جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

95 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
94 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: گفتگو با ناظر
ارسال شده در: شنبه 16 شهریور 1392 11:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی! خوبی؟ زن و بچه خوبن؟

من قبل از این که ویولت بیاد (=سایت خراب شه!) همینجوری یه ایده به ذهنم الهام شد! اومده بودم اینجا باهات درمیون بذارم، که اونجوری شد. خلاصه ایده رو طی این چند روز از یکی به سه تا رسوندم و اومدم که بگمشون خلاصه!
( و هرگونه شایعه درباره ی اینکه ایده ها تو مرلینگاه به ذهنم خطور کردن رو تکذیب می کنم! )

1- بنظرم یه تاپیکی با عنوان پناهگاه باید داشته باشیم. چون توی تمام سوژه و رولا، حتی رول هایی که خودم زدم، محفلیا رو یه جوری به تصویر کشیدیم که انگار همشون ساکن خانه ی شماره ی 12ـن، درحالی که اینطور نیست و بجز حالت های فوق العاده یا گاهی تعطیلات به اونجا نمی رن. لااقل با این تاپیک میشه یه هزار نفری رو از خونه خارج کرد تا یکم راه هوا باز شه!

2- نظرت درباره ی انتقال تاپیک خانه ی 13 پورتلند به اینجا چطوره؟ به دو دلیل! یکی همون که بالا گفتم، دوم اینکه تاپیکای رول بنظرم جاشون توی انجمنای خصوصی نیست و ملت استقبال نمی کنن.
حتی اگر هم استقبال بشه بازم چه بهتر که توی انجمن محفل ققنوس ازش استقبال بشه. مثلا خود من برا سوژه ی جدیدی که ویلی زده یه چیزایی درنظر دارم، ولی چون اون تاپیک اونجا قرار گرفته، اولویتش رفته عقب.
می تونیم از ویلی هم خواهش کنیم تا سوژه ای که توش زده رو عینا کپی کنه تو این تاپیک.
(گرچه بعید می دونم این یکیو قبول کنی!)

3- برای این تاپیکی که پیشنهادشو میدم اسم خوبی پیدا نکردم. اگه میشه تو یه اسمی روش بزار:

تقریبا تمام تاپیکا پرشدن از جنگ و جدال بی پایان محفلیا و مرگخوارا. خب این جدال سوژه ی خوبیه، ولی دیگه دارن کسل کننده می شن.(از نظر من البته) کاش لااقل یه تاپیک بود که موضوعاتش حول محور زندگی معمولی محفلیا می گشت. و هیجان سوژه ها شم همین فراز و نشیب زندگی اعضای محفل ققنوس بود. به نظر من ایده ی جالبی میشه و همین الانم تو ذهنم یه چیزی به عنوان سوژه ی جدید براش درنظر دارم! حالا دیگه میل خودته...

ممنون می شم اینا تو این قحط التاپیک تاییدشون کنی! بااجازه ت من برم که تو اتاق خون کلی مرگخوار کار دارم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

×××××

ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مرداد 1392 22:23
نمایش جزئیات
آفلاین
من کلاً همیشه نظرم این بوده که الف دال منهدم بشه ، کلا نظر مساعدی در موردش ندارم ، ما دو تا گروه اصلی داریم توی سایت و اونم مرگخوارا و محفلی ها هستن ، الف دال یه گروه فرعیه که نه برای این دو گروه اصلی سودی داره و نه کلا چیزی رو پیش میبره و بود و نبودش فرقی نمیکنه . تنها پیشنهادم به ناظرش هم این بود که کلا ، الف دال و محفل رو یکی کنه که فعالیت ها منسجم باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 مرداد 1392 22:08
نمایش جزئیات
آفلاین
من کلاً همیشه نظرم این بوده که الف دال منهدم بشه ، کلا نظر مساعدی در موردش ندارم ، ما دو تا گروه اصلی داریم توی سایت و اونم مرگخوارا و محفلی ها هستن ، الف دال یه گروه فرعیه که نه برای این دو گروه اصلی سودی داره و نه کلا چیزی رو پیش میبره و بود و نبودش فرقی نمیکنه . تنها پیشنهادم به ناظرش هم این بود که کلا ، الف دال و محفل رو یکی کنه که فعالیت ها منسجم باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 مرداد 1392 09:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به پرسی بوقی
درمورد الف دال یک فکری بکن .رئیس اانتخاب کن تا قفل نشه حیفه.
بوققق پررسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: جمعه 11 مرداد 1392 13:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مرگ بر تو سلسیتنا

چی ؟ یه محفلی؟ اونم از نوع رییسش؟! مرگ؟ ارزوی مرگ برای کسی میکنه؟ اونم در اولین ملاقات؟ معمولا تلاششون بر اینه که اول با زبون خش ، خاش...میگن خوش فکر کنم با طرف کنار بیان. هرچند ما کنار اومدنی با شما نداریم ویزلی ِ کله قرمزی که رفتی موهاتو رنگ کردی از وقتی صاحاب ِ محفل شدی . :pretty:
نقل قول:

، من ارباب شما رو به زانو درآوردم ، مورفین که دیگه جای خود داره ، مردک از بس استعمال کرده داره میمیره دیگه ، کلاه وزارت رو سرش واینمیسته ، بعد تو میگی من عین اون نشم ؟!

در هرصورت ما در تموم عمرمون یک بار دچار رافت قلبی شدیم ! گفتیم رافتمون رو شامل حال شما کنیم ! چون تو خانه ی ریدل هیچ کس اساسا دل نداره که رافت قلبی و دلی شامل حالش بشه! برای ما هم اشتباه شد. اییلین برامون تخم ققنوس شانسی خریده بود ، کاکائوشو زوزوری ازم گرفتن خوردن، پشت کاکائوش این رافت قلبی نهفته بود. یه کاغذ راهنما توش بود سرهمش کردیم. :zogh:

اوه پرسی پرسی پرسی..الان منظورت این بود که مث مورفین نشدی؟ یعنی خب تو هرگز نمیتونی مثل اون وزیر مملکت باشی دقیقا ولی از جهاتی بهش شباهت پیدا کردی. با توجه به این که هنوزم داری میگی من ارباب شمارو به زانو دراوردم. خب اگه الان یه درصد شک داشتم مطمان شدم. مورفین میتونست حمایتت کنه...از وقتی وزیر شده مواد اعلا داره بهش میرسه..میتونست به عنوان وزیر مملکت محموله های خوب بهت برسونه که تا این حد دچار توهمات دیداری شنیداری و البته صد در صد گفتاری نشی...ولیییییی متاسفم، ارباب اجازه ندادن! هرچی باشه تو یه محفلی هستی و مهم تر از اون یه " ویزلی" با موهای رنگ کرده ! پس متاسفم. تنها راهت اینه که بری خودتو ببندی به پنجره و ترک کنی. ما هم هرروز برات نفرین..اهم یعنی دعات میکنیم! بلاخره رییس محفل باید خوب بشه که ارباب عزیزمون تفریحی داشته باشن !

نقل قول:
مرسی از اینکه به فکر من و محفلی که نابود نشه ، شما بی زحمت برو سر اربابتو شونه بکش

ارباب اجازه نمیدن جز دخترشون نجینی احدی بهشون نزدیک بشه! حقیقتا کله زخمی هم وقتی میخواست جونشو به ارباب تقدیم کنه مجبور شد از راه دور این کارو انجام بده و وبقیه ماجرا رو هم که میدونی! اسمش شد پسری که از راه دور با طلسم اواداکداورا ی ارباب برای همیشه از روی زمین محو شد.

روز به شر و بدبختی ویزلی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Welcome to where time stands still .No one leaves and no one will .Moon is full, never seems to change
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مرداد 1392 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
مرگ بر تو سلسیتنا ، من ارباب شما رو به زانو درآوردم ، مورفین که دیگه جای خود داره ، مردک از بس استعمال کرده داره میمیره دیگه ، کلاه وزارت رو سرش واینمیسته ، بعد تو میگی من عین اون نشم ؟!

مرسی از اینکه به فکر من و محفلی که نابود نشه ، شما بی زحمت برو سر اربابتو شونه بکش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 17:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ولدمورت رو تحت امر خودم درآوردم

سلام قرمزی! همکاریتو با مورفین تبریک میگم! فقط خیلی زود بود که شبیه اون بشی! حیف . به مورفین گفته بودم دست اندر کارانش رو طوری انتخاب کنه که زود الوده نشن . . . دوستیتون در چه حده؟امیدوارم خیلی صمیمی نشده باشید برای سلامیتیه خودت میگم..بذار یه سوال بپرسم! مورفین هفته ای یه بار میره مریخ! تو هم باهاش میری؟

راستی یه نکته ! بدون که مورفین توی رداش فین میکنه! حواست باشه هر مسئولیتی بهت داد قبول کنی ولی شستن رداشو هرگز. تو باید زنده بمونی...تا محفل زنده بمونه و چیزی وجود داشته باشه که مایه ی خنده ی ارباب باشه.

روز به شر و بدبختی پرسی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Welcome to where time stands still .No one leaves and no one will .Moon is full, never seems to change
ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
چارلی ویزلی :

چارلی عزیز ، دلیل اینکه به قولِ شما خانه ریدل چقدر جذابه ، این هست که اعضاش سعی خودشون رو میکنن که جذاب بشه .

الستور مودی :
منم موافقم با این مسئله ، بزن تاپیکش رو هر وقت خواستی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 مرداد 1392 13:35
نمایش جزئیات
آفلاین
بنظر من چارلی یکم زیاده روی کرده ولی کاملا حق داره و راس میگه!

ولی من واسه اینا نیومدم. من اومدم بگم پرسی محفلمون حداقل به نظر من یه جایی کم داره! اتاق بازجویی! اتاق شکنجه! اتاق خون! اتاق خشونت! اتاق اره و اره برقی! اتاق میل داغ! اتاق انبر!

مجوزشو از کجا باس بگیرم؟

آخه میدونی... نمی دونستم جادگران هم جو شکنجه و خون و عشق داره! تازه آشنا شدم با جو خونش!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

×××××

ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1392 22:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پرسی
با این که نمی ذاری من محفلی بشم به سرم زد برم مرگخوار شم ولی حصیت خانوادگی می ره زیره سوال می خواستم بگم برو یه سری به خانه ریدل بزن چقدر جذابخ محقل هم اینکار بکن.
به امید یه روز که تایید بشم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.