جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  142 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  254 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  248 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  232 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر اساتید هاگوارتز
ارسال شده در: دوشنبه 4 شهریور 1392 23:16
نمایش جزئیات
آفلاین
بلی خانوم پادما پاتیل!

یک مشکلی بود که سریع رفع شد! می تونید برید ببینید!

ممنونم که گزارش دادید!

با تشکر! ویلبرت اسلینکرد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 4 شهریور 1392 23:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد

درباره ى مراقبت از موجودات جادويى ، من رو تو گريفندور حساب كردين من تو ريونكلاو هستم.

با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

به ياد قديما
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1392 15:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

یه خواهشی دارم، موقع امتیازدهی بی زحمت ریز نمرات رو بنویسین برای هر دانش آموز نه جمع کل رو. یعنی اگه مثلا برای تکالیف دو تا سوال 10 نمره ای و دوتا سوال 5 نمره ای پرسیدین به این شکل امتیازات رو برای ممد پاتر بنویسین:

ممد پاتر: 10 + 8 + 5 + 3 = 26 مثلا!!

اکثر دانش آموزا تازه وارد هستند و براشون حیاتیه بدونن از کدوم سوال نمره کم آوردن و تشویقه براشون که تو کدوم سوال نمره کاملو گرفتن که تو تکالیف بعدی به همون سبک بنویسن که حداکثر امتیاز رو بتونن بگیرن.

فک میکنم یه حرکت ساده ای مثل تجزیه امتیاز کل برای هر دانش آموز میتونه به مهارتشون تو نوشتن کمک کنه.
تا نظر همکارا چی باشه.

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1392 22:27
نمایش جزئیات
آفلاین
به جیمز عزیز :

ممنونم جیمزک جان، این شبکه های ماگلی من مدام دچار اختلال میشه و گاهی بعضی پست ها رو جا میندازه ، ولی جالب اینه از هر گروه یکی جا افتاد تا نشون بدم من یکی از عادل ترین مدیرها هستم . برای گروهم میجنگم ولی تقلب نمیکنم.

به بیل ویزلی :

آقای ویزلی ، اینبار نه به عنوان دانش آموز بلکه به عنوان مدیر مدرسه اخطار میکنم ، اگر مدرکی دال بر وجود چوب!دستی فلزی دارید مانند ارنی رو کنید وگرنه با توجه به اعتراضات دوستان و به دلیل آنکه هدف ما تفریح در این سایت است باید امتیازات را تغییر دهی .

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1392 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا جان، توی کتاب گفته شده که گرگورویچ چوبدستی فلزی درست میکرد! پس چوبدستی فلزی هم داریم! من هیچوقت از چیزی که میدونم درسته پایین نمیام خب!

تا جایی که یادمه، چوبدستیش فلزی بود، ولی مطمئن نبودم که با لینکی که ارنی داد، مطمئن شدم نیست، ولی اینو مطمئن هستم که گرگورویچ چوبدستی فلزی درست میکرد!
پس امتیازا همونه بازم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1392 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سالازار اسلیترین!

جد ِ بزرگوار ِ ولدک و مورفین ِ موتاد.
پدرجان! الهی من بمیرم که کسی نیس ازت مراقبت کنه!

تنها چیزی که ازت مونده یه مجسمه تو فاضلاب هاگوارتزه که دهنش بعد از خروج باسیلیسک مدتهاست باز مونده شاید یکی چارتا قرص آلزایمر بندازه توش که دیگه امتیاز دهی به پستای ملت رو یادش نره!!

راسش متوجه ی نکته ی عجیبی شدم تو امتیازدهی تکالیف جلسه ی دوم کلاس طلسمات سالی جون!

نیگا پیری:

تکلیف دانش آموز گلرت گریندل والد از راونکلاو

تکلیف دانش آموز اما دابز از اسلیترین

تکلیف دانش آموز النور برنستون از هافلپاف

تکلیف دانش آموز مینروا مک گونگال از گریفندور

امتیازاتشون توی پست ِ اعلام نمرات جلسه ی دوم ِ شما و به دنبال اون توی تابلوی شنی امتیازات محاسبه نشده! اینا حق الناسه پدرجان شما یه پات لب ِ گوره دقت داشته باش نیفته گردنت اینجور چیزا دردسر میشه واستا!

خوشم میاد به اسلیترین هم رحم نکردی حتی

حالا به خاطر این همه معرفت که فقط از مینروا دفاع نکردم و بقیه رو هم کشف کردم حقوقمو زیاد کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1392 20:42
نمایش جزئیات
آفلاین
آخ جون دعوا

پرفسور ویزلی، بیلشونو میگما، نه بیل باغبونشون! بی ادبا... منظورم پروفسور بیل ویزلی ـه.

اولاً که دوستان و عزیزان، اینقدر دعوا و کتک کاری نکنین، اینجا برای شوخی و خنده و مسخره بازیه، نه برای به رخ کشیدن سطح زبان و استفاده ی مکرر از علامت تعجب. (مخاطب عام ـه ها)

اعتراضی هم دارین با روی خوش بگین.
مثلاً شترق!، چرا این سوالو اینجوری دادی؟ هار هار هار!

حالا همه این ها یه طرف، سپاهان ـه ما... هان، نه، چیزه... . منظورم اینه که همه اینا یه طرف، ولی من وقتی شنیدم چوبدستی فلزی هم هست مخم سوتید.
من یه 10-15 باری کل این کتابا رو خوندم و فکر نمی کردم چوبدستی فلزی هم باشه. بعد دیدم میگین چوب ویکتور فلزی بوده، حال نداشتم برم کتابو باز کنم.
ولی یه سرچ تو نت زدم، اینو پیدا کردم. گفتم شماها هم ببینین.
چه پسر خوبیم من. :pretty:

بدرود و دو صد درود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1392 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سالازار جان:
به دلیل اعتراضات این یک نمونه:
نقل قول:
در مورد پروفسور چارلی ویزلی اجازه میخوام اینو نشون بدم که نمره ی شونزده گرفته و طنز زیبایی توش میبینید....عع؟ نمی بینید؟ مشکل از شماست، سعی کنید ببینید نقل قول: 1-ویژگی های ظاهری این اژدها شاخدم را بنویسید؟(3امتیاز) نام کامل :اژدهای شاخدم مجارستانی همان جور که از نامش پیدلست اژدهایی است بسیاروحشی که از دهانش اتش بیرون میاد بر روی سر ودم او وپشتش وصورتش پراز شاخ است پوستی مایل به قرمز وقهوه ای داره چشمان ترسناک اصولا شبیهه مارمولک است. 2-پرفسور به کورممد پاتر چه گفت که ساکت شد؟(7امتیاز) اون را تهدید کرد که یک شاخ دم را میفرستد سراغش. 3-مقاله ای درباره ی یک شاخدم بنویسید.(10امتیاز) شاخ دم ها یکی از خطر ناکترین گونه اژدهاها هستند حدوده 10گونه از انها وجود دارد از مجارستان امده اند به هوای سرد عادت ندارند وبیشتر در جاهای گرم وخشک زندگی میکنند حدود نصف بدنشون پر شاخ است ان ها بسیار وحشی هستن و اگر روزی یکی از ان ها را نزدیک خود دیدید فاتحه ی خود را بخوانید .پایان 4-درباره اداره گمراه سازی حداقل یک خط بنویسید؟(10امتیاز) این اداره برای گمراه کردن ودور کردن ماگل ها از موجودات جادویی مثل انواع اژده هاوموجودات دیگر ساخته شده تا نگزارد به انها اسیبی از این جمله برسد ودنیای جادویی اشکار شود. همین. خواستم به ضد و نقیض برخورد نکنیم بعد از جواب دادن ایشون ضمنا چرا ایشون اینقدر اصرار دارن به استفاده از سیستم پیام شخصی؟! جسارتا میتونم بپرسم این دفتر کذا به چه درد می خوره در نظام آموزشی امروزه؟!:| رو باشیم بهتر نیست؟

می خواهم با مشورت بامن امتیازات رابدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1392 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
استاد بیل ویزلی.

شما مطمئنی اشتباه نکردی؟ یه اشتباه کوچولو نه! یه اشتباه بزرگ!؟!

ببخشید استاد، اما دابز توی کدوم گروه بود؟
راونکلاو استاد؟ نه دیگه. اسلیترین بوده.
درسته رفته بای امتحانات سمج ولی نمره ی اون رو باید به اسلیترینی ها بدید.
در حالی که به راون دادید.

رسیدگی کنید، لطفا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1392 13:31
نمایش جزئیات
آفلاین
آقاى بيل ويزلى

من هم مثل الا جان هستم.

من جديد ترين چاپ هرى پاتر را خواندم و در آن چوب دستى ويكتور كرام هم چوبى بود.

البته در مورد wand اگه همونجورى كه گفتيد زبان بلد باشين اين رو مى فهمين كه stick شاخه ى درخت است پس wand به هيچ وجه فلزى نميتونه باشه چون خارجى ها به شاخه ى درخت مى گن stick.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

به ياد قديما