- به به عجب گوشتی، باید خیلی خوردنی باشی
ایگور دو تا پا داشت دو تا دیگه هم با چوبدستی به بدنش اضافه کرد و به بیرون دوید

نقل قول:
- آیا شما به لود شدن سریعتر سایت کمک میکنید؟ از اونجایی که اسمتون لودو هست و تمام نسلتون مشغول این کار بودن، آیا شما این هنر به وزارت میارید؟
نخیر بنده تنها هنری که دارم دیکتاتوری کردنه و در همین راستا برای این که سرعت لود شدن صفحات برای شخص من زیاد بشه به عله دستور میدم تغییر سرور بده و کامپیوتر شخصی من سرور سایت بشه اونوقت اصلا وقتی من کامپیوترم خاموشه سایت کلا لود نمیشه که من معمولا صبح تا شب خوابم و کامپیوترم هم خاموشه و همه باید ساعت کاری خودشون رو به نصف شب تغییر بدن اصلا

نقل قول:
-آیا قول میدید که به من اجازه بدید یه ذره با اون ریش هاتون بازی کنم؟
ای جـــون ... شیطون تو هم؟ از طریق پخ در این رابطه صحبت کنم بهتره تو انظار خوبیت نداره

نقل قول:
-آیا شما راز و نیاز با حیوانات رو مجاز میدونید و بهش علاقه دارید؟ اگر وزیر بشید تا چه حد حیوانات رو به وزارت میارید به خاطر روابط شخصی خودتون؟ عکس پایین به من نشون میده که علاقه زیادی به این کار ها دارید ! آیا فساد حیوانی رو وارد وزارت میکنید؟
نخیر من کلا به جز غول قارنشین و شخص بانو نجینی از تمامی حیوانات و جک و جونور های جادویی و غیر جادویی متنفر هستم و در دوران وزارت من این موجودات از هیچ حق و حقوقی برقرار نخواهند بود ... در مورد اون عکس هم باید بگم که اون حیوون بی شخصیت به طور ناغفل چوبدستی من رو قورت داده بود و اونجا من داشتم بهش میگفتم: "تخ کن ببم جان تخ کن" که هر چه تلاش کردم اون زبون نفهم تخ نکرد و بالاجبار منتظر موندیم تا بعد چند روز به طور خودکار از بدنش خارج بشه و خوشبختانه به خاطر نیروی جادویی موجود در چوبدستی موفق به هضمش نشده بود و صحیح و سالم پسش داد

نقل قول:
بدین وسیله از شما کاندیدای محترم دعوت میگردد تا برای ارشاد کردن تمامی ساحره های دنیای جادوگری و داف های جنگجو به عنوان وزیر گشت و ارشاد آسلامی به وزارت ائتلافی بپیوندید و حمایت خود را از این وزارت اعلام بفرمایید.
البته بنده بسیار به این عمر آرشاد ساحره ها و اجرای طلسم آسلامیوس به روی آن ها علی الخصوص داف های جنگجو بسیار علاقمند هستم اما واقعا فکر کردید که من تن به تقسیم قدرت میدم؟ نه واقعا همچی فکری کردی؟
من تمام قدرت رو میخوام
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

روح منی روفوس جون
بعدم من فقط وعده سوء استفاده و خوردن بیت المال دادم، اگر لپرکان باشه که جای مسرت داره!