی کلاس من جلسه ی سوم شرکت کردن متوجه شدن که سوال یک و سوم و چهار کلا سوال های آسون و امتیاز آوری هستش ! اکثرا هم امتیاز گرفتن به جز یک مورد فکر کنم که سوال سه رو اشتباه نوشته بودن!
مورد اصلی که اعضا امتیاز کم آوردن سوال دو بودش! من در تیتر سوالم نوشته بودم نام ببرید ! توی کتاب کوییدیچ در گذر زمان یک جدول هستش که اسم خطاها رو نوشته ولی بعضی از اعضا به اشتباه و فکر میکنم با توجه به سوال چهار که نوشته بودم از خودتون بنویسید این سوال رو از خودشون نوشته بودن و در بعضی از حالات به مواردی اشاره کرده بودن که توی کتاب نبودش ! در واقع تدریس جلسه ی سوم من تمرکزش بر روی سوال 2 بودش ! نحوه ی امتیاز دهی هم این طوری بودش که مثلا خود من جواب سوال 2 رو 5 مورد کرده بودم ! از اون 5 مورد سه موردش شبیه اون چیزایی بودش که توی کتاب بودش و دو موردش ربطی نداشت . چون سوال 10 امتیاز داشتش من برای 5 موردی که نوشته بود به هر مورد صحیح 2 امتیاز دادم تا امتیاز بین موارد ذکر شده تقسیم بشه !
بازم سوالی بود در خدمتم. موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
پروفسور چانگ، این چطور امتیاز دادنیه؟ مجنوع امتیازات یک گروه، در صورت شرکت کردن یک نفر، امتیاز اون فرد تقسیم بر دو هستش، نه خود امتیاز. به نظر گریفیندور، این نوعی تقلبه، مخصوصا اینکه دانش آموز گریندلواد خودش هم از ریونکلاو هست. لطفا رسیدگی بنمایید.