پروفسور دلاکور ده دقیقه زودتر وارد کلاس شد، همان کلاسی که جادو و علم هر دو درونش موج می زد و ستارگان درخشانش مانند همیشه می درخشیدند. او روی صندلی نشست و چوبدستی اش را در آورد و شروع به خواندن وردی طولانی کرد.
ده دقیقه بعد
دانش آموزان با خنده وارد کلاس شدند و به طرف صندلی هایشان رفتند اما تغییری در کلاس توجهش را جمع کرد ستارگان با خط به هم وصل شده بودند و اشکال عجیب غریبی را بوجود آورده بودند.
پرفسور دلاکور آن ها را به سکوت دعوت کرد و پرسید: کسی از جلسه ی قبل سوال نداره؟
سالازار دستش را بالا برد و پرسید: استاد ستاره های سینما هم استرو هستند؟
_ امکان داره باشن اما نه همشون با این حال توی ستاره های سینما استرو خیلی کم پیدا می شه، راستی گودریک توی تکلیفت به این اشاره کرده بودی که استرو ها باید اخلاق سفیدی داشته باشن، اما در حقیقت استرو های سیاه هم پیدا می شه. یکی از خصلت های یه استرو اینه که به دنبال دانشه خصوصا در مورد ستاره شناسی پس هم استروی سفید داریم هم استروی سیاه.
سوال دیگه ای ندارین؟
وقتی سکوت شاگردانش را دید شروع به درس دادن کرد: خب درس امروز ما در مورد صورت های فلکیه! صورت های فلکی اشکالی هستن که هنگامی که ستارگانو با خط فرضی به هم وصل می کنیم بوجود می آن صورت های فلکی برای باستانیان ما خیلی مهم بودن اما این اهمیت فقط به داستان های اونا مربوط نمی شد بلکه این صورت های فلکی تغییر فصل هارو نیز نشون می دادن.
البته صورت های فلکی برای ما جادوگران هم خیلی مهم هستن، صورت های فلکی به دلیل ارتباط هر چند کوچک ولی موثر ستارگانشون انرژی قابل توجهیو تولید می کنن که بر روی ما جادوگران و ساحره ها اثر مثبتی داره.
پروفسور همان طور که حرف می زد به ضورت های فلکی بالای سرش اشاره کرد و ادامه داد: هر ماهی برای خودش یک صورت فلکی داره، صورت فلکی با افسانه ای نسبتا حقیقی بر عکس اون چیزی که ما فکر می کنیم مشنگ ها این داستان هارو از خودشون در نیوردن و اون موقع نیروهایی بودند که بهشون خدا می گفتند و این داستان ها بر اساس اون نیرو ها ساخته شده البته هر داستانی یکم تغییر داده شده ولی باز هم به واقعیت نزدیکه.
البته ثابت شده که صورت فلکی هر ماه بر کسی که توی اون ماه به دنیا اومده بهتر اثر می کنه.
پروفسور نگاهی به شاگردان نیمه خوابش انداخت آهی کشید و چوب دستی اش را تکان داد، ناگهان باد سردی امد و تمام شاگردانش را از خواب پراند.
پرفسور که نمی توانست لبخندش را پنهان کند گفت: خب الآن هر کدومتون یه کاغذ درآرین و درباره ی یکی از صورت فلکی هایی که بالای سرتون می بینین هر چی میدونین با استفاده از کتاب بنویسین.
سپس خودش مشغول نوشتن تکالیف بر روی تخته شد.
تکالیف:
1. نام صورت فلکی ای که در کلاس در موردش نوشتید را بنویسید. (4)
2.نام صورت فلکی ماه تولدتان و خلاصه ای از داستان آن را بنویسید.(15)
3. اثر مثبتی که من توی کلاس به آن اشاره کردم دقیقا موجب چه شود؟(11)
ناگهان زنگ به صدا در آمد و جلسه ی دیگری از کلاس ستاره شناسی پایان یافت.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
40 کاربر(ها) آنلاین هستند (34 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
39
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
كلاس نجوم و ستارهشناسی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
نگران نباشین الآن به عنوان دانش آموز حسابتون نمی کنم.
ممنون از توجهتون ، بله من دلیل داشتم و دو امتیاز تشویقی به گودریک گریفندور دادم به خاطر جواب بسیارجواب های کاملش و اگه به سوال پنج هم همون طور کامل جواب می داد مثل کینگزلی سی می گرفت.
من هنوز امتیازاتو در دفتر امتیازات وارد نکردم، اگه یکم دندون روی جیگر می گذاشتین اون جا دلیل منو می دیدین
با سلام
این پست به عنوان یک فرد از جوخه ی بازرسی زده شده است نه به عنوان یک دانش آموز.
گودریک گریفیندور به 4 سوال پاسخ داده است که اگر بگوییم امتیاز کامل به همه ی پاسخ ها داده شده است مجموع میشود 25 . اون دو امتیازی که دادی تشویقی است؟!
25 + 2 جینی ویزلی = 27
27 تقسیم بر دو = 13.5 که به سوی بالا رندش کنیم میشود 14 .
اگر دلیل خاصی در امتیاز بندی داشتید من این پست را پاک می کنم.
نگران نباشین الآن به عنوان دانش آموز حسابتون نمی کنم.
ممنون از توجهتون ، بله من دلیل داشتم و دو امتیاز تشویقی به گودریک گریفندور دادم به خاطر جواب بسیارجواب های کاملش و اگه به سوال پنج هم همون طور کامل جواب می داد مثل کینگزلی سی می گرفت.
من هنوز امتیازاتو در دفتر امتیازات وارد نکردم، اگه یکم دندون روی جیگر می گذاشتین اون جا دلیل منو می دیدین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
جزئیات کاربر

با سلام
گودریک گریفیندور به 4 سوال پاسخ داده است که اگر بگوییم امتیاز کامل به همه ی پاسخ ها داده شده است مجموع میشود 25 . اون دو امتیازی که دادی تشویقی است؟!
25 + 2 جینی ویزلی = 27
25 + 2 جینی ویزلی = 27
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
جزئیات کاربر

امتیازات جلسه ی اول کلاس نجوم و ستاره شناسی
ریون کلاو:
گلرت گریندوالد: 20
پنه لوپه کلیرواتر: 21
دافنه گرین گراس: 27
کینگزلی شکلبوت: 30
جواباتون عالی و کامل بودن.
مجموع امتیازات ریون کلاو: 25
گریفندور:
گودریک گریفندور:27
ببخشید به خاطر کوتاهی تدریس عجله داشتم! راستی چرا سوال پنجو جواب ندادین؟
جینی ویزلی: 2
مجموع امتیازات گریفندور:15
اسلایترین:
سالازار اسلیتیرین: 25
مجموع امتیازات اسلیتیرین : 25
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
جزئیات کاربر

با درود
تکالیف:
1.از تدریس امروز راضی بودین؟ کم و کاستیاشو بگین.(2)
خوب بود.
ولی همون اول که متنو دیدم فکر کردم زیادی کوتاه، اما توضیحات جامع و مفید بودن.
2. یک ستاره مهم نام ببرید.و دلیل اهمیتش برای انسان ها را بنویسید.(8)
ستاره جنوبی.
این ستاره مهمترین ستاره زمینیان بعد از خورشید به شمار می رود زیرا این ستاره با نشان دادن راه دیانوردان و مسافران صحرا به انسان های دوره های قبل از اختراع قطب نما کمک شایانی کرد. هنوز هم رگه هایی از وجود این ستاره در زندگی مردم زمین و البته استفاده از ان در برخی مناطق وجود دارد.
3. چند تا از مهم ترین استرو های تاریخو نام ببرید.(10)
اپولو: خدای خورشید خودش یک پا استروهه.
یوری الکسییویچ گاگارین (به روسی: Юрий Алексеевич Гагарин) کیهاننورد روسی و متولد ۹ مارس ۱۹۳۴ میلادی (۱۸ اسفند ۱۳۱۲)، نخستین استرو جهان است. او این مهارت را از کتیبه های دوران کهن یافته.
مایکل کالینز (به انگلیسی: Michael Collins) در سال ۱۹۳۰ در شهر رم در ایتالیا به دنیا آمد. او از اخرین استرو های موجود و زنده است که هم اکنون در حال تدریس این زبان به برخی از کارمندان وزارتخانه است.
آلن بارتلت شپارد جیآر (به انگلیسی: Alan Bartlett Shepard, Jr) زندگی در (۱۸ نوامبر ۱۹۲۳ - ۲۱ جولای ۱۹۹۸) نخستین فضانورد آمریکایی طی ماموریت عطارد ۳ و پنجمین انسان روی ماه طی ماموریت آپولو ۱۴ است.او از استرو های بزرگ جهان است که توانست با ارتباط با عطارد و ماه قدرتی عظیم نسیب خود و جادورگان کند و راز های بیشماری را برای انها اشکار سازد.
والنتینا ولادیمیروونا ترشکووا (به روسی: Валентина Владимировна Терешкова) (زاده ۶ مارس ۱۹۳۷) کیهاننورد روس و نخستین زن استرو جهان است. این زن استرو توانست در زمان بعد از امدن به زمین مدت دو سال را به عنوان همراه اصلی وزیر خدمت کند.
4.به نظرتون یه استرو چه ویژگی های اخلاقی و ظاهری ای داره؟(5)
خب باید پشتکار داشته باشه. دنیاب یافتن اطلاعات باشه تا بتونه به زبان های کهن دسترسی پیدا کنه.شاید کمی اخمو و بد اخلاق، رو اعصاب و سخنران خوبی باشه.
5. نیل آرمسترانگ نیز یک استرو بود اما هنوز معلوم نشده او به چه ستاره ای تبدیل شده است نظر شما چیست؟
من فکر میکنم او به همراه چند تن دیگر از استرو های بزرگ به خورشید ملحق شد. اما طبق بعضی شایعات احتمال زندگی او در ستاره ای به نام میجاکاما که در منظومه ای دیگر است وجود دارد. این منظومه شامل دو ساره قابل سکونت است اما با زمین کمی فاصله دارد. شاید او میخواسته جهانیان را با سیاره های مورد سکونت دیگر اشنا کند!!
با سپاس از تدریس خوبتون.
در پناه او
کینگزلی شکلبوت
تکالیف:
خوب بود.
ولی همون اول که متنو دیدم فکر کردم زیادی کوتاه، اما توضیحات جامع و مفید بودن.
ستاره جنوبی.
این ستاره مهمترین ستاره زمینیان بعد از خورشید به شمار می رود زیرا این ستاره با نشان دادن راه دیانوردان و مسافران صحرا به انسان های دوره های قبل از اختراع قطب نما کمک شایانی کرد. هنوز هم رگه هایی از وجود این ستاره در زندگی مردم زمین و البته استفاده از ان در برخی مناطق وجود دارد.
اپولو: خدای خورشید خودش یک پا استروهه.
یوری الکسییویچ گاگارین (به روسی: Юрий Алексеевич Гагарин) کیهاننورد روسی و متولد ۹ مارس ۱۹۳۴ میلادی (۱۸ اسفند ۱۳۱۲)، نخستین استرو جهان است. او این مهارت را از کتیبه های دوران کهن یافته.
مایکل کالینز (به انگلیسی: Michael Collins) در سال ۱۹۳۰ در شهر رم در ایتالیا به دنیا آمد. او از اخرین استرو های موجود و زنده است که هم اکنون در حال تدریس این زبان به برخی از کارمندان وزارتخانه است.
آلن بارتلت شپارد جیآر (به انگلیسی: Alan Bartlett Shepard, Jr) زندگی در (۱۸ نوامبر ۱۹۲۳ - ۲۱ جولای ۱۹۹۸) نخستین فضانورد آمریکایی طی ماموریت عطارد ۳ و پنجمین انسان روی ماه طی ماموریت آپولو ۱۴ است.او از استرو های بزرگ جهان است که توانست با ارتباط با عطارد و ماه قدرتی عظیم نسیب خود و جادورگان کند و راز های بیشماری را برای انها اشکار سازد.
والنتینا ولادیمیروونا ترشکووا (به روسی: Валентина Владимировна Терешкова) (زاده ۶ مارس ۱۹۳۷) کیهاننورد روس و نخستین زن استرو جهان است. این زن استرو توانست در زمان بعد از امدن به زمین مدت دو سال را به عنوان همراه اصلی وزیر خدمت کند.
خب باید پشتکار داشته باشه. دنیاب یافتن اطلاعات باشه تا بتونه به زبان های کهن دسترسی پیدا کنه.شاید کمی اخمو و بد اخلاق، رو اعصاب و سخنران خوبی باشه.
5. نیل آرمسترانگ نیز یک استرو بود اما هنوز معلوم نشده او به چه ستاره ای تبدیل شده است نظر شما چیست؟
من فکر میکنم او به همراه چند تن دیگر از استرو های بزرگ به خورشید ملحق شد. اما طبق بعضی شایعات احتمال زندگی او در ستاره ای به نام میجاکاما که در منظومه ای دیگر است وجود دارد. این منظومه شامل دو ساره قابل سکونت است اما با زمین کمی فاصله دارد. شاید او میخواسته جهانیان را با سیاره های مورد سکونت دیگر اشنا کند!!
با سپاس از تدریس خوبتون.
در پناه او
کینگزلی شکلبوت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ورودم به گريفيندور فقط يك دليل داره ؛
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي
only Gryff
ما شیفتگان خدمتیم، نه تنشگان قدرت
مدتی نیستم، امتحانات بدجوری وقتمو مشغول کرده.
از همه بچه ها عذر میخوام.
اما...
بر می گردم؛
از همه بچه ها عذر میخوام.
اما...
بر می گردم؛
پرشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور و
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/08
آخرین ورود: چهارشنبه 11 فروردین 1395 23:54
پستها:
1174

تکالیف:
خیلی خوب بود!
فقط جزوه ندادین.ما یه دفتر 300 برگ برای نجوم گرفته بودیم.هر چی هم رو تخته نوشته بودین زود پاک کردین!
ما فرصت نوشتن نداشتیم!
همان طور که میدانیم خورشید مهم ترین ستاره برای انسان هاست.یک ستاره بعد از خورشید بود کع اسمشان را یادم رفته.اما مهم نیست.خورشید گرما،حرارت و نور میدهد.بدون خورشید،چرخه زندگی پایان میابد!
داداش آوریل!
داداش آرمسترانگ!
داداش یازده!(آپولو 11،حالا حتما نباتید آدم باشه که...)
داداش 5!(ساترن 5.حتما نباید آدم باشه که..
)
هر آدمی اخلاق مخصوص به خودشو داره و ما نمیتونیم بگیم که هر کدوم چه خصوصیاتیدارن.
او به یک ستاره تبدیل شد.بعد آبله مرغان گرفت شد:غول سرخ!
بعد هم مریض شد،لاغر شد و تبدیل شد به کوتوله سفید!بعد ترکید،رد!
خیلی خوب بود!
فقط جزوه ندادین.ما یه دفتر 300 برگ برای نجوم گرفته بودیم.هر چی هم رو تخته نوشته بودین زود پاک کردین!
ما فرصت نوشتن نداشتیم!
همان طور که میدانیم خورشید مهم ترین ستاره برای انسان هاست.یک ستاره بعد از خورشید بود کع اسمشان را یادم رفته.اما مهم نیست.خورشید گرما،حرارت و نور میدهد.بدون خورشید،چرخه زندگی پایان میابد!
داداش آوریل!
داداش آرمسترانگ!
داداش یازده!(آپولو 11،حالا حتما نباتید آدم باشه که...)
داداش 5!(ساترن 5.حتما نباید آدم باشه که..
)4.به نظرتون یه استرو چه ویژگی های اخلاقی و ظاهری ای داره؟(5)
هر آدمی اخلاق مخصوص به خودشو داره و ما نمیتونیم بگیم که هر کدوم چه خصوصیاتیدارن.
او به یک ستاره تبدیل شد.بعد آبله مرغان گرفت شد:غول سرخ!
بعد هم مریض شد،لاغر شد و تبدیل شد به کوتوله سفید!بعد ترکید،رد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

خب معلم عزیز! شما یکی از بهترین ها هستین ، راستیش این تدریس رو در حد شما ندونستم! کس دیگه ای به جای شما نوشته بود یا وقت نکردین؟!
ستاره قطبی!
این ستاره همیشه برای انسان ها و مخصوصا دریا نوردان یک راهنما بوده و در شب برای انها یک قطب نما محسوب می شود چون همیشه شما را نشان می دهد.
مرلین کبیر
البوس دامبلدور
هری پاتر
سوروس اسنیپ
(همش خودمونی هستن!)
خب اول از همه باید سفید باشه و قدرت طلب و جادوگری با اندیشه های سیاه نباشه! همیشه به دنبال ترویج جادوی سفید و همینطور اموزش دیگر جادوگر باشد. یک فرمانده در جنگ با سیاهی باشد. خلاصه بهترین در هر چیزی باشد و نیکوترین جادوگر!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

در کل کلاس خوبی بود، ولی زمانش کم بود و زود تموم شد.
خورشید. به دلیل نور و گرمایی که به زمین می بخشه و باعث عمل فتوسنتز میشه و به کمک اون کار تبدیل انرژی انجام میشه و در عمل گلخانه ای هم سهیمه.
چون بیشتر استروهایی که برای تحقیقات به فضا رفتن همونجا مردن و تبدیل به ستاره و یا سیاره شدن، بنابراین استروی سرشناس و معروفی نداریم.
یه انسان معمولیه، که دارای ویژگی ظاهری عادیه و فقط شجاعت و توانایی رفتن به فضا رو داره و قدرت ریسکش هم بالاست، چون ممکنه اونجا بمیره و به ستاره تبدیل بشه.
نظر من اینه که باید محققان ما تحقیقاتشون رو شروع کنند و این قضیه رو کشف کنند.
در کل کلاس خوبی بود، ولی زمانش کم بود و زود تموم شد.
خورشید. به دلیل نور و گرمایی که به زمین می بخشه و باعث عمل فتوسنتز میشه و به کمک اون کار تبدیل انرژی انجام میشه و در عمل گلخانه ای هم سهیمه.
چون بیشتر استروهایی که برای تحقیقات به فضا رفتن همونجا مردن و تبدیل به ستاره و یا سیاره شدن، بنابراین استروی سرشناس و معروفی نداریم.
یه انسان معمولیه، که دارای ویژگی ظاهری عادیه و فقط شجاعت و توانایی رفتن به فضا رو داره و قدرت ریسکش هم بالاست، چون ممکنه اونجا بمیره و به ستاره تبدیل بشه.
نظر من اینه که باید محققان ما تحقیقاتشون رو شروع کنند و این قضیه رو کشف کنند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما تشنگان قدرتیم نه شیفتگان خدمت
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 23 اسفند 1393 16:12
از: عقلت استفاده کن، لعنتی!
پستها:
513

تدریستون خیلی خوب بود ولی به نظر من زنگ کلاس خیلی زود تموم شد مگه ما یک تک زنگ با شما داشتیم؟
خورشید.زیرا چو خورشید نباشد بدین عالم هیچی برنزه مباد و اینکه اگر نباشه ما انرژی خورشیدی رو از کجا گیر بیاریم و این که اگر خورشید نباشه هیچ گیاهی رشد نمیکند و مهمتر از همه از کجا باید بفهمیم که صبح شده و باید بریم مدرسه و در نتیجه هر روز دیرکرد و یا غیبت میخوریم و انظباتمان خراب گشته و هیچ مدرسه ای ما را قبول ننموده و در نتیجه اگر شانس بیاوریم سربار خانواده میشویم و اگر شانس نیاوریم از گرسنگی خواهیم مرد.
نیل آرمسترانگ و رفقاش,خانوم نیل آرمسترانگ و دوستای ناساییش
هر قدمی که میزنه باید بگه: این یک قدم کوچک ولی قدمی بزرگ برای بشریت بود.
به نظر ما عمر ستارگیش تموم شده و الان یک سیاه چالست
تدریستون خیلی خوب بود ولی به نظر من زنگ کلاس خیلی زود تموم شد مگه ما یک تک زنگ با شما داشتیم؟
خورشید.زیرا چو خورشید نباشد بدین عالم هیچی برنزه مباد و اینکه اگر نباشه ما انرژی خورشیدی رو از کجا گیر بیاریم و این که اگر خورشید نباشه هیچ گیاهی رشد نمیکند و مهمتر از همه از کجا باید بفهمیم که صبح شده و باید بریم مدرسه و در نتیجه هر روز دیرکرد و یا غیبت میخوریم و انظباتمان خراب گشته و هیچ مدرسه ای ما را قبول ننموده و در نتیجه اگر شانس بیاوریم سربار خانواده میشویم و اگر شانس نیاوریم از گرسنگی خواهیم مرد.
نیل آرمسترانگ و رفقاش,خانوم نیل آرمسترانگ و دوستای ناساییش
هر قدمی که میزنه باید بگه: این یک قدم کوچک ولی قدمی بزرگ برای بشریت بود.
به نظر ما عمر ستارگیش تموم شده و الان یک سیاه چالست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

1-از تدریس امروز راضی بودین؟ کم و کاستیاشو بگین.(2)
از آنجایی که دو نمره هم دو نمره می باشد باید بگویم تدریستان بسیار عالی و زیاد بود، مدیونید اگه فکر کنید که کم توضیح دادید و مدیونید اگه فکر کنید که ما بعد از خوندن کامل پستتون تعجب کردیم و شاخ در آوردیم، مدیونید.
2- یک ستاره مهم نام ببرید.و دلیل اهمیتش برای انسان ها را بنویسید.(8)
مهم ترین ستاره ای که در منظومه ی شمسی می توان نام برد خورشید است و اهمیت آن برای انسان ها ی مشنگ بر همگان واضح است ، نور - گرما - محرک عمل فتوسنتز و ...
در کنار اینها بعضی از جادوگران نیز هستند که از خورشید انرژی می گیرند و با خورشید شارژ می شوند ، البته بنده شنیده ام که مشنگ ها از این حرکت کپی برداری کرده اند و دستگاههای تولید برق خورشیدی ساخته اند . این بی جنبه بازی ها باعث شد خورشید ناراحت شده و اعلام کند که در 21 دسامبر به مدت سه روز خاموش می شود .
3- چند تا از مهم ترین استرو های تاریخو نام ببرید.(10)
1-علی پهلوان ، این فرد بارها در کنسرت هایش اعلام کرده : " ستاره آی ستاره ، از اوج آسمونها ، بگو تا بشنون نامهربون ها" در اینجا کاملا مشخص است که این فرد می تواند با ستاره ها صحبت کند.
2- شادمهر عقیلی : این فرد نیز بارها گفته است "آی ستاره آی ستاره ، بی تو شب نوری نداره، این ترانه تا همیشه، تو رو یاد من میاره"
3-سای گامنا استایل : در مورد این مرد حرف و حدیث های بسیاری وجود دارد اما از او نیز می توان به عنوان یک استرو یاد کرد .
4-به نظرتون یه استرو چه ویژگی های اخلاقی و ظاهری ای داره؟(5)
استرو نگو بلا بگو ، تنبل تنبلا بگو ، موی بلند ، روی سیاه ، ناخن داراز واهُ واهُ واه
از آنجایی که آنها نیز آدم و جادوگر هستند باید مثل بچه های دیگر مودب و منظم باشند، ولی گویا در اوایل این گونه نیستند ولی بعد ها به لطف اهالی محل و جک و جونور های محلشان به تمیزگی می رسند ، مشنگ ها از استرو با عنوان حسنی نگو بلا بگو یاد می کنند .
5- نیل آرمسترانگ نیز یک استرو بود اما هنوز معلوم نشده او به چه ستاره ای تبدیل شده است نظر شما چیست؟
نـــــــــیــــــــل؟ همین نیلِ خودمون؟! کدوم دوربین تعجب من رو می گیره؟ داریــــم؟
ولی به نظر ما اگر نیل یک استرو بود اکنون در آن دنیا در حال طی کردن مراحل اداری تبدیل به ستاره شدن است و فعلا دارد از این اتاق به آن اتاق میرود و مهر و امضاهای خواسته شده را جمع می کند .
حدودا تا 10 اسل آینده شاید بتوانیم او را در فضا ببینیم .
سئوال : آیا سوپراستارهای دنیای سینما نیز استرو می باشند پرفسور؟!
از آنجایی که دو نمره هم دو نمره می باشد باید بگویم تدریستان بسیار عالی و زیاد بود، مدیونید اگه فکر کنید که کم توضیح دادید و مدیونید اگه فکر کنید که ما بعد از خوندن کامل پستتون تعجب کردیم و شاخ در آوردیم، مدیونید.
2- یک ستاره مهم نام ببرید.و دلیل اهمیتش برای انسان ها را بنویسید.(8)
مهم ترین ستاره ای که در منظومه ی شمسی می توان نام برد خورشید است و اهمیت آن برای انسان ها ی مشنگ بر همگان واضح است ، نور - گرما - محرک عمل فتوسنتز و ...
در کنار اینها بعضی از جادوگران نیز هستند که از خورشید انرژی می گیرند و با خورشید شارژ می شوند ، البته بنده شنیده ام که مشنگ ها از این حرکت کپی برداری کرده اند و دستگاههای تولید برق خورشیدی ساخته اند . این بی جنبه بازی ها باعث شد خورشید ناراحت شده و اعلام کند که در 21 دسامبر به مدت سه روز خاموش می شود .
3- چند تا از مهم ترین استرو های تاریخو نام ببرید.(10)
1-علی پهلوان ، این فرد بارها در کنسرت هایش اعلام کرده : " ستاره آی ستاره ، از اوج آسمونها ، بگو تا بشنون نامهربون ها" در اینجا کاملا مشخص است که این فرد می تواند با ستاره ها صحبت کند.
2- شادمهر عقیلی : این فرد نیز بارها گفته است "آی ستاره آی ستاره ، بی تو شب نوری نداره، این ترانه تا همیشه، تو رو یاد من میاره"
3-سای گامنا استایل : در مورد این مرد حرف و حدیث های بسیاری وجود دارد اما از او نیز می توان به عنوان یک استرو یاد کرد .
4-به نظرتون یه استرو چه ویژگی های اخلاقی و ظاهری ای داره؟(5)
استرو نگو بلا بگو ، تنبل تنبلا بگو ، موی بلند ، روی سیاه ، ناخن داراز واهُ واهُ واه
از آنجایی که آنها نیز آدم و جادوگر هستند باید مثل بچه های دیگر مودب و منظم باشند، ولی گویا در اوایل این گونه نیستند ولی بعد ها به لطف اهالی محل و جک و جونور های محلشان به تمیزگی می رسند ، مشنگ ها از استرو با عنوان حسنی نگو بلا بگو یاد می کنند .
5- نیل آرمسترانگ نیز یک استرو بود اما هنوز معلوم نشده او به چه ستاره ای تبدیل شده است نظر شما چیست؟
نـــــــــیــــــــل؟ همین نیلِ خودمون؟! کدوم دوربین تعجب من رو می گیره؟ داریــــم؟
ولی به نظر ما اگر نیل یک استرو بود اکنون در آن دنیا در حال طی کردن مراحل اداری تبدیل به ستاره شدن است و فعلا دارد از این اتاق به آن اتاق میرود و مهر و امضاهای خواسته شده را جمع می کند .
حدودا تا 10 اسل آینده شاید بتوانیم او را در فضا ببینیم .
سئوال : آیا سوپراستارهای دنیای سینما نیز استرو می باشند پرفسور؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج